Açık

Açık

Son dakika açık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan açık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını açık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Açık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan açık gelişmeleri de dahil olmak üzere 73.163 açık haberi bulunmuştur. Tüm açık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Organize Şube Müdürü’nden 11 sayfa ifade! 'Yakala talimatı vermedi'
Organize Şube Müdürü’nden 11 sayfa ifade! 'Yakala talimatı vermedi' Ayhan Bora Kaplan (ABK) suç örgütüne yönelik soruşturmanın M7 kod adlı gizli tanığı Serdar Sertçelik’in iddiaları üzerine açığa alınan isimlerden Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Kerem Gökay Öner, 15 Mayıs günü avukatı Suna Öztaşdönderen ile Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurarak ifade vermek istediğini söyledi. Savcının talimatı üzerine Jandarma Genel Komutanlığı Terörle Mücadele Daire Başkanlığı’nca Öner hakkında ‘suç için anlaşma’, ‘göreve ilişkin sırrın açıklanması’, ‘yargı görevi yapanı, bilirkişiyi veya tanığı etkilemeye teşebbüs’, ‘suçluyu kayırma’, ‘gizliliğin ihlali’ suçlamasıyla gözaltı işlemi yapıldı. Öner’in ifadesi Jandarma Terörle Mücadele Daire Başkanlığı’ndaki ‘İfade Odası’nda alındı. Öner’in 11 sayfalık ifadesine Hürriyet ulaştı.
20.05.2024 Gündem
Doktor bıçakla saldırıdan kapıyı kilitleyerek kurtuldu!
Doktor bıçakla saldırıdan kapıyı kilitleyerek kurtuldu! Kahramanmaraş’ta, H.K., ilaç yazdırma nedeniyle tartıştığı Aile Hekimi İlber Yerli’ye bıçakla saldırdı. Doktorun kendisini odasına kilitleyerek saldırıdan kurtulduğu anlar, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
19.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 19 Mayıs esarete karşı özgürlüğün sembolüdür
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 19 Mayıs esarete karşı özgürlüğün sembolüdür Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda milli sporcuları ve gençleri kabul etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan “19 Mayıs esarete karşı özgürlüğün, yılgınlığa karşı umudun, teslimiyete karşı milletimizin hür ve bağımsız yaşama kararlılığının sembolüdür” dedi.
19.05.2024 Gündem
19 Mayıs'ın ertesi günü tatil mi, 20 Mayıs Pazartesi günü okullar tatil mi? 20 Mayıs’ta liselere okul var mı?
19 Mayıs'ın ertesi günü tatil mi, 20 Mayıs Pazartesi günü okullar tatil mi? 20 Mayıs’ta liselere okul var mı? Mustafa Kemal Atatürk, Samsun’a çıkarak Türk milletini dirilişe ve bağımsızlığa götürecek olan Kurtuluş Savaşı’nın başlangıcını ilan tarihi olan 19 Mayıs’ı gençliğe armağan etmişti. 19 Mayıs bu yıl Pazar gününe denk geldiğinden öğrenciler ve veliler 19 Mayıs’ın ertesi günü olan 20 Mayıs’ta okulların açık olup olmadığını sorguluyor. Peki, 20 Mayıs Pazartesi okullar tatil mi, 20 Mayıs’ta okul var mı? Liselere 20 Mayıs tatil mi, 19 Mayıs’ın ertesi günü tatil mi?
18.05.2024 Gündem
19 Mayıs öncesi Samsun'da Bandırma Vapuru'na ziyaretçi akını
19 Mayıs öncesi Samsun'da Bandırma Vapuru'na ziyaretçi akını Samsun'da, '19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı' öncesinde, Bandırma Gemi Müze ve Milli Mücadele Açık Hava Müzesi ziyaretçi akınına uğradı.
18.05.2024 Gündem
Hükümlü ve tutuklular için 19 Mayıs kararı! Bakan Tunç açıkladı
Hükümlü ve tutuklular için 19 Mayıs kararı! Bakan Tunç açıkladı Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, ceza infaz kurumlarında bulunan hükümlü ve tutuklulara 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle açık görüş imkanı tanınacağını bildirdi.
