Avrupa Süper Ligi

Avrupa Süper Ligi

Son dakika Avrupa Süper Ligi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Avrupa Süper Ligi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Avrupa Süper Ligi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Avrupa Süper Ligi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan avrupa süper ligi gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.392 avrupa süper ligi haberi bulunmuştur. Tüm avrupa süper ligi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray da Avrupa Süper Ligi'ne karşı olduğunu açıkladı
Galatasaray da Avrupa Süper Ligi'ne karşı olduğunu açıkladı Fenerbahçe, Beşiktaş'ın ardından Galatasaray da Avrupa Süper Ligi'ne karşı olduğunu açıkladı.
21.12.2023 Futbol
Beşiktaş'tan Avrupa Süper Ligi kararı: Reddediyoruz
Beşiktaş'tan Avrupa Süper Ligi kararı: Reddediyoruz Beşiktaş Kulübü, Avrupa Süper Ligi'ni reddettiklerini açıkladı.
21.12.2023 Futbol
Fenerbahçe, Avrupa Süper Ligi'ni desteklemediğini duyurdu
Fenerbahçe, Avrupa Süper Ligi'ni desteklemediğini duyurdu Fenerbahçe Kulübü, Avrupa Süper Ligi projesini desteklemediklerini açıkladı.
21.12.2023 Futbol
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'den yabancı kuralı ve yeni VAR açıklaması
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'den yabancı kuralı ve yeni VAR açıklaması Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Genel Kurulu'nda konuşan başkan Nihat Özdemir, "Federasyon olarak, Türk futbolunun bu süreci en az sorunla atlatması için tüm çabamızı ortaya koyduk. Aldığımız kararların başta kulüplerimiz olmak üzere tüm futbol paydaşlarının yararına olmasını ilke edindik. Statüler, Talimatlar, Genelgeler, yeni uygulamalar ile kulüplerimize nefes aldıran adımlar attık" dedi.
28.07.2021 Süper Lig
Barcelona ve Juventus'a soruşturma şoku
Barcelona ve Juventus'a soruşturma şoku Avrupa Süper Ligi projesinde devam eden Barcelona ve Juventus'a UEFA tarafından soruşturma açıldı.
12.05.2021 Futbol
Barcelona ve Juventus'tan ortak açıklama! 'Tüm tehditlere rağmen...'
Barcelona ve Juventus'tan ortak açıklama! 'Tüm tehditlere rağmen...' Avrupa Süper Ligi organizasyonu hayata geçirmek isteyen fakat UEFA'dan sert cezalar alan Barcelona ve Juventus kulübünden ortak bir açıklama geldi.
8.05.2021 Futbol
UEFA o 9 dev kulübe cezayı kesti! 100 milyon euro...
UEFA o 9 dev kulübe cezayı kesti! 100 milyon euro... UEFA, Avrupa Süper Ligi kurmak isteyen 9 kulübe ceza yağdırdı. Futbolun patronu 12 kulüpten 9'unun UEFA kulüp müsabakaları gelirinin %5ine el koydu.
7.05.2021 Futbol
Arsenal'i satın alıyor! Rekor ücret
Arsenal'i satın alıyor! Rekor ücret Spotify'ın kurucusu Daniel Ek Arsenal'i satın almaya hazırlanıyor.
2.05.2021 İngiltere
Ceferin'den 12 kulübe aba altından sopa!
Ceferin'den 12 kulübe aba altından sopa! UEFA Başkanı Ceferin, Avrupa Süper Ligi hareketi başlatan 12 kulübe ceza vereceklerini açıkladı.
25.04.2021 UEFA Avrupa Ligi
Servet Yardımcı: Beşiktaş maçlarına Avrupa'dan spor medyasını getirdim
Servet Yardımcı: Beşiktaş maçlarına Avrupa'dan spor medyasını getirdim UEFA Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı "Beşiktaş maçlarına Avrupa'dan spor medyasını getirdim" dedi.
23.04.2021 Futbol
Kopmalar devam ediyor! Şimdi de Milan ayrıldı
Kopmalar devam ediyor! Şimdi de Milan ayrıldı İtalyan devi Milan, Avrupa Süper Ligi'nden ayrılma kararı aldı.
21.04.2021 İtalya
Liverpool’un sahibi John W. Henry çark etti özür diledi
Liverpool’un sahibi John W. Henry çark etti özür diledi Avrupa Süper Ligi'ne katılıp sonra ayrılan Liverpool'da John W. Henry özür diledi.
21.04.2021 İngiltere
Atletico Madrid ve İnter de Avrupa Süper Ligi'nden ayrıldı
Atletico Madrid ve İnter de Avrupa Süper Ligi'nden ayrıldı İnter ve Atletico Madrid, Avrupa Süper Ligi'nden ayrıldıklarını duyurdu.
21.04.2021 Futbol
Agnelli'den flaş Avrupa Süper Ligi açıklaması!
Agnelli'den flaş Avrupa Süper Ligi açıklaması! Avrupa Süper Ligi oluşumunda yer alan Juventus Başkanı Agnelli " Süper Lig projesinin yüzde 100 başarıya ulaşma şansı var. İlerliyoruz" dedi.
21.04.2021 İtalya
Başlamadan sona erdi! Avrupa Süper Ligi fiyaskosu
Başlamadan sona erdi! Avrupa Süper Ligi fiyaskosu Avrupa Süper Ligi organizasyonunda geri adım atan Chelsea ve Manchester United'a Barcelona ile Atletico Madrid'de katıldı.
20.04.2021 Futbol
Daha kurulmadan 2 ayrılık! Avrupa Süper Ligi'nde çatlak
Daha kurulmadan 2 ayrılık! Avrupa Süper Ligi'nde çatlak Avrupa Süper Ligi'ne katılacakları açıklanan Premier Lig devlerinden Chelsea ve Manchester United'ın organizasyondan çıkma kararı aldığı belirtildi.
20.04.2021 Futbol
İnfantino açıkladı: Kesinlikle karşıyız
İnfantino açıkladı: Kesinlikle karşıyız FIFA Başkanı İnfantino, Avrupa Süper Ligi'ne karşı olduklarını açıkladı.
20.04.2021 Futbol
Ünal Aysal: Avrupa Süper Ligi için Galatasaray'ın vizyonu yeter!
Ünal Aysal: Avrupa Süper Ligi için Galatasaray'ın vizyonu yeter! Galatasaray'ın eski başkanlarından Ünal Aysal, Avrupa Süper Ligi hakkında görüşlerini dile getirdi.
20.04.2021 Galatasaray
12 dev kulübe tarihi para cezası!
12 dev kulübe tarihi para cezası! UEFA, Avrupa Süper Ligi'ni kurmak isteyen 12 dev kulübe 50 milyar euro'luk dava açmaya hazırlanıyor.
20.04.2021 Şampiyonlar Ligi
Sahaya bu tişörtlerle çıktılar Klopp'u çıldırttılar
Sahaya bu tişörtlerle çıktılar Klopp'u çıldırttılar Leeds United - Liverpool maçı öncesi ev sahibi ekibin oyuncuları Şampiyonlar Ligi tişörtüyle sahaya çıkınca ortalık karıştı.
20.04.2021 İngiltere
Cüneyt Çakır iddiası bomba etkisi yarattı! Kariyeri...
Cüneyt Çakır iddiası bomba etkisi yarattı! Kariyeri... Süper Lig'in tecrübeli hakemlerinden Cüneyt Çakır, Avrupa Süper Ligi'nde boy gösterecek.
20.04.2021 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Avrupa Süper Ligi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki avrupa süper ligi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.