Babası

Babası

Son dakika babası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan babası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını babası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Babası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan babası gelişmeleri de dahil olmak üzere 35.529 babası haberi bulunmuştur. Tüm babası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çıplak fotoğraf şantajı ve ürün satma vaadiyle dolandırıcılığa çok sayıda tutuklama!
Çıplak fotoğraf şantajı ve ürün satma vaadiyle dolandırıcılığa çok sayıda tutuklama! Adana’da çıplak fotoğraf ile şantaj yaparak 32 kişiden 1.5 milyon lira dolandırdığı öne sürülen ve ürün satma vaadiyle 1.5 milyon dolandırdığı iddia edilen 35 kişiden 18’i tutuklandı.
19.05.2024 Gaziantep
İngiliz işgal subayı, Atatürk’le ilk karşılaşmasını anlattı
İngiliz işgal subayı, Atatürk’le ilk karşılaşmasını anlattı Yıl 1919 aylardan mayıs, İstanbul işgal altında... Mustafa Kemal ve arkadaşları, İstiklal Savaşı’nın fitilini ateşlemek için Samsun’a gidecek. Ancak bir Türk zabitinin Boğaz’ı geçmesi için İngilizlerin vizesi gerekiyor. O vizeyi de Yüzbaşı John Godolphin Bennett imzalıyor. Bennett yıllar sonra bir röportajında “Onu ilk gördüğümde anladım, büyük ve kuvvetli bir adamdı. Heyecanlıydılar. Anladım ki bir şey vardı” diyor...
19.05.2024 Gündem
Bu yıl (2024) Babalar Günü ne zaman, haziranın kaçıncı haftası Babalar Günü olarak kutlanıyor? Hangi gün Babalar Günü?
Bu yıl (2024) Babalar Günü ne zaman, haziranın kaçıncı haftası Babalar Günü olarak kutlanıyor? Hangi gün Babalar Günü? Babalar Günü'nün ne zaman, hangi tarihte kutlanacağı mayıs ayının ikinci haftası geride kalırken sorgulanıyor. 20. yüzyılın başlarında ilk kez ABD'de kutlanan Babalar Günü bugün dünyanın birçok yerinde kutlanıyor. İşte Babalar Günü ne zaman, bu yıl Babalar Günü hangi güne denk geliyor? Sorularının yanıtı…
18.05.2024 Gündem
Eşini ve baldızını öldürüp intihar etti! Cinayetin detayları ortaya çıktı
Eşini ve baldızını öldürüp intihar etti! Cinayetin detayları ortaya çıktı Çorum'da boşanma aşamasındaki eşi tarafından vurularak öldürülen Nazegül Orhan ve kardeşi Meryem Karakoçak, toprağa verildi. Nazegül Orhan’ın Ağustos 2023'te kendisini ölümle tehdit ettiği gerekçesiyle şikayetçi olduğu eşi Hasan Orhan hakkında ‘Kadına karşı tehdit’ suçundan dava açıldığı ortaya çıtı.
18.05.2024 Gündem
Katledilen üniversite öğrencisi Akman'ın öldürülmesinde adı geçen kadın konuştu!
Katledilen üniversite öğrencisi Akman'ın öldürülmesinde adı geçen kadın konuştu! Balıkesir'de bir zincir restoranda motokurye olarak çalışan ve bir eve sipariş bıraktıktan sonra önünü kesen E.Ö. tarafından bıçaklanarak öldürülen üniversite öğrencisi Ata Emre Akman'ın öldürülmesinde adı geçen Sultan Durmaz konuştu. Durmaz, "E.Ö., Orhan'ın ilk eşinden çocuğu. Orhan evimi kurşunladıktan sonra cezaevine girdi. Orhan beni tehdit etmeye devam ediyordu, en sonunda bir garibanın canı yandı" dedi.
17.05.2024 Gündem
Fenomen Ares davası sil baştan: Cezası düşen sanıklara tahliye
Fenomen Ares davası sil baştan: Cezası düşen sanıklara tahliye Antalya'da 'Ares' lakabıyla bilinen sosyal medya fenomeni Şeyhmus Özdemir'i (18) öldürdükleri suçlamasıyla haklarında 18'er yıl hapis cezası verilen Veysi Erdal (51) ile oğlu Kadir Ozan Erdal (29), dosyanın Yargıtay tarafından bozulmasının ardından yeniden hakim karşısına çıktı.
