15 Temmuz

15 Temmuz

Son dakika 15 temmuz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 15 temmuz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 15 temmuz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

15 Temmuz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 15 temmuz gelişmeleri de dahil olmak üzere 21.475 15 temmuz haberi bulunmuştur. Tüm 15 temmuz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gaziantep’te Sosyal Güvenlik Haftası kutlandı! "10 katı zararı olur"
Gaziantep’te Sosyal Güvenlik Haftası kutlandı! "10 katı zararı olur" Gaziantep’te Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda çelenk bırakma töreni düzenlendi.
16.05.2024 Gaziantep
OSMANGAZİ KÖPRÜSÜ GEÇİŞ ÜCRETLERİ | Zamlı otoyol ve köprü ücretleri ne kadar oldu, hangi araç ne kadar ödeyecek?
OSMANGAZİ KÖPRÜSÜ GEÇİŞ ÜCRETLERİ | Zamlı otoyol ve köprü ücretleri ne kadar oldu, hangi araç ne kadar ödeyecek? Otoyol ve köprü geçiş ücretleri 15 Mayıs gece yarısından geçerli olmak üzere yeniden belirlendi. Zamlı otoyol ve köprü ücretleri ne kadar oldu, hangi araç ne kadar ödeyecek? Osmangazi, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü geçiş ücretleri...
15.05.2024 Gündem
Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam yapıldı
Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam yapıldı Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine bu gece yarısından geçerli olmak üzere zam yapıldı. Buna göre; 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet (FSM) köprülerinden geçiş ücreti 24 TL oldu. Osmangazi Köprüsü'nden geçiş 399, 1915 Çanakkale Köprüsü ise 419 TL oldu.
14.05.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstişare ve yenilenme sürecimizin sonucunda, AK Parti olarak yolumuza çok daha güçlü bir şekilde devam etmekte kararlıyız" dedi. "Kongre sürecimizi başlatacağız" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizden güç devşirecek değil, bize güç katacak kişiler lazım" dedi.
14.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat açıklaması: Fırsatçılara göz açtırmayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat açıklaması: Fırsatçılara göz açtırmayacağız Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü münasebetiyle düzenlenen Türkiye Ziraat Odaları Birliği Danışma Kurulu Toplantısı'nda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Son dönemde kırmızı ve beyaz et fiyatlarındaki suni fiyat artışını yakından takip ettik. Fahiş fiyat artışları sadece piyasa şartları ile ifade edilemez. Burada fırsatçılık vardır. Bu ürünlerin arz talep dengesini bozacak çıkar odakları piyasayı bozmakta. Milletin aşına göz dikenlerden bunun hesabını mutlaka soracağız." ifadelerini kullandı.
14.05.2024 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli: Birkaç emniyet müdürünün açığa alınmasıyla komplo devrededir
MHP lideri Devlet Bahçeli: Birkaç emniyet müdürünün açığa alınmasıyla komplo devrededir Geçtiğimiz günlerde İsveç'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen Eurovision şarkı yarışması ve İsviçre'nin kazanmasına ilişkin MHP lideri Bahçeli açıklama yaptı. Bahçeli, bir soruşturma kapsamında Ankara Emniyeti'nde 3 üst düzey memurun görevden uzaklaştırılmasıyla ilgili de, 'Tüm kanun dışı irtibat ve ilişki ağının farkındayız. Bir komplo devrededir. Hedef AK Parti, MHP ve Cumhur İttifakı'dır. Maşa kullananları takipteyiz.' dedi.
14.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunan basınına konuştu: Önyargı duvarını yıkmak elimizde
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunan basınına konuştu: Önyargı duvarını yıkmak elimizde Yunanistan'ın Kathimerini gazetesine konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan ile Türkiye arasındaki ilişkilere dair yeni mesajlar verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Önyargı duvarını yıkmak elimizde. Ebedi huzur için çalışıyoruz." dedi.
12.05.2024 Gündem
RTÜK Başkanı Şahin: Selçuk Tepeli'nin sözlerine inceleme başlatıldı!
RTÜK Başkanı Şahin: Selçuk Tepeli'nin sözlerine inceleme başlatıldı! Selçuk Tepeli'nin CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve gazeteci Taha Hüseyin Karagöz ile görüşmesini değerlendirirken kullandığı 'sığır' süzüne inceleme başlatıldı. Konuyla ilgili RTÜK Başkanı Şahin açıklama yaptı.
