İstanbul

İstanbul

Son dakika istanbul haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan istanbul ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını istanbul haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstanbul

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istanbul gelişmeleri de dahil olmak üzere 193.148 istanbul haberi bulunmuştur. Tüm istanbul haberleri aşağıda listelenmiştir.
Borsa İstanbul'da tarihi rekor için yeni tarih verdi, faiz kararı geliyor
Borsa İstanbul'da tarihi rekor için yeni tarih verdi, faiz kararı geliyor Yatırımcıları yakından ilgilendiriyor. Bu haftanın en hareketli yatırım aracı borsa oldu. Endekste haftanın son işlem gününde büyük yükselişler görüldü. İlk hedef olan 10500 puanın da aşılmasıyla piyasada beklentiler değişti. Ekonomist Tuğba Ekin, ‘Bu oran çok uzak bir ihtimal değil’ diyerek tarih verdi. İşte detaylar...
18.05.2024 Ekonomi
20 ilde harekete geçildi! 74 kişi gözaltına alındı
20 ilde harekete geçildi! 74 kişi gözaltına alındı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 20 ilde “Yasa Dışı Bahis, Nitelikli Dolandırıcılık, Nitelikli Hırsızlık ve Çevrim İçi Çocuk Müstehcenliği” suçlarına yönelik Jandarma tarafından düzenlenen “Sibergöz-39” operasyonlarında 74 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
18.05.2024 Gündem
Soğuk havalar gök gürültülü sağanak yağışları getiriyor! İstanbul dahil birçok il için kritik alarm
Soğuk havalar gök gürültülü sağanak yağışları getiriyor! İstanbul dahil birçok il için kritik alarm Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu tahmin raporu geldi. Rapora göre ülke genelinde parçalı ve yer yer çok bulutlu hava beklenirken, İstanbul da dahil 7 il için sağanak ve gök gürültülü sağanak uyarısı yapıldı. Ayrıca bazı bölgelerde toz taşınımı bekleniyor. İşte bölge bölge, il il hava durumu tahminleri...
17.05.2024 Gündem
Dedesini refakatçi olarak bekleyen hemşire hastanede ölü bulundu!
Dedesini refakatçi olarak bekleyen hemşire hastanede ölü bulundu! İstanbul'un Beylikdüzü İlçesinde bir hastanenin yoğun bakımında yatan dedesinin yanında refakatçi olarak kalan 24 yaşındaki hemşire Selen Bilgin hastanedeki bir odada ölü olarak bulundu. Selen Bilgin'in, erkek arkadaşı olduğu öğrenilen Doktor Fatih A. tarafından koluna enjekte edilen ilaç sonrasında hayatını kaybettiği iddia edildi.
17.05.2024 Gündem
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
17.05.2024 İddaa
Burak Deniz, Lufian için kameraların karşısına geçti
Burak Deniz, Lufian için kameraların karşısına geçti Ünlü oyuncu Burak Deniz, marka yüzü olduğu Lufian’ın 2024 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu için kameraların karşısına geçti. “Kendin Olduğun Her An Lufian” sloganını benimseyen marka, rahat ve özgür stilini Burak Deniz’in karizmatik tarzı ile bir araya getirdi.
17.05.2024 Advertorial
Altınay ne zaman işlem görecek? Altınay Savunma halka arzında gong töreni yapıldı
Altınay ne zaman işlem görecek? Altınay Savunma halka arzında gong töreni yapıldı 8-9-10 Mayıs tarihlerinde talep toplayan Altınay Sanayi için “gong töreni” Borsa İstanbul’da yapıldı. 3,6 milyon bireysel başvurunun yapıldığı Altınay Savunma Teknolojileri halka arzında işlem günü geldi çattı. Altınay Savunma Teknolojileri Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Altınay, Borsa İstanbul Genel Müdürü Korkmaz Ergun, Altınay Yönetim Kurulu Üyesi ve Letven Capital Genel Müdürü Kamil Kılıç, TSKB ve Ziraat Yatırım yöneticileri katıldı.
