Anlaşma

Anlaşma

Son dakika anlaşma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan anlaşma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını anlaşma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Anlaşma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan anlaşma gelişmeleri de dahil olmak üzere 22.541 anlaşma haberi bulunmuştur. Tüm anlaşma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş'tan Jose Mourinho hamlesi! İşte görüşmelerde son durum
Beşiktaş'tan Jose Mourinho hamlesi! İşte görüşmelerde son durum İkinci Başkan Hüseyin Yücel’in İstanbul’da geçen ay bir araya geldikleri Portekizli teknik adama teklif yaptıklarını açıklaması siyah-beyazlıları heyecanlandırdı. Yönetimin yeni sezon için ilk hedefinin Jose Mourinho olduğu aktarıldı.
20.05.2024 Beşiktaş
Organize Şube Müdürü’nden 11 sayfa ifade! 'Yakala talimatı vermedi'
Organize Şube Müdürü’nden 11 sayfa ifade! 'Yakala talimatı vermedi' Ayhan Bora Kaplan (ABK) suç örgütüne yönelik soruşturmanın M7 kod adlı gizli tanığı Serdar Sertçelik’in iddiaları üzerine açığa alınan isimlerden Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Kerem Gökay Öner, 15 Mayıs günü avukatı Suna Öztaşdönderen ile Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurarak ifade vermek istediğini söyledi. Savcının talimatı üzerine Jandarma Genel Komutanlığı Terörle Mücadele Daire Başkanlığı’nca Öner hakkında ‘suç için anlaşma’, ‘göreve ilişkin sırrın açıklanması’, ‘yargı görevi yapanı, bilirkişiyi veya tanığı etkilemeye teşebbüs’, ‘suçluyu kayırma’, ‘gizliliğin ihlali’ suçlamasıyla gözaltı işlemi yapıldı. Öner’in ifadesi Jandarma Terörle Mücadele Daire Başkanlığı’ndaki ‘İfade Odası’nda alındı. Öner’in 11 sayfalık ifadesine Hürriyet ulaştı.
20.05.2024 Gündem
Sergen Yalçın fena patladı: Hepsi yalan
Sergen Yalçın fena patladı: Hepsi yalan Antalyaspor'dan ayrılmaya hazırlanan Teknik Direktör Sergen Yalçın, Beşiktaş iddialarına cevap verdi.
18.05.2024 Süper Lig
Altay Bayındır Süper Lig devine gidiyor! Anlaşma sağlandı, imzayı atıyor
Altay Bayındır Süper Lig devine gidiyor! Anlaşma sağlandı, imzayı atıyor Sezon başında Fenerbahçe'den ayrılarak Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır, İngiliz ekibinde aradığını bulamadı. Haziran ayında takımdan ayrılacak olan milli kalecinin, Süper Lig'e dönüş hazırlığında olduğu öğrenildi. İşte başarılı file bekçisinin söz kestiği Süper Lig devi...
18.05.2024 Fenerbahçe
Ayhan Bora Kaplan soruşturması! Ankara Emniyeti’nde kritik sorular
Ayhan Bora Kaplan soruşturması! Ankara Emniyeti’nde kritik sorular Ankara’da suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan’a yönelik soruşturmanın emniyet ayağında çarpıcı gelişmeler yaşanıyor. Açığa alınan üç üst düzey polis müdürü ile bir komiser ve bir polisin evinde dün arama yapıldı. Mülkiye başmüfettişleri devrede. Soruşturmada “Gizli tanık M7’nin gözaltındayken kimlerle görüştürüldüğü, elektronik kelepçeyle nasıl rahat dolaştığı, nasıl kaçtığı, bazı siyasetçi ve bürokrat isimlerinin neden dosyaya sokulmaya çalışıldığı” gibi soruların yanıtları aranıyor.
15.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan diyalog mesajı: Aramızda çözülemeyecek bir sorun yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan diyalog mesajı: Aramızda çözülemeyecek bir sorun yok Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis'i Ankara'da kabul etti. Görüşme sonrası iki lider basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında "Yapıcı görüşme yaptık. Sorunları diyalogla çözeceğiz" dedi.
13.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunan basınına konuştu: Önyargı duvarını yıkmak elimizde
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunan basınına konuştu: Önyargı duvarını yıkmak elimizde Yunanistan'ın Kathimerini gazetesine konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan ile Türkiye arasındaki ilişkilere dair yeni mesajlar verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Önyargı duvarını yıkmak elimizde. Ebedi huzur için çalışıyoruz." dedi.
