AK Parti'li Yıldırım: Bu millet kime oy vereceğini iyi bilir
AK Parti'li Yıldırım: Bu millet kime oy vereceğini iyi bilir AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, "Bu millet kime oy vereceğini, kime yetki vereceğini, kimin hizmet edeceğini iyi bilir. 20 yıldır da bunu en iyi şekilde yapıyor. Muğla'da 2002 yılında sadece 90 kilometre bölünmüş yol vardı. Bugün 457 kilometre var, 5 kat artmış" dedi.
10.05.2023 Gündem
Binali Yıldırım'dan Batı'nın 14 Mayıs ilgisine tepki: İçişlerimize neden karışıyorlar, kim bu hakkı veriyor?
Binali Yıldırım'dan Batı'nın 14 Mayıs ilgisine tepki: İçişlerimize neden karışıyorlar, kim bu hakkı veriyor? AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, CNN Türk'te yayınlanan ve moderatörlüğünü Fulya Kalfa'nın yaptığı CNN Türk Masası programında gündeme ilişkin önemli konularla ilgili açıklamalarda bulundu. "Batı'nın 14 Mayıs ilgisinin sebebi çok açık" diyen Yıldırım "Onlara göre 14 Mayıs köprüden önce son çıkış. Erdoğan düşerse biz Ortadoğu'yu, Balkanları, Kafkasya'yı, Afrika'yı tekrar kuşatırız dolayısıyla da Türkiye bizim güdümümüze girer ve buradaki menfaatlerimize zarar gelmez. Batı bizim içişlerimize neden karışıyor? Kim bunlara o hakkı veriyor? Avucunu yalasınlar" ifadelerini kullandı.
6.05.2023 Gündem
Numan Kurtulmuş’tan ABD'ye S-400 tepkisi
Numan Kurtulmuş’tan ABD'ye S-400 tepkisi AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, CNN Türk'te yayınlanan Hakan Çelik'le Hafta Sonu programında soruları yanıtladı. Kurtulmuş, " S-400 meselesinin bugüne gelmesi, Türkiye'nin tercihi değildir. Bu işin bu noktaya gelmesindeki temel neden de ABD'deki politikacılarının tutumu." dedi.
24.10.2020 Gündem
Numan Kurtulmuş'tan flaş İstanbul Sözleşmesi açıklaması
Numan Kurtulmuş'tan flaş İstanbul Sözleşmesi açıklaması AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, "(İstanbul Sözleşmesi) Nasıl usulünü yerine getirerek imzalanmışsa, usulünü yerine getirerek sözleşmeden çıkılır" dedi.
2.07.2020 Siyaset