Alım

Alım

Son dakika alım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan alım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını alım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alım gelişmeleri de dahil olmak üzere 10.504 alım haberi bulunmuştur. Tüm alım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Yumaklı'dan çay açıklaması!
Bakan Yumaklı'dan çay açıklaması! Çay fiyatları hakkında soruları yanıtlayan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Çay fiyatları maliyetlere bakılarak yapılmıştır. Beklentileri yüksek tutmayı tamamen siyasi görüyorum. Şu an için bizim açıkladığımız fiyat ile ÇAYKUR'un alım fiyatıyla, maliyetlerin arasında anormal bir fark yok" dedi.
15.05.2024 Gündem
Soruşturma tamamlandı! Bahar ve Nihal Candan hakkında istenen ceza belli oldu
Soruşturma tamamlandı! Bahar ve Nihal Candan hakkında istenen ceza belli oldu Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından haklarında soruşturma başlatılan sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan kardeşlerle ilgili Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame kapsamında Alisya Bahar Candan’ın 14 yıldan 44 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edilirken iddianamede Gülnihal Çiçek’in ise 8 yıldan 24 yıla kadar hapsi istendi.
14.05.2024 Gündem
14 MAYIS 2024 Bugün tam, yarım, çeyrek ve gram altın fiyatı ne kadar oldu?
14 MAYIS 2024 Bugün tam, yarım, çeyrek ve gram altın fiyatı ne kadar oldu? Altın fiyatları yatırımcısının gündemindeki yerini aldı. 14 Mayıs 2024 canlı altın fiyatları ile piyasanın nabzı tutulurken yeni haftayla birlikte alım satım yapmayı alım satım yapmayı düşünenler "Bugün gram altın ne kadar, çeyrek altın kaç TL" soruları için araştırmalarına hız kazandırdı. Peki, bugün gram, çeyrek, yarım, tam, Cumhuriyet, ons altın fiyatları ne kadar, kaç TL?
14.05.2024 Ekonomi
Kamuda yeni dönem başlıyor! Bakan Şimşek açıkladı: 3 yıl süreyle durduruyoruz
Kamuda yeni dönem başlıyor! Bakan Şimşek açıkladı: 3 yıl süreyle durduruyoruz Kamuda tasarruf paketinin ayrıntıları belli oldu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, alınan tedbirleri tek tek açıkladı. Kamuda yeni araç ve bina alımı 3 yıl süreyle durduruluyor. Yönetim kurulu ücretlerine üst sınır getiriliyor. Toplu taşıma olan yerlerde personel servisi kaldırılıyor. 3 yıl süreyle mobilya ve demirbaş alımları yapılmayacak. Deprem ve zorunlu harcamalar hariç mal ve hizmet alım ödenekleri ile yatırım ödeneklerinde kesintiye gidiliyor.
13.05.2024 Ekonomi
Kamuda tasarruf paketinin ayrıntıları belli oldu! Bakan Şimşek: 3 yıl süreyle durduruyoruz
Kamuda tasarruf paketinin ayrıntıları belli oldu! Bakan Şimşek: 3 yıl süreyle durduruyoruz Kamuda tasarruf paketinin ayrıntıları belli oldu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, alınan tedbirleri tek tek açıkladı. Kamuda yeni araç ve bina alımı 3 yıl süreyle durduruluyor. Yönetim kurulu ücretlerine üst sınır getiriliyor. Toplu taşıma olan yerlerde personel servisi kaldırılıyor. 3 yıl süreyle mobilya ve demirbaş alımları yapılmayacak. Deprem ve zorunlu harcamalar hariç mal ve hizmet alım ödenekleri ile yatırım ödeneklerinde kesintiye gidiliyor.
