Başkanlık

Başkanlık

Son dakika başkanlık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan başkanlık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını başkanlık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Başkanlık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan başkanlık gelişmeleri de dahil olmak üzere 16.401 başkanlık haberi bulunmuştur. Tüm başkanlık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kabine bugün toplanacak! İşte gündemdeki konular
Kabine bugün toplanacak! İşte gündemdeki konular Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün kabine toplantısına başkanlık edecek. Beştepe'deki toplantıda 9'uncu Yargı Paketi taslağı, eğitimcilere yönelik şiddette cezaların artırılması ile ilgili çalışmaların yanı sıra ekonomideki son gelişmeler ele alınacak.
20.05.2024 Gündem
Ali Koç'un hayalini süslüyor! Ne Mourinho ne de Stefano Pioli 15 milyon euroluk hoca geliyor
Ali Koç'un hayalini süslüyor! Ne Mourinho ne de Stefano Pioli 15 milyon euroluk hoca geliyor Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'de gözler başkanlık seçimine çevrilmişken Ali Koç ve Aziz Yıldırım gelecek sezon takımın başına getirecekleri teknik direktörü belirlemek için çalışmalarına devam ediyor. Sarı-lacivertlilerde Jose Mourinho ve Stefano Pioli’nin ismi gündeme gelse de Ali Koç'un istediği teknik adam ortaya çıktı. İşte detaylar...
18.05.2024 Fenerbahçe
Sadettin Saran'dan Ali Koç sözleri: Hiçbir şeye inanmayın
Sadettin Saran'dan Ali Koç sözleri: Hiçbir şeye inanmayın Fenerbahçe başkan adaylığından Ali Koç lehine çekilen Sadettin Saran'dan kendisi ve ekibi hakkında çıkan haberlere ilişkin açıklama geldi.
17.05.2024 Fenerbahçe
Diyanet'ten tasarruf kararı
Diyanet'ten tasarruf kararı Diyanet İşleri Başkanlığı, Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Tasarruf Tedbirleri Genelgesi kapsamında uygulanacak tedbirlere ilişkin bir açıklama yaptı.
17.05.2024 Gündem
Diyanet'ten tasarruf kararı
Diyanet'ten tasarruf kararı Diyanet İşleri Başkanlığı, Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Tasarruf Tedbirleri Genelgesi kapsamında uygulanacak tedbirlere ilişkin bir açıklama yaptı.
17.05.2024 Ekonomi
Acun Ilıcalı 'artık yeter' deyip Ali Koç'un teklifini düşünmeden kabul etti
Acun Ilıcalı 'artık yeter' deyip Ali Koç'un teklifini düşünmeden kabul etti Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Acun Ilıcalı sürprizi geldi. Fenerbahçe'de başkanlık seçimine kısa bir süre kala Ali Koç'tan bomba bir atak yapıldı. İşte detaylar...
17.05.2024 Fenerbahçe
Deniz Kuvetleri Tatbikatı'nda yerli silah sistemleri dikkat çekiyor!
Deniz Kuvetleri Tatbikatı'nda yerli silah sistemleri dikkat çekiyor! Hava ve Deniz Kuvvetleri unsurları arasında müşterek çalışabilirlik usullerinin denenmesi amaçlanan Deniz Kurdu-II/24 Tatbikatına katılan Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün, "Yerli ve milli imkan ve kabiliyetler ile inşa edilmiş olan çok sayıda platformumuz ve platformlarımıza entegre radar, elektro-optik, mühimmat, alt sistem, faydalı yük, elektronik bileşen ve yazılımlarımız ile savunma sanayimiz tarafından geliştirilen birçok yerli ve milli ürün de yer almaktadır" dedi.
15.05.2024 Gündem
Aziz Yıldırım aday mı? Aziz Yıldırım Fenerbahçe'de kaç yıl başkanlık yaptı?
Aziz Yıldırım aday mı? Aziz Yıldırım Fenerbahçe'de kaç yıl başkanlık yaptı? Fenerbahçe başkanlığına yeniden aday olma kararı alan Aziz Yıldırım, resmen adaylığını açıkladı. Ali Koç'a Jose Mourinho çağrısı yapan Yıldırım, "Mourinho ile çalışmayı istiyorlarsa imzayı atsınlar. Ben seçilirsem benimle devam, o seçilirse onunla devam. Biz kaybedersek Mourinho'nun parasının yarısını ödemeyi taahüt ediyorum." dedi.
15.05.2024 Şampiy10
Aziz Yıldırım, Mourinho ile anlaştı! Fenerbahçe'den alacağı maaş ortaya çıktı: Fotoğraf gönderdi
Aziz Yıldırım, Mourinho ile anlaştı! Fenerbahçe'den alacağı maaş ortaya çıktı: Fotoğraf gönderdi Fenerbahçe'de gözler başkanlık seçimine çevrildi. Başkan adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım seçilmesi halinde dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho'yu göreve getireceğini açıkladı. Öte yandan Mourinho'nun alacağı maaş ortaya çıktı.
