Araba Kampanya

Araba Kampanya

Son dakika araba kampanya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan araba kampanya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını araba kampanya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Araba Kampanya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan araba kampanya gelişmeleri de dahil olmak üzere 132 araba kampanya haberi bulunmuştur. Tüm araba kampanya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Araç piyasasında büyük değişim bekleniyor! Arabada düşük fiyat ve kampanya fırsatı
Araç piyasasında büyük değişim bekleniyor! Arabada düşük fiyat ve kampanya fırsatı Yaklaşan seçimler ve Merkez Bankası'nın faiz kararları ışığında, Türkiye'deki otomobil piyasası önemli bir dönemeçte. Enflasyon oranlarındaki artışlar ve yatırımcıların piyasadan çekilmesiyle birlikte, otomobiller artık en az kazandıran yatırım araçları arasında yer aldı. Piyasa uzmanı Osman Güngör araba fiyatlarıyla ilgili düşüş ve kampanyaların kapıda olduğunu ifade ederek araba almak isteyen vatandaşlara uyarılar bulundu. İşte araba piyasasıyla ilgili merak edilen tüm detaylar...
28.03.2024 Ekonomi
Otomobil, binek ve ticari araçlarda ağustos kampanyaları devrede!  Otomotiv markaları tek tek duyurdu...
Otomobil, binek ve ticari araçlarda ağustos kampanyaları devrede! Otomotiv markaları tek tek duyurdu... Araba ve otomobil alacaklar için ağustos kampanyası başladı. Ağustos ayında Türkiye’de yaklaşık 60 bin araç satışı bekleniyor. Bazı markalar satış ve bakım kampanyalarını devreye aldılar.
11.08.2022 Otomobil
Sıfır faiz, kredi ve indirim! Araba alacaklara iyi haber, nisan ayı kampanyaları açıklandı…
Sıfır faiz, kredi ve indirim! Araba alacaklara iyi haber, nisan ayı kampanyaları açıklandı… Otomotiv markaları baharın gelmesiyle araç satış, satış sonrası ve servislerde kampanyalara start verdi.
19.04.2022 Otomobil
Faizsiz kredi fırsatı! Sıfır araba alacaklara güzel haber, 100 bin TL'ye kadar...
Faizsiz kredi fırsatı! Sıfır araba alacaklara güzel haber, 100 bin TL'ye kadar... Araba alacak milyonları ilgilendiriyor. Güzel haber geldi. Otomobil piyasasını hareketlendirecek adım. Faizsiz kredi imkanı sağlanıyor. 100 bin TL'ye kadar limit, 15 aya kadar da vade seçeneği sunuluyor. Yeni yıl ile birlikte otomotiv sektöründe yeni kampanyalar devreye alındı. Birçok marka ve modelde otomobil uygun koşullarla satışta. Uzun süredir küresel düzeyde piyasayı etkisi altına alan çip krizi üretimi durma noktasına getirmişti. Fiyatlara da olumsuz olarak yansıyan çip krizinin etkileri kampanyalar ile giderilmeye çalışılıyor. Ocak ayı itibarıyla otomotiv markaları kampanyaları açıklamaya başladı. İşte Honda, Toyota, Citroen, Kia ve çok sayıda marka ve modelde yeni yıl kampanyaları ile ilgili detaylar...
12.01.2022 Otomobil
Arabada geri alım garantisi! Bugün başladı, avantajlı fiyat ve...
