Aleyna Kalaycıoğlu

Aleyna Kalaycıoğlu

Son dakika Aleyna Kalaycıoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Aleyna Kalaycıoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Aleyna Kalaycıoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aleyna Kalaycıoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aleyna kalaycıoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 76 aleyna kalaycıoğlu haberi bulunmuştur. Tüm aleyna kalaycıoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor'a kavgayla veda etti: Eleme sonrası acil durum konseyi toplanıyor!
Survivor'a kavgayla veda etti: Eleme sonrası acil durum konseyi toplanıyor! Survivor All Star'da ilk eleme adayı Berna Canbeldek, ikinci eleme adayı Damla Can, üçüncü eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu, dördüncü ve son eleme adayı Merve Aydın olmuştu. Heyecanla ekrana kilitlenen izleyenler ise "Survivor kim elendi? Survivor All Star 2024'te bu hafta hangi yarışmacı adaya veda etti? Survivor'un yeni bölüm tanıtımında ise Acil Durum Konseyi'nin toplandığı görüldü. Acun Ilıcalı, Kırmızı takımdan Mavi takıma bir yarışmacının geçeceğini duyurmasının üzerine "Survivor'da takımlar değişiyor mu, mavi takıma hangi yarışmacı geçecek?" sorusu gündeme geldi.
25.04.2024 Magazin
Survivor'da Sercan'ı arı soktu, Yunus Emre'nin şakası ortamı gerdi
Survivor'da Sercan'ı arı soktu, Yunus Emre'nin şakası ortamı gerdi Survivor All Star'da ilk eleme adayı Berna Canbeldek, ikinci eleme adayı Damla Can, üçüncü eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu olmuştu. Yarışmacıların sayılarının azalması eleme potasına güçlü isimlerin girmesine neden olurken nefes kesen mücadele ise hız kesmeden devam ediyor. Peki, Survivor 4. ve son eleme adayı kim oldu?
23.04.2024 Magazin
Survivor Yunus Emre ile Beria Özden boşanıyor mu? Açıklama geldi
Survivor Yunus Emre ile Beria Özden boşanıyor mu? Açıklama geldi 'Survivor All Star 2024' yarışmacısı Yunus Emre Özden ile takım arkadaşı Aleyna Kalaycıoğlu’nun yakınlığı sık sık gündeme geliyor. Hatta eşi yapılan paylaşımların ardından "Aleyna'dan uzak dur" uyarısı yapmıştı. Eşinin söylediğine anlam veremeyen Yunus Emre'nin evliliğinin biteceği iddia edildi. Boşanma kararı aldığı konuşulan Beria Özden'den ise cevap gecikmedi.
30.03.2024 Magazin
Survivor'da 'baş döndüren' ödül oyunu! Survivor All Star'da adaya veda eden isim belli oldu
Survivor'da 'baş döndüren' ödül oyunu! Survivor All Star'da adaya veda eden isim belli oldu Survivor'da ilk eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu, ikinci eleme adayı Aysu Keskin, üçüncü eleme adayı Berna Canbeldek, dördüncü eleme adayı Merve Aydın olmuştu. Ödül oyununda yarışmacıların başı döndü. Adaya veda eden isim belli oldu. İşte detaylar...
29.03.2024 Magazin
Survivor'da senaryo atışması: Yunus Emre Nagihan'ı fırçaladı, son eleme adayı belli oldu
Survivor'da senaryo atışması: Yunus Emre Nagihan'ı fırçaladı, son eleme adayı belli oldu Survivor'da ilk eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu, ikinci eleme adayı Aysu Keskin, Üçüncü eleme adayı Berna Canbeldek olmuştu. Dokunulmazlık oyunu sonrasında Hakan Hatipoğlu ile Sercan Yıldırım arasında gerginlik yaşandı. Mavi ve kırmızı takım dokunulmazlığı kazanmak için ellerinden geleni yaptılar. Kazanan takım sadece dokunulmazlığın değil ödülün de sahibi oluyor. İşte Survivor haftanın eleme adayları ve dokunulmazlığı kazanan takım...