15.05.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de seçim tarihi açıklandı
Fenerbahçe'de seçim tarihi açıklandı Fenerbahçe Kulübü, Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nın 30-31 Mayıs'ta, yeterli çoğunluk sağlanmadığı takdirde ise 8-9 Haziran'da yapılacağını açıkladı.
14.05.2024 Şampiy10
İstanbul'da suya yüzde 36 zam
İstanbul'da suya yüzde 36 zam İstanbul’da İSKİ’nin teklifiyle suya yüzde 36 ile 53 oranında zam yapıldı. Kabul edilen teklifle birlikte İstanbulluların yüzde 75’inin kullandığı birinci kademe birim fiyatı 23.72 liradan 32.28 liraya yükseldi.
14.05.2024 Ekonomi
Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman? Fenerbahçe başkanlık seçimleri kaç yılda bir yapılır, Fenerbahçe başkan adayları 2024 kim? Aziz yıldırım aday mı?
Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman? Fenerbahçe başkanlık seçimleri kaç yılda bir yapılır, Fenerbahçe başkan adayları 2024 kim? Aziz yıldırım aday mı? Fenerbahçe Başkanlık seçimi tarihi merak konusu oldu. Aziz Yıldırım'ın adaylık açıklaması sonrası tarih araştırmaları hızlandı. Fenerbahçe Kulübü başkanı Ali Koç ise daha önce yeniden başkanlığa aday olacağını açıklamıştı. İki rakip 2018 yılında yapılan seçimli olağan genel kurulda yine aday olmuştu. Ali Koç 16 bin 92 oyla başkanlığa seçilirken, Aziz Yıldırım 4 bin 644 oy almıştı. Peki, Fenerbahçe Başkanlık seçimi ne zaman?
14.05.2024 Şampiy10
SANKO Üniversitesi’nde romatoloji sempozyumu düzenlenecek! Tüm konular ele alınacak
SANKO Üniversitesi’nde romatoloji sempozyumu düzenlenecek! Tüm konular ele alınacak SANKO Üniversitesi ve Doğu Anadolu Romatoloji Derneği iş birliği ile 3. Romatoloji Sempozyumu düzenlenecek.
15.05.2024 Gaziantep
Yargıtay Başkanlığına Ömer Kerkez seçildi
Yargıtay Başkanlığına Ömer Kerkez seçildi Yargıtay Başkanlığına 37. tur oylamada 193 oy alan Ömer Kerkez seçildi
14.05.2024 Gündem
Aziz Yıldırım, Mourinho ile geliyor! Transfer listesi ortaya çıktı, 40 milyon euroluk yıldız tamam
Aziz Yıldırım, Mourinho ile geliyor! Transfer listesi ortaya çıktı, 40 milyon euroluk yıldız tamam Fenerbahçe'de son dakika gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe’de Aziz Yıldırım başkanlık için tekrar aday olacağını açıkladı. Yıldırım seçimi kazanması halinde takımın başına dünyaca ünlü teknik adam Jose Mourinho’yu getireceğini vaat etti. Yıldırım'ın ünlü yıldızı sarı-lacivertli takıma kazandırmak için girişimlere başladığı öğrenildi. İşte Yıldırım'ın transfer edeceği o yıldız ve detaylar...
14.05.2024 Fenerbahçe
Ali Koç emeğe saygısızlık etti! deyip açıkladı: Fenerbahçe kupasız kalacak
Ali Koç emeğe saygısızlık etti! deyip açıkladı: Fenerbahçe kupasız kalacak Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'deki başkanlık seçimi için adaylığını açıklayan Ali Koç, genel kurul çalışmalarına başladı. Süper Lig'de şampiyonluk şansını mucizelere bırakan Fenerbahçe'de futbolcular son iki maç için hazırlıklarını sürdürürken, adaylığını açıklayan Başkan Ali Koç hakkındaki ifadeler gündem oldu. İşte detaylar...
14.05.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman? Başkan adayları kimler? Aziz Yıldım aday mı?
Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman? Başkan adayları kimler? Aziz Yıldım aday mı? Fenerbahçe kongresi için geri sayım başladı. Ali Koç'un yanı sıra Aziz Yıldırım, Sadettin Saran gibi isimler taraftarların takibindeydi. Dün akşam adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım, başkan seçildiği takdirde Jose Mourinho'yu teknik direktörlüğe getireceğini söyledi. Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman?
14.05.2024 Şampiy10
Mourinho ile ilk kontak kuruldu! 15 milyon euro...
