Açıklama

Açıklama

Son dakika açıklama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan açıklama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını açıklama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Açıklama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan açıklama gelişmeleri de dahil olmak üzere 85.908 açıklama haberi bulunmuştur. Tüm açıklama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Güler'den CNN Türk'te önemli açıklamalar
Bakan Güler'den CNN Türk'te önemli açıklamalar Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, CNN Türk'te gündeme dair merak edilen soruları yanıtlıyor.
2.05.2024 Gündem
Tüp bebek dönemine son! Yapay zeka kullanılarak anne rahmine yerleştirildi
Tüp bebek dönemine son! Yapay zeka kullanılarak anne rahmine yerleştirildi Tüp bebek tedavisinde geliştirdiği yapay zeka projesi ile anne rahmi değerlendirmede bulunan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Gökalp Öner, beş yıldır bebek özlemi yaşayan aileye müjdeli haberi verdi. Öner, "Yerli ve milli yapay zeka yazılımımız ile anne rahmine, hem kanlanmasına hem de şekline bakarak yüzde kaç ihtimalle gebelik getireceği hakkında bilgi ediniyoruz" dedi.
2.05.2024 Gündem
Bu hata öksürüğe ve boğaz tıkanmasına neden oluyor; Sürekli silmek zararlı
Bu hata öksürüğe ve boğaz tıkanmasına neden oluyor; Sürekli silmek zararlı Sürekli burun silmenin zararları konusunda uzmanlardan açıklama geldi. Alerji ya da soğuk algınlığı yaşıyorsanız burun silerken iki kez düşünmek gerekiyor. İşte dikkat etmeniz gereken noktalar...
2.05.2024 Yaşam
Abdurrahim Albayrak'tan seçim açıklaması
Abdurrahim Albayrak'tan seçim açıklaması Galatasaray'da mayıs ayında yapılacak seçimde yeniden başkan adaylığını açıklayan Dursun Özbek'in listesine girmek istediği iddia edilen Abdurrahim Albayrak'tan açıklama geldi.
2.05.2024 Galatasaray
Trabzonspor'un yıldızı Berat Özdemir Galatasaray'a gidiyor! Başkan transferi açıkladı
Trabzonspor'un yıldızı Berat Özdemir Galatasaray'a gidiyor! Başkan transferi açıkladı Trabzonspor'da sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Berat Özdemir'le ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Al-Ettifaq Başkanı Trabzonspor'un ezeli rakibi transfer için devreye girdiğini açıkladı.
2.05.2024 Süper Lig
Mayıs 2024 askerlik celbi ne zaman açıklanacak? MSB askerlik celbi sınıflandırma sonucu sorgulama ekranı
Mayıs 2024 askerlik celbi ne zaman açıklanacak? MSB askerlik celbi sınıflandırma sonucu sorgulama ekranı Milli Savunma Bakanlığı, Mayıs 2024 askerlik celbi açıklamasını yakın zamanda yapacak. Sınıflandırma sonuçlarını bekleyen yükümlüler için sorgulama sayfası da merakla araştırılmaya başlandı. Yedek Subay/Astsubay adayları ile er ve erbaşın celp ve sevk tarihleri MSB'nin açıklamasıyla belli olacak. Mayıs askerlik celbinin ne zaman açıklanacağı gündemdeki yerini aldı. İşte sınıflandırma sonuçları açıklama sayfası...
2.05.2024 Gündem
Tavuk fiyatlarına 5 ayda yüzde 200 zam geldi! Bakanlık harekete geçti
Tavuk fiyatlarına 5 ayda yüzde 200 zam geldi! Bakanlık harekete geçti Ticaret Bakanlığı tavuk etindeki fahiş fiyat artışına karşı harekete geçti. Fiyatlarda 5 ayda yüzde 200’e varan artışlar kamuoyunun dikkatini çekmişti. Konuyla ilgili açıklama yapan uzman isim fiyatların semtten semte değiştiğini bildirdi. Peki yeni adım fiyatları düşürür mü? İşte detaylar...
2.05.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanlığı Erdoğan başkanlığında toplanan YİK'te 'yeni anayasa' vurgusu: Türkiye’nin ihtiyacı var
Cumhurbaşkanlığı Erdoğan başkanlığında toplanan YİK'te 'yeni anayasa' vurgusu: Türkiye’nin ihtiyacı var Çankaya Köşkü'nde Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlık ettiği toplantı basına kapalı yapıldı. Yapılan açıklamada, 'Yeni anayasa çalışmaları toplantıda ele alındı; Türkiye’nin sivil, demokratik, özgürlükçü ve kuşatıcı bir anayasaya olan ihtiyacı vurgulandı.' denildi.
