Alacak

Alacak

Son dakika alacak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan alacak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını alacak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alacak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alacak gelişmeleri de dahil olmak üzere 39.020 alacak haberi bulunmuştur. Tüm alacak haberleri aşağıda listelenmiştir.
(Ortalama hesaplama) Karne ortalaması nasıl hesaplanır (lise, ortaokul ve üniversite)? Takdir teşekkür belgesi kaç puanla alınır 2024?
(Ortalama hesaplama) Karne ortalaması nasıl hesaplanır (lise, ortaokul ve üniversite)? Takdir teşekkür belgesi kaç puanla alınır 2024? 2023-2024 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi de sona eriyor. Yılsonu karnelerini alacak öğrenciler takdir ve teşekkür belgesi hesaplama ile önceden notlarının karşılığında belge alıp alamayacaklarını öğrenebilmek için ortalama hesaplama ile ilgili araştırmalara başladı. Peki, takdir teşekkür belgesi kaç puanla alınır, ortalama nasıl hesaplanır? Ders geçme notu kaç, ders notu kaç olursa kalınır? Karne ortalaması kaç olursa takdir alınır 2024? İşte lise, ortaokul, ilkokul için ortalama hesaplama…
20.05.2024 Gündem
Velilerin ilkokul önünde tır sürücülüğü eğitimi isyanı! Yetkililerden çözüm bekliyorlar
Velilerin ilkokul önünde tır sürücülüğü eğitimi isyanı! Yetkililerden çözüm bekliyorlar Adana'nın merkez Yüreğir ilçesindeki Yahya Kemal Beyatlı 100. Yıl İlkokulu önünde verilen sürücü kursu eğitimleri çocuklar için tehlikeli olduğu gerekçesiyle veliler tepki gösterdi.
20.05.2024 Adana
BİM 21-24 Mayıs aktüel: BİM'de bu hafta Salı ve Cuma hangi ürünler satışa çıkacak?
BİM 21-24 Mayıs aktüel: BİM'de bu hafta Salı ve Cuma hangi ürünler satışa çıkacak? 21-24 Mayıs yeni BİM aktüel katalog ürünleri yayınlandı. Farklı kategorilerden birçok sınırlı sayıdaki ürün salı günü satışa sunulacak. 21 Mayıs 2024 BİM kataloğunda; bidon yoğurt 59,50 TL, patates cipsi 42 TL, sporcu tayt-büstiyer takım 249 TL, kabak banyo kesesi 75 TL'den raflardaki yerini alacak. Çocuk Havuzu, Deniz Yatağı, Şişme Bot, Katlanır Şezlong, Güneş Gözlüğü ve Şort çeşitleri yer alıyor.
20.05.2024 Ekonomi
Survivor'da Nagihan'a diskalifiye şoku! Son iki eleme adayı belli oldu
Survivor'da Nagihan'a diskalifiye şoku! Son iki eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da dokunulmazlık oyununda fark geldi. Acun Ilıcalı, sakatlığından ötürü yarışamayacak olan Nagihan'ın adaya veda edeceğini açıkladı. 19 Mayıs Pazar akşamı ise haftanın 3. dokunulmazlık oyunu için mücadele gerçekleşti. Dokunulmazlığı alan takım avantajı eline alacak ve eleme adayı çıkarmayacak. Peki, Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor All Star 2024 haftanın üçüncü eleme adayı kim oldu?
20.05.2024 Gündem
Şampiyonluk kupasıyla Süper Kupa aynı anda mı verilecek? Galatasaray Süper Lig şampiyonluk kupasını Süper Kupayla mı alacak?
Şampiyonluk kupasıyla Süper Kupa aynı anda mı verilecek? Galatasaray Süper Lig şampiyonluk kupasını Süper Kupayla mı alacak? Süper Lig 2023-2024 şampiyonu kim oldu sorusu derbi sonrası belli olacak. Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Rams Park'ta oynanacak Galatasaray Fenerbahçe derbisinde sezonun şampiyonu büyük oranda belli olacak. Lider Galatasaray bir puan alması halinde şampiyonluğunu ilan edecek. Fenerbahçe ise mutlak galip gelmek zorunda sahaya çıkacak. Ancak taraftarın bir başka merak konusu daha var. Daha önce ezeli rakibi Fenerbahçe'yi Süper Kupa'da da yenen Cimbom, şampiyonluk kupası ile süper kupayı aynı anda mı alacak? İşte detaylar...
