Asgari

Asgari

Son dakika asgari haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan asgari ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını asgari haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Asgari

haberleri sayfasında son dakika yaşanan asgari gelişmeleri de dahil olmak üzere 10.902 asgari haberi bulunmuştur. Tüm asgari haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çorlu tren kazasında 25 kişi ölmüştü!  Davasında karar açıklandı
Çorlu tren kazasında 25 kişi ölmüştü! Davasında karar açıklandı Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 25 kişinin hayatını kaybettiği tren kazası davasında 9 sanığın 8 yıl 4 ay ile 17 yıl 6 ay arasında değişen hapis cezaları alması, 4 sanığın da beraatine ilişkin mahkemenin gerekçeli kararı açıklandı. 4 sanığın tutuklanması ile sonuçlanan davanın 370 sayfalık gerekçeli kararında, sanıkların 'kusur' ve 'ihmalleri' tek tek sıralandığı davada karar açıklandı.
20.05.2024 Gündem
Diyanet'ten tasarruf kararı
Diyanet'ten tasarruf kararı Diyanet İşleri Başkanlığı, Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Tasarruf Tedbirleri Genelgesi kapsamında uygulanacak tedbirlere ilişkin bir açıklama yaptı.
17.05.2024 Gündem
Diyanet'ten tasarruf kararı
Diyanet'ten tasarruf kararı Diyanet İşleri Başkanlığı, Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Tasarruf Tedbirleri Genelgesi kapsamında uygulanacak tedbirlere ilişkin bir açıklama yaptı.
17.05.2024 Ekonomi
Emeklilere zam müjdesi! Maaş hesabı değişti, yeni tablo netleşti
Emeklilere zam müjdesi! Maaş hesabı değişti, yeni tablo netleşti Emeklilere zam müjdesi! Maaş hesabı değişti, işte yeni maaş tablosu. SSK, Bağ-Kur ve emeklileri yakından ilgilendiriyor. Temmuz zammıyla maaşlar artacak. Öte yandan emekliye refah paketi için çalışmalar sürüyor. Ocak-Haziran dönemi için en düşük emekli maaşı 10 bin TL, emekliye zam oranı yüzde 49,25 olarak belirlendi. Bayram ikramiyeleri yüzde 50 artarken, promosyonlarda asgari tutar 8-12 bin TL oldu. Sırada refah paketi ve Temmuz düzenlemeleri var. İşte merak edilen tüm detaylar...
15.05.2024 Ekonomi
Bakan Işıkhan'dan emeklilere refah payı açıklaması: Temmuz ayını bekliyoruz
Bakan Işıkhan'dan emeklilere refah payı açıklaması: Temmuz ayını bekliyoruz Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emekliye refah payı verilmesine ilişkin, “Şu anda bunu konuşmak için çok erken. Bunun için temmuz ayını bekleyelim” dedi.
15.05.2024 Ekonomi
Emeklilere zam sürprizi! Hesaplamalar değişti, yeni maaş tablosu belli oldu
Emeklilere zam sürprizi! Hesaplamalar değişti, yeni maaş tablosu belli oldu Emeklilere zam müjdesi! Maaş hesabı değişti, işte yeni maaş tablosu. SSK, Bağ-Kur ve emeklileri yakından ilgilendiriyor. Temmuz zammıyla maaşlar artacak. Öte yandan emekliye refah paketi için çalışmalar sürüyor. Ocak-Haziran dönemi için en düşük emekli maaşı 10 bin TL, emekliye zam oranı yüzde 49,25 olarak belirlendi. Bayram ikramiyeleri yüzde 50 artarken, promosyonlarda asgari tutar 8-12 bin TL oldu. Sırada refah paketi ve Temmuz düzenlemeleri var. İşte merak edilen tüm detaylar...
13.05.2024 Ekonomi
Herkes İçin Hareketlilik uygulaması bu yıl hayata geçiyor
Herkes İçin Hareketlilik uygulaması bu yıl hayata geçiyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye’de engellilerin temel hak ve özgürlüklerden faydalanmasını teşvik edecek ve toplumsal hayata diğer bireylerde eşit şartlarda katılımını sağlamak amaçlı ilk kanunun 2005 yılında imzalandığını belirterek, “Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde her alanda fırsat eşitliğini ön planda tutan hükümetlerimiz, engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmaya, umut ve özlemlerini gerçekleştirmeye gayret etmiştir.” dedi.
13.05.2024 Ekonomi
100 milyar TL’lik tasarruf paketi için geri sayım! Vatandaşa nasıl yansır?
100 milyar TL’lik tasarruf paketi için geri sayım! Vatandaşa nasıl yansır? Vatandaşın gözü kulağı yarın açıklanacak olan kamuda tasarruf paketinde olacak. Peki açıklanacak önlemler neler olacak? Kamuda tasarruf tedbirleri vatandaşa nasıl yansır? İşte detaylar...