18.05.2024 Gündem
(Anıtkabir 19 Mayıs programı 2024) Anıtkabir 19 Mayıs Pazar günü kaça kadar açık? 19 Mayıs anıtkabir ziyaret saatleri
(Anıtkabir 19 Mayıs programı 2024) Anıtkabir 19 Mayıs Pazar günü kaça kadar açık? 19 Mayıs anıtkabir ziyaret saatleri 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün anıt mezarını ziyaret etmek ve ona minnetlerini sunmak isteyen vatandaşlar Anıtkabir’in 19 Mayıs programıyla, ziyaret saatlerini sorguluyor. Peki, 19 Mayıs Anıtkabir töreni saat kaçta, 19 Mayıs Pazar günü Anıtkabir kaça kadar açık?
18.05.2024 Gündem
Başörtülü hakimi reddeden avukatla ilgili Bakan Tunç'tan açıklama
Başörtülü hakimi reddeden avukatla ilgili Bakan Tunç'tan açıklama Ankara 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen uyuşturucu davasında sanık avukatı, mahkeme heyetindeki başkan ve üye hakimin başörtüleri olmasının “laikliğe aykırı” olduğunu savunarak, hakimleri reddettiğini, dosyaya bakmamaları gerektiğini söyledi. Konuyla ilgili Adalet Bakanı Yılmaz Tunç tarafından açıklama yapıldı.
18.05.2024 Gündem
Cilt Kanseri Farkındalık Ayı'nda uzmanından uyarı; yüz bölgesindeki kanser beyne ilerleyebilir
Cilt Kanseri Farkındalık Ayı'nda uzmanından uyarı; yüz bölgesindeki kanser beyne ilerleyebilir Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Erol Kesiktaş, yüz bölgesinde oluşan bir cilt kanserinin geç tanı konulması ya da tedavi edilmemesi durumunda göz ve beyne ilerleyebildiğini belirterek, Bu kanser, kişinin gözünün kaybına veya beyine yürüdüğü zaman ölümüne sebebiyet verebilir. Erken tanı deri kanseri için de son derece önemlidir. Vakaların yüzde 90'ı güneş ışınlarından kaynaklıdır. Bu ışınlarında en çok tehdit ettiği kişiler açık tenli vatandaşlar, derisi ince olan çocuk ve yaşlılardır dedi.
18.05.2024 Adana
Bakan Özhaseki, CNN TÜRK'te açıkladı: Bu yaz 'Denizler Halkındır' sloganıyla bir hareket başlatıyoruz
Bakan Özhaseki, CNN TÜRK'te açıkladı: Bu yaz 'Denizler Halkındır' sloganıyla bir hareket başlatıyoruz Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, CNN Türk ekranlarında Hakan Çelik ile Hafta Sonu programında soruları yanıtladı. Bakan Özhaseki "Biz bu yaz 'Denizler Halkındır' sloganıyla bir hareket başlatıyoruz" diyerek sahillerde tarama yaptırıldığını ve tüm kaçak yapıların tespit edilip yıkılacağını duyurdu. Ayrıca Bakan Özhaseki, deprem bölgesinde yıl sonuna kadar 200 bin konut teslim edileceğini de açıkladı.
18.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanlığı 5. Uluslararası Yat Yarışları Bodrum’da başlıyor
Cumhurbaşkanlığı 5. Uluslararası Yat Yarışları Bodrum’da başlıyor Cumhurbaşkanlığı 5. Uluslararası Yat Yarışları, Bodrum’da yelken tutkunlarının buluşma noktası olacak. 19 Mayıs’ta Yalıkavak Marina’dan start alacak ekipler sınıflarına göre Rodos Adası’nı ve Simi Adası’nı dönerek tekrar Yalıkavak Marina’da finiş verecekler. Halikarnas Kupası’nın takdim edileceği ödül töreni ise 25 Mayıs’ta Bodrum Kalesi’nde düzenlenecek.
17.05.2024 Diğer Sporlar
GİBTÜ öğrencilerinden Gazze'ye destek için "Çadır Nöbeti" tuttular
GİBTÜ öğrencilerinden Gazze'ye destek için "Çadır Nöbeti" tuttular Gazze'de yaşanan soykırıma dur demek için dünyadaki üniversitelerde bir süredir devam eden protestolara GİBTÜ öğrencilerinden destek geldi. Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’nde öğrenciler, İsrail'in Gazze'ye saldırılarına tepki ve Filistinlilere destek amacıyla kampüste nöbet eylemi başlattı.