17.05.2024 Gündem
Katledilen üniversite öğrencisi Akman için adalet konvoyu yapıldı!
Katledilen üniversite öğrencisi Akman için adalet konvoyu yapıldı! Balıkesir'de bir zincir restoranda motokurye olarak çalışan ve bir eve sipariş bıraktıktan sonra önünü kesen E.Ö. tarafından bıçaklanarak öldürülen üniversite öğrencisi Ata Emre Akman için otokuryeler tarafından protesto edildi. Bağdat Caddesi'nde biraraya gelen motokuryeler Kadıköy Rıhtım'a adalet konvoyu düzenledi.
17.05.2024 Gündem
Çevik Bir kimdir? 28 Şubat davasında kimler affedildi, Çevik Bir öldü mü yaşıyor mu?
Çevik Bir kimdir? 28 Şubat davasında kimler affedildi, Çevik Bir öldü mü yaşıyor mu? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karara göre; 28 Şubat davasında hüküm giyen Çevik Bir, Çetin Doğan, Erol Özkasnak, Fevzi Türkeri ve Aydan Erol gibi isimlerin de yer aldığı tutukluların, 'sürekli hastalık ve kocama hali' nedeniyle cezaları affedildi. Peki, Çevik Bir öldü mü yaşıyor mu, 28 Şubat davası sanığı Çevik Bir kimdir? Şu an Çevik Bir kaç yaşında ve nerede?
17.05.2024 Gündem
Leonardo davasında İtalyan anneye kararı Yargıtay onadı!
Leonardo davasında İtalyan anneye kararı Yargıtay onadı! İtalya'da dünyaya gelen ve 5 yıl önce babası Demirbilek Yiğit'in İzmir'e getirdiği Leonardo Maximus Yiğit ile ilgili, anne Ilaria Alassondra Sassone'nin Urla 1'inci Asliye Hukuk Mahkemesi'nde açtığı davada çocuğun, vatandaşı olduğu ülkeye iadesi kararı istinafın ardından Yargıtay'da da onandı.
17.05.2024 Gündem
Cinayet televizyon programında çözüldü! Eski eşini boğarak öldürdüler
Cinayet televizyon programında çözüldü! Eski eşini boğarak öldürdüler Muğla'nın Seydikemer ilçesinde yaşayan 52 gün önce kaybolan 3 çocuk babası inşaat işçisi Şaban Ataş, bir televizyon programına katılan boşandığı eşi Emine Karabulut'un itirafıyla cinayete kurban gittiğinin ortaya çıkmasının ardından gözaltına alınan 5 şüpheli, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
17.05.2024 Gündem
Esra Erol’da gözyaşları sel oldu! Öğretmen Seda 33 yıl sonra gerçeği buldu
Esra Erol’da gözyaşları sel oldu! Öğretmen Seda 33 yıl sonra gerçeği buldu 7 Ekim 1991’de sabah 07:45’te bırakılan üç yaşındaki kız çocuğu gerçeğini aramaya geldi. “Beni kim bıraktı?” sorusunu sordu. Anne “Ben bırakmadım.” Baba “Ben bırakmadım.” Amca “Ben bırakmadım.” hala “Ben bırakmadım.” dedi. 
16.05.2024 Magazin
Şarkıcı Seçil Çiftçi ile babasının yargılandığı külotlu çorap cinayetinde mahkeme kararını verdi!
Şarkıcı Seçil Çiftçi ile babasının yargılandığı külotlu çorap cinayetinde mahkeme kararını verdi! İstanbul'un Sancaktepe İlçesinde ormanlık alanda cesedi bulunan Semih Sevim'in, külotlu çorapla boğularak öldürüldüğü iddiasıyla yargılanan davaya 19. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya tutuklu sanık Seçil Çiftçi getirildi. Tutuksuz sanık Cemal Çiftçi ve taraf avukatları da duruşma salonunda hazır bulundu.
16.05.2024 Gündem
Anneler günü için para biriktiriyordu! Katledilen üniversite öğrencisi Akman'ın annesi herkesi göz yaşlarına boğdu
Anneler günü için para biriktiriyordu! Katledilen üniversite öğrencisi Akman'ın annesi herkesi göz yaşlarına boğdu Balıkesir’de, bir zincir restoranda motokurye olarak çalışan ve bir eve sipariş bıraktıktan sonra önünü kesen E.Ö. (17) tarafından bıçaklanarak öldürülen üniversite öğrencisi Ata Emre Akman’ın (20) annesi Zuhal Akman, o geceyi ve Ata’yı anlattı.
