Balıklıgöl

Balıklıgöl

Son dakika Balıklıgöl haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Balıklıgöl ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Balıklıgöl haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Balıklıgöl

haberleri sayfasında son dakika yaşanan balıklıgöl gelişmeleri de dahil olmak üzere 237 balıklıgöl haberi bulunmuştur. Tüm balıklıgöl haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şanlıurfa’da depremde hayatını kaybedenler anıldı
Şanlıurfa’da depremde hayatını kaybedenler anıldı Şanlıurfa’da depremde hayatını kaybedenler için kentin simgesi olan Balıklıgöl’deki Dergah Camii’nde dua edildi. Ardından cami çıkışında cemaate çorba dağıtıldı.
6.02.2024 Gündem
Şanlıurfa'da rögara düşen çocuk kurtarıldı
Şanlıurfa'da rögara düşen çocuk kurtarıldı Şanlıurfa'da 3 metre derinliğindeki rögara düşen Ali U., (13) itfaiye ekiplerince kurtarıldı.
10.01.2024 Gündem
Sadık Dedecan öldü mü, Dedecan Giyim Sadık neden öldü? Fenomen Ben Yaptım Sadık Dedecan kimdir, kaç yaşında?
Sadık Dedecan öldü mü, Dedecan Giyim Sadık neden öldü? Fenomen Ben Yaptım Sadık Dedecan kimdir, kaç yaşında? Sadık Dedecan öldü mü, Ben Yaptım Sadık kimdir? Şanlıurfa’da açıkta bırakılan elektrik kablosuna temas edince akıma kapılan sosyal medya fenomeni Sadık Dedecan, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Sosyal medyada "ben yaptım" sözleri ile tanınan aynı zamanda esnaf olan 35 yaşındaki Dedecan'ın ölümü sevenlerini üzdü. Peki, Tiktok Sadık Dedecan kimdir, kaç yaşında, ne zaman öldü?
12.07.2023 Gündem
Sosyal medya fenomeni, elektrik akımına kapılarak öldü
Sosyal medya fenomeni, elektrik akımına kapılarak öldü Şanlıurfa’da açıkta bırakılan elektrik kablosuna temas edince akıma kapılan 35 yaşındaki sosyal medya fenomeni Sadık Dedecan, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayata gözlerini yumdu.
11.07.2023 Gündem
Derin dondurucuda cesedi bulunan bebeğin ölümüyle ilgili kan donduran ifadeler!
Derin dondurucuda cesedi bulunan bebeğin ölümüyle ilgili kan donduran ifadeler! Gaziantep’te darp edilerek öldürüldüğü tespit edilen ve cesedi derin dondurucuda bulunan 3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay’ın katil zanlıları ilk defa SEGBİS ile hakim karşısına çıktı. Sanıkların tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme, duruşmayı 19 Eylül'e erteledi.
9.06.2023 Yaşam
Balıklıgöl artık berrak! Çalışmalarda sona gelindi
Balıklıgöl artık berrak! Çalışmalarda sona gelindi Şanlıurfa'nın simgesi olan Balıklıgöl’de deprem ve sel felaketleri sonrası çamur rengini alan suyun rengi normale döndü. Göl ve çevresinde başlayan güçlendirme ile restorasyon çalışmalarında da sona gelindi.
12.05.2023 Gündem
Selde sürüklenen Reşat amcadan yeni haber! Nasıl kurtuldu? İşte son durumu
Selde sürüklenen Reşat amcadan yeni haber! Nasıl kurtuldu? İşte son durumu Şanlıurfa'da yaşanan sel felaketi sonrası akıntıya kapılarak sel suları sürüklenen ve bir ara kurtarılmak için elini uzatan Reşat Ayva isimli vatandaştan haber geldi. Öte yandan Şanlıurfa ve Adıyaman'da meydana gelen seller nedeniyle can kaybı 16'ya yükseldi.