17.05.2024 Gaziantep
Burdur'da 'akraba' krizi! CHP'li başkan atama tepkilerine yanıt verdi
Burdur'da 'akraba' krizi! CHP'li başkan atama tepkilerine yanıt verdi Büyük Birlik Partisi'nin 31 Mart seçimlerinde Burdur'dan belediye başkan adayı Muhammet Taşkın, Belediyede Başkan Ali Orkun Ercengiz'in çok sayıda akrabası olduğunu belirterek bir liste hazırladı. Yeni atama yapmadığını söyleyen Ercengiz ise kendisini savundu.
17.05.2024 Gündem
İzmir’de üniversiteler İZTÜFEST’te buluşacak
İzmir’de üniversiteler İZTÜFEST’te buluşacak İzmir Tınaztepe Üniversitesi Kampüsü’nde 21-24 Mayıs’ta Altun Yapı ana sponsorluğunda gerçekleşecek İZTÜFEST binlerce üniversiteliyi buluşturacak. Kültür sanat, spor ve sağlıklı yaşam etkinliklerinin gün boyu süreceği 4 günlük festivalde akşamları da açık hava sinemasında film gösterimleri olacak.
17.05.2024 Vitrin
Adana’da yürüyüş ve gösterilere geçici yasak
Adana’da yürüyüş ve gösterilere geçici yasak Adana'da 19 Mayıs gece yarısına kadar gösteri yürüyüşleri, basın açıklamaları, çadır kurma ve stant açma gibi etkinliklerin yasaklandığı bildirildi.
17.05.2024 Adana
Bakan Yerlikaya duyurdu! 77 ilde Mercek operasyonları
Bakan Yerlikaya duyurdu! 77 ilde Mercek operasyonları Son 5 günde 77 ilde silah kaçakçılarına ve ruhsatsız silah taşıyan şahıslara yönelik Mercek-19 operasyonları düzenlendi.
17.05.2024 Gündem
Uluslararası Müzeler Günü kapsamında Etnografya Müzesi'nde düğün yapıldı!
Uluslararası Müzeler Günü kapsamında Etnografya Müzesi'nde düğün yapıldı! Edirne İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Soytürk, Uluslararası Müzeler Günü kapsamında Edirne'de 2021'de ziyarete açılan Necmi İğe Evi Etnografya Müzesi'nde, Rumeli düğünü canlandırıldığını söyledi. Soytürk, "Müzeleri sosyal hayatın içinde, canlı ve dinamik tutmak istiyoruz" dedi.
16.05.2024 Gündem
Adliyede tuvalet kavgası!
Adliyede tuvalet kavgası! Kaş Adliyesi'nde dün mesai bitimine doğru Avukat Hakan Tüzen ile Başsavcı Gökhan Feyzoğlu arasında personel tuvaletinin kullanımına yönelik tartışma yaşandı. Tuvaletten başsavcının koruma polisi tarafından zorla çıkarıldığına ileri süren ve hazırlattığı tutanakta yer veren Avukat Hakan Tüzen, "Bu olay son derece üzücü ve kabul edilemezdir" dedi.
16.05.2024 Gündem
Adliyede tuvalet tartışması çıktı! Baro yönetimi inceleme yapmaya gidiyor
Adliyede tuvalet tartışması çıktı! Baro yönetimi inceleme yapmaya gidiyor Antalya'nın Kaş Adliyesi’nde mesai bitimine doğru Avukat Hakan Tüzen ile Başsavcı Gökhan Feyzoğlu arasında personel tuvaletinin kullanımına yönelik tartışma yaşandı. Tuvaletten başsavcının koruma polisi tarafından zorla çıkarıldığına ileri süren ve hazırlattığı tutanakta yer veren Avukat Hakan Tüzen, meslek grubu açısından son derece kabul edilemez olduğunu söyledi.