Arabada geri alım garantisi! Bugün başladı, avantajlı fiyat ve... Araba alacaklara güzel haber! Geri alım garantisi sunuluyor. Ön sipariş alımı bugün başladı. Türkiye'de ilk kez oluyor. Araba almayı planlayan vatandaşların tercihleri gelişen teknoloji ile birlikte değişiyor. Birçok kişi imkanın olması durumunda elektrikli otomobilleri tercih edeceğini söylüyor. Çinli SAIC bünyesinde faaliyet gösteren İngiliz otomobil üreticisi MG, Türkiye'de ilk modelini satışa sundu. Türkiye yollarına ilk çıkan otomobili yüzde yüz elektrikle çalışan bir SUV olan markanın, 12 Nisan'dan itibaren 'ZS EV' isimli modeli ön siparişe açtığı kaydedildi. Yapılan açıklamaya göre, lansmana özel 394 bin TL’den başlayan anahtar teslim satış fiyatı ile Türkiye'ye gelen ZS EV'de, 'MG Değer Koruma Programı' isimli bir geri alım garantisi sunuluyor. Doğan Trend Otomotiv CEO’su Kağan Dağtekin, "Kimi müşterilerin elektrikli otomobillere dair aklındaki tüm soru işaretlerini silmek için özel bir geri alım garantisi sunuyoruz. Bir elektrikli araçla hayata uyum sağlayamadığını hisseden müşterilerimize geri almayı garanti edeceğiz" dedi.
12.04.2021 Otomobil
Araba alacaklar için büyük fırsat! Sıfır faiz seçeneği...
Araba alacaklar için büyük fırsat! Sıfır faiz seçeneği... Araba alacak herkesi ilgilendiriyor. Ödemelerde büyük kolaylık sağlanıyor. Araba alımında sıfır faizli kredi seçeneği sunuluyor. Kampanya nisan ayı için geçerli. Araba almayı planlayan pek çok kişi taksit seçeneklerinden yararlanmak istiyor. Otomotiv firmaları çeşitli kampanyalarla araba alıcılarına ödeme kolaylığı sağlıyor. Opel tarafından nisan ayına özel finansman seçenekleri sunuluyor. Araba almak isteyenlere 0,99 faiz oranı ile araba alma fırsatı veriliyor. Ayrıca KOBİ'lere özel sıfır faiz imkanı da bulunuyor.
5.04.2021 Otomobil
Faizler düştü, fiyatlar indi! Beklenen oldu
Faizler düştü, fiyatlar indi! Beklenen oldu Araba alacaklara güzel haber. Yıl sonu kampanyaları araba sahibi olmak isteyen vatandaşları bekliyor. Kampanyalı fiyatlar ve düşük faiz imkanı ile otomobil sahibi olmak mümkün. Bazı araç modellerinde 35 bin TL'ye varan indirim imkanı bulunuyor. Acele eden yıl sonu kampanyalarından yararlanabiliyor.
22.12.2020 Ekonomi
Sıfır arabada büyük indirim! Son 15 gün, faizler de sıfırlandı...
Sıfır arabada büyük indirim! Son 15 gün, faizler de sıfırlandı... Araba alacaklar için büyük fırsat. 15 gün kaldı. Büyük indirim yapıldı. Tek tek kampanyalar açıklandı. Sıfır otomobillerde birçok marka aralık ayına özel yeni fiyatlarını açıkladı. Yıl sonu indirimli araba fiyatlarından faydalanmak isteyen vatandaşlar için sıfır faiz fırsatı sunulan modeller de var. İşte detaylar...
16.12.2020 Ekonomi
Haziran kampanyaları devreye girdi
Haziran kampanyaları devreye girdi Birçok otomotiv markası haziran ayı için hem satış hem de satış sonrasında kampanyaya yöneldi.
10.06.2020 Otomobil
İkinci el araba fiyatları ile ilgili yeni gelişme! Sıfır ve ikinci el araç alacaklara kritik uyarı geldi
İkinci el araba fiyatları ile ilgili yeni gelişme! Sıfır ve ikinci el araç alacaklara kritik uyarı geldi Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Peş peşe hamleler sonrası araba fiyatlarında büyük düşüş sağlandı. 2023’ün sonlarına doğru başlayan kampanya furyası yeni yılın gelmesiyle birlikte azalmaya başladı. Öte yandan ikinci el otomobil piyasasındaki durgunluk devam ederken Gaziantep'te pazar günleri açılan ikinci el oto pazarında yaşanan yoğunluk dikkat çekti. Yoğunluğun aldatıcı olduğunu söyleyen alıcı ve satıcılar ise "Bakan çok ama alan az" dedi.