12.05.2024 Gündem
Trabzonspor'da Uğurcan Çakır'a Avrupa vizesi!
Trabzonspor'da Uğurcan Çakır'a Avrupa vizesi! Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Avrupa’ya gitme hayali olan Uğurcan’a izin verebileceklerini söyledi, “Bazı kulüplerin bizimle temasa geçtiği doğrudur. Resmi teklif geldikten sonra konuşmak daha doğru olur” dedi.
12.05.2024 Şampiy10
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
10.05.2024 İddaa
Taş Kağıt Makas yine nefes kesti! Umut, zafere adım adım yaklaşıyor
Taş Kağıt Makas yine nefes kesti! Umut, zafere adım adım yaklaşıyor Kanal D’nin, sevilen dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” temposu yüksek bir bölüm ile ekrana geldi. Ters köşe hikayesi ile izleyicileri şaşırtmaya devam eden diziye bu hafta; Fecir’in Harun Yakar’ı kovması ve Rüya’nın gerçekleri öğrenmesi damga vurdu.
9.05.2024 Magazin
Galatasaray'a Mertens müjdesi! İşte sözleşme detayları
Galatasaray'a Mertens müjdesi! İşte sözleşme detayları Galatasaray'da son 2 sezonun yıldız ismi olan Dries Mertens, bir süredir sözleşme görüşmeleri için yönetimle görüşme halindeydi. Sarı-kırmızılı ekip, Belçikalı oyuncuyla anlaşma sağladı.
9.05.2024 Galatasaray
Bakan Bayraktar açıkladı: BOTAŞ ve ExxonMobil arasında iş birliği anlaşması imzaladık
Bakan Bayraktar açıkladı: BOTAŞ ve ExxonMobil arasında iş birliği anlaşması imzaladık Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, ABD’deki temaslarına ilişkin yaptığı paylaşımda, "Çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiğimiz Vaşington’da BOTAŞ ve ExxonMobil arasında LNG ticaretine ilişkin bir iş birliği anlaşması imzaladık" dedi.
8.05.2024 Ekonomi
Kira zammı çıkmazında yeni dönem! Oran yüzde 56 oldu: 7 bin liradan 14 bine çıktı
Kira zammı çıkmazında yeni dönem! Oran yüzde 56 oldu: 7 bin liradan 14 bine çıktı Ev sahibi ve kiracıları ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Ev sahibi ile kiracılar arasından yaşanan birçok anlaşmazlık 1 Eylül’de devreye alınan zorunlu arabuluculuk ile çözüme kavuşmaya başladı. 8 aylık süreçte 85 bin 500 anlaşma sağlandı. Yaşanan bir arabuluculuk örneğinde ise ev sahibi kiracısından 23 bin TL kira istedi. Kiracı ‘12 bin TL’den fazla ödemem’ deyince konu arabulucuya taşındı. Arabulucu huzurunda dikkat çeken bir çözüm üretildi. İşte detaylar...
7.05.2024 Ekonomi
Türkiye ile Kuveyt arasında 6 anlaşma
Türkiye ile Kuveyt arasında 6 anlaşma Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kuveyt Emiri Meşal el-Ahmed el-Cabir es-Sabah'ın huzurunda iki ülke arasında farklı alanlarda işbirliklerini kapsayan 6 anlaşma imzalandı.
7.05.2024 Ekonomi
Refah neresi, Refah Sınır Kapısı nerede? Refah Gazze haritası
Refah neresi, Refah Sınır Kapısı nerede? Refah Gazze haritası İsrail ordusunun, Mısır sınırındaki Refah sınır kapısının Gazze tarafının operasyonel kontrolünü ele geçirdiği bildirildi. Kerem Şalom Sınır Kapısı'nın ise güvenlik nedeniyle kapatıldığı ve güvenlik durumu izin verdiğinde yeniden açılacağı belirtildi. Peki, Refah neresi, Refah Sınır Kapısı nerede? İşte Refah Gazze haritası…
7.05.2024 Gündem
Hamas ateşkes teklifini kabul etti
Hamas ateşkes teklifini kabul etti Hamas’a ait resmi Telegram hesabından yapılan açıklamada, Mısır ve Katar’ın sunduğu ateşkes anlaşması önerisinin kabul edildiği belirtildi. İsrail tarafından ise ateşkes anlaşması henüz resmi olarak onaylanmadı.
6.05.2024 Dünya
Salih Uçan, Beşiktaş'la yine anlaşamadı! İstediği ücret ortaya çıktı
Salih Uçan, Beşiktaş'la yine anlaşamadı! İstediği ücret ortaya çıktı Beşiktaş, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Salih Uçan’a yeni bir teklifte bulundu. Ancak Milli oyuncu ile yine anlaşma sağlanamadı.
