Alman

Alman

Son dakika alman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan alman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını alman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alman gelişmeleri de dahil olmak üzere 24.450 alman haberi bulunmuştur. Tüm alman haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsrail açıkladı: 3 rehinenin cansız bedenine ulaştık
İsrail açıkladı: 3 rehinenin cansız bedenine ulaştık İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), işgal altındaki Gazze'ye düzenlenen özel bir operasyonla üç İsrailli rehinenin cansız bedenlerini bulduklarını açıkladı.
18.05.2024 Dünya
Sacha Boey'in hayalleri suya düştü! Artık Bayern Münih'te yeri yok, iptal edildi
Sacha Boey'in hayalleri suya düştü! Artık Bayern Münih'te yeri yok, iptal edildi Bayern Münih'te son dakika Sacha Boey gelişmeleri yaşanıyor. Bayern Münih'te teknik direktör krizi yaşanıyor. Alman devi sürpriz bir karara imza atıyor.
16.05.2024 Galatasaray
Bratislava ilk kez direkt uçuşla İstanbul’a bağlandı
Bratislava ilk kez direkt uçuşla İstanbul’a bağlandı İstanbul Sabiha Gökçen’den, Slovakya’ya direkt uçuşlar başladı. Pegasus Havayolları, 15 Mayıs’tan itibaren İstanbul Sabiha Gökçen’den ilk kez Slovakya'nın başkenti Bratislava’ya (BTS) yeni uluslararası seferlere başladı.
15.05.2024 Ekonomi
15 Mayıs ne günü, 15 Mayıs’ta ne oldu? 15 Mayıs çiçek günü mü?
15 Mayıs ne günü, 15 Mayıs’ta ne oldu? 15 Mayıs çiçek günü mü? Bugünün anlam ve önemi merak ediliyor. Gün içinde sosyal medyada yapılan paylaşımlar ardından merak konusu olan bugün günlerden ne günü? 15 Mayıs ne günü, 15 Mayıs çiçek günü mü? 15 Mayıs’ta ne oldu?
15.05.2024 Gündem
Alman turizmine futbol molası veriliyor!
Alman turizmine futbol molası veriliyor! BU yıl rekor düzeyde turist beklenen Almanya'da, 14 Haziran-14 Temmuz tarihleri arasındaki Avrupa Futbol Şampiyonası nedeniyle Almanların bir bölümü tatilini şampiyona sonrasına erteliyor. Şampiyona döneminde gelemeyecek Almanların temmuz ortasından itibaren Türkiye ve Antalya'ya akını beklendiği açıklandı.
13.05.2024 Gündem
Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde finalistler belli oldu
Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde finalistler belli oldu UEFA Avrupa Ligi Yarı Final rövanş maçlarının ardından Atalanta ile Bayer Leverkusen finale yükseldi. UEFA Avrupa Konferans Ligi Yarı Final ilk maçında deplasmanda 4-2 mağlup ettiği Aston Villa'yı sahasında da 2-0 yenen Olympiakos adını finale yazdırdı.
9.05.2024 Şampiy10
Avrupa Ligi’nin keyfi “Şampiyon Oranlar” ile çıkar… Avrupa Ligi’nde “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” yine Misli’de!
Avrupa Ligi’nin keyfi “Şampiyon Oranlar” ile çıkar… Avrupa Ligi’nde “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” yine Misli’de! Avrupa Ligi’nde heyecan, yarı final rövanş maçlarıyla devam ediyor. Bugün oynanacak karşılaşmalar sonrasında finale yükselecek takımlar belli olacak. Futbolseverleri geçtiğimiz hafta olduğu gibi yine çok keyifli maçlar bekliyor.
9.05.2024 İddaa
10 Mayıs ne günü, 10 Mayıs’ta ne var?
10 Mayıs ne günü, 10 Mayıs’ta ne var? 10 Mayıs’ın tarihte önemi merak ediliyor. Vatandaşlar 10 Mayıs’ın özel bir anlamı olup olmadığını araştırıyor. Peki, 10 Mayıs ne günü, 10 Mayıs özel gün mü, 10 Mayıs’ta ne var?
9.05.2024 Gündem
Xabi Alonso Avrupa Ligi'ni istiyor! Bayer Leverkusen Roma maçı hangi kanalda? Leverkusen Roma maçı saat kaçta?