12.05.2024 Ekonomi
Emeklilere zam müjdesi! Maaş hesabı değişti, işte yeni maaş tablosu
Emeklilere zam müjdesi! Maaş hesabı değişti, işte yeni maaş tablosu SSK, Bağ-Kur ve emeklileri yakından ilgilendiriyor. Temmuz zammıyla maaşlar artacak. Öte yandan emekliye refah paketi için çalışmalar sürüyor. Ocak-Haziran dönemi için en düşük emekli maaşı 10 bin TL, emekliye zam oranı yüzde 49,25 olarak belirlendi. Bayram ikramiyeleri yüzde 50 artarken, promosyonlarda asgari tutar 8-12 bin TL oldu. Sırada refah paketi ve Temmuz düzenlemeleri var. 3'lü formül masada...
11.05.2024 Ekonomi
SSK, Bağ-Kur ve emeklilere zam müjdesi! Hesap değişti, maaşlara yansıyacak
SSK, Bağ-Kur ve emeklilere zam müjdesi! Hesap değişti, maaşlara yansıyacak SSK, Bağ-Kur ve emeklileri yakından ilgilendiriyor. Temmuz zammıyla maaşlar artacak. Öte yandan emekliye refah paketi için çalışmalar sürüyor. Ocak-Haziran dönemi için en düşük emekli maaşı 10 bin TL, emekliye zam oranı yüzde 49,25 olarak belirlendi. Bayram ikramiyeleri yüzde 50 artarken, promosyonlarda asgari tutar 8-12 bin TL oldu. Sırada refah paketi ve Temmuz düzenlemeleri var. 3'lü formül masada...
10.05.2024 Ekonomi
Evde bakım maaşı yatan iller 10 Mayıs 2024! Evde bakım maaşı yatan iller hangileri, evde bakım maaşı yattı mı Mayıs 2024?
Evde bakım maaşı yatan iller 10 Mayıs 2024! Evde bakım maaşı yatan iller hangileri, evde bakım maaşı yattı mı Mayıs 2024? Evde bakım maaşı yatan iller 10 Mayıs 2024 listesi belli oldu mu, evde bakım maaşı yattı mı? Evde bakım parası Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından evinde bakıma muhtaç, ihtiyacı olan engelliler ile yaşlı bireylere bakan kişilere veriyor. Evde bakım maaşı alanlar mayıs ayında yatırılacak evde bakım parası hakkındaki aramalarını yoğunlaştırdı. Peki, 10 Mayıs evde bakım parası yattı mı? Evde bakım maaşı yatan iller belli oldu mu? İşte 10 Mayıs 2024 evde bakım maaşı yatan iller…
10.05.2024 Ekonomi
60 bin TL maaşa çoban bulunamıyor! Besiciler ithal çoban istiyor
60 bin TL maaşa çoban bulunamıyor! Besiciler ithal çoban istiyor Türkiye’nin çeşitli bölgelerindeki hayvan besicileri sürülerini otlatmaya çoban bulamıyor. Masrafsız aylık 35 bin ila 60 bin TL arasında değişen ‘çoban aranıyor’ ilanları sonuç vermiyor. Hayvancılığın bitme noktasına geldiğinden yakınan besiciler çareyi ithal çobanda arıyor...
9.05.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek: Temel hedefimiz enflasyonu tek haneye düşürmek
Bakan Şimşek: Temel hedefimiz enflasyonu tek haneye düşürmek Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Enflasyonu tek haneye düşürmeyi programımızın temel hedefi olarak belirledik. Çünkü fiyat istikrarı olmadan gelir dağılımında adalet ve kalıcı refah artışı mümkün değildir" dedi.
8.05.2024 Ekonomi
Devlet Bahçeli - Özgür Özel görüşmesi sonrası ilk açıklama
Devlet Bahçeli - Özgür Özel görüşmesi sonrası ilk açıklama Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi TBMM’de ziyaret etti. Özel ve Bahçeli'nin görüşmesi 45 dakika sürdü.
7.05.2024 Gündem
Mustafa Sarıgül'den Erdoğan- Özel görüşmesiyle ilgili açıklama: Görüşmenin gerçekleşmesini isteyen seçmendir
Mustafa Sarıgül'den Erdoğan- Özel görüşmesiyle ilgili açıklama: Görüşmenin gerçekleşmesini isteyen seçmendir CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, CNN TÜRK'te "Hafta Sonu" programında Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı. Sarıgül, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in görüşmesiyle ilgili, "Bu görüşmenin yapılmasını isteyen seçmendir. Seçmen dedi ki normalleşin, biz kavga istemiyoruz. Seçimden sonra bir yumuşama dönemine girildi" dedi.
4.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Taksim Meydanı dayatmalarını masum bulmuyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Taksim Meydanı dayatmalarını masum bulmuyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Son günlerde muhalefet ve bazı marjinal yapılar Taksim tartışmaları ile 1 Mayıs’ın bayram havasına gölge düşürmeye çalışıyor. Sembolik törenler haricinde Taksim Meydanı’nın miting yeri olmadığı, mitinge uygun bir altyapıya sahip olmadığı, herkesin malumu iken bu konudaki dayatmaları masum bulmadığımızı ifade etmek isterim'' dedi.
