AÖL telafi sınavı ne zaman?  AÖL ek sınavına kimler girebilir? Açık Lise ek sınav tarihi!
AÖL telafi sınavı ne zaman? AÖL ek sınavına kimler girebilir? Açık Lise ek sınav tarihi! Açık Öğretim Lisesi ek sınav tarihleri belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından uygulanan AÖL 3. dönem sınav sonuçları 12 Temmuz'da açıklanmıştı. Sonuçların ardından MEB AÖL telafi sınavı tarihlerini duyurdu. Açık lisede eğitimlerine devam eden binlerce öğrenci AÖL ek sınav tarihlerini araştırıyor. Peki, AÖL telafi sınavı ne zaman? AÖL ek sınavına kimler girebilir? Açık Lise ek sınav tarihi!
25.07.2021 Eğitim
AÖL telafi sınavı ne zaman yapılacak? MEB açıkladı...
AÖL telafi sınavı ne zaman yapılacak? MEB açıkladı... AÖL sonuçlarının açıklanıp açıklanmadığı merak ediliyor ve gündemde sıkça araştırılıyor. Binlerce adayın merak ettiği AÖL telafi sınavına dair bilgileri haberimizde derledik. MEB'ten AÖL'ye ilişkin önemli bir açıklama da geldi.
10.04.2018 Gündem
AÖL telafi sınavı ne zaman yapılacak? MEB'de flaş AÖL açıklaması...
AÖL telafi sınavı ne zaman yapılacak? MEB'de flaş AÖL açıklaması... AÖL telafi sınavı ne zaman yapılacak? Sorusunun yanıtı merak ediliyor. Binlerce adayın ter döktüğü AÖL sınavında yapılan bir hata sonucunda sınavın ertelenmesi kararlaştırıldı. İşte MEB'in AÖL hakkındaki resmi duyurusu...
2.04.2018 Gündem