Akpm

Akpm

Son dakika akpm haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan akpm ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını akpm haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Akpm

haberleri sayfasında son dakika yaşanan akpm gelişmeleri de dahil olmak üzere 119 akpm haberi bulunmuştur. Tüm akpm haberleri aşağıda listelenmiştir.
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan AKPM'de onaylanan darbe raporuna tepki
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan AKPM'de onaylanan darbe raporuna tepki TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Türkiye'nin darbecilerle meşru mücadelesini hedef gösteren bir raporun Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi'nde (AKPM) onaylanmasını kınadı.
26.06.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik’ten AKPM’ye sert tepki
AK Parti Sözcüsü Çelik’ten AKPM’ye sert tepki AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Bir İngiliz milletvekilinin hazırladığı ve Türkiye’nin darbecilerle meşru mücadelesini hedef gösteren bir raporun AKPM’de onaylanmasını kınıyoruz” dedi.
25.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: Meydanların dili 'Bize yürüyün' diyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: Meydanların dili 'Bize yürüyün' diyor Cumhurbaşkanı Erdoğan CNN TÜRK-Kanal D ortak yayınında gündeme ilişkin merak edilen soruları yanıtladı. Erdoğan 'Seçimler ilk turda biter mi?' sorusuna "Meydanların dilini en iyi bu fakir anlar. Meydanların dili 'Bize yürüyün' diyor. Meydanlarda bunu görüyorum. Milletimin bu noktada işi zora sokmadan bitireceği inancındayım. Bu kararlılığı Pendik, Bağcılar, deprem bölgesinde gördüm. Milletim işi zora sokmadan bitirecektir diye düşünüyorum." şeklinde cevap verdi. Öte yandan TCG Anadolu ile ilgili eleştirilere sert tepki gösteren Erdoğan, "Şu eseri görüp eleştiri getirmek, yenilir yutulur değil. Herkesin gurur duyması lazım" dedi.
12.04.2023 Gündem
Zelenskiy'den esir değişimindeki arabuluculuk rolü içine Türkiye'ye teşekkür
Zelenskiy'den esir değişimindeki arabuluculuk rolü içine Türkiye'ye teşekkür Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi'ne (AKPM) video konferansla katılan Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, "Azovstal'daki bazı esirlerin serbest bırakılmasında bize yardımcı olan Türk yetkililere teşekkür ediyorum" dedi.
13.10.2022 Dünya
Schengen vizesinde reform çağrısı yapan tasarı kabul edildi
Schengen vizesinde reform çağrısı yapan tasarı kabul edildi Avrupa Birliği üyesi ülkelere gitmek için alınan Schengen vizesi konusunda yaşanan sıkıntıları gündemine alan Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) Genel Kurulu, Schengen sisteminde reform çağrısı yapan tasarıyı oy çokluğuyla kabul etti.
11.10.2022 Dünya
Türk vatandaşlarına vize eziyeti! Çok belge çok para: Ret yüzde 300 arttı...
Türk vatandaşlarına vize eziyeti! Çok belge çok para: Ret yüzde 300 arttı... Türkiye, Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi’ne (AKPM) Schengen Vize sisteminin kötüye kullanıldığına ilişkin itirazını yaptı. AKPM komisyonunda kabul edilen rapor, 2014 yılında yüzde 4 Schengen vize reddinin, 2020 yılı itibarıyla yüzde 12.7’ye yükseldiğini ortaya koydu. Raporda, gereksiz ve çok fazla belge istendiği, ücretin yüksek olduğu, yüz yüze başvurma zorunluluğu gibi konulara itiraz edildi.
5.07.2022 Gündem
Türkiye'den Avrupa'ya vize hamlesi: Schengen uygulamaları siyasi güdümlü yaptırım aracı...
