Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş'tan Galatasaray'a Milot Rashica çalımı! Kadrosuna resmen kattı: İşte sözleşme süresi ve ödenecek rakam...

Beşiktaş'tan Galatasaray'a Milot Rashica çalımı! Kadrosuna resmen kattı: İşte sözleşme süresi ve ödenecek rakam...

Transferde son dakika gelişmesi. Beşiktaş, Kosovalı kanat oyuncusu Milot Rashica ile 4 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Siyah-beyazlı kulüp, bu transfer için Norwich City'e 5 milyon 250 bin Euro bonservis bedeli ödeyecek. Yayınlanan transfer videosunda Galatasaray'a gönderme de yer aldı.

Beşiktaş'tan Galatasaray'a Milot Rashica çalımı! Kadrosuna resmen kattı: İşte sözleşme süresi ve ödenecek rakam...

Beşiktaş, gece geç saatlerde İstanbul'a getirdiği Milot Rashica'nın transferini resmi olarak duyurdu. Siyah-beyazlı ekipten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Milot Rashica transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Norwich City FC kulübüne toplam transfer bedeli olarak 5.250.000 Avro ödenecektir. Oyuncu ile 2023-2024 sezonundan başlamak üzere 4 sezon için anlaşmaya varılmıştır" ifadelerine yer verildi.

Geçtiğimiz sezon kiralık olarak Galatasaray forması giyen 27 yaşındaki oyuncu, sarı-kırmızılı ekiple çıktığı 30 maçta 6 gol atıp 7 asist yapmıştı.

TRANSFER VİDEOSUNDA GALATASARAY GÖNDERMESİ

Beşiktaş'ın saat 19:03'te yayınladığı Transfer videosu, Galatasaray'ın stadyumu Rams Park'ın havadan görüntüsüyle başlıyor. Bu anlarda Mustafa Sandal'ın 'Aşka Yürek Gerek' şarkısındaki 'Kaç kere bile bile yenik savaşa girdim ben' kısmı çalındı.

Ardından Rashica, Beşiktaş Stadyumu'nda çay içerken görüldü.