10.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Demokrasimize güç katacak yeni anayasa hazırlanmalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Demokrasimize güç katacak yeni anayasa hazırlanmalı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Danıştay Konferans Salonu'nda düzenlenen İdari Yargı Günü ve Danıştay'ın 156. Kuruluş Yıl Dönümü Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Siyaset kurumu nasıl layüsel değilse, yargı da eleştirilemez değildir. Yargının kararlarını beğenmeyebilir, itiraz edebilir, hoşnutsuzluğumuzu açıkça dile getirebiliriz. Buna kimse engel olamaz, olmamalıdır. Terörü övmediği, şiddeti teşvik etmediği ve hakarete varmadığı sürece insanlar fikirlerini farklı mecralarda özgürce yazabilir, paylaşabilir" ifadelerini kullandı.
10.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı sonrası ilk açıklama: Aynı adımı İsrail de atmalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı sonrası ilk açıklama: Aynı adımı İsrail de atmalı Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplandı. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamalarda bulundu.
6.05.2024 Gündem
Tramvaya yıldırım düştü, elektirik teli koptu!
Tramvaya yıldırım düştü, elektirik teli koptu! Gaziantep’de 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda Üniversitesi istikametine giden tramvayın üstüne saat 15.30 sıralarında seyir halinde iken yıldırım düştü. Tramvayın elektrik telinin kopması sonucu ise, yangın çıktı. Can kaybı veya yaralananın olmadığı açıklandı.
6.05.2024 Vatan TV
Tramvaya yıldırım düştü, elektirik teli koptu!
Tramvaya yıldırım düştü, elektirik teli koptu! Gaziantep’de 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda Üniversitesi istikametine giden tramvayın üstüne saat 15.30 sıralarında seyir halinde iken yıldırım düştü. Tramvayın elektrik telinin kopması sonucu ise, yangın çıktı. Can kaybı veya yaralananın olmadığı açıklandı.
6.05.2024 Gündem
1 Mayıs işçi bayramında bayram asılır mı, bayrak ne zaman asılır? 1 Mayıs nedeniyle kurumlara bayrak asılır mı?
1 Mayıs işçi bayramında bayram asılır mı, bayrak ne zaman asılır? 1 Mayıs nedeniyle kurumlara bayrak asılır mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle vatandaşlar resmi kurumlara, okullara ya da işyerlerine bayrak asılıp asılmadığını sorguluyor. 1 Mayıs İşçinin ve emekçinin bayramı olarak kutlanır. Peki, 1 Mayıs İşçi Bayramında bayrak asılır mı? Resmi kurumlara, okullara, evlere 1 Mayıs’ta bayrak asılır mı, bayrak ne zaman asılır?
1.05.2024 Gündem
İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs kararı! Ulaşımda kısıtlama olacak
İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs kararı! Ulaşımda kısıtlama olacak İstanbul Valiliği 1 Mayıs'ta toplu ulaşıma kısıtlama getirildiğini açıkladı. Kapatılacak yollarda kısıtlama 04.00'te, deniz ve raylı sistem ulaşımındaki kısıtlamalar kısıtlamalar 05.30'ta başlayacak.
30.04.2024 Gündem
1 Mayıs okullar tatil mi? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü resmi tatil mi, banka, sağlık ocakları, eczaneler, noter, hastaneler kapalı mı?
1 Mayıs okullar tatil mi? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü resmi tatil mi, banka, sağlık ocakları, eczaneler, noter, hastaneler kapalı mı? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sebebiyle Çarşamba günü resmi tatil olduğundan nerelerin açık olup olmadığı sorgulanıyor. İşçi ve emekçinin bayramı olarak da bilinen 1 Mayıs sebebiyle gözler okullara çevrildi. Resmi tatil günlerinde okullar, üniversiteler, bankalar, sağlık ocakları, eczaneler, noter ve hastaneler ile beraber tüm kamu kurumları kapalı oluyor. Peki, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü resmi tatil mi, banka, sağlık ocakları, eczaneler, noter, hastaneler kapalı mı?
27.04.2024 Gündem
Yolcu otobüsünde akılalmaz görüntü! Seyir halindeyken şoförler yer değiştirdi
Yolcu otobüsünde akılalmaz görüntü! Seyir halindeyken şoförler yer değiştirdi Şehirlerarası yolcu otobüsünde şoförler seyir halindeyken yer değiştirdi.
27.04.2024 Gündem
1 Mayıs işçi bayramı üniversiteler tatil mi, üniversiteler 1 Mayıs’ta açık mı? 1 Mayıs Çarşamba günü kapalı mı?
1 Mayıs işçi bayramı üniversiteler tatil mi, üniversiteler 1 Mayıs’ta açık mı? 1 Mayıs Çarşamba günü kapalı mı? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü öncesi üniversite öğrencileri "1 Mayıs'ta üniversiteler tatil mi?" sorusuna yanıt arıyor. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü resmi tatil olarak kutlanıyor. 