13.05.2024 Ekonomi
Gram altın için yeni alım fırsatı geliyor! Altında 3 bin lira öncesi son tren kalkıyor
Gram altın için yeni alım fırsatı geliyor! Altında 3 bin lira öncesi son tren kalkıyor Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Altın fiyatları hızlı yükseliş gerçekleştirdi. Altın gram fiyatı haftanın son işlem günü 2380 dolara kadar yükselen ONS'tan destek bularak arttı. İslam Memiş, altın tarafındaki yukarı yönlü hareketlerin son bulup alım fırsatı geleceğini duyurdu. Bununla beraber İslam Memiş önümüzdeki haftayı işaret etti.
12.05.2024 Ekonomi
100 milyar TL’lik tasarruf paketi için geri sayım! Vatandaşa nasıl yansır?
100 milyar TL’lik tasarruf paketi için geri sayım! Vatandaşa nasıl yansır? Vatandaşın gözü kulağı yarın açıklanacak olan kamuda tasarruf paketinde olacak. Peki açıklanacak önlemler neler olacak? Kamuda tasarruf tedbirleri vatandaşa nasıl yansır? İşte detaylar...
12.05.2024 Ekonomi
TMSF, Mondihome’u satışa çıkardı
TMSF, Mondihome’u satışa çıkardı Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Mondi Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş.’yi satışa çıkardı. Şirketi hisse satışına ilişkin ilan, Resmi Gazete’nin dünkü sayısında yayınlandı.
11.05.2024 Ekonomi
Destek ödemeleri banka hesaplarına yatırılıyor
Destek ödemeleri banka hesaplarına yatırılıyor Toplamda 944 milyon liralık tarımsal destekleme ödemeleri bugün hesaplara aktarılıyor. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, detayları sosyal medya hesabından paylaştı.
10.05.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli arasında kritik görüşme
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli arasında kritik görüşme Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Beştepe'de bir araya geldi. Erdoğan ile Bahçeli'nin görüşmesi 1 saat sürdü.
10.05.2024 Gündem
Altın fiyatları yükselişe geçti! Gram altın için elinizi çabuk tutun, İslam Memiş rekor için tarih verdi
Altın fiyatları yükselişe geçti! Gram altın için elinizi çabuk tutun, İslam Memiş rekor için tarih verdi Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Ons altın, sağlam bir yatırım aracı olmaya devam ediyor. Özellikle yılın ikinci yarısında ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz indirimlerine başlaması halinde dolar endeksinde düşüş beklenmesi altının cazibesini artırıyor. Ons altın dünkü 2 bin 317 dolarlık seviyesini bugün 2 bin 363 dolara çıkardı. Öte yandan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altın fiyatlarıyla ilgili alım fırsatını açıkladı. İşte detaylar...
10.05.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli bir araya gelecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli bir araya gelecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli saat 14.30'da Beştepe'de bir araya gelecek.
10.05.2024 Gündem
Konut satışında yeni dönem! Uzman isim 'takas' yöntemini açıklayıp alım fırsatı için tarih verdi
Konut satışında yeni dönem! Uzman isim 'takas' yöntemini açıklayıp alım fırsatı için tarih verdi Türkiye genelinde konut fiyatları yılda yüzde 12 düşüşle tüm zamanların en fazla oranına ulaştı. Emlak ve konut piyasasında yaşanan son gelişmeleri değerlendiren uzmanlar konut fiyatlarında önümüzdeki 6 aylık sürenin alım için fırsat olarak değerlendirilebileceğine dikkat çekerken, konut alımlarında son zamanlarda artan takas usulünde dolandırıcılığa karşı dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.
10.05.2024 Adana
Altın fiyatlarında alım sürprizi! İslam Memiş son dakika gram altın tahmini yaptı
Altın fiyatlarında alım sürprizi! İslam Memiş son dakika gram altın tahmini yaptı Altın fiyatlarında son dakika sürprizi... Altın fiyatları rekora doğru yönünü kırıyor. Rekor gelmeden önce son kez iyi bir alım fırsatı sunacak. Altın fiyatlarında son dakika gelişme ve detaylar ortaya çıktı. ONS öncülüğünde altın fiyatları dalgalanmasını sürdürüyor. Altın piyasası uzmanı İslam Memiş, altın gram fiyatı beklentisini duyurdu. Altın fiyatları için alım fırsatı gerçekleşeceğini bildiren İslam Memiş, kritik tarihi açıkladı. İşte merak edilen son dakika altın fiyatları ve tahminleri...
