All-Star

All-Star

Son dakika All-Star haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan All-Star ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını All-Star haber sayfamızda bulabilirsiniz.

All-Star

haberleri sayfasında son dakika yaşanan all-star gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.379 all-star haberi bulunmuştur. Tüm all-star haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor'da Nagihan'a diskalifiye şoku! Son iki eleme adayı belli oldu
Survivor'da Nagihan'a diskalifiye şoku! Son iki eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da dokunulmazlık oyununda fark geldi. Acun Ilıcalı, sakatlığından ötürü yarışamayacak olan Nagihan'ın adaya veda edeceğini açıkladı. 19 Mayıs Pazar akşamı ise haftanın 3. dokunulmazlık oyunu için mücadele gerçekleşti. Dokunulmazlığı alan takım avantajı eline alacak ve eleme adayı çıkarmayacak. Peki, Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor All Star 2024 haftanın üçüncü eleme adayı kim oldu?
20.05.2024 Gündem
Survivor All Star'da elenen isim belli oldu
Survivor All Star'da elenen isim belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Özgür Tetik, ikinci eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu, üçüncü eleme adayı Avatar Atakan, dördüncü eleme adayı Merve Aydın olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı belli oldu. İşte detaylar...
16.05.2024 Magazin
Ogeday oyun sonrası fenalaştı! Survivor'da 3 ve 4. eleme adayı belli oldu!
Ogeday oyun sonrası fenalaştı! Survivor'da 3 ve 4. eleme adayı belli oldu! Survivor All Star'da ilk eleme adayı Özgür Tetik, ikinci eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu olmuştu. Dokunulmazlık oyunu sonrasında 3 ve 4. eleme adayı da belli oldu.
16.05.2024 Magazin
Survivor'da ikinci eleme adayı belli oldu! Çıldırdı, ortalığı dağıttı
Survivor'da ikinci eleme adayı belli oldu! Çıldırdı, ortalığı dağıttı Survivor'da bu hafta ilk gitme adayı olan Özgür'ün ardından ikinci eleme adayı da belli oldu. Kıran kırana geçen mücadelede Mavi Takım, Kırmızı Takım'ı yenerek dokunulmazlığın sahibi oldu. Oyunda sinir krizi geçiren Yunus Emre ise parkurun parçalarını yerinden söktü ve resmen ortalığı dağıttı. İşte Survivor'da merak edilen detaylar...
14.05.2024 Magazin
Survivor Aleyna'dan tokat gibi itiraf: İlk eleme adayı belli oldu
Survivor Aleyna'dan tokat gibi itiraf: İlk eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da haftanın kaptanları yeni takımları oluşturdu. Aleyna Kalaycıoğlu, düelloda yaşadıklarıyla ilgili 'Herkesin gerçek yüzünü gördüm' dedi.Survivor All Star yarışması yeni haftaya kaptanlık oyunuyla başladı. Peki, Survivor kaptanlık oyununu kim kazandı? Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor All Star 2024 ilk eleme adayı kim oldu?
14.05.2024 Magazin
Survivor'a vedasına herkes şaşırdı! Elenen son yarışmacı belli oldu
Survivor'a vedasına herkes şaşırdı! Elenen son yarışmacı belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Sercan Yıldırım, ikinci eleme adayı Yunus Emre Özden, üçüncü eleme adayı Avatar Atakan, dördüncü eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu olmuştu. Peki, Survivor kim elendi, kim gitti? Survivor All Star 2024 hangi yarışmacı adaya veda etti?
13.05.2024 Magazin
Survivor'da şok sakatlık: İkinci eleme adayı belli oldu
Survivor'da şok sakatlık: İkinci eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Sercan Yıldırım olmuştu. Damla Can, Merve'nin Kırmızı takıma Ogeday'ı almasına tepkisini sürdürdü. Survivor All Star'da bugün dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 2. dokunulmazlık oyununda kaybeden takımdan eleme adayı kim seçildi?
11.05.2024 Magazin
Survivor All Star'da ilk eleme adayı belli oldu!
Survivor All Star'da ilk eleme adayı belli oldu! Survivor All Star'da Furkan Kızılay'ın vedasından sonra oyun öncesi yeni takımlar oluşturuldu. Murat Ceylan, kaptanlık oyununun detaylarını açıkladı. Dokunulmazlık oyunu nefes kesti. İlk eleme adayı belli oldu. İşte detaylar...
10.05.2024 Magazin
Survivor'da herkesin dediği oldu! Kafada bitirmişti, adaya da veda etti!
