Başvuru

Başvuru

Son dakika başvuru haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan başvuru ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını başvuru haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Başvuru

haberleri sayfasında son dakika yaşanan başvuru gelişmeleri de dahil olmak üzere 22.591 başvuru haberi bulunmuştur. Tüm başvuru haberleri aşağıda listelenmiştir.
DGS başvuru ücreti kaç para?  Bu sene 2024 DGS başvurusunda son gün ne zaman, başvuru nasıl yapılır?
DGS başvuru ücreti kaç para? Bu sene 2024 DGS başvurusunda son gün ne zaman, başvuru nasıl yapılır? Meslek Yüksekokulları ve Açıköğretim Ön Lisans programları mezunlarının lisans öğrenimine geçişi için uygulanan DGS sınavına başvurular bugün itibariyle başladı. DGS başvuru ücreti 590 lira olarak belirlendi. 2024 DGS başvuru şartları nedir, başvuru nasıl yapılır? İşte her yıl düzenli olarak uygulanan Dikey Geçiş Sınavı hakkında bilinmesi gerekenler
11.05.2024 Gündem
(Öğretmenlerin il içi isteğe bağlı yer değiştirme 2024) MEB yer değiştirme takvimi 2024 öğretmenlerin il içi tayinleri ne zaman, il içi isteğe bağlı yer değiştirme başvuru ekranı açıldı mı?
(Öğretmenlerin il içi isteğe bağlı yer değiştirme 2024) MEB yer değiştirme takvimi 2024 öğretmenlerin il içi tayinleri ne zaman, il içi isteğe bağlı yer değiştirme başvuru ekranı açıldı mı? Öğretmenlerin il içi isteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman başlayacak? Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) bağlı eğitim kurumlarına yönetici görevlendirmesi ile öğretmenlerin yer değiştirme takvimi yayımlandı. MEB yer değiştirme takvimine göre il içi isteğe bağlı yer değişikliği başvuruları mayıs ayında alınacak.
10.05.2024 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: “Önceliğimiz güven ortamını sağlamak"
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: “Önceliğimiz güven ortamını sağlamak" Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Önümüzdeki dönemde önceliğimiz ülkemizde yatırımcıların öncelik verdiği güven ortamını sağlamak, finansal istikrarı pekiştirmek, sürdürülebilir büyüme ve istihdam artışını sağlamaktır" dedi.
10.05.2024 Ekonomi
Proje okullarına atama sonuçları ne zaman açıklanacak? Proje okullarına öğretmen atama sonuçları açıklandı mı? 10 Mayıs MEBBİS (personel.meb.gov.tr)
Proje okullarına atama sonuçları ne zaman açıklanacak? Proje okullarına öğretmen atama sonuçları açıklandı mı? 10 Mayıs MEBBİS (personel.meb.gov.tr)  Proje okullarına yapılan öğretmen atama sonuçları 10 Mayıs 2024 Cuma günü açıklanacak. Atama sürecine katılan öğretmen adayları merakla sonuçları bekliyor. Öğretmen atamasına ilişkin kılavuzunun yayımlanmasıyla birlikte gözler sonuçlara çevrildi. Peki, Proje okulları öğretmen atama sonuçları ne zaman açıklanacak? Proje okulları sonuçları açıklandı mı?
10.05.2024 Gündem
Darüşşafaka giriş sınavı 26 Mayıs’ta yapılacak
Darüşşafaka giriş sınavı 26 Mayıs’ta yapılacak Annesi ve/veya babası hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz, yetenekli öğrencilere tam burslu, yatılı, kolej eğitimi fırsatı tanıyan Darüşşafaka Eğitim Kurumları’nın 2024 yılı Giriş Sınavı, 26 Mayıs Pazar günü saat 11.00’de, Türkiye’nin 41 ilinde düzenlenecek. Sınav için son başvuru tarihi ise 20 Mayıs 2024.
