Ata Çağlayan

Ata Çağlayan

Son dakika Ata Çağlayan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ata Çağlayan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ata Çağlayan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ata Çağlayan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ata çağlayan gelişmeleri de dahil olmak üzere 45 ata çağlayan haberi bulunmuştur. Tüm ata çağlayan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seda Sayan'dan iddialara net cevap: Öyle bir şey yok!
Seda Sayan'dan iddialara net cevap: Öyle bir şey yok! Aşk haberleriyle sık sık magazin gündemine gelen şarkıcı Seda Sayan, önceki akşam Arnavutköy'de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Gazetecilerle konuşan Sayan, reklam aşkı yaşadığı iddialarına yanıt verdi.
21.11.2021 Magazin
Seda Sayan iddialara açıklık getirdi!
Seda Sayan iddialara açıklık getirdi! Seda Sayan, aşk yaşadığı haberleriyle gündeme geldiği organizatör Ata Çağlayan ile kameraların karşısına geçti. Şarkıcı, iddialara açıklık getirdi...
3.11.2021 Magazin
Ata Çağlayan kimdir, kaç yaşında, nereli? Ata Çağlayan hakkında merak edilenler…
Ata Çağlayan kimdir, kaç yaşında, nereli? Ata Çağlayan hakkında merak edilenler… Seda Sayan'ın Ata Çağlayan ile aşk yaşadığı geçtiğimiz günlerde gündeme gelmişti. Çift önceki gün Ortaköy’de bir mekanda birlikte görüldü. Peki, Seda Sayan’ın sevgilisi Ata Çağlayan kimdir, kaç yaşında, nereli?
25.10.2021 Gündem
Seda Sayan, Ata Çağlayan'la aşk mı yaşıyor? Açıkladı...
Seda Sayan, Ata Çağlayan'la aşk mı yaşıyor? Açıkladı... Şu sıralar 'Sabahın Sultanı Seda Sayan' isimli programla ekrana gelen Seda Sayan’ın, kendisinden 15 yaş küçük organizatör Ata Çağlayan ile aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü şarkıcıdan konuyla ilgili açıklama geldi.
2.10.2021 Magazin
Ata Çağlayan kimdir? Seda Sayan ile adı anılan Ata Çağlayan kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?
Ata Çağlayan kimdir? Seda Sayan ile adı anılan Ata Çağlayan kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? Ata Çağlayan kimdir? Seda Sayan'ın sevgilisi olduğu iddia edilen Ata Çağlayan'ın hayat hikayesi araştırılmaya başlandı. Sosyal medyada dolaşan iddiaların ardından arama motorlarında "Ata Çağlayan kimdir, kaç yaşında" gibi soruları soruluyor.
1.10.2021 Gündem
TEKNOFEST heyecanında son gün! Selçuk Bayraktar: Dünyanın imrendiği projelere imza atıyoruz
TEKNOFEST heyecanında son gün! Selçuk Bayraktar: Dünyanın imrendiği projelere imza atıyoruz BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Etimesgut'ta devam eden TEKNOFEST'in son gününde katılımcılara önemli açıklamalarda bulundu.
3.09.2023 Gündem
Coğrafi işaretle tescillenen yerli 'maniye’nin hasadı başladı
Coğrafi işaretle tescillenen yerli 'maniye’nin hasadı başladı Karabük'ün Safranbolu ilçesinde, kendine has koku ve tadıyla sofraların vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alan coğrafi işaretli yerli domates ‘maniye’nin hasadı başladı.
23.08.2022 Ekonomi
Uğur Aslan: Hakkımı 50 yaşımda teslim ettiler
Uğur Aslan: Hakkımı 50 yaşımda teslim ettiler Oyuncu Uğur Aslan, Kanal D’de yayınlanan 'Şarkılar Bizi Söyler' programındaki performansıyla popülerlik kazandığını söyledi: İzleyici sonunda hakkınızı teslim ediyor. Bunu 50 yaşımda yaptılar ama hiç önemli değil.
29.01.2022 Magazin
Bir Zamanlar Çukurova oyuncuları kim, isimleri ne? Bir Zamanlar Çukurova konusu nedir, dizi uyarlama mı?
Bir Zamanlar Çukurova oyuncuları kim, isimleri ne? Bir Zamanlar Çukurova konusu nedir, dizi uyarlama mı? 8 Ekim akşamı ATV'de 67. bölümüyle izleriyle buluşacak Bir Zamanlar Çukurova dizisi, güçlü kadrosuyla dikkat çekiyor. Çekimleri Adana’da gerçekleştirilen Bir Zamanlar Çukurova oyuncuları kimler? Bir Zamanlar Çukurova konusu nedir, uyarlama mı?
