Başkan

Başkan

Son dakika başkan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan başkan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını başkan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Başkan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan başkan gelişmeleri de dahil olmak üzere 80.098 başkan haberi bulunmuştur. Tüm başkan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe'ye dünyaca ünlü 2 isim! Temaslar kuruldu
Fenerbahçe'ye dünyaca ünlü 2 isim! Temaslar kuruldu Trendyol Süper Lig'in 36. hafta mücadelesinde dün akşam evinde Kayserispor'u 3-0 mağlup eden Fenerbahçe, bir yandan da gelecek sezonun planını yapmaya başladı. Yeniden aday olduğunu ilan eden Başkan Ali Koç, önümüzdeki günlerde Jose Mourinho ile masaya oturabilir. Portekizli teknik adamın Fenerbahçe'ye gelmesi halinde ise dünyaca ünlü bir golcü de Kadıköy'e ayak basabilir. İşte detaylar...
13.05.2024 Şampiy10
Tribünlerden 'yönetim istifa' sesleri yükseldi
Tribünlerden 'yönetim istifa' sesleri yükseldi Süper Lig'de Kayserispor ile karşılaşan Fenerbahçe'de sarı-lacivertli taraftarlar, şampiyonluk yarışında ezeli rakibinin öne geçtiği dakikaların ardından tribünlerden 'yönetim istifa' sesleri yükseldi.
12.05.2024 Futbol
Fenerbahçe taraftarında protesto hazırlığı iddiası!
Fenerbahçe taraftarında protesto hazırlığı iddiası! Süper Lig'de Galatasaray ve Fenerbahçe şampiyonluk yarışını sürdürüyor. Sarı-lacivertlilerin geçen haftaki puan kaybı sonrası Galatasaray avantajlı konuma geçti. Fenerbahçe'de bazı taraftarların protesto hazırlığında olduğu iddia edildi.
12.05.2024 Şampiy10
Trabzonspor'da Uğurcan Çakır'a Avrupa vizesi!
Trabzonspor'da Uğurcan Çakır'a Avrupa vizesi! Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Avrupa’ya gitme hayali olan Uğurcan’a izin verebileceklerini söyledi, “Bazı kulüplerin bizimle temasa geçtiği doğrudur. Resmi teklif geldikten sonra konuşmak daha doğru olur” dedi.
12.05.2024 Şampiy10
AK Parti'den İsrail'in BM temsilcisine tepki: Hukuku tanımadığını bir kere daha gösterdi
AK Parti'den İsrail'in BM temsilcisine tepki: Hukuku tanımadığını bir kere daha gösterdi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Filistin tasarısının BM'de kabul edilmesine tepki gösteren İsrailli diplomat için 'İsrail'in BM Büyükelçisinin, Filistin kararı sonrası kürsüde kağıt öğütücü makinesiyle BM Anlaşması'nı parçalaması İsrail’in uluslararası hukuku tanımadığını bir kere daha göstermiştir' dedi.
11.05.2024 Gündem
Sadettin Saran adaylıktan çekildi! Ali Koç inat etti, bir kez daha başkan olacak
Sadettin Saran adaylıktan çekildi! Ali Koç inat etti, bir kez daha başkan olacak Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Saadetin Saran ile yaptığı görüşmenin ardından son kararını verdi. İşte detaylar...
11.05.2024 Fenerbahçe
Adana talasemi ve orak hücre konusunda pilot bölge ilan edildi
Adana talasemi ve orak hücre konusunda pilot bölge ilan edildi Adana'da Türk Kızılay'ın öncülüğünde Kan Hastalıkları Federasyonu ile birlikte organize edilen 5. Uluslararası Kan Film Festivali kapsamında 1'nci Bölgesel Kan Hastalıkları Sempozyumu'nda konuşan Türk Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Saygılı, "Adana'yı talasemi ve orak hücre konusunda pilot bölge ilan ettik. Bilim insanlarımızın da katıldığı etkinliklerle bu konuyu öne çıkarıp sadık kan bağışçısı formatı içerisinde hazırladığımız projeyi diğer illere de örnek olarak sunacağız" dedi.
11.05.2024 Adana
Hasan Arat: Beşiktaş'ta bundan sonra herkes konuşacak
Hasan Arat: Beşiktaş'ta bundan sonra herkes konuşacak Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Tüzük Tadili ile İlgili Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.