10.05.2024 Vitrin
Memur alımı ilanları Resmi Gazete’de yayımlandı! Kamuya 57 bin 192 personel alımı yapılacak
Memur alımı ilanları Resmi Gazete’de yayımlandı! Kamuya 57 bin 192 personel alımı yapılacak Memur olmak isteyen vatandaşlar için büyük fırsat ayaklarına geldi. Mermur olmak isteyen vatandaşları ilgilendiren detay ortaya çıktı. Kamu kurumlarının personel alımı ilanları Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre içinde 4 bakanlığında bulunduğu 20 kamu kurumu 57.192 personel alımı yapacak. Peki personel alımı başvuru şartları neler? Hani pozisyonlar açık? İşte detaylar…
9.05.2024 Çalışma Hayatı
Tüketici Hakem Heyeti'nde şikayet mesaisi: En çok şikayet edilen sektörler belli oldu
Tüketici Hakem Heyeti'nde şikayet mesaisi: En çok şikayet edilen sektörler belli oldu Tüketici hakem heyetleri tarafından bugüne kadar yaklaşık 17 milyon uyuşmazlık yargıya intikal etmeden karara bağlandı. Bu yılın ilk dört ayında toplam parasal değeri 1.9 milyar lirayı bulan toplam 241 bin 53 adet başvuru yapılırken en fazla şikayet edilen sektörler de belli oldu.
9.05.2024 Gündem
Proje okullarına öğretmen atama sonuçları ne zaman açıklanacak? MEB proje okullarına öğretmen atama 2024 sonuçları
Proje okullarına öğretmen atama sonuçları ne zaman açıklanacak? MEB proje okullarına öğretmen atama 2024 sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı’nın proje okullarına öğretmen atama sonuçlarını açıklayacağı sorgulanıyor. Milli Eğitim Bakanlığı proje okullarına atama sürecini 3 Mayıs Cuma günü başlattı ve öğretmenlerden 3 - 6 Mayıs tarihleri arasında başvuruları topladı. Peki, Proje okullarına öğretmen atama sonuçları ne zaman açıklanacak?
8.05.2024 Çalışma Hayatı
(Ulusal Staj Programı sonuçları) Ulusal Staj Programı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Gözler Kariyer Kapısı Ulusal Staj Programı sonuçları
(Ulusal Staj Programı sonuçları) Ulusal Staj Programı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Gözler Kariyer Kapısı Ulusal Staj Programı sonuçları Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Salim Atay, 2024 yılı Ulusal Staj Programı başvurularının öğrencilere 28 Aralık'ta açıldığını, mart ortasına kadar başvuruların alındığını ve sistemin kapandığını belirterek, 'Biz bugün itibarıyla sistemi işverenlere açmış oluyoruz.' dedi. Peki, Ulusal Staj Programı sonuçları ne zaman açıklanacak? Ulusal Staj Programı başvuru sonuçları ile ilgili merak edilenler…
8.05.2024 Çalışma Hayatı
PTT personel alımıma başlıyor: Mayıs ayında PTT personel alımı başvurusu var mı? KPSS'siz PTT alımı yapılıyor mu?
PTT personel alımıma başlıyor: Mayıs ayında PTT personel alımı başvurusu var mı? KPSS'siz PTT alımı yapılıyor mu? TT bünyesinde çalışmak isteyenler, personel alımıyla ilgili son dakika açıklamalarını bekliyor. PTT personel alımı başvuru şartları, tarihleri ve başvuru sürecinin detayları haberimizde derledik. İşte 2024 PTT personel alımı başvuru tarihleri
8.05.2024 Ekonomi
Öğretmenlere atama müjdesi! 20 bin atama, işte branş ve kadro sayıları..
Öğretmenlere atama müjdesi! 20 bin atama, işte branş ve kadro sayıları.. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen atamalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Tekin, "Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla Hazine ve Maliye Bakanımız ve ilgili kurmaylarıyla görüşme ve toplantılar yaptık. 20 bin öğretmen ataması konusunda uzlaştık" dedi.
7.05.2024 Gündem
Öğretmen ataması bekleyenlere müjde! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı
Öğretmen ataması bekleyenlere müjde! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğretmen atamaları ilgili yaptığı açıklamada, "Milli Eğitim Bakanlığımız yarın atamaya esas branş dağılımlarını, başvuru takvimini ve süreci paylaşacaktır" dedi.
6.05.2024 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı sonrası ilk açıklama: Aynı adımı İsrail de atmalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı sonrası ilk açıklama: Aynı adımı İsrail de atmalı Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplandı. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamalarda bulundu.