8.05.2024 Ekonomi
Yaş çay fiyatı açıklandı mı 2024, yaş çay fiyatı ne zaman açıklanacak?
Yaş çay fiyatı açıklandı mı 2024, yaş çay fiyatı ne zaman açıklanacak? 2024 yılı yaş çay sezonunun 4 Mayısta başlamasıyla, bu yılın taban fiyatı merak ediliyor. Peki, yaş çay taban fiyatı açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
8.05.2024 Magazin
Bakan Şimşek: Temel hedefimiz enflasyonu tek haneye düşürmek
Bakan Şimşek: Temel hedefimiz enflasyonu tek haneye düşürmek Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Enflasyonu tek haneye düşürmeyi programımızın temel hedefi olarak belirledik. Çünkü fiyat istikrarı olmadan gelir dağılımında adalet ve kalıcı refah artışı mümkün değildir" dedi.
8.05.2024 Ekonomi
Konut satışında sert fren alımlar durdu! İstanbul’un iki ilçesine dikkat çekildi
Konut satışında sert fren alımlar durdu! İstanbul’un iki ilçesine dikkat çekildi Konut piyasasında yaşanan durgunluk yabancıya da sıçradı. Özellikle son dönemde yabancıların yaptığı alımlarda da büyük düşüşler gözleniyor. Peki konutta yabancı payının azalmasının nedeni ne? Şu anda yabancılar İstanbul’da en çok hangi ilçelerde alım yapıyor? İşte detaylar...
8.05.2024 Ekonomi
Altın fiyatlarında son dakika bombası patladı! İslam Memiş alım fırsatı için tarih verdi
Altın fiyatlarında son dakika bombası patladı! İslam Memiş alım fırsatı için tarih verdi Altın fiyatlarında son dakika sürprizi... Altın alacaklar bu habere dikkat. Rekordan önce son alım fırsatı geliyor... Altın yorumları yatırımcıya yön verirken alım fırsatları da parasını altına yatırmak için bekleyenlerin radarında. 2280 dolara kadar gerileyen ONS 2320 dolara çıktı. Buradan esen rüzgarla altın gram fiyatı 2400 TL üzerindeki seyrini koruyor. Altın tarafındaki hareketliliği değerlendiren İslam Memiş önümüzdeki haftayı işaret etti. Altın ve para piyasaları uzmanı Belgin Maviş ise yıl sonu için yeni tahminini açıkladı. İşte altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmelerinin ayrınrıları...
7.05.2024 Ekonomi
Altın yatırımcıya göz kırpıyor! Yıl sonu için yeni rekor tahmini geldi, İslam Memiş alım için iki fırsat tarihini açıkladı
Altın yatırımcıya göz kırpıyor! Yıl sonu için yeni rekor tahmini geldi, İslam Memiş alım için iki fırsat tarihini açıkladı Yatırımcıların güvenilir limanı sarı metal yeni haftaya hareketli başladı. Canlı altın fiyatlarını yakından takip eden vatandaşlar altın fiyatlarının ne yönde hareket edeceğini araştırıyor. Altın yorumları yatırımcıya yön verirken alım fırsatları da parasını altına yatırmak için bekleyenlerin radarında. 2280 dolara kadar gerileyen ONS 2320 dolara çıktı. Buradan esen rüzgarla altın gram fiyatı 2400 TL üzerindeki seyrini koruyor. Altın tarafındaki hareketliliği değerlendiren İslam Memiş önümüzdeki haftayı işaret etti. Altın ve para piyasaları uzmanı Belgin Maviş ise yıl sonu için yeni tahminini açıkladı. İşte altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmelerinin ayrınrıları...
