Abd Grand  Prix

Abd Grand Prix

Son dakika ABD Grand Prix haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ABD Grand Prix ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ABD Grand Prix haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Abd Grand Prix

haberleri sayfasında son dakika yaşanan abd grand prix gelişmeleri de dahil olmak üzere 62 abd grand prix haberi bulunmuştur. Tüm abd grand prix haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD’de ilk cep Hamilton’ın
ABD’de ilk cep Hamilton’ın Formula 1 Dünya Şampiyonası’nda sezonun 17. yarışı ABD Grand Prix’sine Mercedes’in Büyük Britanyalı pilotu Lewis Hamilton pole pozisyonunda başlayacak.
22.10.2017 Formula 1
ABD'de zafer Marquez'in
ABD'de zafer Marquez'in MotoGP Dünya Şampiyonası'nın üçüncü yarışı ABD Grand Prix'sini kazanan Repsol Honda takımının İspanyol pilotu Marc Marquez, sezonun ilk galibiyetini aldı.
23.04.2017 Arşiv
Hamilton şampiyonluğunu ilan etti
Hamilton şampiyonluğunu ilan etti ABD Grand Prix'sini kazanan Hamilton şampiyonluğunu ilan etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
ABD'de zafer Marquez'in
ABD'de zafer Marquez'in MotoGP'de sezonun 2. yarışı ABD Grand Prix'sinde, Repsol Honda'nın İspanyol sürücüsü Marc Marquez birinci oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Hamilton seriyi 5'e çıkardı
Hamilton seriyi 5'e çıkardı Formula 1'de sezonun 17. yarışı ABD Grand Prix'sini, Hamilton kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Formula 1 yarış pilotunun çalınan Ferrari’si 28 yıl sonra bulundu
Formula 1 yarış pilotunun çalınan Ferrari’si 28 yıl sonra bulundu İngiltere’de Metropolitan Polis teşkilatı (MET), eski Formula 1 yarış pilotu Gerhard Berger'in 1995 yılında İtalya’da gerçekleşen San Marino Grand Prix'sinden sonra çalınan Ferrari’sinin 28 yıl sonra bulunduğunu açıkladı.
5.03.2024 Dünya
Avrupa Şampiyonu Filenin Sultanları yurda döndü! Yeni hedefi açıkladı
Avrupa Şampiyonu Filenin Sultanları yurda döndü! Yeni hedefi açıkladı Avrupa şampiyonluğuna ulaşan A Milli Kadın Voleybol Takımı, Türkiye'ye döndü. TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ yeni hedefi açıklarken başantrenör Daniele Santarelli ve kaptan Eda Erdem de duygularını paylaştı.
4.09.2023 Voleybol
Elon Musk gizemli bir kadınla balkonda görüntülendi! Hararetli konuştular
Elon Musk gizemli bir kadınla balkonda görüntülendi! Hararetli konuştular Tesla'nın ve Twitter'ın CEO'su Elon Musk; geçen hafta sonu ABD'nin Miami kentinde düzenlenen Grand Prix'e konuk olarak katıldı. Musk ile kim olduğu belirlenemeyen gizemli bir kadın, kaldıkları otelin balkonunda görüntülendi. Balkonda haraletli bir şekilde konuşan İkili, görüntülendiklerini fark etmedi.
11.05.2023 Magazin
Mete Gazoz kimdir? Mete Gazoz kaç yaşında? Mete Gazoz'un hayatı!
Mete Gazoz kimdir? Mete Gazoz kaç yaşında? Mete Gazoz'un hayatı! Tokyo 2020'de Okçuluk Karışık Takım mücadelesinde Mete Gazoz ve Yasemin Ecem Anagöz, rakiplerini yenerek yarı finale adını yazdırdı. Mete Gazoz ve Yasemin Ecem Anagöz'ün bu başarısının ardından millilerimizin hayatı ile ilgili detaylar araştırılıyor. Peki, Mete Gazoz kimdir? Mete Gazoz kaç yaşında? Mete Gazoz karşılaşması ne zaman? İşte detaylar...
24.07.2021 Gündem
Altun'dan yabancı medyaya, corona virüs  haberlerinde Türkiye fotoğrafı uyarısı
Altun'dan yabancı medyaya, corona virüs haberlerinde Türkiye fotoğrafı uyarısı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, New York Times, CNN International ve BBC'ye, ABD ve Avrupa'dan koronavirüs haberlerinde yanıltıcı şekilde Türkiye'den fotoğraflar kullanmalarını eleştiren bir mektup gönderdi. Uyarı üzerine New York Times, CNN International ve BBC, fotoğrafları kaldırarak geri adım attı.
14.03.2020 Siyaset
Dünya basınının manşetlerindeki isim: "Can Öncü"