27.03.2024 Gündem
Survivor'da jet ski kazası: Yunus Emre ve Nagihan ölümden döndü! Üçüncü eleme adayı açıklandı
Survivor'da jet ski kazası: Yunus Emre ve Nagihan ölümden döndü! Üçüncü eleme adayı açıklandı Survivor All Star'da ilk eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu, ikinci eleme adayı Aysu Keskin olmuştu. Survivor'da haftanın üçüncü dokunulmazlık oyunu için kıyasıya bir rekabet gerçekleşti. Survivor son bölüm gelişmeleri merak edilirken "Survivor dokunulmazlığı hangi takım kazandı? 25 Mart Survivor All Star ikinci eleme adayı kim oldu?" sorularının yanıtı araştırılmaya başladı. Nagihan ile Yunus Emre kaza yaptı. Nagihan ölümle burun buruna geldiğini ifade etti.
26.03.2024 Magazin
Survivor'da intikam oyunu: Yatarak kazanıyor dedi, potaya gönderdi! 2. eleme adayı belli oldu
Survivor'da intikam oyunu: Yatarak kazanıyor dedi, potaya gönderdi! 2. eleme adayı belli oldu Survivor'da Aleyna Kalaycıoğlu'nun ilk eleme adayı olmasından sonra neşeli halleri dikkat çekti. Nefise Karatay, Mavi takımda yarışan Aysu Keskin hakkında yorum yaptı. "Survivor dokunulmazlığı hangi takım kazandı? 24 Mart Survivor All Star ikinci eleme adayı kim oldu?" sorularının yanıtı araştırılmaya başladı. İşte Survivor haftanın eleme adayları...
25.03.2024 Magazin
Survivor'da ilk iletişim ödülü: Sema son kez kardeşiyle görüştü! Haftanın eleme adayları belli oldu!
Survivor'da ilk iletişim ödülü: Sema son kez kardeşiyle görüştü! Haftanın eleme adayları belli oldu! Survivor All Star 2024 yarışmasında nefes kesen mücadele hız kesmeden devam ediyor. Survivor'da bu hafta kadın elemesi geçekleşecek. Aleyna Kalaycıoğlu eleme adayı olmasından sonra takımına ateş püskürdü, Kırmızı takımda adaletsizliğin olduğunu söyledi. İletişim oyununu kazanan takım belli oldu. İşte detaylar...
29.02.2024 Magazin
Survivor All Star'da ipler iyice gerildi! Ödül oyununda fark geldi, Atakan ve Ogeday arasında sinirler gerildi
Survivor All Star'da ipler iyice gerildi! Ödül oyununda fark geldi, Atakan ve Ogeday arasında sinirler gerildi Survivor All Star'da bir yandan büyük heyecan yaşanırken bir yandan da gerginlik anları kameralara yansıyor. Kırmızı ve Mavi takım arasındaki kıyasıya mücadele ise devam ediyor. Survivor All Star'da konsey sonrası yaşanan gerginlikler devam ediyor. Son bölümde; Aleyna Kalaycıoğlu dördüncü eleme adayı olmasından ve bazı arkadaşlarının onun adını yazmasından duyduğu rahatsızlığı ifade etti. Ödül oyununda fark geldi. İşte detaylar...
15.02.2024 Magazin
Aleyna Kalaycıoğlu'ndan yeni Berkay açıklaması! 'Çok ağzım yandı, Allah'a havale ettim'
Aleyna Kalaycıoğlu'ndan yeni Berkay açıklaması! 'Çok ağzım yandı, Allah'a havale ettim' 'Survivor' yarışmasıyla adını duyurduktan şarkıcılığa soyunan Aleyna Kalaycıoğlu, "Berkay ile sıkıntılı olaylar yaşadım. Şarkım üzerinden kazandığım haklarımı alamadım" ifadelerini kullanmış ve Berkay için zehir zemberek sözler söylemişti. 'Survivor 2024 All Star' kadrosunda da yer alacağı duyurulan Kalaycıoğlu, ünlü popçu hakkında yeni bir açıklama daha yaptı.
14.10.2023 Magazin
Nisa Bölükbaşı'ndan Survivor All Star 2024 için çarpıcı açıklama
Nisa Bölükbaşı'ndan Survivor All Star 2024 için çarpıcı açıklama Yeni dönemde yeniden izleyiciyi ekran başına kilitlemeye hazırlanan efsane yarışma Survivor, All Star kadrosu ile geri dönüyor. 2022 Survivor'ın tartışmalı şampiyonu, 'SMS olmasaydı kazanamazdı' denilen Nisa Bölükbaşı sosyal medyada yapılan yorumlara cevap verdi.