11.02.2024 Ekonomi
Sıfır ve ikinci el arabada fiyatlar güncellendi! İşte en ucuz 4 araba modeli
Sıfır ve ikinci el arabada fiyatlar güncellendi! İşte en ucuz 4 araba modeli Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Peş peşe hamleler sonrası araba fiyatlarında büyük düşüş sağlandı. 2023’ün sonlarına doğru başlayan kampanya furyası yeni yılın gelmesiyle birlikte azalmaya başladı. Peki kampanyalar ne zaman sona erecek? Son güncellemelere göre liste fiyatı en düşük 4 otomobil belli oldu. İşte detaylar...
9.02.2024 Ekonomi
İkinci el arabada fiyat artışına darbe vuruldu! Bayiler sıfır arabalarla dolu taşacak
İkinci el arabada fiyat artışına darbe vuruldu! Bayiler sıfır arabalarla dolu taşacak Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Araba almak isteyen milyonlarca vatandaşları ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Arabada kampanya fırsatı devam ediyor. Talebin azalmasının ardından araç fiyatlarında büyük düşüş gerçekleşmişti. Öte yandan bu düşüşün önümüzdeki süreçte de devam etmesi bekleniyor. Bunun yanında 2023 yılında üretilmiş ve 2023 model olan araçların satışları devam ediyor. Şubat ayı itibariyle 2024 model araçların bayilerde yer alacağını, buna bağlı olarak fiyatlarda artış yaşanacağını söyleyen TOBB Otomotiv Ticaret Meclis Üyesi Fahrettin Batı, “Araçlar zamlı gelecek. Sıfır veya ikinci el araç yenileyecek olanlar şu anda araç almak için en doğru zaman” dedi. Peki 2024 yılı üretimli araçlar piyasaya sürüldü mü? İşte detaylar...
11.01.2024 Ekonomi
Araba alacaklara kritik 1 ay uyarısı! İşte en ucuz sıfır araçlar...
Araba alacaklara kritik 1 ay uyarısı! İşte en ucuz sıfır araçlar... Araba almak isteyen milyonlarca vatandaşları ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Arabada kampanya fırsatı devam ediyor. Talebin azalmasının ardından araç fiyatlarında büyük düşüş gerçekleşmişti. Öte yandan bu düşüşün önümüzdeki süreçte de devam etmesi bekleniyor. Bunun yanında 2023 yılında üretilmiş ve 2023 model olan araçların satışları devam ediyor. Peki 2024 yılı üretimli araçlar piyasaya sürüldü mü? İşte detaylar...
11.01.2024 Ekonomi
600 bin gizli araba piyasa girdi! Fiyatlar dibi gördü işte en ucuz otomobiller
600 bin gizli araba piyasa girdi! Fiyatlar dibi gördü işte en ucuz otomobiller Araba almak isteyen milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Model yılı o seneye ait araç stoklarını bitirmek için markalar, çeşitli kampanyalar ve indirimleri her yıl son çeyrekte düzenliyorlar. Ancak bu yıl yapılan kampanya ve indirimler otomotiv piyasasının seyri itibarıyla geçmiş yıllara göre çok daha farklı ve cazip hale getirildi. Öte yandan en ucuz 5 otomobil markası öne çıktı. Öte yandan Bakan Bolat lokanta ve kafelerde zorunlu olacak “fiyat etiketi” için “Sürekli zam yaparak alım gücünü yok ediyorsun. Kendi ayaklarına kurşun sıkıyorsun” dedi. Bolat ‘6 ayda 6 bin km’ uygulamasıyla 600 bin gizlenmiş aracın piyasaya çıktığını da söyledi. İşte araba almak isteyen herkesi kapsayan detaylar...
21.12.2023 Ekonomi
Lokanta, restoran, kafe ve pastanelerde yeni dönem başladı
Lokanta, restoran, kafe ve pastanelerde yeni dönem başladı Resmî Gazetede yayımlanan yönetmeliğe göre; 1 Ocaktan itibaren lokanta, restoran, kafe ve pastanelerde fiyat listelerinin giriş kapısı ve masalara koyulması zorunlu olacak.
19.12.2023 Ekonomi
Merkez Bankası yılın son faiz kararını verecek
Merkez Bankası yılın son faiz kararını verecek Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası bu yılın son faiz kararını Perşembe günü açıklayacak.