16.03.2023 Yaşam
Depremden 248 saat sonra kurtulan Aleyna'nın sağlık durumu hakkında açıklama! Enkaz altında böyle yaşama tutunmuş
Depremden 248 saat sonra kurtulan Aleyna'nın sağlık durumu hakkında açıklama! Enkaz altında böyle yaşama tutunmuş Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 248’inci saatte arama kurtarma ekiplerince enkazdan çıkarılan Aleyna Ölmez, “İyiyim, teşekkür ederim. Bir şey yoktu elimde. Kendi kendimle vakit geçirmeye çalıştım” dedi. Ölmez’in durumuna ilişkin konuşan doktorlar ise genç kızın enkaz altından nasıl kurtulduğunu açıkladı.
17.02.2023 Gündem
Balıklıgöl’ün suyu, deprem sonrası çamur rengine döndü
Balıklıgöl’ün suyu, deprem sonrası çamur rengine döndü Şanlıurfa’nın simgesi olan, dünyanın tek doğal akvaryumu olarak bilinen tarihi Balıklıgöl de depremden etkilendi. Berrak ve mavi olan gölün suyu, depremin ardından çamur rengini aldı.
17.02.2023 Gündem
Balıklıgöl neden çamur oldu, balıklar öldü mü? Depremden sonra Balıklıgöl'ün suyu neden değişti?
Balıklıgöl neden çamur oldu, balıklar öldü mü? Depremden sonra Balıklıgöl'ün suyu neden değişti? Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük deprem 10 ilde büyük yıkıma neden oldu. Depremden etkilenen Şanlıurfa'da yer alan ve "Dünyanın en büyük akvaryumu" olarak nitelendirilen Balıklıgöl'ün suyunun rengi değişti. Peki Balıklıgöl neden çamur oldu? İşte detaylar...
16.02.2023 Gündem
Deprem bölgesinde AFAD kıyafetiyle hırsızlık rezaleti
Deprem bölgesinde AFAD kıyafetiyle hırsızlık rezaleti Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan 7.7 şiddetinde deprem tüm yurdu sarstı. Kurtarma ekipleri enkaz altındaki kurtarmak için zamanla savaşırken hırsızlar yardım kuruluşlarına ait kıyafetleri giyerek boşaltılan evlerden hırsızlık yaptıkları belirlendi.
8.02.2023 Gündem
Sokakta oynayan kaçırılan çocuk Şanlıurfa’da bulundu
Sokakta oynayan kaçırılan çocuk Şanlıurfa’da bulundu Önceki gün saat 13.00 civarında Adıyaman merkez Barbaros Hayrettin Mahallesi 1605. Sokak’tan kaçırılan Suriye uyruklu 4 yaşındaki H.U., sağ salim bulundu. Kaçırılma anının güvenlik kameralarına yansıdığı olay sonrası polis ve jandarma ekipleri seferber oldu. Çocuğun ve şahsın bulunması için sabaha kadar ekiplerin arazi arama ve taraması sürdü.
18.01.2023 Yaşam
Şanlıurfa'da TIR'la çarpışan otomobilin tavanı yırtıldı, motoru koptu: 2 ölü, 1 yaralı
Şanlıurfa'da TIR'la çarpışan otomobilin tavanı yırtıldı, motoru koptu: 2 ölü, 1 yaralı Şanlıurfa'da, TIR ile kafa kafaya çarpışan otomobilin sürücüsü Mehmet Kızılkaya (60) ile yanında bulunan yakını Selvi Kızılkaya (40) hayatını kaybetti, 6 yaşındaki Melis Kızılkaya ise yaralandı. Çarpışmanın şiddetiyle otomobilin tavanı yırtıldı, motoru yerinden fırladı. 
4.11.2022 Yaşam
Bakan Nebati: Türkiye yüzyılını sizlerle beraber yazmaya devam ediyoruz
Bakan Nebati: Türkiye yüzyılını sizlerle beraber yazmaya devam ediyoruz Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum bir dizi ziyarette bulunmak üzere Şanlıurfa’ya geldi.
18.10.2022 Ekonomi
Tartıştığı kişi tarafından öldürüldü
Tartıştığı kişi tarafından öldürüldü Şanlıurfa’da Muhittin Bedlek (44), yolda yürürken tartıştığı kişi tarafından tabancayla vurularak öldürüldü.