11.05.2024 Beşiktaş
Dursun Özbek: En büyük transferi biz yaptık, 35 milyon euro
Dursun Özbek: En büyük transferi biz yaptık, 35 milyon euro Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, katıldığı bir organizasyonda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.
11.05.2024 Galatasaray
Galatasaray'da 19.05 planı! İki kupayı birden kaldıracaklar
Galatasaray'da 19.05 planı! İki kupayı birden kaldıracaklar Ezeli rakibi Fenerbahçe ile arasındaki puan farkının yarınki maçlarda artabileceği inancını taşıyan Cim-Bom ihtimalleri masaya yatırdı. Sarı-kırmızılılar, şampiyonluğun garantilenmesiyle, 19.05’te (19 Mayıs) iki kupa kaldırıp, şov yapmayı düşünüyor.
11.05.2024 Galatasaray
Aziz Yıldırım başkan oluyor! İlk talimatını verdi, Ali Koç defteri kapandı
Aziz Yıldırım başkan oluyor! İlk talimatını verdi, Ali Koç defteri kapandı Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe taraftarı bu haberle çok heyecanlandı. Sarı lacivertli ekipte Ali Koç dönemi kapanıyor. Fenerbahçe'de Olağan Seçimli Genel Kurul öncesi adaylar netlik kazanmaya başlıyor. Sarı-lacivertli camiada gözler Aziz Yıldırım'a çevrilirken eski başkanın yeniden aday olacağı belirtildi. Bu noktada Yıldırım ilk talimatını verdi. İşte detaylar...
11.05.2024 Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan'ın acı günü
Cumhurbaşkanı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan'ın acı günü Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Cumhurbaşkanı Özel Kalem Müdürü, Büyükelçi Hasan Doğan'ın babasının tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini açıkladı.
11.05.2024 Gündem
İsmail Kartal dönemi bitti! Ali Koç gitmiyor, dünyaca ünlü hocayla yeni sayfa açacak
İsmail Kartal dönemi bitti! Ali Koç gitmiyor, dünyaca ünlü hocayla yeni sayfa açacak Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. İsmail Kartal dönemi bitiyor, yerine dünyaca ünlü teknik adam geliyor. Mevcut başkan Ali Koç'un adaylığı hakkında yeni karar verildi. Sportif direktör Mario Branco gelecek sezon için çalışmalarına devam ediyor. Portekizli futbol adamı, sansasyonel isimlerle görüşüyor. İşte detaylar...
11.05.2024 Fenerbahçe
Kamu İhale Kurulu Başkanlığı'na yeni atama
Kamu İhale Kurulu Başkanlığı'na yeni atama Kamu İhale Kurulu Başkan, İkinci Başkan ve üyeliklerine yapılan atamalar Resmi Gazete’de yayımladı. Yayımlanan karara göre Kamu İhale Kurulu Başkanlığına Hamdi Güleç atandı.
11.05.2024 Gündem
RTÜK Başkanı Şahin: Selçuk Tepeli'nin sözlerine inceleme başlatıldı!
RTÜK Başkanı Şahin: Selçuk Tepeli'nin sözlerine inceleme başlatıldı! Selçuk Tepeli'nin CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve gazeteci Taha Hüseyin Karagöz ile görüşmesini değerlendirirken kullandığı 'sığır' süzüne inceleme başlatıldı. Konuyla ilgili RTÜK Başkanı Şahin açıklama yaptı.
10.05.2024 Gündem
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan Nuri Şahin, Sergen Yalçın ve Şenol Güneş cevabı
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan Nuri Şahin, Sergen Yalçın ve Şenol Güneş cevabı Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Teknik direktör adaylarına dair gelen soruyu cevaplayan Hasan Arat, genç futbolcuya gelen transfer teklifini duyurdu.
10.05.2024 Beşiktaş
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreninde 2023 yılının enleri Volkswagen Arena'da sahiplerini buldu.
9.05.2024 Futbol
500 TL’lik banknot basıldı mı, 500 TL banknot çıktı mı? 500 TL yeni banknot çıkacak mı?
500 TL’lik banknot basıldı mı, 500 TL banknot çıktı mı? 500 TL yeni banknot çıkacak mı? 500 TL'lik banknot çıkacak mı, 500 TL yeni banknot var mı? Yeni 500 TL'lik banknot ile ilgili detaylar merak ediliyor. Çıkıp çıkmayacağı sorgulanırken Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Fatih Karahan, ''500 TL’lik banknot basılacak mı?'' sorusuna yanıt verdi.
