Ses kaydı basına sızdı! Netanyahu’nun eski bakanı Ayelet Şaked:O diktatör ve zorba
Ses kaydı basına sızdı! Netanyahu’nun eski bakanı Ayelet Şaked:O diktatör ve zorba Son dakika haberine göre; İsrail’de hükümeti kurmakla görevlendirilen Başbakan Netanyahu'nun koalisyon hükümeti kurmak için görüştüğü, Yamina-Sağ’a partisi liderlerinden Ayelet Şaked’in gece yarısı basına sızdığı ses kaydında, ’Netanyahu ve eşi Sara ’iktidar şehvetinden gözleri dönmüş diktatör ve zorba’ olarak nitelendirildi.
5.05.2021 Dünya
"Yüzyılın Anlaşması planı zaman kaybı"
"Yüzyılın Anlaşması planı zaman kaybı" İsrail Adalet Bakanı Ayelet Şaked, ABD Başkanı Donald Trump'ın Filistin-İsrail meselesini çözüme kavuşturmak için üzerinde çalıştığı ve "Yüzyılın Anlaşması" olarak adlandırılan planın zaman kaybı olduğunu söyledi.
21.11.2018 Dünya
İsrail Adalet Bakanı Şaked, Twitter'ı tehdit etti
İsrail Adalet Bakanı Şaked, Twitter'ı tehdit etti İsrail Adalet Bakanı Ayelet Şaked, sosyal paylaşım sitesi Twitter'ı, yapılan bazı paylaşımlar nedeniyle yasal kovuşturmaya tabi tutmakla tehdit etti
20.03.2018 Dünya
Gönlünde Kürdistan varmış
Gönlünde Kürdistan varmış Daha önce ‘Filistinli eylemcilerin anneleri de öldürülmeli’ diyerek tepki çeken İsrail Adalet Bakanı şimdi de Kürtler’in Türkiye ile İran’dan toprak alarak Kürdistan’ı kurması gerektiğini savundu.
20.01.2016 Dünya

Benzer Haber Etiketleri