26.04.2024 Yaşam
24 Nisan okullar, üniversiteler tatil mi, 24 Nisan’da okul var mı?
24 Nisan okullar, üniversiteler tatil mi, 24 Nisan’da okul var mı? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın coşku tüm yurtta kutlanırken bir sonraki gün olan 24 Nisan’da okulların tatil olup olmadığı da sorgulanıyor. Öğrenciler ve velileri 24 Nisan'ın resmi tatil olup olmadığını merak ediliyor. Peki, 24 Nisan okullar tatil mi, 24 Nisan’da okullar ve üniversiteler var mı?
23.04.2024 Yaşam
Bugün borsa açık mı (23 Nisan), 23 Nisan'da borsa kapalı mı? Borsa bugün tatil mi?
Bugün borsa açık mı (23 Nisan), 23 Nisan'da borsa kapalı mı? Borsa bugün tatil mi? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl Salı gününe gelmesi nedeniyle borsanın çalışma durumu sorgulanıyor. Resmi tatil olduğundan salı günü hangi kurumların tatil olup kapalı olduğu merak ediliyor. Peki, 23 Nisan borsa açık mı, kapalı mı, resmi tatil mi?
23.04.2024 Yaşam
22 Nisan okullar resmi tatil mi? Hafta sonu tatili 23 Nisan tatili birleşti mi, 22 Nisan Pazartesi yarım gün mü?
22 Nisan okullar resmi tatil mi? Hafta sonu tatili 23 Nisan tatili birleşti mi, 22 Nisan Pazartesi yarım gün mü? Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının bir gün öncesi olan 22 Nisan’ın tatil olup olmadığı sorgulanıyor. 23 Nisan günü resmi tatil olarak idrak ediliyor. Peki, 23 Nisan öncesi 22 Nisan Pazartesi okullar resmi tatil mi? 22 Nisan okullar var mı, pazartesi günü yarım gün mü?
18.04.2024 Gündem
Taksiciler Kadıköy'de toplandı, öldürülen meslektaşları için konvoy yaptı
Taksiciler Kadıköy'de toplandı, öldürülen meslektaşları için konvoy yaptı Kadıköy'de taksiciler, müşterisi tarafından beş yerinden bıçaklanarak öldürülen meslektaşları Yaşar Yanıkyürek için konvoy yaptı.
17.04.2024 Gündem
22 Nisan yarım gün mü 2024, okullarda 22 Nisan öğleden sonra tatil mi? 22 Nisan 2024 okullar tatil mi?
22 Nisan yarım gün mü 2024, okullarda 22 Nisan öğleden sonra tatil mi? 22 Nisan 2024 okullar tatil mi? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle 23 Nisan günü resmi tatil olarak idrak ediliyor. 23 Nisan’ın bir gün öncesi olan 22 Nisan’ın yarım gün olup olmadığı merak ediliyor. Peki, 22 Nisan öğleden sonra tatil mi, 22 Nisan okullar tatil mi? 22 Nisan yarım gün mü?
17.04.2024 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Erdoğan, "Bu ülkenin en dinamik partisiyiz, üye sayısı olarak Türkiye'nin en büyük partisiyiz. Biz seçmenin mesajını doğru okuruz, arızaları düzeltir tekrar yola koyuluruz. Gerekli değişimi yaparız. Biz bitti demeden bitmez" dedi.
17.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı: 11.2 milyon araç geçti
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı: 11.2 milyon araç geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı tatili boyunca otoyolları 11,2 milyonun üzerinde aracın kullandığını belirterek, “Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü ise 2 milyon 94 bin 924 araç, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü de 1 milyon 772 bin 112 araç kullandı” dedi. Uraloğlu, 9 gün süren bayram tatili süresince 3 milyon 284 bin kişinin otobüslerle yolculuğu tercih ettiğini, demiryolları ile seyahat eden kişi sayısının ise 820 bini bulduğunu bildirdi.
15.04.2024 Gündem
Van Gölü'nde 3 ay sürecek av yasağı başladı
Van Gölü'nde 3 ay sürecek av yasağı başladı Dünyada sadece Van Gölü'nün tuzlu ve sodalı suyunda yaşayabilen, nesli koruma altında bulunan inci kefali, üreme dönemi nedeniyle 15 Nisan ile 15 Temmuz tarihleri arasında avlanamayacak.
15.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

15 Temmuz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 15 temmuz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.