30.04.2024 Gündem
Asgari ücrete ara zam gelecek mi? Bakan Işıkhan noktayı koydu
Asgari ücrete ara zam gelecek mi? Bakan Işıkhan noktayı koydu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, katıldığı canlı yayında asgari ücrete ara zamma ilişkin sorulan soruya "Temmuz'da artış yapılmayacağı dikkate alınarak Ocak ayında ona göre artış yapıldı. Ekonomi denge işidir. Bunu gözetmemiz gerekiyor" yanıtını verdi.
27.04.2024 Ekonomi
Restoran ve kafelerde fahiş fiyat boykotu! İşte boykotun yansımaları
Restoran ve kafelerde fahiş fiyat boykotu! İşte boykotun yansımaları Türkiye enflasyonla mücadelede yürüttüğü politikaları sürdürüyor. Ancak restoran ve kafelerdeki fahiş artışlar enflasyonun çok ötesine geçmiş durumda. On binlerce vatandaş lokanta ve kafelerdeki fahiş fiyat boykotuna katıldı. İşte detaylar
21.04.2024 Ekonomi
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz Ticaret Bakanı Ömer Bolat CNN Türk ekranlarında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı. "Orta Vadeli Plan ile yol haritamızı belirledik" diyen Bolat, "Hedef dış ticaret açıklarının ve cari açığının azaltılması, istikrarlı ve orta düzeyli büyüme trendine girmekti. Şu an hedeflerimizin ilerisindeyiz." dedi. Gazze'ye ihracat tartışmalarına da değinen Bakan Bolat, "Türkiye, İsrail'e jet yakıtı satmıyor. Sosyal medya üzerinden büyük bir yalan uydurdular." dedi.
17.04.2024 Ekonomi
Ölen amcasını bankaya götürüp kredi çekmek istedi! Akılalmaz olayın detayları şok etti
Ölen amcasını bankaya götürüp kredi çekmek istedi! Akılalmaz olayın detayları şok etti Brezilya’da ölen amcasını bankaya götürerek adına kredi almaya çalışan kadın dolandırıcılık şüphesiyle gözaltına alındı.
17.04.2024 Gündem
Emekli zammında 'asgari ücret' detayı! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı mensupları bekliyordu, 3 formül belli oldu
Emekli zammında 'asgari ücret' detayı! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı mensupları bekliyordu, 3 formül belli oldu  Emekli maaşına yapılacak zam miktarı vatandaşların büyük çoğunluğu tarafından yakından takip ediliyor. Temmuz zammı için geri sayım başladı. SSK, Bağ-Kur ve memur emeklisi olmak üzere 16 milyon vatandaşın geliri emekli zammı düzenlemesi ile artacak. Ocak ayında 10 bin TL olarak belirlenen en düşük emekli maaşı için 3 formül gündeme geldi.
17.04.2024 Çalışma Hayatı
Asgari ücrete ara zam gelecek mi? Bakan Işıkhan noktayı koydu
Asgari ücrete ara zam gelecek mi? Bakan Işıkhan noktayı koydu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, temmuz ayında asgari ücrete ara zam olmayacağını, baştan nasıl konuşulduysa öyle olacağını söyledi.
17.04.2024 Gündem
40 bin TL maaşa çoban bulunamıyor! Besiciler zor durumda
40 bin TL maaşa çoban bulunamıyor! Besiciler zor durumda Muş'ta havaların ısınmasıyla birlikte hayvanlarını meralara çıkarmaya başlayan besiciler, 40 bin lira maaş vermelerine rağmen çoban bulamıyor.
16.04.2024 Ekonomi
Fenomen Ares cinayetinde Yargıtay kararı bozdu!
Fenomen Ares cinayetinde Yargıtay kararı bozdu! Antalya'da 'Ares' lakabıyla bilinen sosyal medya fenomeni Şeyhmus Özdemir'i öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Veysi Erdal ile oğlu Kadir Ozan Erdal hakkında verilen 18'er yıl hapis cezası, Yargıtay tarafından bozuldu.
16.04.2024 Gündem
Temmuzda asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücrete ara zam var mı, asgari ücrete en son yüzde kaç zam geldi?
Temmuzda asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücrete ara zam var mı, asgari ücrete en son yüzde kaç zam geldi? Asgari ücrete ara zam gelecek mi, asgari ücrete temmuzda zam var mı? Asgari ücret çalışanları temmuzda maaşlarına ara zam gelip gelemeyeceğine yönelik açıklamaları dikkatle takip ediyor. En düşük emekli maaşı 7 bin 500 liraya yükseldi. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da asgari ücrete ara zam gelecek mi sorusu, gündem oldu.
14.04.2024 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

Asgari ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki asgari haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.