19.05.2024 Şampiy10
Ankara 19 Mayıs etkinlik takvimi: Etimesgut, Çankaya Gençlik festivallerinde kimler var?
Ankara 19 Mayıs etkinlik takvimi: Etimesgut, Çankaya Gençlik festivallerinde kimler var? 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 105'inci yıldönümü kutlanıyor. Pazar gününe denk gelen milli bayram kutlamaları Başkent Ankara'da da coşkuyla kutlanma hazırlanıyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği gençlik festivallerinde birçok ünlü isim de sahne alacak. Çankaya Gençlik Festivali, Etimesgut Belediyesi'nin düzenleyeceği ücretsiz konserler de 19 Mayıs'ta düzenlenecek. İşte Ankara 19 Mayıs etkinlik takvimi ve detaylar...
18.05.2024 Gündem
Maltepe 19 Mayıs konseri saat kaçta 2024, 19 Mayıs Maltepe konserinde kimler sahne alacak? Maltepe konser 19 Mayıs 2024 programı
Maltepe 19 Mayıs konseri saat kaçta 2024, 19 Mayıs Maltepe konserinde kimler sahne alacak? Maltepe konser 19 Mayıs 2024 programı 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında İstanbul ve tüm Türkiye'de konserler düzenlenecek. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında konser düzenlenecek yerlerden biri de Maltepe olacak. Pazar gününe denk gelen 19 Mayıs kutlamalarında İstanbul Maltepe etkinlik alanında ise Edis, Simge, Gülşen gibi birbirinden değerli sanatçılar sahne alacak. Peki, 19 Mayıs etkinlikleri nerede, kimler, hangi sanatçılar geliyor? Maltepe 19 Mayıs konseri saat kaçta 2024? İşte 19 Mayıs konserleri kapsamında Maltepe konser 19 Mayıs 2024 programı
18.05.2024 Gündem
Bakan Özhaseki, CNN TÜRK'te açıkladı: Bu yaz 'Denizler Halkındır' sloganıyla bir hareket başlatıyoruz
Bakan Özhaseki, CNN TÜRK'te açıkladı: Bu yaz 'Denizler Halkındır' sloganıyla bir hareket başlatıyoruz Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, CNN Türk ekranlarında Hakan Çelik ile Hafta Sonu programında soruları yanıtladı. Bakan Özhaseki "Biz bu yaz 'Denizler Halkındır' sloganıyla bir hareket başlatıyoruz" diyerek sahillerde tarama yaptırıldığını ve tüm kaçak yapıların tespit edilip yıkılacağını duyurdu. Ayrıca Bakan Özhaseki, deprem bölgesinde yıl sonuna kadar 200 bin konut teslim edileceğini de açıkladı.
18.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanlığı 5. Uluslararası Yat Yarışları Bodrum’da başlıyor
Cumhurbaşkanlığı 5. Uluslararası Yat Yarışları Bodrum’da başlıyor Cumhurbaşkanlığı 5. Uluslararası Yat Yarışları, Bodrum’da yelken tutkunlarının buluşma noktası olacak. 19 Mayıs’ta Yalıkavak Marina’dan start alacak ekipler sınıflarına göre Rodos Adası’nı ve Simi Adası’nı dönerek tekrar Yalıkavak Marina’da finiş verecekler. Halikarnas Kupası’nın takdim edileceği ödül töreni ise 25 Mayıs’ta Bodrum Kalesi’nde düzenlenecek.
17.05.2024 Diğer Sporlar
Turkcell 30.yılını iş ortaklarıyla kutladı
Turkcell 30.yılını iş ortaklarıyla kutladı Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, 30. kuruluş yıldönümünde iş ortaklarıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) bir araya geldi. Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç ve genel müdür yardımcılarının şirketin kilometre taşlarını değerlendirdiği etkinlikte yeni stratejiler ve şirketin geleceğine yönelik paylaşımlarda bulunuldu.
17.05.2024 Ekonomi
Kar ve sağanak geri geliyor! Meteoroloji yeni hava durumu haritasını yayımladı! İstanbul, Ankara ve İzmir'i vuracak
Kar ve sağanak geri geliyor! Meteoroloji yeni hava durumu haritasını yayımladı! İstanbul, Ankara ve İzmir'i vuracak Kar ve sağanak yağış birçok ili etkisi altına alacak. Vatandaşlar yaz ayının gelmesini ve havaların ısınmasını beklerken kış ayı gibi soğuklar geri dönüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni bir uyarıda bulundu. Kar, dolu ve kuvvetli yağışlar o illeri etkisi altına alacak. İşte meteoroloji tarafından yapılan son dakika açıklaması ve il il hava durumu...