Xabi Alonso Avrupa Ligi'ni istiyor! Bayer Leverkusen Roma maçı hangi kanalda? Leverkusen Roma maçı saat kaçta? UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanş maçında Bayer Leverkusen Roma kozlarını paylaşıyor. İtalya'da oynanan ilk maç Alman temsilcisinin 2-0'lık galibiyetiyle sonuçlanmıştı. Futbolseverlerin merakla beklediği ikinci maç ise bu akşam oynanacak. Peki Bayer Leverkusen Roma maçı hangi kanalda, şifresiz mi? Bayer Leverkusen Roma maçı saat kaçta başlıyor?
9.05.2024 Şampiy10
Şampiyonlar Ligi’nde Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de! Öne çıkan istatistikler, dev karşılaşma hakkında bilinmesi gerekenler…
Şampiyonlar Ligi’nde Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de! Öne çıkan istatistikler, dev karşılaşma hakkında bilinmesi gerekenler… UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Real Madrid, bu akşam saat 22.00’de Estadio Santiago Bernabéu’da Bayern Münih’i konuk edecek. 2-2’lik ilk maçın ardından oynanacak rövanş mücadelesinde iki takım da adını Devler Ligi finaline yazdırmak için sahaya çıkacak. Dev karşılaşmanın heyecanı Misli’de en yüksek oranlarla yaşanacak.
8.05.2024 İddaa
Final Yolunda Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de!
Final Yolunda Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de! UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Real Madrid, bu akşam saat 22.00’de Estadio Santiago Bernabéu’da Bayern Münih’i konuk edecek. 2-2’lik ilk maçın ardından oynanacak rövanş mücadelesinde iki takım da adını Devler Ligi finaline yazdırmak ve Dortmund’un rakibi olmak için sahaya çıkacak. Karşılaşmayı Bayern Münih’in alması durumunda finalin adı 2013’teki gibi Almanya finali olacak ve iki ezeli rakip Dortmund ve Bayern Münih karşı karşıya gelecek. Dev karşılaşmanın heyecanı Misli’de Türkiye’nin en yüksek oranlarıyla yaşanacak.
8.05.2024 Şampiy10
Şampiyonlar Ligi’nin keyfi “Şampiyon Oranlar” ile çıkar… Devler Ligi’nde “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” yine Misli’de!
Şampiyonlar Ligi’nin keyfi “Şampiyon Oranlar” ile çıkar… Devler Ligi’nde “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” yine Misli’de! Şampiyonlar Ligi’nde heyecan, yarı final rövanş maçlarıyla devam ediyor. Bugün ve yarın oynanacak karşılaşmalar sonrasında finale yükselecek takımlar belli olacak. Futbolseverleri geçtiğimiz hafta olduğu gibi yine çok keyifli maçlar bekliyor.
7.05.2024 İddaa
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan göç açıklaması! Yeni yaklaşımları ortaya koymak durumundayız
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan göç açıklaması! Yeni yaklaşımları ortaya koymak durumundayız Türkiye’nin insani yardımlar konusunda, özellikle göçmenlerle ilgili alanda dünyada en büyük fedakarlığa katlanan ülkelerin başında geldiğini ifade eden Türkiye Büyük Milletler Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Meksika'nın başkenti Meksiko'da düzenlenen 10. Parlamento Başkanları Toplantısı'nın ‘Uluslararası Göç Akımlarındaki Artış Göz Önüne Alındığında, İnsan Hakları Nasıl Güvence Altına Alınır?’ konulu 4. Oturumunun başkanlığını yaptı.
7.05.2024 Gündem
Almanya'da döner gündem oldu, şimdi de devlet desteği istediler
Almanya'da döner gündem oldu, şimdi de devlet desteği istediler Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier’in 22-24 Nisan tarihlerinde Türkiye’ye yaptığı resmi ziyarete ‘Berlin döneri’ götürmesinin yankıları sürerken Sol Parti, döner fiyatlarında artışın engellenmesi için devlet desteği verilmesini gündeme getirdi.
6.05.2024 Dünya
Beşiktaş Hansi Flick'ten neden vazgeçti? İşte görüşmelerin sona ermesinin nedeni...
Beşiktaş Hansi Flick'ten neden vazgeçti? İşte görüşmelerin sona ermesinin nedeni... Beşiktaş, yüksek maliyeti nedeniyle Alman Teknik Direktör Hansi Flick'ten vazgeçti.