Türkiye'den Avrupa'ya vize hamlesi: Schengen uygulamaları siyasi güdümlü yaptırım aracı... Türkiye, Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Hukuk İşleri ve İnsan Hakları Komisyonu’nun haziran ayı toplantısında sunulmak üzere, “Schengen Sisteminin Avrupa Konseyi Üye Devletleri Tarafından Siyasi Amaçlı Bir Yaptırım Olarak Kötüye Kullanılması” başlıklı bir rapor hazırladı. Raporda, bireylerin seyahat etme özgürlüğüne atıf yapılırken, Schengen Bölgesi’ndeki devletlerin, üçüncü ülke vatandaşları için geçerli olan ‘asgari ortak standart ilkeler’ benimsemesi gerektiği dile getiriliyor. Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) ülkelerinin zaman zaman siyasi amaçlı uygulamalar yaptığı, Schengen’in kötüye kullanıldığı belirtiliyor.
31.05.2022 Ekonomi
Avrupa Konseyi nedir? Rusya Avrupa Konseyi’nden çıkarıldı mı? Rusya ne zaman Avrupa Konseyi’ne üye oldu?
Avrupa Konseyi nedir? Rusya Avrupa Konseyi’nden çıkarıldı mı? Rusya ne zaman Avrupa Konseyi’ne üye oldu? Avrupa Konseyi olağanüstü toplandı! Avrupa Konseyi Rusya’yı üyelikten çıkardı. Avrupa Konseyi Bakanlar Komitesi, Ukrayna'ya yönelik saldırıları nedeniyle Rusya'yı bugünden itibaren üyelikten çıkarmaya karar verdi. Peki, Avrupa Konseyi nedir? Avrupa Konseyi üyeleri hangi ülkeler? Rusya Avrupa Konseyi’nden çıkarıldı mı? Rusya ne zaman Avrupa Konseyi’ne üye oldu? Rusya Avrupa Birliği’ne üye mi? İşte detaylar…
16.03.2022 Dünya
TBMM Başkanı Şentop, AKPM Ukrayna Delegasyonu Başkanı ile görüştü
TBMM Başkanı Şentop, AKPM Ukrayna Delegasyonu Başkanı ile görüştü Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) Ukrayna Delegasyonu Başkanı Maria Mezentseva ve beraberindeki heyetle bir araya geldi.
8.06.2021 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop, AKPM Başkanı Daems ile görüştü
TBMM Başkanı Şentop, AKPM Başkanı Daems ile görüştü Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) Başkanı Rik Daems ile bir araya geldi.
30.03.2021 Siyaset
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'ndan DSÖ'ye çağrı mektubu
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'ndan DSÖ'ye çağrı mektubu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Dünya Sağlık Örgütü'ne (DSÖ) insanlık ailesinin tüm fertlerinin Kovid-19 aşısına erişimini sağlayacak, aşı ve tedaviye erişimin küresel düzeyde kamu malı olarak kabul edilmesini ve insanlık yararına kullanılmasını güvence altına alacak, bir kamucu küresel anlaşmaya liderlik yapması çağrısında bulundu.
23.12.2020 Siyaset
Rusya'ya şok! İade edildi
Rusya'ya şok! İade edildi Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi (AKPM) Genel Kurulu, Kırım'ı işgali nedeniyle 2014'te oy hakkı elinden alındığı için AKPM'ye heyet göndermeyen Rusya'nın Avrupa Konseyi'ne geri dönüş hamlesi olarak görülen karar tasarısını komisyona iade etti.
9.10.2018 Dünya
Mevlüt Çavuşoğlu kimdir?
Mevlüt Çavuşoğlu kimdir? Yeni kabinede Dışişleri Bakanı olarak görev yapacak olan Mevlüt Çavuşoğlu kimdir? İşte Mevlüt Çavuşoğlu hayatı kariyeri ve hakkında merak edilenler haberimizde...
9.07.2018 Gündem
Dışişleri'nden AKPM'nin çağrısına yanıt!
Dışişleri'nden AKPM'nin çağrısına yanıt! Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) Denetim Komisyonu’nun 24 Haziran seçimlerinin ertelenmesini içeren açıklaması hakkında, “PYD lideri Salih Müslüm’e konuşma yapma imkanı veren bu anlayışın ülkemize demokrasi dersi vermeye hakkı ve yetkisi bulunmamaktadır” dedi.