6.05.2024 Gündem
Proje okullarına öğretmen alımı ne zaman, proje okullarına öğretmen atama başvurusu ne zaman?
Proje okullarına öğretmen alımı ne zaman, proje okullarına öğretmen atama başvurusu ne zaman? Milli Eğitim Bakanlığınca özel program ve proje uygulayan eğitim kurumlarına öğretmen atamasına ilişkin başvuru şartlarının yer aldığı kılavuz yayımlandı. Kılavuzun yayımlanmasıyla şartlara ilişkin de detaylar sorgulanıyor. Peki, Proje okullarına öğretmen alımı ne zaman, proje okullarına öğretmen atama başvurusu ne zaman?
6.05.2024 Çalışma Hayatı
2024 THY kabin memuru alımı başvuru şartları | THY kabin memuru başvurusu nasıl ve nereden yapılır?
2024 THY kabin memuru alımı başvuru şartları | THY kabin memuru başvurusu nasıl ve nereden yapılır? Türk Hava Yolları kabin memuru alımı yapıyor. Söz konusu ilanda THY kabin memuru alımı başvuru şartları ve boy, kilo yaş sınırına ilişkin bilgilere de yer verildi. İşte, 2024 THY kabin memuru alımı başvuru şartları ve ilana ilişkin ayrıntılar.
5.05.2024 Gündem
Green Card sonuçları saat kaçta açıklanacak? Dv.program.state.gov Green Card sonuçları sorgulama ekranı
Green Card sonuçları saat kaçta açıklanacak? Dv.program.state.gov Green Card sonuçları sorgulama ekranı Green Card başvuru sonuçları 4 Mayıs Cumartesi günü erişime açılıyor. Sonuçlar DV programının resmi web sitesi olan dvprogram.state.gov adresinden ilan edilecek. Sonuçları kontrol etmek için teyit numaranızı, soyadınızı, doğum tarihinizi ve doğrulama kodu gerekecek. Başvurunuzun kabul edilmesi durumunda, vize başvurusu için ilerleme devam edecek, ancak sonuçlar olumsuzsa başvuru kabul edilemeyecek. Sonuçları sorgulama işlemi, sadece DV programının resmi web sitesi üzerinden yapılabilecek. Adaylara ek olarak, sonuçlar herhangi bir konsolosluktan veya ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan bildirilmeyecek. Peki, Green Card sonuçları saat kaçta açıklanacak?
4.05.2024 Gündem
KPSS başvuruları başladı! KPSS başvuruları ne zaman sona erecek?
KPSS başvuruları başladı! KPSS başvuruları ne zaman sona erecek? Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen Kamu Personel Seçme Sınavı’nın (KPSS) lisans düzeyinde gerçekleştirilecek oturumları için başvurular başladı.
3.05.2024 Gündem
KPSS başvuruları başladı
KPSS başvuruları başladı Kamu Personel Seçme Sınavı lisans düzeyi başvuruları alınmaya başlandı. Başvurular, 15 Mayıs'a kadar yapılabilecek.
3.05.2024 Gündem
KPSS başvuruları başladı
KPSS başvuruları başladı 2024 KPSS lisans sınavı başvuruları için bekleyiş sona erdi ve on binlerce kişinin beklediği başvurular başladı.
3.05.2024 Gündem
THY, kabin memuru alımı yapacak!
THY, kabin memuru alımı yapacak! Kabin memuru adayları için açılan Take-Off Kabin ilanı kapsamında en az lise mezunu, 01.01.1982- 31.12.2004 tarihleri arasında doğanlar THY'ye başvuru yapabilecek.
3.05.2024 Gündem
Askerlik yerleri açıklandıktan sonra tecil olur mu? Askerlik tecil şartları nelerdir, askerlik yeri açıklandıktan sonra bedelliye çevrilir mi? Sevk tarihi ertelenir mi?