5.05.2024 Şampiy10
Bakan Şimşek: 2026 yılında tek haneli enflasyona dönmüş olacağız
Bakan Şimşek: 2026 yılında tek haneli enflasyona dönmüş olacağız Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Bizim en büyük önceliğimiz fiyat istikrarı. Uygulamaya koyduğumuz programla birlikte enflasyon hızlı bir şekilde düşecek ve 2026 yılında biz tekrar tek haneli enflasyona dönmüş olacağız" dedi.
4.05.2024 Ekonomi
Bakan Güler'den CNN Türk'te açıkladı: Terör kaynağında yok edilecek
Bakan Güler'den CNN Türk'te açıkladı: Terör kaynağında yok edilecek Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, CNN Türk'te gündeme dair merak edilen soruları yanıtladı. Bakan Güler terörle mücadelede net mesajlar vererek, 'Terör kaynağında yok edilecek, sürekli operasyon yapacağız.' ifadelerini kullandı.
2.05.2024 Gündem
Erdoğan'dan Batı'ya tepki: İsrail'e 'artık yeter' diyecek bir cesur çıkmadı
Erdoğan'dan Batı'ya tepki: İsrail'e 'artık yeter' diyecek bir cesur çıkmadı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Demokratlar Birliği Kapasite Geliştirme ve Eğitim Çalıştayı katılımcılarına hitap etti. Erdoğan, "Almanya Cumhurbaşkanı'na da ifade ettim, Solingen faciasından 31 yıl sonra 4 kardeşimize düzenlenen ırkçı saldırıyı gündeme getirdim. Tamamen aydınlatılması ve sorumluların cezalandırılması gerektiğini söyledim. Bu hadiseler karşısında sessiz kalamayız." dedi.
2.05.2024 Gündem
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
1.05.2024 İddaa
Almanya'da altın tabancalı şahıs paniğe yol açtı! Türkiye'ye kaçmış olabilir...
Almanya'da altın tabancalı şahıs paniğe yol açtı! Türkiye'ye kaçmış olabilir... Almanya'nın Kaltenkirchen kentinde 5 ay önce işlenen bir cinayetin arkasında olduğu düşünülen ve daha önce de genç bir milli takım oyuncusunu vuran Ferhat K. için insan avı başlatırken, Alman medyası şüphelinin Türkiye'ye kaçmış olabileceği belirtildi.
1.05.2024 Gündem
Sacha Boey gittiğine bin pişman! Hocası kadroda istemiyor, yeni takımını açıkladılar
Sacha Boey gittiğine bin pişman! Hocası kadroda istemiyor, yeni takımını açıkladılar Bayern Münih'te Sacha Boey depremi yaşanıyor. Bayern Münih'in UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final ilk maçında evinde Real Madrid ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından Sacha Boey için üzücü haberler geldi. Kışın Galatasaray'dan rekor bir bonservis ücreti ile Alman devine transfer olan yıldız futbolcu, büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. İşte detaylar...
1.05.2024 Fenerbahçe
Alman güzellik şirketi Türkiye lansmanını gerçekleştirdi
Alman güzellik şirketi Türkiye lansmanını gerçekleştirdi Dünya ile aynı anda Türkiye’de satışa çıkan güzellik teknolojileri şirketi GESKE, gerçekleştirdiği lansman ile ürünlerini tanıttı.
25.04.2024 Yaşam
Ankara'da tarihi zirve! Alman basınında dikkat çeken Erdoğan yorumları
Ankara'da tarihi zirve! Alman basınında dikkat çeken Erdoğan yorumları Türkiye'ye gelen Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından resmi törenle karşıladı. Tarihi zirve dünya basını tarafından saniye saniye takip edildi. Alman Frankfurter Allgemeine gazetesi ise zirveyi dikkat çeken bir Erdoğan yorumu ile okurlarına servis etti.
25.04.2024 Gündem
Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup’ta ikinci oldu
Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup’ta ikinci oldu Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup final rövanş maçında evinde karşılaştığı Alman ekibi NINERS Chemnitz'i uzatmalarda 105-95'lik skorla mağlup etti. İlk müsabakayı 85-74 kaybeden kırmızı-lacivertliler bu sonuçla sezonu 2. olarak tamamladı.
24.04.2024 Basketbol
Alman Cumhurbaşkanı Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı destek bekliyoruz
Alman Cumhurbaşkanı Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı destek bekliyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşıladı. İki lider görüşme sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'İsrail ile ticaret ilişkileri' sorusuna "Yoğun ticari ilişkileri artık ayakta tutmuyoruz. O iş bitti. Ticaret Bakanı'mız bunu açıkladı." dedi.
24.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Alman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.