15.09.2023 Televizyon
Damla Can kimdir, kaç yaşında? 2024 Survivor All Star 6. yarışmacısı Damla Can hangi yıllarda yarıştı?
Damla Can kimdir, kaç yaşında? 2024 Survivor All Star 6. yarışmacısı Damla Can hangi yıllarda yarıştı? Survivor All Star 2024'ün kadrosundaki 6. Kişi belli oldu. Acun Ilıcalı, Nihat Altınkaya, Nagihan Karadere, Ogeday Girişken, Aleyna Kalaycıoğlu ve Sercan Yıldırım'ın ardından Damla Can'ın da Survivor'da yer alacağını duyurdu. Peki, Damla Can kimdir, kaç yaşında? 2023 Survivor All Star 6. yarışmacısı Damla Can hangi yıllarda yarıştı?
11.09.2023 Televizyon
Survivor 2024'ün 6. Yarışmacısı belli oldu! Acun Ilıcalı duyurdu
Survivor 2024'ün 6. Yarışmacısı belli oldu! Acun Ilıcalı duyurdu Survivor All Star 2024'ün 6. yarışmacısı belli oldu. Acun Ilıcalı, Nihat Altınkaya, Nagihan Karadere, Ogeday Girişken, Aleyna Kalaycıoğlu ve Sercan Yıldırım'ın ardından Damla Can'ın da Survivor'da yer alacağını duyurdu.
11.09.2023 Televizyon
Aleyna Kalaycıoğlu'ndan Berkay'a sert sözler: 'Onun yüzünden çok ağzım yandı'
Aleyna Kalaycıoğlu'ndan Berkay'a sert sözler: 'Onun yüzünden çok ağzım yandı' Aleyna Kalaycıoğlu önceki gün Bebek'te görüntülendi. Yeni şarkısını kendi yapım şirketinden çıkaracağını söyleyen Kalaycıoğlu "Çok ağzım yandı, artık kendi işimi kendim yapacağım" diyerek daha önce birlikte iş yaptığı Berkay'a kızgınlığını dile getirdi.
6.09.2023 Magazin
Aleyna Kalaycıoğlu'ndan bomba Survivor itirafı!
Aleyna Kalaycıoğlu'ndan bomba Survivor itirafı! Survivor 2021'de yarışan Aleyna Kalaycıoğlu magazin gündemini meşgul eden isimler arasında yer alıyor. Yarışmadan sonra müzisyenliğe soyunan Aleyna Kalaycıoğlu'ndan, bomba Survivor itirafı geldi.
25.08.2023 Magazin
Berkan Karabulut 'Survivor All Star'da olacak mı?
Berkan Karabulut 'Survivor All Star'da olacak mı? Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'Survivor'ın 'Ünlüler Gönüllüler' formatındaki 2020 sezonunda mücadele eden ve yarışmayı dördüncü tamamlayan Berkan Karabulut, önceki gün Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı.
2.08.2023 Magazin
Aleyna Kalaycıoğlu tek başına tatile çıktı! Fit haliyle dikkat çekti
Aleyna Kalaycıoğlu tek başına tatile çıktı! Fit haliyle dikkat çekti Survivor yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran Aleyna Kalaycıoğlu birkaç hafta önce ‘Aldırma’ şarkısına Almanya’da çektiği klipte manken Kevin Njie ile kamera karşısına geçmişti. Almanya'nın başkenti Berlin'de klip çeken ve "10 bin euro dolandırıldım" açıklamasıyla gündeme gelen Aleyna Kalaycıoğlu, soluğu Çeşme tatilinde aldı. Ege'de deniz ve güneşin tadını çıkaran genç şarkıcı, fit hali ile dikkat çekti.
1.08.2023 Magazin
Aleyna Kalaycıoğlu'ndan dolandırılma ve ihanet itirafı art arda geldi: Bunu yaşamayan yoktur
Aleyna Kalaycıoğlu'ndan dolandırılma ve ihanet itirafı art arda geldi: Bunu yaşamayan yoktur Yarı finale yükselme başarısı gösterdiği 'Survivor'da ünlendikten sonra 'Bedelini Ödedim' ile şarkıcılığa soyunan müzik dünyasının genç isimlerinden Aleyna Kalaycıoğlu, klip çekimi için gittiği yurt dışında dolandırıldığını açıklamıştı. Kalaycıoğlu, yeni parçası 'Aldırma'nın lansmanında ses getirecek açıklamalarda bulundu.