9.10.2020 Gündem
Bu ilçelerde seçimi kazanan isimler belli oldu
Bu ilçelerde seçimi kazanan isimler belli oldu İlçe ilçe seçim sonuçları... Hangi ilçede kim kazandı? Detaylar haberimizde... 31 Mart 2019 Yerel Seçim Sonuçları...
31.03.2019 Siyaset
İstanbul’da mafya operasyonu
İstanbul’da mafya operasyonu İstanbul merkezli 5 ilde Şahinler ve Sarallar grubu olarak bilinen organize suç örgütlerine yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda suç örgütlerine ait adeta cephanelik ele geçirilirken 52 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin ifadeleri doğrultusunda birçok faili meçhul cinayet aydınlatılırken, örgüt liderleri Sedat Şahin ve Alattin Saral hakkında da yakalama kararı çıkarıldı.
29.09.2021 Gündem
28 kasım elektrik kesintileri!
28 kasım elektrik kesintileri! Ataşehir, Beykoz, Çekmeköy, Kadıköy, Maltepe, Sancaktepe, Sultanbeyli, Şile, Tuzla, Ümraniye ve Üsküdar'ın bazı mahallelerine 28 Kasım'da elektrik verilemeyecek.
26.11.2016 Yaşam
13 ilçede elektrik kesintisi
13 ilçede elektrik kesintisi Ümraniye, Adalar, Üsküdar, Kadıköy, Şile, Beykoz, Pendik, Sancaktepe, Sultanbeyli, Kartal, Tuzla ve Ataşehir'in bazı mahallelerinde 4 Mayıs'ta elektrik kesintisi yapılacak...
29.09.2021 Gündem
Damada düğün işkencesi
Damada düğün işkencesi Osman Gazi’yi Anma ve Bursa’nın Fethi Şenlikleri’ kapsamında, eski geleneklerin yaşatılması amacıyla gerçekleştirilen temsili köy düğünü, ilginç görüntülere sahne oldu...
13.04.2015 Yaşam
ABD'de 'Özgecan Arslan Anı Bursu'na destek etkinliği!
ABD'de 'Özgecan Arslan Anı Bursu'na destek etkinliği! ABD'nin başkenti Washington'da yaşayan Amerikalı Türkler, Uluslararası Kadınlar Günü kapsamında bir araya gelerek, düşük gelirli ve başarılı Türk üniversite öğrencileri için oluşturulan "Özgecan Aslan Anı Bursu"na destek verdi.
21.03.2015 Dünya
Dört eski bakan hakkında karar verildi
Dört eski bakan hakkında karar verildi Meclis, Yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasında adı geçen 4 eski bakanı Yüce Divan'a göndermeme kararı aldı...
29.09.2021 Gündem
Bu ilçelere 3 gün elektrik verilemeyecek
Bu ilçelere 3 gün elektrik verilemeyecek İstanbul’un bazı ilçelerine bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 3 gün elektrik verilemeyecek.
18.12.2014 Arşiv
Casusluktan 11 tutuklama!
Casusluktan 11 tutuklama! ‘Paralel yapı’ soruşturmasında gözaltına alınan 49 polisten 11’i casusluk iddiasıyla cezaevine gönderildi. Tutuklu polis müdürü sayısı 31’e çıktı.
29.09.2021 Gündem
İfade almadan karar
İfade almadan karar Adliyede sorgu kilidine hakimin çözümü
29.09.2021 Gündem
Erdoğan’a renkli karşılama
Erdoğan’a renkli karşılama BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan ziyaretinin ilk gününde Pencap Eyaleti’nin başkenti Lahor’da coşku ile karşılandı...
29.09.2021 Gündem
Bakanı şaşırtan %3’lük büyüme!
Bakanı şaşırtan %3’lük büyüme! Yılın ilk çeyreğinde sürpriz yaptı
11.06.2013 Ekonomi
Sadece 60 $ zenginleştik!
Sadece 60 $ zenginleştik! Türkiye, 2012’de sert fren yaptı
1.04.2013 Ekonomi
14 yıl sonra isteğine kavuştu!
14 yıl sonra isteğine kavuştu! 'Ben talimatı verdim...'
29.09.2021 Gündem
Enflasyon son 14 ayın en düşük seviyesinde
Enflasyon son 14 ayın en düşük seviyesinde Enflasyon Kasım’da yüzde 0.38 artarak beklentilerin altında kaldı
3.12.2012 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ata Çağlayan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ata çağlayan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.