1.05.2024 Gündem
Bakan Tekin'den yeni müfredatla ilgili açıklama: Süreci hızlandıracağız
Bakan Tekin'den yeni müfredatla ilgili açıklama: Süreci hızlandıracağız Yeni eğitim müfredatına ilişkin konuşan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Yeni müfredat hazırlandığı zaman yeni eğitim dönemine yetişecek. İhale süreci olmayacağı için süreci hızlandıracağız." ifadelerini kullandı. Bakan Tekin öğretmen atamalarına ilişkin de açıklamalarda bulundu.
1.05.2024 Gündem
Baby Reindeer Darrien kim, Sean Foley mi? Komedyen Sean Foley kimdir, kaç yaşında, Richard Dadd Sean Foley olayı nedir?
Baby Reindeer Darrien kim, Sean Foley mi? Komedyen Sean Foley kimdir, kaç yaşında, Richard Dadd Sean Foley olayı nedir? Baby Reindeer dizisi, gerçek bir yaşam öyküsünden esinlenerek kara mizah ve gerilim unsurlarını bir araya getirerek büyük bir hayran kitlesine ulaştı. Dizi hakkında konuşulanlar devam ederken, dizide ana karakteri taciz eden kişinin Sean Foley olduğu iddia edildi. Söz konusu iddiaların ardından Sean Foley’in kim olduğu araştırılırken, Foley’den açıklama geldi.
1.05.2024 Magazin
Bakan Fidan: Türkiye, İsrail'e açılan soykırım davasına müdahil olacak
Bakan Fidan: Türkiye, İsrail'e açılan soykırım davasına müdahil olacak Dışişleri Bakanı Fidan Endonezya Dışişleri Bakanı Retno Marsudi ile temaslarda bulundu. Bakan Fidan, Türkiye'nin İsrail'e açılan soykırım davasına müdahil olacağını bildirdi.
1.05.2024 Gündem
MSB duyurdu! Irak'ın kuzeyinde 2 terörist öldürüldü
MSB duyurdu! Irak'ın kuzeyinde 2 terörist öldürüldü Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Metina bölgesinde tespit edilen 2 PKK'lı teröristin hava harekatıyla etkisiz hale getirildiğini açıkladı
1.05.2024 Gündem
İrfan Can Kahveci hayırlı olsun deyip yeni takımını açıkladı!
İrfan Can Kahveci hayırlı olsun deyip yeni takımını açıkladı! Fenerbahçe'deki performansı sonrası takımdaki geleceği merak edilen İrfan Can Kahveci için eski teknik direktöründen sürpriz bir açıklama geldi. İşte detaylar...
1.05.2024 Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1 Mayıs mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1 Mayıs mesajı 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Helal rızık peşinde koşan tüm işçi ve emekçi kardeşlerime selam ve sevgilerimi gönderiyorum." dedi.
1.05.2024 Gündem
Süper Lig ekibinden Dursun Özbek'e sert çağrı!
Süper Lig ekibinden Dursun Özbek'e sert çağrı! Süper Lig ekiplerinden İstanbulspor, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek hakkında sert bir açıklama paylaştı.
1.05.2024 Süper Lig
Marmaray bugün çalışıyor mu (açık mı), 1 Mayıs nedeniyle Marmaray kapalı mı? Bugün Marmaray’da kapalı duraklar hangileri, 1 Mayıs’ta Marmaray ücretsiz ve açık mı?
Marmaray bugün çalışıyor mu (açık mı), 1 Mayıs nedeniyle Marmaray kapalı mı? Bugün Marmaray’da kapalı duraklar hangileri, 1 Mayıs’ta Marmaray ücretsiz ve açık mı? Marmaray 1 Mayıs kapalı mı, çalışıyor mu, 1 Mayıs Marmaray açık mı? Sorularının yanıtı 1 Mayıs İşçi Bayramı kapsamında toplu taşımada alınan kararlar nedeniyle merak ediliyor. İstanbul Valiliği, bazı metro, metrobüs istasyonları ve hatların kapalı olacağını resmi internet sitesi aracılığıyla paylaştı. Peki, Marmaray bugün çalışıyor mu, Marmaray 1 Mayıs Çarşamba günü kapalı mı? Marmaray 1 Mayıs kapalı duraklar hangileri? 1 Mayıs Marmaray ücretsiz mi? İşte merak edilen soruların yanıtı ve 1 Mayıs Marmaray saatleri…
1.05.2024 Gündem
Türk şirket İngiltere’de yeni üretim tesisi kuruyor
Türk şirket İngiltere’de yeni üretim tesisi kuruyor İngiltere Suffolk bölgesinde yer alan 'Freeport East' serbest ticaret bölgesinde yeni bir üretim tesisi kurma planlarını açıklayan Assan Panel toplam 45 milyon sterlin yatırımla kurulacak tesisi 2025 yılı ortalarında tamamlamayı planlanıyor.