17.05.2024 Gündem
İkinci Türk astronotu uzaya gidecek
İkinci Türk astronotu uzaya gidecek Türkiye'nin uzaya çıkacak ikinci Türk astronotu Tuva Cihangir Atasever, 8 Haziran'da ABD'nin New Mexico eyaletindeki Spaceport tesislerinden uzaya gönderilecek.
16.05.2024 Gündem
Ev alacak ve kiralama yapacaklara önemli uyarı! Sahte ilan vurgusu
Ev alacak ve kiralama yapacaklara önemli uyarı! Sahte ilan vurgusu Konut satın almak isteyen, kiralama yapacak veya turizm amaçlı günlük daire kiralamak isteyen vatandaşların ilk adresi ilan platformları. Geçtiğimiz yıl ilanlarla ilgili bir düzenleme gelse de sahte ilan belirsizliği hala sürüyor. Peki vatandaş ne yapmalı? Uzman isimden ‘yerinde görün’ uyarısı geldi. İşte detaylar...
16.05.2024 Ekonomi
İşitme Engelliler Avrupa Şampiyonası için buluşuyor!
İşitme Engelliler Avrupa Şampiyonası için buluşuyor! Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu ev sahipliğinde Antalya'nın Serik ilçesinde düzenlenecek 10. İşitme Engelliler Avrupa Futbol Şampiyonası'nın lansman ve basın toplantısı Aspendos Antik Tiyatrosu'nda gerçekleştirildi.
15.05.2024 Şampiy10
Galatasaray Fenerbahçe biletleri ne zaman satışa çıkacak (19 Mayıs 2024)? Galatasaray Fenerbahçe derbi bilet fiyatları ne kadar? GS FB biletleri satışa çıktı mı?
Galatasaray Fenerbahçe biletleri ne zaman satışa çıkacak (19 Mayıs 2024)? Galatasaray Fenerbahçe derbi bilet fiyatları ne kadar? GS FB biletleri satışa çıktı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçının biletlerinin ne zaman satışa çıkacağı taraftarlar tarafından sorgulanıyor. Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında Süper Lig’de yaşanacak derbi maçı için nefesler tutuldu, GS ve FB maçı Rams Park’ta karşı karşıya gelecek. 19 Mayıs Pazar günü oynayacak maç beIN Sports 1'den canlı yayınlanacak. Peki, Galatasaray - Fenerbahçe derbi maçı biletleri satışa çıktı mı, Galatasaray Fenerbahçe biletleri ne zaman satışa çıkacak (19 Mayıs 2024)?
15.05.2024 Şampiy10
Halil Umut Meler, EURO 2024 Hakem Hazırlık Kampı'na katıldı
Halil Umut Meler, EURO 2024 Hakem Hazırlık Kampı'na katıldı Almanya'da 14 Haziran'da start alacak Avrupa Futbol Şampiyonası öncesi elit hakemler kategorisinde yer alan Halil Umut Meler ve ekibi, EURO 2024 Hakem Hazırlık Kampı'nda yer aldı.
14.05.2024 Süper Lig
Türkçe Doğal Dil İşleme Yarışması başvuruları başladı
Türkçe Doğal Dil İşleme Yarışması başvuruları başladı Bilişim Vadisi ve Türkiye Açık Kaynak Platformu yürütücülüğünde, TEKNOFEST kapsamında gerçekleştirilen Türkçe Doğal Dil İşleme Yarışması için başvurular başladı. Türkçe doğal dil işleme konusunda farkındalık oluşturulması amacıyla düzenlenen yarışmada katılımcılardan veri üretme, açık kaynak araçları kullanma, veri saatleri geliştirme ve işaretsiz verileri işaretli hale getirme gibi konularda çalışmalar yapması bekleniyor.
14.05.2024 Yaşam
Uydu TÜRKSAT 6A’nın testleri tamamlandı! Bakan Uraloğlu canlı yayında uzaya gidiş tarihini açıkladı
Uydu TÜRKSAT 6A’nın testleri tamamlandı! Bakan Uraloğlu canlı yayında uzaya gidiş tarihini açıkladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun CNN Türk canlı yayınına bağlanıp uydu TÜRKSAT 6A’nın uzaya gidiş tarihini açıkladı. Uraloğlu, "Dünyada uydu üretebilen 10 ülkeden biri olduk. Uydumuzun maliyeti yaklaşık 250 milyon dolar" dedi.