Askerlik yerleri açıklandıktan sonra tecil olur mu? Askerlik tecil şartları nelerdir, askerlik yeri açıklandıktan sonra bedelliye çevrilir mi? Sevk tarihi ertelenir mi? Milli Savunma Bakanlığı yeni askerlik yerlerini açıklamaya hazırlanırken Askerlik yerleri açıklandıktan sonra tecil olur mu? Sorusuna yanıt aranmaya başlandı. Askerliğini tecil ettirmek isteyen kişiler bu beyanlarını ve nedenini askerlik şubelerine bildirerek tecil işlemlerini yaptırabilirler. Tecil bitiminde ise yükümlü askere gitmek zorundadır. 
3.05.2024 Gündem
2024 KPSS başvuru ücreti ne kadar, KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT başvuruları nasıl yapılır? KPSS başvuruları başladı mı, KPSS puan hesaplama nasıl yapılır?
2024 KPSS başvuru ücreti ne kadar, KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT başvuruları nasıl yapılır? KPSS başvuruları başladı mı, KPSS puan hesaplama nasıl yapılır? Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) için geri sayım başladı. ÖSYM tarafından yapılan duyuruyla birlikte, 2024 KPSS lisans sınavı için adayların başvuracağı tarih belli oldu. ÖSYM sınav takviminin yayımlanmasının ardından KPSS başvuru ve sınav tarihleri netlik kazandı. Kamu, kurum ve kuruluşlarında çalışabilmek için sınava girecek adaylar sorgulamalarına hız verdi. Peki, KPSS başvuru ücreti ne kadar 2024, KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT başvuru tarihi ne zaman? KPSS puan hesaplama nasıl yapılır?
3.05.2024 Gündem
DGS başvuru tarihi ne zaman 2024, DGS başvuru ücreti ne kadar? DGS başvurusu nasıl yapılır, DGS kılavuzu yayınlandı mı, şartları neler, DGS başvuruları ne zaman başlıyor?
DGS başvuru tarihi ne zaman 2024, DGS başvuru ücreti ne kadar? DGS başvurusu nasıl yapılır, DGS kılavuzu yayınlandı mı, şartları neler, DGS başvuruları ne zaman başlıyor? Dikey Geçiş Sınavı (DGS) başvuru ve sınav tarihlerine yönelik araştırmalar hızlandı. Ön lisans mezunlarının dört yıllık lisans programlarına geçiş yapmalarını sağlayan Dikey Geçiş Sınavı (DGS) için geri sayım başladı. Sınav başvuru ücreti ile sayısal ve sözel oturumların detayları sorgulanıyor. Peki, DGS 2024 başvuruları ne zaman, DGS başvuru tarihi mayıs ayının kaçında? DGS başvuru ücreti ne kadar 2024, hangi bankaya yatırılacak?
3.05.2024 Gündem
Edanur'un can verdiği çukur kapatıldı! Aile dramı ortaya çıktı
Edanur'un can verdiği çukur kapatıldı! Aile dramı ortaya çıktı Küçükçekmece Menekşe Sahili'nde 5 yaşındaki Edanur Gezer'in düşerek öldüğü çukur, İBB ekipleri tarafından toprak ile kapatıldı.
2.05.2024 Gündem
DGS BAŞVURU TARİHİ VE 2024 ÜCRETİ > 2024 DGS başvuru tarihi ne zaman, DGS başvuru ücreti ne zaman? Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ne zaman 2024?
DGS BAŞVURU TARİHİ VE 2024 ÜCRETİ > 2024 DGS başvuru tarihi ne zaman, DGS başvuru ücreti ne zaman? Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ne zaman 2024? DGS başvuru tarihi yaklaştıkça, DGS konuları, puan hesabı ve sınav tarihine yönelik araştırmalarda yoğunluk arttı.   Dikey Geçiş Sınavı başvuru kılavuzu ile adaylar başvurularına başlayacak. Sınav ücreti de kılavuz ile beraber netlik kazanacak. ÖSYM'nin AİS ekranı üzerinden, aday T.C kimlik numarası ve şifresi ile gerçekleşecek başvurular, mayıs ayı içerisinde gerçekleşecek. Peki, DGS 2024 ne zaman, başvuru tarihi 2024 ne zaman? DGS puan hesaplama ve sıralama hesaplama nasıl yapılır? İşte DGS konuları ve DGS başvuru tarihi 2024…
2.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Başvuru ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki başvuru haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.