Dünya basınının manşetlerindeki isim: "Can Öncü" Moto3 Dünya Şampiyonası'nda yarışan ve birinciliğe ulaşan en genç pilot olarak tarihe geçen milli motosikletçi Can Öncü'nün başarısı, dünya basınında geniş yer buldu.
20.11.2018 Arşiv
Hamilton, ABD'de yarışa ilk sıradan başlayacak!
Hamilton, ABD'de yarışa ilk sıradan başlayacak! Formula 1 Dünya Şampiyonası'nın 18. yarışı ABD Grand Prix'sine, Mercedes takımının Büyük Britanyalı pilotu Lewis Hamilton ilk sıradan başlayacak.
21.10.2018 Arşiv
Türk sporcular geçtiğimiz hafta 68 madalya kazandı!
Türk sporcular geçtiğimiz hafta 68 madalya kazandı! Türk sporcular, geçen hafta katıldıkları uluslararası organizasyonlarda 18'i altın 68 madalya kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Alonso, Le Mans'da zafere ulaştı
Alonso, Le Mans'da zafere ulaştı 2018 Le Mans 24 Saat Yarışı'nda, Formula 1 pilotu Fernando Alonso'nun yanı sıra Sebastian Buemi ve Kazuki Nakajima'nın kullandığı Toyota Gazoo takımının 8 numaralı otomobili birinci oldu.
17.06.2018 Arşiv
Eskrimde bir ilk daha
Eskrimde bir ilk daha Milli eskrimci Martino Minuto, erkekler flöre kategorisinde yarıştığı ABD'deki Grand Prix etkinliğinde 14. olarak Türkiye'ye, organizasyon tarihindeki en iyi derecesini getirdi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Hamilton şampiyonluğa yaklaştı
Hamilton şampiyonluğa yaklaştı Formula 1 Dünya Şampiyonası'nın 17. yarışı ABD Grand Prix'sinde, Mercedes takımının Büyük Britanyalı pilotu Lewis Hamilton birinci oldu.
22.10.2017 Arşiv
Fenerbahçe'de sakatlık şoku!
Fenerbahçe'de sakatlık şoku! Grand Prix’de omzundan ciddi sakatlık yaşayan ve 3 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan 28 yaşındaki milli oyuncuyla, sarı-lacivertli formayı hiç giymeden yollar ayrıldı. Kanarya tekrardan Tomkom’u transfer edecek
21.09.2017 Fenerbahçe
Alonso, Indianapolis 500 yarışında piste çıktı
Alonso, Indianapolis 500 yarışında piste çıktı IndyCar Serisi'ndeki Indianapolis 500 yarışına katılan Formula 1'in İspanyol pilotu Alonso, sıralama turlarında 5'inciliği elde etti
22.05.2017 Arşiv
Guliyev'den Türkiye rekoru
Guliyev'den Türkiye rekoru 2016 Rio Olimpiyatları'nda 100 ve 200 metrede Türkiye'yi temsil edecek atlet Ramil Guliyev, İsviçre'de yapılan grand prix yarışında Türkiye rekoru kırdı
10.11.2021 Diğer Sporlar
Lewis Hamilton üst üste 2. galibiyetini aldı
Lewis Hamilton üst üste 2. galibiyetini aldı Formula 1 Dünya Şampiyonası'nın 7. yarışı Kanada Grand Prix'sinde birinciliği elde eden Mercedes'in Büyük Britanyalı pilotu Lewis Hamilton, peş peşe 2. galibiyetini aldı.
12.06.2016 Arşiv
Voleybolda Grand Prix maratonu başlıyor
Voleybolda Grand Prix maratonu başlıyor A Milli Bayan Voleybol Takımı, Rusya'daki FIVB World Grand Prix serisinin ilk etabına katılmak için yarın bu ülkeye gidecek
10.11.2021 Diğer Sporlar
F1'de son durak Abu Dabi
F1'de son durak Abu Dabi Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda heyecan, Abu Dabi'de koşulacak sezonun son yarışıyla tamamlanacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Formula 1'de heyecan Brezilya'da
Formula 1'de heyecan Brezilya'da Sezonun 18. yarışı Brezilya Grand Prix'sinde sıralama turları yarın, yarış ise 15 Kasım Pazar günü yapılacak
13.11.2015 Şampiy10
Jorge Lorenzo mutlu sona ulaştı
Jorge Lorenzo mutlu sona ulaştı Dünya Ralli Şampiyonası'nda (WRC) Sebastien Ogier ve Formula 1'de Lewis Hamilton'ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından MotoGP'de de mutlu sona Jorge Lorenzo ulaştı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Formula 1 heyecanı Meksika’da
Formula 1 heyecanı Meksika’da Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda heyecan, Meksika'da koşulacak sezonun 17. etabıyla devam edecek.
30.10.2015 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Abd Grand Prix ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki abd grand prix haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.