7.05.2024 Ekonomi
Çiftçiler buğday fiyatlarının açıklanmasını bekliyor! 1 milyon ton rekolte
Çiftçiler buğday fiyatlarının açıklanmasını bekliyor! 1 milyon ton rekolte Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan, buğdayda 1 milyon tona yakın rekolte beklendiğini belirterek, “Çiftçilerimiz ve devlet güvencesinde olan lisanslı depolar, ürünleri ÇKS kayıtlarına göre almaları için buğday fiyatlarının açıklanmasını ve alım tebliğinin yayınlanmasını bekliyor” dedi.
6.05.2024 Adana
6 Mayıs haftasında gram, çeyrek altın yükselişle başladı! Alın fiyatları ne kadar?
6 Mayıs haftasında gram, çeyrek altın yükselişle başladı! Alın fiyatları ne kadar? Altın fiyatları yaşadığı düşüşlerle alım fırsatı yaratırken, yatırımcılar tüm değişiklikleri anlık olarak takip ediyor. gram altın ve çeyrek altının fiyatı da mayıs ayının gelmesiyle her zamankinden daha çok araştırılmaya başlandı. Güncel ons altın değerinin yükselmesiyle beraber gram altın fiyatı bugün 2 bin 400 TL seviyesinde işlem görüyor.
6.05.2024 Ekonomi
Araba alıp-satacaklara 'sazan sarmalı' uyarısı! İşte dikkat edilmesi gereken tüm detaylar...
Araba alıp-satacaklara 'sazan sarmalı' uyarısı! İşte dikkat edilmesi gereken tüm detaylar... "Otomobil alım satımı, dolandırıcılık potansiyeli yüksek bir süreç olarak öne çıkıyor. Dolandırıcılar, her detayı kusursuzca planlayarak masum insanları mağdur edebiliyor. Ancak, bilinçli adımlarla bu tuzaklardan korunmak mümkün. Sektör uzmanı Mesut Karacı araba alım süreçleriyle ilgili bilgi vererek vatandaşın nelere dikkat etmesi gerektiğine vurgu yaptı. İşte araba alıp satmak isteyen milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar...
6.05.2024 Ekonomi
ALTIN FİYATLARI 5 MAYIS PAZAR 2024 || Bugün gram, çeyrek, yarım, Cumhuriyet altın ne kadar?
ALTIN FİYATLARI 5 MAYIS PAZAR 2024 || Bugün gram, çeyrek, yarım, Cumhuriyet altın ne kadar? Altın fiyatları, ekonomi gündemini yakından takip eden vatandaşlar tarafından araştırılıyor. 5 Mayıs alım satım yapmayı düşünenler "Bugün gram altın ne kadar, çeyrek altın kaç TL" sorularına yanıt aramaya başladı. bugün gram, çeyrek, yarım, tam, Cumhuriyet altın ne kadar, kaç TL?
5.05.2024 Ekonomi
Patates üreticisi, market boykotuyla alım fiyatını yüzde 20 artırdı
Patates üreticisi, market boykotuyla alım fiyatını yüzde 20 artırdı Adana’da binlerce dönüm arazide patates yetiştiren çiftçiler, zincir marketin kilo başına 10 lira teklifinin çok düşük olduğunu öne sürüp, 20 lira talep ederek geçen hafta hasadı durdurdu. Görüşmeler sonucu 12 liraya anlaşan çiftçiler, bugün hasada devam etti.
3.05.2024 Adana
Ev fiyatları düştükçe düşüyor! İndirim arttı, yüzlerce 'acil satılık' ilanı verdiler
Ev fiyatları düştükçe düşüyor! İndirim arttı, yüzlerce 'acil satılık' ilanı verdiler Konut piyasasında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. İkinci el konut piyasasında yeni yıl ile başlayan fiyat düşüşleri bölgesel olarak yüzde 30 seviyesine kadar geldi. Fiyatlardaki aşağı yönlü bu hareket alım isteğini artırıyor ancak konut kredi faizlerinin oranı, satışların frene basmasına neden oluyor.
3.05.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Alım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.