19 Mayıs Gelinim Mutfakta puan durumu! Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu, çeyrek altını ve bilezikleri kim aldı? 19 Mayıs Gelinim Mutfakta kim elendi?
19 Mayıs Gelinim Mutfakta puan durumu! Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu, çeyrek altını ve bilezikleri kim aldı? 19 Mayıs Gelinim Mutfakta kim elendi? Kanal D’nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta 19 Mayıs puan durumu ile kimin elendiği merak ediliyor. Gelinim Mutfakta yarışmasında 4 gelin en yüksek puanı almak için bugün de yarıştı. Günün en yüksek puanını alan yarışmacı çeyrek altını alacak, haftanın birincisi ise 7 altın bileziğin sahibi olacak. 19 Mayıs Cuma haftanın finalinde de 1 kişi yarışmaya veda edecek. Peki, 19 Mayıs Gelinim Mutfakta puan durumu! Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu, çeyrek altını ve bilezikleri kim aldı? 19 Mayıs Gelinim Mutfakta kim elendi?
19.05.2023 Televizyon
19 Mayıs Perşembe Gelinim Mutfakta puan durumu ne? Kim birincisi oldu, Gelinim Mutfakta 19 Mayıs çeyrek altını kim aldı?
19 Mayıs Perşembe Gelinim Mutfakta puan durumu ne? Kim birincisi oldu, Gelinim Mutfakta 19 Mayıs çeyrek altını kim aldı? 19 Mayıs Gelinim Mutfakta kim birincisi oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu ve günün birincisi merak ediliyor. Hafta içi her gün yemekleriyle mücadele eden gelinlerden biri gün sonunda çeyrek altının sahibi oluyor. Peki, 19 Mayıs Gelinim Mutfakta puan durumu ne? Gelinim Mutfakta’da 19 Mayıs Perşembe gününün birincisi kim oldu, çeyrek altını kim aldı?
19.05.2022 Televizyon