17.05.2024 Ekonomi
Ticaret Bakanı Ömer Bolat'tan İsrail ile Türkiye açıklaması!
Ticaret Bakanı Ömer Bolat'tan İsrail ile Türkiye açıklaması! İhracat Seferberliği Zirvesi’nde konuşan Ticaret Bakanı Ömer Bolat, İsrail ile ticaretin durdurulmasına değindi. Bakan Bolat, "Türkiye'nin tutumu dünyada vicdan sahibi herkes tarafından takdir ediliyor. Dünyada bu konuda Türkiye tek. Şu var, 2 Mayıs itibariyle Türkiye'den İsrail'e herhangi ihracat ve ithalat anlamında herhangi bir ticaret yapılmamaktadır" dedi.
17.05.2024 Gündem
Patara Deniz Feneri 500 yıllık uykusundan uyandı
Patara Deniz Feneri 500 yıllık uykusundan uyandı Milliyet Arkeoloji dergisi, 19 Mayıs Pazar günü yayımlanacak 37. sayısında Patara Deniz Feneri’ni ve yeniden ayağa kaldırılış hikâyesini mercek altına alıyor.
17.05.2024 Vitrin
Cumhurbaşkanlığı 5. Uluslararası Yat Yarışları Bodrum’da başlıyor
Cumhurbaşkanlığı 5. Uluslararası Yat Yarışları Bodrum’da başlıyor Cumhurbaşkanlığı 5. Uluslararası Yat Yarışları, Bodrum’da yelken tutkunlarının buluşma noktası olacak. 19 Mayıs’ta Yalıkavak Marina’dan start alacak ekipler sınıflarına göre Rodos Adası’nı ve Simi Adası’nı dönerek tekrar Yalıkavak Marina’da finiş verecekler. Halikarnas Kupası’nın takdim edileceği ödül töreni ise 25 Mayıs’ta Bodrum Kalesi’nde düzenlenecek.
17.05.2024 Diğer Sporlar
Mehmet Kasapoğlu: Türk gençliği dinamizmiyle de çok genç
Mehmet Kasapoğlu: Türk gençliği dinamizmiyle de çok genç Önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, Ak Parti İzmir milletvekili Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu İstanbul Medipol Üniversitesi’nde “Gençlik, Geleceğe Bakış, İyi Oluş” konulu seminere katıldı.
17.05.2024 Gündem
Para çeken turistlere yardım etme bahanesiyle dolandırdılar! Yapılan operasyonla kıs kıvrak yakalandılar
Para çeken turistlere yardım etme bahanesiyle dolandırdılar! Yapılan operasyonla kıs kıvrak yakalandılar İstanbul'un turistik bölgelerinde ATM'lerden para çekmek isteyen turistlere yardım etme bahanesiyle yaklaşan ve 'bankamatik kartınızı yuttu' yalanıyla kredi kartlarını el çabukluğu ile çalan 3 şüpheli yapılan operasyonla yakalandı.
17.05.2024 Vatan TV
Para çeken turistlere yardım etme bahanesiyle dolandırdılar! Yapılan operasyonla kıs kıvrak yakalandılar
Para çeken turistlere yardım etme bahanesiyle dolandırdılar! Yapılan operasyonla kıs kıvrak yakalandılar İstanbul'un turistik bölgelerinde ATM'lerden para çekmek isteyen turistlere yardım etme bahanesiyle yaklaşan ve 'bankamatik kartınızı yuttu' yalanıyla kredi kartlarını el çabukluğu ile çalan 3 şüpheli yapılan operasyonla yakalandı.
17.05.2024 Gündem
Motokuryelerden Ata Emre Akman için adalet konvoyu
Motokuryelerden Ata Emre Akman için adalet konvoyu Balıkesir'de bir zincir restoranda motokurye olarak çalışan üniversite öğrencisi Ata Emre Akman’ın (20), önünü kesen E.Ö. (17) tarafından bıçaklanarak öldürülmesi motokuryeler tarafından protesto edildi. Bağdat Caddesi'nde biraraya gelen motokuryeler Kadıköy Rıhtım'a adalet konvoyu düzenledi.