1.05.2024 Ekonomi
Gram altın için tarihi hafta! 'Her şey değişebilir' uyarısı geldi
Gram altın için tarihi hafta! 'Her şey değişebilir' uyarısı geldi Gram altın fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken açıklama geldi. ONS fiyatı 2300 dolar üstünde tutunma çabasını sürdürüyor. Buradan esen rüzgar altın gram fiyatını yukarı yönlü destekliyor. Orta Doğu'da azalan jeopolitik gerilimler altın fiyatlarının yükselişini sınırladı. Finansal analist İslam Memiş, kritik bir haftaya girdiğimizi belirterek çarşamba gününden sonra her şeyin değişebileceği uyarısı yaptı.
1.05.2024 Ekonomi
Lucas Torreira ile aşk mı yaşıyor? Hadise'den açıklama geldi
Lucas Torreira ile aşk mı yaşıyor? Hadise'den açıklama geldi Şarkıcı Hadise'nin, oyuncu Devrim Özkan ile ilişkisi sona eren, kendisinden 10 yaş küçük olan Galatasaray'ın Uruguaylı yıldızı Lucas Torreira ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Hadise, gündeme bomba gibi düşen iddia hakkında açıklama yaptı.
1.05.2024 Magazin
BOTAŞ duyurdu! Doğal gaza zam yapılacak mı?
BOTAŞ duyurdu! Doğal gaza zam yapılacak mı? Doğal gaz zammı ile ilgili açıklama geldi. BOTAŞ milyonlarca abonenin merak ettiği soruyu yanıtladı. BOTAŞ, Mayıs ayında doğal gaz fiyat tarifesinde değişiklik yapılmadığını açıkladı.
1.05.2024 Ekonomi
AK Parti MYK toplantısı! Ömer Çelik'ten yeni anayasa açıklaması
AK Parti MYK toplantısı! Ömer Çelik'ten yeni anayasa açıklaması AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Ekrem İmamoğlu'nun Hamas'la ilgili sözlerine tepki gösteren Çelik, "Bu açıklamaları yanlış açıklama olarak değerlendiriyoruz. Sivillere dönük saldırıları doğru bulmuyoruz ama gelinen noktada esas mesele Hamas meselesi değil Netanyahu'nun soykırım ve katliam siyasetidir." dedi.
30.04.2024 Gündem
EuroLeague'den skandal karar! Ergin Ataman'a ceza var, İsrail paylaşımına ceza yok
EuroLeague'den skandal karar! Ergin Ataman'a ceza var, İsrail paylaşımına ceza yok EuroLeague'de Maccabi ile Panathinaikos eşleşmesinde yaşananlar gündemde yer alırken Euroleague yönetimi skandal bir karar daha imza attı. İşte detaylar...
30.04.2024 Şampiy10
İsmail Kartal ve Dzeko tartıştı mı? Fenerbahçe'den resmi açıklama
İsmail Kartal ve Dzeko tartıştı mı? Fenerbahçe'den resmi açıklama Fenerbahçe, teknik direktör İsmail Kartal ile takım kaptanı Edin Dzeko arasında herhangi bir sorun yaşanmadığını açıkladı.
30.04.2024 Fenerbahçe
Araba alacaklara hayati uyarı! 'Sazan sarmalına düşmeyin'
Araba alacaklara hayati uyarı! 'Sazan sarmalına düşmeyin' Bursa İl Emniyet Müdürlüğü sosyal medya hesabında yapılan açıklamada, araç alıp satacak vatandaşlar uyarılarak, "Çok ucuza buldum demeyin, sazan sarmalı oyununa gelmeyin" denildi.
30.04.2024 Ekonomi
Merkez Bankası Başkanı Karahan'dan enflasyon mesajı
Merkez Bankası Başkanı Karahan'dan enflasyon mesajı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Dr. Fatih Karahan önemli açıklamalarda bulundu.
30.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Açıklama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki açıklama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.