19.12.2023 Ekonomi
Araba alacaklara kampanya müjdesi! 5 otomobilde fiyatları dibe çektiler, yıllar sonra ilk kez oldu
Araba alacaklara kampanya müjdesi! 5 otomobilde fiyatları dibe çektiler, yıllar sonra ilk kez oldu Araba almak isteyen milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Model yılı o seneye ait araç stoklarını bitirmek için markalar, çeşitli kampanyalar ve indirimleri her yıl son çeyrekte düzenliyorlar. Ancak bu yıl yapılan kampanya ve indirimler otomotiv piyasasının seyri itibarıyla geçmiş yıllara göre çok daha farklı ve cazip hale getirildi. Öte yandan en ucuz 5 otomobil markası öne çıktı. İşte araba almak isteyen herkesi kapsayan detaylar...
19.12.2023 Ekonomi
Sıfır arabada büyük indirim ve kampanya müjdesi! 500 bin lira faizsiz kredi veriliyor
Sıfır arabada büyük indirim ve kampanya müjdesi! 500 bin lira faizsiz kredi veriliyor Sıfır araba satışları tarihi rekor kırdı. Yılın ilk 11 ayında 1 milyon 74 bin araç satışı gerçekleşti. Yıl sonunun gelmesiyle birlikte araba markaları da yeni kampanyalarını duyurdu. Bazı markalar 500 bin liraya kadar sıfır faizli kredi imkanı sunuyor. Öte yandan sıfır araba alımında da pazarlık yapılabiliyor. Bayilerin kısıtlı zamanları kaldığı için ellerindeki stokları eritmeye çalışıyor ve fiyatlarda değişiklik yapabiliyorlar. Fiyat düşürmeyen bayilerden ise ekstra aksesuar talep edebilirsiniz. Ayrıca tek bir bayiye bağlı kalmayıp şehrinizdeki diğer bayilerle de irtibat kurarak kıyaslama yapabilirsiniz. Böylece en uygun fiyata otomobil sahibi olabilirsiniz. İşte tüm markaların kredi, takas desteği ve indirim kampanyaları…
7.12.2023 Ekonomi
Araba fiyatlarında büyük düşüş gerçekleşti! En ucuz sıfır araç modelleri ortaya çıktı
Araba fiyatlarında büyük düşüş gerçekleşti! En ucuz sıfır araç modelleri ortaya çıktı Araba fiyatlarında büyük düşüş gerçekleşti. Sıfır arabada yapılan cazip indirimler ve yüksek oranlı kredi ortamında sunulan düşük faizli krediler, otomobil almak isteyenlerin ilgisini sıfır otomobile çekmede etkili oldu. Yıl sonu kampanya ve indirimlerin en cazip olduğu ay genellikle Kasım veya Aralık ayları öne çıkıyor. Kasım ayında sunulan cazip indirimlerin reel tüketiciler tarafından ilgi çekmesi sebebiyle otomobil ve hafif ticari pazarı bir önceki yılın Kasım ayına göre yaklaşık %40 artarak, kaydedilen en iyi ikinci Kasım ayı olarak tarihe geçti. Bu ayda C segment sedan aile otomobili olan Fiat Egea Sedan ve Crossover olan Egea Cross en çok satan otomobiller arasında. B Segment Hatcback araç olan Renault Clio ve aynı markaya ait C segment Megane en çok satan otomobiller arasında göze çarptı. Öte yandan en ucuz araba modelleri tek tek açıklandı.
5.12.2023 Ekonomi
En ucuz araba fiyatları belli oldu! İşte en düşük fiyatlı otomobil ve araç listesi...
En ucuz araba fiyatları belli oldu! İşte en düşük fiyatlı otomobil ve araç listesi... Otomobil ve araba piyasasında fiyatları düşerken en uygun ve en düşük otomobil fiyatları belli oldu. Yıl sonunun gelmesiyle birlikte markalar kampanya yapıp fiyatları düşürürken satışlarını da ciddi oranda artırıyorlar.
28.11.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Araba Kampanya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki araba kampanya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.