14.05.2024 Gündem
'Sıfır Atık' projesi atık üretimini azalttı! Ödüle layık görüldü
'Sıfır Atık' projesi atık üretimini azalttı! Ödüle layık görüldü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde yürütülen 'Sıfır Atık' projesi, Akdeniz Parlamenter Asamblesi (AKDENİZ-PA) Ödülü'ne değer görüldü. Ödülü, Emine Erdoğan'ın adına Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki alacağı ifade edildi.
14.05.2024 Gündem
UEFA, final maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı!
UEFA, final maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı! UEFA'nın kulüp organizasyonlarında final maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.Borussia Dortmund ile Real Madrid arasında oynanacak olan Şampiyonlar Ligi Final karşılaşmasında Sloven hakem Slavko Vincic düdük çalacak. Vincic'in yardımcılıklarını Tomaz Klancnik ve Andraz Kovacic üstlenecek. Karşılaşmanın 4'üncü hakemi ise Fransız François Letexier olacağı açıklandı.
13.05.2024 Şampiy10
Kamuda tasarruf paketinin ayrıntıları belli oldu! Bakan Şimşek: 3 yıl süreyle durduruyoruz
Kamuda tasarruf paketinin ayrıntıları belli oldu! Bakan Şimşek: 3 yıl süreyle durduruyoruz Kamuda tasarruf paketinin ayrıntıları belli oldu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, alınan tedbirleri tek tek açıkladı. Kamuda yeni araç ve bina alımı 3 yıl süreyle durduruluyor. Yönetim kurulu ücretlerine üst sınır getiriliyor. Toplu taşıma olan yerlerde personel servisi kaldırılıyor. 3 yıl süreyle mobilya ve demirbaş alımları yapılmayacak. Deprem ve zorunlu harcamalar hariç mal ve hizmet alım ödenekleri ile yatırım ödeneklerinde kesintiye gidiliyor.
13.05.2024 Ekonomi
Paralar banka hesaplarına yatırıldı! Yaşlı ve engelli binlerce kişi alacak
Paralar banka hesaplarına yatırıldı! Yaşlı ve engelli binlerce kişi alacak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Mayıs ayına dair toplam 4,8 milyar TL tutarındaki yaşlı aylığı ve engelli aylıklarını hesaplara yatırdık” dedi.
12.05.2024 Ekonomi
Kiralık ve satılık ilanlarına dikkat! Hayali evlerle dolandırıcılık sürüyor, fiyatlar saatlik yazılıyor
Kiralık ve satılık ilanlarına dikkat! Hayali evlerle dolandırıcılık sürüyor, fiyatlar saatlik yazılıyor Ev alacak herkesi kayından ilgilendiriyor. Sahte ilanla dolandırıcılığı engellemek için alınan önlemler yarıda kaldı. İlan girişinde ‘kimlik doğrulama zorunluluğu’ kasım ayında devreye girse de, emlakçıların yetki belgesini ve ilgili mülkü pazarlamak için aldığı yetkilendirme belgesini doğrulatacağı ikinci aşamaya henüz geçilmedi. Sitelerde hâlâ kaçak emlakçı ve sahte ilanlar olduğunu belirten sektör temsilcileri, tüketicinin korunması için ikinci adımın atılması gerektiğini söyledi.
12.05.2024 Ekonomi
Hasan Arat: Beşiktaş'ta bundan sonra herkes konuşacak
Hasan Arat: Beşiktaş'ta bundan sonra herkes konuşacak Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Tüzük Tadili ile İlgili Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.
11.05.2024 Beşiktaş
Kurban kesimiyle ilgili yeni karar! 1 Haziran'da başlıyor
Kurban kesimiyle ilgili yeni karar! 1 Haziran'da başlıyor Diyanet İşleri Başkanlığı'nca hazırlanan Kurban Hizmetlerinin Uygulanmasına Dair Tebliğ Resmi Gazete'de yayımlandı. Kurban satış yerleri, İstanbul'da Kurban Bayramı'ndan 15 gün önce, diğer illerde ise 1 ay önce hazır hale getirilecek. Kurban kesiminde kurallara uymayanlara da ceza uygulanacak.
11.05.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Alacak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alacak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.