17.05.2024 Gündem
19 Mayıs'ın Gençlik ve Spor Bayramı olarak kutlanma önerisi hangi futbol takımına aittir? 19 Mayıs'ın tarihi ve 19 Mayıs'ın bayram ilan edilme hikayesi
19 Mayıs'ın Gençlik ve Spor Bayramı olarak kutlanma önerisi hangi futbol takımına aittir? 19 Mayıs'ın tarihi ve 19 Mayıs'ın bayram ilan edilme hikayesi 19 Mayıs'ın, Türk gençliğine armağan edilmesi fikri, ilk olarak 1935 yılında düzenlenen "Atatürk Spor Günü" etkinliğiyle ortaya çıktı. Spor Kongresi'nde yapılan öneriyle 19 Mayıs'ta "Gençlik ve Spor Bayramı" olarak kutlanması teklif edildi. Teklif, kongrede büyük alkış aldı ve kabul edildi. Atatürk'ün de onayıyla kanunlaşan bu bayram, o günden bu yana coşkuyla kutlanmaktadır. Peki, 19 Mayıs'ın Gençlik ve Spor Bayramı olarak kutlanma önerisi hangi futbol takımına aittir? 19 Mayıs'ın tarihi ve 19 Mayıs'ın bayram ilan edilme hikayesi…
17.05.2024 Gündem
Maltepe 19 Mayıs konseri saat kaçta 2024, 19 Mayıs Maltepe konserinde kimler sahne alacak? Maltepe konser 19 Mayıs 2024 programı
Maltepe 19 Mayıs konseri saat kaçta 2024, 19 Mayıs Maltepe konserinde kimler sahne alacak? Maltepe konser 19 Mayıs 2024 programı 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında İstanbul ve tüm Türkiye'de konserler düzenlenecek. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında konser düzenlenecek yerlerden biri de Maltepe olacak. Pazar gününe denk gelen 19 Mayıs kutlamalarında İstanbul Maltepe etkinlik alanında ise Edis, Simge, Gülşen gibi birbirinden değerli sanatçılar sahne alacak. Peki, 19 Mayıs etkinlikleri nerede, kimler, hangi sanatçılar geliyor? Maltepe 19 Mayıs konseri saat kaçta 2024? İşte 19 Mayıs konserleri kapsamında Maltepe konser 19 Mayıs 2024 programı
17.05.2024 Gündem
Binlerce konut satıldı! Verilerde Ardahan ile İstanbul detayı dikkat çekti
Binlerce konut satıldı! Verilerde Ardahan ile İstanbul detayı dikkat çekti Nisan ayında konut satış sayısının bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 11,8 azalarak 75 bin 569 olduğunu açıklayan Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), satış sayısının en fazla olduğu iller sırasıyla 12 bin 406 ile İstanbul, 6 bin 272 ile Ankara ve 4 bin 427 ile Antalya olurken, en az olduğu iller sırasıyla 18 ile Ardahan, 35 ile Hakkari ve 49 ile Tunceli olduğu açıklandı.
17.05.2024 Gündem
Kalben’i arkadaşı ifşa etmiş! Uyuşturucu kullanırken videosunu çekti, işte o görüntüler
Kalben’i arkadaşı ifşa etmiş! Uyuşturucu kullanırken videosunu çekti, işte o görüntüler Ünlü şarkıcı Kalben Sağdıç'a yönelik yürütülen uyuşturucu soruşturmasında yeni detaylar ortaya çıktı. Soruşturmanın, Kalben'in yurt dışında kokain kullanırken gizlice çekilmiş bir videosunun İstanbul emniyetine gönderilerek ihbar edilmesiyle başladığı öğrenildi. İşte söz konusu videonun görüntüleri...
