Gazete Vatan Logo
Magazin Ne Münasebet 7.bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Ne Münasebet 7.bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Merakla beklenen Ne Münasebet 7.bölüm fragmanı yayınlandı. Ne Münasebet 7.bölümünde neler yaşanacak? Nil’in işten ayrılmasına üzülen Hakkı Bey, Nil’i geri döndürebilmek için kendince bir plan yapar. Hakkı Bey’in ilginç planı Nil’in inadını kırabilecek midir? Komedi ve aksiyonla harmanlanan Ne Münasebet 7.bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

Ne Münasebet 7.bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Ne Münasebet 7.Bölüm Özeti

Ne Münasebet”in yedinci bölümünde; Nil, istifanın ardından eve kapanır ve depresyona girer. Demir’e hem kırgın hem de kızgındır. Berkant, günlerdir evden çıkmayan Nil’i bir film galasına davet eder. Aslında bu davet, Berkant ve Ahu’nun planının bir parçasıdır. Galada iki şarkıcının yaşadığı kıyafet krizi Nil ve Demir’in birbirine rakip iki avukat olmasına yol açar. Muazzez Ahu’nun Demir’e yakınlaşma çabalarından rahatsız olur ve Ahu’ya bir ders vermeye karar verir. Demir, Nil’i özlediğini ve geri dönmesini istediğini söyler. Nil ise büroya dönmemekte kararlıdır. Diğer yandan Nil’in işten ayrılmasına üzülen Hakkı Bey, Nil’i geri döndürebilmek için kendince bir plan yapar. Hakkı Bey’in ilginç planı Nil’in inadını kırabilecek midir?

“Ne Münasebet”, yeni bölümüyle bu akşam saat 20.30’da Show TV’de!

NE MÜNASEBET 7.BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Son bölümde neler yaşanmıştı?

Ne Münasebet”in altıncı bölümünde; Ahu ve Berkant’ın planları işe yaramış, Demir ve Nil’in aralarını açmayı başarmışlardır. Demir, Nil’in Berkant’la, Nil de Demir’in Ahu’yla sevgili olduğunu düşünmektedir... Demir, ani bir kararla Nil’i arabuluculuk görevinden alıp yerine Ahu’yu getirir. Bu durum giderek Nil ve Demir’in aralarının açılmasına sebep olacaktır. Ahu ve Demir, bir otel sahibinin gezi yazarıyla yaşadığı anlaşmazlığı çözmek için balayı çifti olduklarını söyleyerek otele yerleşirler. Demir’in kendi yerine Ahu’yu tercih etmesine sinir olan Nil, işini Ahu’ya kaptırmamakta kararlıdır. Demir’in soğuk tavırlarına ve otoritesini hiçe saymasına daha fazla dayanamayan Nil, sonunda herkesi şok edecek bir karar verir.

Haberin Devamı

Ne Münasebet 6.Bölüm İzle

OYUNCULAR

Demir-Sarp Levendoğlu

Nil-Pelin Akil

Neco-İnan Ulaş Torun

Çisil-Bengi İdil Uras

Hakkı-Cihat Tamer

Muazzez-Ayşe Kökçü

Salim-Hakan Altıner

Figen-Ayşen Sezerel