16.05.2024 Gündem
Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığına Muhsin Şentürk seçildi
Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığına Muhsin Şentürk seçildi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı görevine Muhsin Şentürk'ü seçti.
15.05.2024 Gündem
Balıkesir'de vahşice öldürülen üniversiteli motokurye Ata Emre'nin ailesi ve kız arkadaşıyla son görüntüleri ortaya çıktı
Balıkesir'de vahşice öldürülen üniversiteli motokurye Ata Emre'nin ailesi ve kız arkadaşıyla son görüntüleri ortaya çıktı Balıkesir'de, önünü kesen E.Ö. (17) tarafından bıçaklanarak öldürülen bir zincir restoranda motokurye olarak çalışan üniversite öğrencisi Ata Emre Akman'ın (20), olaydan 1 hafta önce ailesiyle gittiği tatilde ve kız arkadaşıyla olan görüntüleri ortaya çıktı. Akman, ailesiyle gittiği tatildeki görüntüsünde kameraya el sallaması, kız arkadaşıyla olan görüntüsünde ise gitar çalıp, birlikte şarkı söylemeleri yer alıyor.
15.05.2024 Gündem
Balıkesir'de vahşice öldürülen üniversiteli motokurye Ata Emre'nin ailesi ve kız arkadaşıyla son görüntüleri ortaya çıktı
Balıkesir'de vahşice öldürülen üniversiteli motokurye Ata Emre'nin ailesi ve kız arkadaşıyla son görüntüleri ortaya çıktı Balıkesir'de, önünü kesen E.Ö. (17) tarafından bıçaklanarak öldürülen bir zincir restoranda motokurye olarak çalışan üniversite öğrencisi Ata Emre Akman'ın (20), olaydan 1 hafta önce ailesiyle gittiği tatilde ve kız arkadaşıyla olan görüntüleri ortaya çıktı. Akman, ailesiyle gittiği tatildeki görüntüsünde kameraya el sallaması, kız arkadaşıyla olan görüntüsünde ise gitar çalıp, birlikte şarkı söylemeleri yer alıyor.
15.05.2024 Vatan TV
Öldürülen üniversiteli motokuryenin son görüntüleri ortaya çıktı!
Öldürülen üniversiteli motokuryenin son görüntüleri ortaya çıktı! Balıkesir'in Karesi ilçesi Karaoğlan Mahallesi Emir Sokak'ta önü kesilerek bıçaklanarak öldürülen bir zincir restoranda motokurye olarak çalışan üniversite öğrencisi Ata Emre Akman'ın olaydan 1 hafta önce ailesiyle gittiği tatilde ve kız arkadaşıyla olan görüntüleri ortaya çıktı.
15.05.2024 Gündem
Aylardır kayıptı! Telefonunun en son sinyal verdiği yerde arandı
Aylardır kayıptı! Telefonunun en son sinyal verdiği yerde arandı Antalya'nın Serik ilçesinde 7 aydır kayıp olan işitme engelli Nihal Babayiğit, cep telefonunun en son sinyal verdiği bölgede, 100 polis ve kadavra köpeğiyle arama yapıldı. Sosyal medyadan Batman'da yaşayan işitme engelli Mehmet Basık'la tanıştıktan bir süre sonra kaybolduğu iddia edildi.
14.05.2024 Gündem
Çürümeye yüz tutan tarihi ahşap serendileri otel odası yaptı!
Çürümeye yüz tutan tarihi ahşap serendileri otel odası yaptı! Rize'nin Ardeşen ilçesinin Ayder Yaylası yolunda Fırtına Vadisi'nde ailesiyle yaşayan girişimci Burak Kurtoğlu, Karadeniz Bölgesi’nde teknolojinin gelişmediği yıllarda köylülerin doğal buzdolabı olarak kullanıp, yiyeceklerini sakladığı, tarihi ahşap serendilerini, konaklama odasına dönüştürdü. İçerisini otel konforu olacak şekilde düzenledi.Kurtoğlu,“Çürümeye yüz tutan 200 yıllık tarihi yapıları geri kazandık" dedi.