17.05.2024 Magazin
Cinayet televizyon programında çözüldü! Eski eşini boğarak öldürdüler
Cinayet televizyon programında çözüldü! Eski eşini boğarak öldürdüler Muğla'nın Seydikemer ilçesinde yaşayan 52 gün önce kaybolan 3 çocuk babası inşaat işçisi Şaban Ataş, bir televizyon programına katılan boşandığı eşi Emine Karabulut'un itirafıyla cinayete kurban gittiğinin ortaya çıkmasının ardından gözaltına alınan 5 şüpheli, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
17.05.2024 Gündem
Patenle tehlikeli yolculuk yaptı! Cep telefonu kamerasına yakalandı
Patenle tehlikeli yolculuk yaptı! Cep telefonu kamerasına yakalandı İstanbul'un D-100 OTOYOLU'nda Merter – Cevizlibağ arasında sefer yapan Toplu Taşıma Sistemi (İETT) otobüsünün arkasına tutunan bir kişi tehlikeye davetiye çıkardı. İETT otobüsünün arkasına tutunarak ilerleyen patenli gencin tehlikeli yolculuğu cep telefonu kamerasına saniye saniye yakalandı.
17.05.2024 Vatan TV
Patenle tehlikeli yolculuk yaptı! Cep telefonu kamerasına yakalandı
Patenle tehlikeli yolculuk yaptı! Cep telefonu kamerasına yakalandı İstanbul'un D-100 OTOYOLU'nda Merter – Cevizlibağ arasında sefer yapan Toplu Taşıma Sistemi (İETT) otobüsünün arkasına tutunan bir kişi tehlikeye davetiye çıkardı. İETT otobüsünün arkasına tutunarak ilerleyen patenli gencin tehlikeli yolculuğu cep telefonu kamerasına saniye saniye yakalandı.
17.05.2024 Gündem
Borsa İstanbul'dan tarihi rekor! Tüm zamanların en yüksek seviyesinde
Borsa İstanbul'dan tarihi rekor! Tüm zamanların en yüksek seviyesinde Borsa İstanbul 100 endeksi güne yüzde 0,5 yükselişle 10369 puandan başladı. Gün içinde yükselişini sürdüren BİST 100 endeksi 10524 puana ulaşarak tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.
17.05.2024 Ekonomi
AOSB’den Ar-Ge ve inovasyona büyük destek! Ödüller sahiplerini buldu
AOSB’den Ar-Ge ve inovasyona büyük destek! Ödüller sahiplerini buldu Değişimi ve sürekli yenilenmeyi destekleyen, yaşanabilir bir çevre, sürdürülebilir ekonomik gelişme ve Türkiye'nin rekabetçi gücüne katkı için AR-GE ve inovasyonu teşvik eden Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nin 4. Ulusal Sanayi Odaklı AR-GE ve İnovasyon Proje Yarışması ödülleri sahiplerini buldu.
17.05.2024 Adana
Bakan Yerlikaya duyurdu! 77 ilde Mercek operasyonları
Bakan Yerlikaya duyurdu! 77 ilde Mercek operasyonları Son 5 günde 77 ilde silah kaçakçılarına ve ruhsatsız silah taşıyan şahıslara yönelik Mercek-19 operasyonları düzenlendi.
17.05.2024 Gündem
Kar ve sağanak geri geliyor! Meteoroloji yeni hava durumu haritasını yayımladı! İstanbul, Ankara ve İzmir'i vuracak
Kar ve sağanak geri geliyor! Meteoroloji yeni hava durumu haritasını yayımladı! İstanbul, Ankara ve İzmir'i vuracak Kar ve sağanak yağış birçok ili etkisi altına alacak. Vatandaşlar yaz ayının gelmesini ve havaların ısınmasını beklerken kış ayı gibi soğuklar geri dönüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni bir uyarıda bulundu. Kar, dolu ve kuvvetli yağışlar o illeri etkisi altına alacak. İşte meteoroloji tarafından yapılan son dakika açıklaması ve il il hava durumu...
17.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İstanbul ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istanbul haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.