Survivor'da herkesin dediği oldu! Kafada bitirmişti, adaya da veda etti! Survivor All Star'da son elenen isim belli oldu. lk eleme adayı Yunus Emre Özden, ikinci eleme adayı Batuhan Karacakaya, üçüncü eleme adayı Sercan Yıldırım, dördüncü ve son eleme adayı Furkan Kızılay olmuştu. Bu düelloda ilk defa yarışmacılara ödül verildi. Murat Ceylan, düelloya giren yarışmacıların pilav üstü kuzu tandır yiyebileceklerini söyledi. Peki 8 Mayıs Survivor kim elendi?
9.05.2024 Magazin
Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu
Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Yunus Emre Özden, ikinci eleme adayı Batuhan Karacakaya, üçüncü eleme adayı Sercan Yıldırım, dördüncü ve son eleme adayı Furkan Kızılay olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı belli oldu. İşte detaylar...
8.05.2024 Magazin
Survivor'da yeni dönem: Hafta 4 güne indi, 4. eleme adayı belli oldu!
Survivor'da yeni dönem: Hafta 4 güne indi, 4. eleme adayı belli oldu! Survivor All Star'da haftanın son eleme adayı belli oldu. Kırmızı Takım oyunda muhteşem bir performans sergileyerek Mavi Takım'ı 12-3 yenerek rahat bir nefes aldı. Eleme adaylarının belli olmasının ardından erkek potasında, düello eşleşmeleri de belli oldu. Peki, dün akşam Survivor eleme potasına kim girdi? Survivor 4. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?
8.05.2024 Magazin
Survivor'da sakatlık numarası yapıyor! 3. eleme adayı belli oldu
Survivor'da sakatlık numarası yapıyor! 3. eleme adayı belli oldu Survivor'un finaline az bir zaman kalırken adadaki yarışmacıların sayıları da giderek azalmaya başladı. Mavi ve Kırmızı takım adeta son nefeslerine kadar mücadele veriyor. Survivor'da 3. eleme adayı kim oldu? Survivor All Star 2024 haftanın üçüncü dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?
7.05.2024 Magazin
Survivor'da kim önce gidecek tartışması: İkinci eleme adayı da belli oldu
Survivor'da kim önce gidecek tartışması: İkinci eleme adayı da belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Yunus Emre Özden olmuştu. Nagihan, Nefise, Aleyna ve Yunus Emre'nin tartışmaları sürdü. Kritik haftalara girilirken dokunulmazlığın sahibi olmak oldukça önem taşıyor. Peki, Survivor'da 2. eleme adayı kim oldu?
6.05.2024 Magazin
Survivor'da gerilen ipler koptu: İlk gitme adayı belirlendi
Survivor'da gerilen ipler koptu: İlk gitme adayı belirlendi Survivor All Star'da Acun Ilıcalı, acil durum konseyinde Nagihan, Nefise ve Aleyna'nın da şikayet etmesiyle Yunus Emre'nin takımını değiştirme kararı aldıklarını açıkladı. Nagihan ile Yunus Emre arasında tansiyon yükseldi. Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık oyunu gerçekleşti. Survivor'da hangi takım kazandı? Survivor 1. gitme adayı kim oldu?
5.05.2024 Magazin
Survivor All Star'da elenen yarışmacı belli oldu
Survivor All Star'da elenen yarışmacı belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Yasin Obuz, ikinci eleme adayı Batuhan Karacakaya, üçüncü eleme adayı Yunus Emre Özden, dördüncü ve sonuncu eleme adayı Sercan Yıldırım olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı belli oldu. İşte detaylar...
1.05.2024 Magazin
Survivor'da son eleme adayı belli oldu! Furkan resmen çıldırdı
Survivor'da son eleme adayı belli oldu! Furkan resmen çıldırdı Survivor All Star'da kıran kırana geçen mücadele bayrak yarışına kaldı ve dokunulmazlığı Mavi Takım aldı. Kırmızı Takım'dan ise son eleme adayı belirlendi. Oyunda eli sakat olan Furkan resmen sinir krizi geçirdi. İşte Survivor'da merak edilen detaylar...
30.04.2024 Magazin
Survivor'da destansı geri dönüş! Üçüncü eleme adayı belli oldu
Survivor'da destansı geri dönüş! Üçüncü eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Yasin Obuz, ikinci eleme adayı Batuhan Karacakaya olmuştu. Dokunulmazlık oyununda destansı geri dönüş yaşandı. Haftanın üçüncü dokunulmazlık oyunu ise 29 Nisan Pazartesi akşamı ekranlara geldi. Mavi ve Kırmızı takım kıyasıya rekabet ederek dokunulmazlığı almak için ellerinden geleni yaptılar. Peki, Survivor'da haftanın 3. eleme adayı kim oldu? Survivor All Star 2024 dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?
30.04.2024 Magazin
28 Nisan 2024 reyting sonuçları | Total ve AB reyting sonuçları ile hangi yapım birinci oldu?