6.05.2024 Beşiktaş
Jeffrey Epstein’in ‘küçük kara kitabı’ açık artırmayla satılacak
Jeffrey Epstein’in ‘küçük kara kitabı’ açık artırmayla satılacak ABD'de çocuklara yönelik cinsel istismar ve fuhuş ağı oluşturma suçlamasıyla yargılanırken hapishanede ölen Jeffrey Epstein'ın 221 önemli kişinin isminin yer aldığı 'küçük kara kitabı' açık artırmayla satışa sunulacak.
4.05.2024 Dünya
Alex de Souza bombası! Anlaşma sağlandı, Türkiye'ye dönüyor
Alex de Souza bombası! Anlaşma sağlandı, Türkiye'ye dönüyor Brezilya'da Avai'deki görevinden ayrıldıktan sonra 1 yıldır boşta olan Alex de Souza'nın Süper Lig ekibiyle el sıkıştığı öğrenildi. 46 yaşındaki Brezilyalı futbol adamının, gelecek sezon Süper Lig ekibini çalıştıracağı belirtildi.
4.05.2024 Süper Lig
Ali Koç, Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörüyle görüşüp anlaşınca kıyamet koptu: Hoca değil, gönderin
Ali Koç, Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörüyle görüşüp anlaşınca kıyamet koptu: Hoca değil, gönderin Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. İsmail Kartal'ın peş peşe aldığı kötü sonuçlar sonrası alarma geçildi. Ali Koç yönetimi İsmail Kartal'ı gönderip yeni hoca ile yola devam edecek. Bu doğrultuda dünyaca ünlü hoca ile görüşüp anlaşma sağlandığı belirtilirken tepkilerde gecikmedi. İşte detaylar...
3.05.2024 Fenerbahçe
Ev sahibi ve kiracılar için dikkat çeken uyarı yapıldı! 7 bin TL'lik kira 14 bin TL'ye çıkarıldı
Ev sahibi ve kiracılar için dikkat çeken uyarı yapıldı! 7 bin TL'lik kira 14 bin TL'ye çıkarıldı Ev sahibi ve kiracıları ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Ev sahibi ile kiracılar arasından yaşanan birçok anlaşmazlık 1 Eylül’de devreye alınan zorunlu arabuluculuk ile çözüme kavuşmaya başladı. 8 aylık süreçte 85 bin 500 anlaşma sağlandı. Yaşanan bir arabuluculuk örneğinde ise ev sahibi kiracısından 23 bin TL kira istedi. Kiracı ‘12 bin TL’den fazla ödemem’ deyince konu arabulucuya taşındı. Arabulucu huzurunda dikkat çeken bir çözüm üretildi. İşte detaylar...
2.05.2024 Ekonomi
Leicester City, Yunus Akgün için kararını verdi
Leicester City, Yunus Akgün için kararını verdi Sezon başında Galatasaray'dan, İngiltere Championship ekibi Leicester City'e şartlı zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralanan Yunus Akgün'ün durumu belli oldu.
1.05.2024 Futbol
AK Parti MYK toplantısı! Ömer Çelik'ten yeni anayasa açıklaması
AK Parti MYK toplantısı! Ömer Çelik'ten yeni anayasa açıklaması AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Ekrem İmamoğlu'nun Hamas'la ilgili sözlerine tepki gösteren Çelik, "Bu açıklamaları yanlış açıklama olarak değerlendiriyoruz. Sivillere dönük saldırıları doğru bulmuyoruz ama gelinen noktada esas mesele Hamas meselesi değil Netanyahu'nun soykırım ve katliam siyasetidir." dedi.
30.04.2024 Gündem
Acun Ilıcalı Fenerbahçe'nin rakibi olan kulübü satın alıyor
Acun Ilıcalı Fenerbahçe'nin rakibi olan kulübü satın alıyor İngiltere'de Hull City'nin sahibi olan Acun Ilıcalı bir kulüp daha satın alıyor. Ilıcalı yaptığı açıklamada yeni projesini duyurdu.
30.04.2024 Süper Lig
Bakan Bayraktar açıkladı: LNG anlaşması için ABD'li şirket ile görüşüldü
Bakan Bayraktar açıkladı: LNG anlaşması için ABD'li şirket ile görüşüldü Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, LNG anlaşması için Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) enerji şirketi Exxon Mobil ile görüşüldüğünü açıkladı.
28.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Anlaşma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki anlaşma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.