25.04.2018 Gündem
Başbakan Yardımcısı Bozdağ’dan AKPM’ye: Türkiye bağımsız bir ülkedir
Başbakan Yardımcısı Bozdağ’dan AKPM’ye: Türkiye bağımsız bir ülkedir Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi’nin (AKPM) seçimlerin ertelenmesi çağrısına bir tepki de Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’dan geldi: Seçimin yapılmasına ve vaktine Türkiye kendisi karar verir.
24.04.2018 Gündem
Türkiye'den AKPM'ye tepki
Türkiye'den AKPM'ye tepki Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi'nin (AKPM) Türk Heyeti Başkanı Akif Çağatay Kılıç, eski PYD eş başkanı Salih Müslim'i konuşmacı olarak davet eden AKPM'ye tepki gösterdi.
23.04.2018 Dünya
Erdoğan'ın teşekkürüne Azerbaycanlı vekilden yanıt geldi...
Erdoğan'ın teşekkürüne Azerbaycanlı vekilden yanıt geldi... AKPM'de Türkiye hakkında yaptığı konuşması yankı uyandıran AKPM Azerbaycan Heyeti Başkanı Samed Seyidov, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmadan sonra kendisine teşekkür etmesinin kendisi için büyük bir onur olduğunu söyledi
26.01.2018 Gündem
AKPM'den AK Parti İstanbul Milletvekili Yaşar'a iki önemli görev
AKPM'den AK Parti İstanbul Milletvekili Yaşar'a iki önemli görev AKPM Türk Heyeti üyesi ve AK Parti İstanbul Milletvekili Yaşar, AKPM Göç, Mülteci Ve Yerinden Edilmiş Kişiler Komisyonu Başkan Yardımcısı ve Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi Hakimlerini Seçim Komisyonu üyesi seçildi
26.01.2018 Siyaset
Zeytin Dalı Harekatı AKPM Genel Kurulunda tartışıldı
Zeytin Dalı Harekatı AKPM Genel Kurulunda tartışıldı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından, Suriye'de düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi (AKPM) Genel Kurulunda düzenlenen oturumda tartışıldı.
24.01.2018 Dünya
İtalyan politikacı Nicoletti AKPM Başkanı oldu
İtalyan politikacı Nicoletti AKPM Başkanı oldu İtalyan Demokrat Parti (PD) üyesi Michele Nicoletti, Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) Başkanı oldu.
22.01.2018 Dünya
Trump'ın Kudüs kararı AKPM gündemine taşınacak
Trump'ın Kudüs kararı AKPM gündemine taşınacak Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi (AKPM) Türk heyeti, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma kararının, AKPM Genel Kurulunda acil gündeme alınıp görüşülmesi için girişimde bulundu.
15.12.2017 Dünya
Çavuşoğlu: "Avrupa'nın ikiyüzlülüğünün göstergesi..."
Çavuşoğlu: "Avrupa'nın ikiyüzlülüğünün göstergesi..." Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisinde (AKPM) PKK gibi terör örgütlerini destekleyenler bulunduğunu, bunun da Avrupa'nın ikiyüzlülüğünün göstergesi olduğunu söyledi.
30.11.2017 Siyaset
Türkiye'den Avrupa'ya ağır darbe! Sarsıldılar
Türkiye'den Avrupa'ya ağır darbe! Sarsıldılar Ankara, üyesi olduğu Avrupa Konseyi'nin bütçesine yaptığı katkıyı, protesto amacıyla azaltıyor. Rusya’nın da benzer kararı ile Konsey’in milyonlarca euro kaybı söz konusu.
29.09.2021 Gündem
Dışişleri'nden AKPM'ye sert tepki
Dışişleri'nden AKPM'ye sert tepki Dışişleri Bakanlığı, FETÖ üyesine verilmesine ilişkin 'AKPM'nin Vaclav Havel Ödülü'nün bir terör örgütü üyesine verilmesi kabul edilemez' açıklamasında bulundu.
29.09.2021 Gündem
AB'den skandal! Türkiye'nin talebi reddedildi
AB'den skandal! Türkiye'nin talebi reddedildi Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM), Türkiye'nin Arakanlı Müslümanların maruz kaldığı şiddete dikkat çekmek amacıyla sunduğu acil görüşme talebinin reddedildiğini duyurdu.
9.10.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Akpm ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki akpm haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.