8.07.2022 Yaşam
Cezaevinden izinli çıktı, silahlı saldırıda öldürüldü
Cezaevinden izinli çıktı, silahlı saldırıda öldürüldü Şanlıurfa’da cezaevinden izinli çıkan 38 yaşındaki Mehmet Şahap, sokakta uğradığı silahlı saldırı sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
13.06.2022 Yaşam
Şanlıurfa'da baba ve oğullarının para kavgası kanlı bitti: 1 ölü 1 yaralı
Şanlıurfa'da baba ve oğullarının para kavgası kanlı bitti: 1 ölü 1 yaralı Şanlıurfa'da baba ve çocukları arasında çıkan tartışma aile faciasıyla sonuçlandı. Para yüzünden tartıştığı çocukları tarafından bıçaklanan baba, silahını çekerek iki oğlunu da vurdu. Hastaneye kaldırılan kardeşlerden biri hayatını kaybederken, diğerinin ise tedavisi sürüyor.
13.06.2022 Yaşam
Ali Erbaş'tan Süleymaniye Camii'nde İngilizce hutbe
Ali Erbaş'tan Süleymaniye Camii'nde İngilizce hutbe Süleymaniye Camii'nde bayram namazını Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş kıldırdı. Süleymaniye Camii'nde yoğunluk oluştu. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş bir bölümünü ingilizce okuduğu hutbesinde 'Barış' mesajı verdi.
2.05.2022 Gündem
Fuat Oktay: Bu yıl dolu dolu bir ramazan geçirdik
Fuat Oktay: Bu yıl dolu dolu bir ramazan geçirdik Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "2019'dan sonra Covid-19 salgınıyla birlikte neredeyse 2 yıl tüm ülke olarak, tüm dünya olarak kapanmıştık. Şükürler olsun ki bu yıl dolu dolu bir ramazan geçirdik" dedi.
2.05.2022 Siyaset
Zonguldak’ta bayram coşkusu
Zonguldak’ta bayram coşkusu Zonguldak’ta Ramazan Bayramı coşkusu yaşandı. Namaz sonrası protokol ve vatandaşlar birbirleriyle bayramlaştı.
2.05.2022 Yaşam
Bayram alışverişi gece saatlerine kadar sürdü
Bayram alışverişi gece saatlerine kadar sürdü Bursa'da vatandaşlar gece saatlerinde bayram alışverişi yapmak için çarşıya akın etti. Gece saatlerinde yaşanan insan yoğunluğu ise dron ile havadan görüntülendi.
2.05.2022 Yaşam
Alevlere teslim olan restoran küle döndü
Alevlere teslim olan restoran küle döndü Antalya’da bir restoranda çıkan yangın paniğe neden oldu. Alevlerin sardığı işletme küle döndü.
2.05.2022 Yaşam
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar bayram namazını Balıklıgöl’de kıldı
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar bayram namazını Balıklıgöl’de kıldı Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, bayram namazını kuvvet komutanlarıyla birlikte Şanlıurfa’daki Balıklıgöl’de kıldı.
2.05.2022 Siyaset
Şanlıurfa'da 'şeriat' çağrısına Valilik soruşturma başlattı
Şanlıurfa'da 'şeriat' çağrısına Valilik soruşturma başlattı Şanlıurfa Balıklıgöl'de İsrail'i protesto etmek için toplanan bir grubun siyah tevhid bayrakları açarak şeriat çağrısında bulunmasıyla ilgili Valilik tarafından soruşturma başlatıldı.
28.04.2022 Gündem
Şanlıurfa'dan acı haber! 1 polis, 1 komiser yardımcısı şehit oldu
Şanlıurfa'dan acı haber! 1 polis, 1 komiser yardımcısı şehit oldu Şanlıurfa’da öğleden sonra silah Kaçakçılığıyla ilgili takibe aldıkları otomobildeki zanlı tarafından açılan ateş sonucu yaralanan diğer komiser yardımcısı da tedavi gördüğü hastanede şehit oldu.
9.03.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Balıklıgöl ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki balıklıgöl haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.