9.05.2024 Ekonomi
'Güleçyüz Konak' restore edilip sosyal tesis olarak kullanılacak
'Güleçyüz Konak' restore edilip sosyal tesis olarak kullanılacak Ceydan'da 1940 yılında inşa edilen en eski konaklardan 'Güleçyüz Konak', Ceyhan Belediyesi'ne hibe edildi. Belediye tarafından restore edilecek olan konak, sosyal tesis olarak Ceyhanlı vatandaşların hizmetine sunulacak.
9.05.2024 Adana
Ali Koç aday olmazsa yer yerinden oynayacak! Fenerbahçe'den içeri giremez, Aziz Yıldırım kupa canavarı hocayla geliyor
Ali Koç aday olmazsa yer yerinden oynayacak! Fenerbahçe'den içeri giremez, Aziz Yıldırım kupa canavarı hocayla geliyor Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'de Konyaspor'a karşı kaybedilen puan sonrası işler iyice karıştı. Galatasaray’ın 6 puan gerisine düşen Fenerbahçe’de şampiyonluk hesapları yerini seçim stratejilerine bırakmaya başladı. Fenerbahçe’de eski Başkan Aziz Yıldırım’ın yeniden başkan olmak için harekete geçti. İsmail Kartal ile yola devam edilmeyeceği belirtilirken dünyaca ünlü hoca Fenerbahçe'nin başına geçecek. İşte son dakika haberin detayları...
9.05.2024 Fenerbahçe
Yılın ikinci enflasyon raporu bugün açıklanacak
Yılın ikinci enflasyon raporu bugün açıklanacak Yılın ikinci enflasyon raporu bugün açıklanacak. Enflasyonda 3 yıllık tahmini patika da belli olacak.
9.05.2024 Ekonomi
Aziz Yıldırım'dan Fenerbahçe başkanlığı açıklaması: Kamuoyuyla paylaşacağım
Aziz Yıldırım'dan Fenerbahçe başkanlığı açıklaması: Kamuoyuyla paylaşacağım Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli kulübe yeniden başkan adayı olacağı yönünde çıkan haberler üzerine açıklama yayımladı. Yıldırım, açıklamasında bu haberlere itibar edilmemesi gerektiğini belirtti. Eski başkan Aziz Yıldırım, herhangi bir planlama ve çalışma içerisinde olması halinde bunu bizzat kendisinin kamuoyuyla paylaşacağını da sözlerine ekledi.
8.05.2024 Fenerbahçe
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Küba’ya gitti!
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Küba’ya gitti! Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, resmi ziyarette bulunmak üzere gittiği Küba’nın başkenti Havana’ya ulaştı. TBMM'den yapılan açıklamada, “Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanımız Numan Kurtulmuş ve beraberindeki parlamento heyeti, resmi temaslarda bulunmak üzere Küba Cumhuriyeti’nin başkenti Havana’ya ulaştı” denildi.
8.05.2024 Gündem
KADEM'den Canan Sarı açıklaması: İftiraya maruz kaldı, gerçeklik payı yoktur
KADEM'den Canan Sarı açıklaması: İftiraya maruz kaldı, gerçeklik payı yoktur Kadın ve Demokrasi Derneği'nden (KADEM) basında yer alan Canan Sarı ile ilgili bir açıklama geldi. Açıklamada "6 yaşında evlendirilen kız çocuğu davasında mağdurun avukatlığını yürüten Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Avukat Canan Sarı, bugün bir gazetenin manşetten verdiği haberde apaçık bir iftiraya maruz kalmıştır. Sarı'ya yönelik ithamların hiçbir gerçeklik payı yoktur" denildi.
7.05.2024 Gündem
Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski’ye suikast hazırlığındaki Rus ajanları yakalandı!
Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski’ye suikast hazırlığındaki Rus ajanları yakalandı! Ukrayna Güvenlik Servisi (SBU), Rusya Federal Güvenlik Servisi’ne (FSB) hizmet ettiklerini ve Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski’ye suikast hazırlığında olduğu iddia edilen iki albayın gözaltına alındığını duyurdu.
7.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Başkan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki başkan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.