28 Nisan 2024 reyting sonuçları | Total ve AB reyting sonuçları ile hangi yapım birinci oldu? Reyting sonuçları izleyiciler tarafından araştırılıyor. 28 Nisan Pazar dün akşam kuşağında Yargı, Teşkilat, Kirli Sepeti ve Survivor All Star AB ve total reyting sıralamasında birinci olabilmek için yarıştı. İşte, 28 Nisan reyting sonuçları ile Total ve AB'de en çok izlenen yapımlar...
29.04.2024 Magazin
Survivor'da Aleyna şov: Batuhan'ı yerle bir etti! İkinci eleme adayı belli oldu
Survivor'da Aleyna şov: Batuhan'ı yerle bir etti! İkinci eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Yasin Obuz olmuştu. Nefes kesen dokunulmazlık oyunu sonrası ikinci eleme adayı belli oldu. Bilindiği üzere geçen hafta Kırmızı takımda yer alan Merve, Mavi takımın kadrosuna geçmişti. Bu değişiklikle dengeler değişmiş oldu. Peki, Survivor'da 2. eleme adayı kim oldu?
29.04.2024 Magazin
Survivor'da İngiltere büyük ödülünü kazanan takım belli oldu!
Survivor'da İngiltere büyük ödülünü kazanan takım belli oldu! Survivor All Star hız kesmeden devam ediyor. Birleşme partisinden sonra Berna'nın veda ettiği Merve'nin mavi takıma geçtiği yarışmanın konseyinde gergin anlar yaşandı.27 Nisan Survivor'da büyük ödülü hangi takım kazandı? İşte, eleme adayı...
28.04.2024 Magazin
Survivor All Star'da takım değişikliği! Ödül oyunu nefes kesti
Survivor All Star'da takım değişikliği! Ödül oyunu nefes kesti Survivor All Star'da adaya veda eden son isim Berna Canbeldek olmuştu. Acun Ilıcalı takımlardaki kadın sayılarının dezavantaj olduğunu söyleyerek Kırmızı takımdan bir yarışmacının Mavi takıma geçmesini istedi. Ödül oyunu dişe diş mücadeleye sahne oldu. İşte detaylar...
26.04.2024 Magazin
Survivor’da mavi takıma kim geçti? Mavi takımdan kırmızı takıma kim gelecek, Survivor All Star’da takımlar değişiyor mu?
Survivor’da mavi takıma kim geçti? Mavi takımdan kırmızı takıma kim gelecek, Survivor All Star’da takımlar değişiyor mu? Survivor All Star'da Mavi takımdan Berna adaya veda etti. Survivor'un yeni bölüm tanıtımında Acil Durum Konseyi'nin toplandığı görülürken, Acun Ilıcalı, Kırmızı takımdan Mavi takıma bir yarışmacının geçeceğini duyurdu. Peki, Survivor'da takımlar değişiyor mu, mavi takıma kim geçti geçecek?
25.04.2024 Magazin
Survivor'a kavgayla veda etti: Eleme sonrası acil durum konseyi toplanıyor!
Survivor'a kavgayla veda etti: Eleme sonrası acil durum konseyi toplanıyor! Survivor All Star'da ilk eleme adayı Berna Canbeldek, ikinci eleme adayı Damla Can, üçüncü eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu, dördüncü ve son eleme adayı Merve Aydın olmuştu. Heyecanla ekrana kilitlenen izleyenler ise "Survivor kim elendi? Survivor All Star 2024'te bu hafta hangi yarışmacı adaya veda etti? Survivor'un yeni bölüm tanıtımında ise Acil Durum Konseyi'nin toplandığı görüldü. Acun Ilıcalı, Kırmızı takımdan Mavi takıma bir yarışmacının geçeceğini duyurmasının üzerine "Survivor'da takımlar değişiyor mu, mavi takıma hangi yarışmacı geçecek?" sorusu gündeme geldi.
25.04.2024 Magazin
Survivor'da gözyaşlarına boğan iletişim oyunu! Haftanın eleme adayları belli oldu
Survivor'da gözyaşlarına boğan iletişim oyunu! Haftanın eleme adayları belli oldu Survivor All Star'da yine kıran kıran geçen bir mücadele yaşandı. Birleşme partisinin ardından haftanın son eleme adayı da belli oldu. Yarışmacıların sayılarının azalması eleme potasına güçlü isimlerin girmesine neden olurken nefes kesen mücadele ise hız kesmeden devam ediyor. Peki, Survivor iletişim ödülünü kim kazandı?
24.04.2024 Magazin
Survivor'da Sercan'ı arı soktu, Yunus Emre'nin şakası ortamı gerdi
Survivor'da Sercan'ı arı soktu, Yunus Emre'nin şakası ortamı gerdi Survivor All Star'da ilk eleme adayı Berna Canbeldek, ikinci eleme adayı Damla Can, üçüncü eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu olmuştu. Yarışmacıların sayılarının azalması eleme potasına güçlü isimlerin girmesine neden olurken nefes kesen mücadele ise hız kesmeden devam ediyor. Peki, Survivor 4. ve son eleme adayı kim oldu?
23.04.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

All-Star ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki all-star haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.