14.05.2024 Gündem
EYT düzenlemesiyle emekli olmuştu, iptal edildi! Maaşı geri istendi..
EYT düzenlemesiyle emekli olmuştu, iptal edildi! Maaşı geri istendi.. Antalya'nın Kepez ilçesinde yaşayan aşçı Taner Baysal, EYT düzenlemesiyle emekli olduktan 9 ay sonra emekliliği iptal edildi. Borcu olduğu iddiaları üzerine ödeme yapıp tekrar başvurarak emekli oldu. Baysal’dan 9 ay boyunca ödenen toplam 101 bin liranın da tahsil edileceği açıklandı.
14.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan'ın acı günü
Cumhurbaşkanı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan'ın acı günü Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Cumhurbaşkanı Özel Kalem Müdürü, Büyükelçi Hasan Doğan'ın babasının tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini açıkladı.
11.05.2024 Gündem
Darüşşafaka giriş sınavı 26 Mayıs’ta yapılacak
Darüşşafaka giriş sınavı 26 Mayıs’ta yapılacak Annesi ve/veya babası hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz, yetenekli öğrencilere tam burslu, yatılı, kolej eğitimi fırsatı tanıyan Darüşşafaka Eğitim Kurumları’nın 2024 yılı Giriş Sınavı, 26 Mayıs Pazar günü saat 11.00’de, Türkiye’nin 41 ilinde düzenlenecek. Sınav için son başvuru tarihi ise 20 Mayıs 2024.
10.05.2024 Vitrin
Kızını taciz ettiğini öne sürdüğü genci öldüren baba tutuklandı! Şantaj iddiası
Kızını taciz ettiğini öne sürdüğü genci öldüren baba tutuklandı! Şantaj iddiası Adana’da kızını taciz ettiğini öne sürdüğü 19 yaşındaki genci öldüren baba tutuklandı.
9.05.2024 Adana
Cem Garipoğu olayı ile ilgili son dakika gelişmesi! Parmaklarındaki morlukların sırrı çözüldü
Cem Garipoğu olayı ile ilgili son dakika gelişmesi! Parmaklarındaki morlukların sırrı çözüldü Cem Garipoğlu davasında son dakika gelişmesi yaşandı. Cem Garipoğlu ile ilgili daha önce bilinmeyen belgeler ortaya çıktı. Öte yandan Münevver Karabulut’un babası Süreyya Karabulut yeni gelişmeler için görüş bildirdi. Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun hayatta olup olmadığıyla ilgili yürütülen soruşturmada, Garipoğlu'nun otopsisine ait görüntülerin incelenmesi için bilirkişi ataması yapılmıştı. Garipoğlu'nun otopsi incelemesiyle ilgili bilirkişi incelemesi tamamlandı. Bilirkişi, 2014 yılında yapılan otopsi işlemine ait fotoğraf ve videoları izleyerek dökümünü yaptı ve savcılığa sundu. Bunun yanında Garipoğlu'nun otopsi fotoğrafları ortaya çıktı. Kanal D’de yayınlanan Nur Tuğba Namlı ve Hakan Ural’ın sunduğu “Neler Oluyor Hayatta” programında 15 yıl önce katledilen Münevver Karabulut’un babası Süreyya Karabulut, kızının katili Cem Garipoğlu’nun otopsi fotoğrafları hakkında ilk kez konuştu. Öte yandan Cem Garipoğlu'nun parmaklarındaki morlukların sırrı çözüldü. İşte Cem Garipoğlu davasıyla ilgili tüm detaylar...
8.05.2024 Gündem
Baba Özer Aci CNN TÜRK'e konuştu: ''Tok ailesi gittikçe çamura batıyor'
Baba Özer Aci CNN TÜRK'e konuştu: ''Tok ailesi gittikçe çamura batıyor' Türkiye’nin konuştuğu kazada Eylem Tok ve 17 yaşındaki oğlu hala firari. Aci ailesinin kederli bekleyişi ise 68 gündür devam ediyor. O kazada hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci’nin babası Özer Aci, 68 günde yaşananları CNN TÜRK Muhabiri Merve Tokaz’a anlattı. Baba Özer Aci Eylem Tok’a bir kez daha seslendi. Peki baba Özer Aci’nın çağrısı neydi? Detaylar haberimizde...
7.05.2024 Vatan TV

Benzer Haber Etiketleri

Babası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki babası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.