16.05.2024 Gündem
D-Smart GO ile Togg'un oluşturduğu sinerji tuttu
D-Smart GO ile Togg'un oluşturduğu sinerji tuttu Türkiye’nin öncü yayın platformu D-Smart GO ile Türkiye’nin otomobili Togg’un oluşturduğu sinerji tuttu! Nisan ayından itibaren T10X’te erişime açılan D-Smart GO, Togg sahiplerinin yüzde 80’i tarafından kullanılmaya başlandı. Kullanıcılar, platform üzerinden 100’den fazla TV kanalına canlı olarak ulaşabiliyor. Seyahat sırasında yolcu ekranı açık kalırken sürücünün dikkatini dağıtmaması için ana ekran kapanıyor.
16.05.2024 Vatan TV
Togg kullanıcıları D-Smart GO’yu beğendi
Togg kullanıcıları D-Smart GO’yu beğendi Türkiye’nin öncü yayın platformu D-Smart GO ile Türkiye’nin otomobili Togg’un oluşturduğu sinerji tuttu! Nisan ayından itibaren T10X’te erişime açılan D-Smart GO, Togg sahiplerinin yüzde 80’i tarafından kullanılmaya başlandı. Kullanıcılar, platform üzerinden 100’den fazla TV kanalına canlı olarak ulaşabiliyor. Seyahat sırasında yolcu ekranı açık kalırken sürücünün dikkatini dağıtmaması için ana ekran kapanıyor.
16.05.2024 Gündem
FBI bile peşindeydi ama Türk polisi yakaladı! 'Dünya beni arıyor, siz nasıl buldunuz?'
FBI bile peşindeydi ama Türk polisi yakaladı! 'Dünya beni arıyor, siz nasıl buldunuz?' Uluslararası boyutta sahtecilik ve dolandırıcılık olaylarının başını çekti. Soygunculuğa yarayan düzeneğini, Türkiye’de üretip İngiltere, Amerika ve Fransa gibi farklı ülkelere satıp milyonlarca dolar gelir elde etti. Dünyanın en tehlikeli dört dolandırıcısından biri olması nedeniyle FBI ve Interpol tarafından aranılan Çağatay Evyapan’ı, İstanbul Emniyet Müdürlüğü yakalamayı başardı. Peki ama nasıl? İşte cevabı.
16.05.2024 Gündem
PAOK - Panathinaikos maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli’de
PAOK - Panathinaikos maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli’de Fatih Terim önderliğindeki Panathinaikos, şampiyonluk iddiasını sürdürmek için hata yapmak istemeyen PAOK'a Toumba'da misafir olurken siz de bu mücadelenin heyecanını Canlı Bahis, Canlı Sohbet seçenekleriyle ve Misli’ye özel "Şampiyon Oran" ile yaşayabileceksiniz. Bu arada; Misli'den yeni üyelere 50 TL hediye!
15.05.2024 İddaa
Aziz Yıldırım aday mı? Aziz Yıldırım Fenerbahçe'de kaç yıl başkanlık yaptı?
Aziz Yıldırım aday mı? Aziz Yıldırım Fenerbahçe'de kaç yıl başkanlık yaptı? Fenerbahçe başkanlığına yeniden aday olma kararı alan Aziz Yıldırım, resmen adaylığını açıkladı. Ali Koç'a Jose Mourinho çağrısı yapan Yıldırım, "Mourinho ile çalışmayı istiyorlarsa imzayı atsınlar. Ben seçilirsem benimle devam, o seçilirse onunla devam. Biz kaybedersek Mourinho'nun parasının yarısını ödemeyi taahüt ediyorum." dedi.
15.05.2024 Şampiy10
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tasarruf tedbirleri tüm kamuyu kapsıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tasarruf tedbirleri tüm kamuyu kapsıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOBB İkiz Kuleler'de düzenlenen TOBB Genel Kurulu'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Biz tüyü bitmemiş yetimin hakkı olan kamu malının korunmasına ihtimam göstermiş bir hükümetiz. Kamu kurumlarının milletimiz ve iş dünyamıza tasarrufta örnek olmasını hedefliyoruz. Bu paket kamuda verimliliği artırarak tasarrufu sağlamayı amaçlıyor. Tasarruf tedbirlerine istisnasız olarak tüm kamu idareleri ve personeli uymak zorundadır. Tasarruf kültürü yaygınlaştıkça cari açıktaki iyileşme hız kazanacak" dedi.
15.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Açık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki açık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.