15.07.2023 Magazin
Aleyna Kalaycıoğlu: Dolandırılıp geri döndüm
Aleyna Kalaycıoğlu: Dolandırılıp geri döndüm Yarı finale yükselme başarısı gösterdiği 'Survivor'da ünlendikten sonra 'Bedelini Ödedim' ile şarkıcılığa soyunan müzik dünyasının genç isimlerinden Aleyna Kalaycıoğlu, klip çekimi için gittiği yurt dışında dolandırıldığını açıkladı.
8.07.2023 Magazin
Aleyna Kalaycıoğlu sitem etti: Şimdiden 10 bin euro harcadık
Aleyna Kalaycıoğlu sitem etti: Şimdiden 10 bin euro harcadık Yarı finale kadar yükseldiği 'Survivor 2021' yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyurduktan sonra müzik kariyerine adım atan Aleyna Kalaycıoğlu, geçtiğimiz gün İstinyePark'ta objektiflere takıldı. Kalaycıoğlu, aşk haberleriyle ilgili sorulara bakın nasıl tepki verdi.
22.06.2023 Magazin
Aleyna Kalaycıoğlu'ndan Galatasaraylı futbolcuyla aşk haberlerine gülücüklü yanıt!
Aleyna Kalaycıoğlu'ndan Galatasaraylı futbolcuyla aşk haberlerine gülücüklü yanıt! Aleyna Kalaycıoğlu, geçtiğimiz gün Vadistanbul'da görüntülendi.
27.05.2023 Magazin
Oyuncu Ogün Kaptanoğlu: Şevket'i enkazdan aldık!
Oyuncu Ogün Kaptanoğlu: Şevket'i enkazdan aldık! 10 ili etkileyen depremin ardından enkaz altında kalan vatandaşları kurtarmak için başlayan çalışmalar devam ediyor. Hatay’a giden ünlü oyuncu Ogün Kaptanoğlu, küçük bir çocuğun kurtarılma anlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü ismin küçük Şevket’le konuşması hüzne boğdu.
14.02.2023 Magazin
Aleyna Kalaycıoğlu enkazın içinden çıkan o notu paylaştı! 'Özür dilerim sevgilim'
Aleyna Kalaycıoğlu enkazın içinden çıkan o notu paylaştı! 'Özür dilerim sevgilim' Türkiye'yi yıkan büyük depremin ardından enkaz çalışmaları sürerken enkaz alanında gelen fotoğraflar yürekleri dağlıyor. Aleyna Kalaycıoğlu enkazda sevgiliye yazılan bir notu paylaşarak duygularını aktardı.
13.02.2023 Magazin
Aleyna Kalaycıoğlu, Ayşe Yüksel'i hedef aldı!
Aleyna Kalaycıoğlu, Ayşe Yüksel'i hedef aldı! Aleyna Kalaycıoğlu, son olarak 11 Mayıs 2022'de Burcu Kıratlı'dan boşanan Sinan Akçıl ile single çıkarmıştı. Kalaycıoğlu, katıldığı programda dikkat çeken açıklamalar yaptı. Aleyna, Survivor'da küstüğü Ayşe Yüksel hakkında "O kıza katlanmak çok daha zor" dedi. Kalaycıoğlu, "Batuhan'a aşık mısın?" sorusuna da yanıt verdi.
18.01.2023 Magazin
Sinan Akçıl ve Aleyna Kalaycıoğlu ayrıldı! Sebebi Defne Samyeli mi?
Sinan Akçıl ve Aleyna Kalaycıoğlu ayrıldı! Sebebi Defne Samyeli mi? Burcu Kıratlı ile iki kez evlenip boşandıktan sonra 'Survivor 2021' yarışması ile tanınan Aleyna Kalaycıoğlu ile yeni bir aşka yelken açan Sinan Akçıl'ın adı, geçtiğimiz günlerde Defne Samyeli ile anılmıştı. Bu söylentileri kısa sürede yalanlayan Akçıl'ın sevgilisini ikna edemediği ve Samyeli'yi kıskanan Kalaycıoğlu'nun ilişkiyi bitirdiği iddia edildi.
9.01.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Aleyna Kalaycıoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aleyna kalaycıoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.