Mourinho ile ilk kontak kuruldu! 15 milyon euro... Süper Lig'de şampiyonluk şansını mucizelere bırakan Fenerbahçe'de gözler önümüzdeki sezona çevrildi. Seçim öncesi Sadettin Saran adaylıktan çekilirken Ali Koç, yeniden başkanlık yarışına girmeye karar verdi. Aziz Yıldırım'ın başkanlık kararı merak edilirken bir yandan da önümüzdeki sezonun çalışmaları devam ediyor. Fenerbahçe kulislerinde adı geçen ilk aday ise Jose Mourinho. İşte detaylar...
12.05.2024 Şampiy10
Dursun Özbek: En büyük transferi biz yaptık, 35 milyon euro
Dursun Özbek: En büyük transferi biz yaptık, 35 milyon euro Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, katıldığı bir organizasyonda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.
11.05.2024 Galatasaray
Ali Koç aday olmazsa yer yerinden oynayacak! Fenerbahçe'den içeri giremez, Aziz Yıldırım kupa canavarı hocayla geliyor
Ali Koç aday olmazsa yer yerinden oynayacak! Fenerbahçe'den içeri giremez, Aziz Yıldırım kupa canavarı hocayla geliyor Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'de Konyaspor'a karşı kaybedilen puan sonrası işler iyice karıştı. Galatasaray’ın 6 puan gerisine düşen Fenerbahçe’de şampiyonluk hesapları yerini seçim stratejilerine bırakmaya başladı. Fenerbahçe’de eski Başkan Aziz Yıldırım’ın yeniden başkan olmak için harekete geçti. İsmail Kartal ile yola devam edilmeyeceği belirtilirken dünyaca ünlü hoca Fenerbahçe'nin başına geçecek. İşte son dakika haberin detayları...
9.05.2024 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım'dan Fenerbahçe başkanlığı açıklaması: Kamuoyuyla paylaşacağım
Aziz Yıldırım'dan Fenerbahçe başkanlığı açıklaması: Kamuoyuyla paylaşacağım Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli kulübe yeniden başkan adayı olacağı yönünde çıkan haberler üzerine açıklama yayımladı. Yıldırım, açıklamasında bu haberlere itibar edilmemesi gerektiğini belirtti. Eski başkan Aziz Yıldırım, herhangi bir planlama ve çalışma içerisinde olması halinde bunu bizzat kendisinin kamuoyuyla paylaşacağını da sözlerine ekledi.
8.05.2024 Fenerbahçe
İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu, Erzincan'da sahaya indi!
İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu, Erzincan'da sahaya indi! Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, beraberinde 22 milletvekili, bir grup uzmanla Erzincan'a geldi. Komisyonda grubu bulunan partilerin tamamının temsilinin söz konusu olduğunu vurgulayan Başkan Uslu, "Geniş bir çerçevede çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hiç kimsenin aklında soru işareti kalmayacak şekilde çalışacağız" dedi.
7.05.2024 Gündem
Refah neresi, Refah Sınır Kapısı nerede? Refah Gazze haritası
Refah neresi, Refah Sınır Kapısı nerede? Refah Gazze haritası İsrail ordusunun, Mısır sınırındaki Refah sınır kapısının Gazze tarafının operasyonel kontrolünü ele geçirdiği bildirildi. Kerem Şalom Sınır Kapısı'nın ise güvenlik nedeniyle kapatıldığı ve güvenlik durumu izin verdiğinde yeniden açılacağı belirtildi. Peki, Refah neresi, Refah Sınır Kapısı nerede? İşte Refah Gazze haritası…
7.05.2024 Gündem
Kabine yarın toplanıyor: İşte gündemdeki konular
Kabine yarın toplanıyor: İşte gündemdeki konular Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın Beştepe'deki kabine toplantısına başkanlık edecek. Toplantıda; ekonomideki son durumun yanı sıra öğretmen atamalarının ele alınması bekleniyor. Türkiye'nin, Güney Afrika'nın İsrail'e karşı Uluslararası Adalet Divanı'nda açtığı davada müdahil olma kararına ilişkin süreç de değerlendirilecek.
5.05.2024 Gündem
Yusuf Yazıcı, Casemiro derken 2 dünya yıldızı daha! Dursun Özbek'ten Okan Buruk'a hediye
Yusuf Yazıcı, Casemiro derken 2 dünya yıldızı daha! Dursun Özbek'ten Okan Buruk'a hediye Galatasaray'da son dakika gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılılar, teknik direktör Okan Buruk'un sunduğu liste doğrultusunda transfer çalışmalarına başladı. Dursun Özbek 25 Mayıs'ta başkanlık seçimini kazandığı takdirde dev transfer harekatı başlayacak. Yönetim, Yusuf Yazıcı ile birlikte 2 dünya yıldızını kadrosuna katmak istiyor.
4.05.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Başkanlık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki başkanlık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.