Ne Münasebet

Ne Münasebet

Son dakika Ne Münasebet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ne Münasebet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ne Münasebet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ne Münasebet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ne münasebet gelişmeleri de dahil olmak üzere 164 ne münasebet haberi bulunmuştur. Tüm ne münasebet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kabus kliniğinden yaşananlar şok etti: “Kızıma ‘Anne-babandan kurtulacağız, az kaldı’ diyormuş”
Kabus kliniğinden yaşananlar şok etti: “Kızıma ‘Anne-babandan kurtulacağız, az kaldı’ diyormuş” Türkiye geçen hafta psikiyatr Prof. Dr. Süleyman Salih Zoroğlu hakkındaki iddialarla sarsıldı. Haberlere göre Zoroğlu çocuklara hafıza kaybına da neden olan bir ilaç veriyor ve cinsel tacize uğradıkları yönünde telkinde bulunuyordu. Zoroğlu’na danışan üç aileye ulaştık, medyada çıkanlarla ilgili yorumlarını ve bu süreçte yaşadıklarını iddia ettikleri ‘inanılmaz’ olayları dinledik.
24.09.2023 Yaşam
6 yaşındaki kız çocuğunun evlendirilmesine AK Parti'den peş peşe tepkiler
6 yaşındaki kız çocuğunun evlendirilmesine AK Parti'den peş peşe tepkiler 6 yaşında bir kız çocuğunun imam nikahıyla evlendirip cinsel istismara maruz bırakıldığı iddiası tepkilere neden oldu. Davaya Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da müdahil olurken, AK Parti'den de peş peşe çok sert tepkiler geldi. Kültür Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Olayı şiddetle kınıyorum, sorumluların tamamı en ağır cezayı almalıdır, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün görevlendirdiği müfettiş göreve başladı, detaylı inceleme yapılıyor." dedi.
8.12.2022 Gündem
Yargı'da sırlar ortaya çıkıyor! "Sen bile zorunda kalırsan bir gün birini öldürürsün"
Yargı'da sırlar ortaya çıkıyor! "Sen bile zorunda kalırsan bir gün birini öldürürsün" Pazar akşamları izlenme rekoru kıran Kanal D'nin popüler dizisi Yargı, 30 Ekim akşamı 41'inci bölümüyle ekranlara geldi. Soluksuz izlenen bölümde Burak'a dahil bir delil bulan Ilgaz, şüphelerinde haklı çıktı. Peki, bu akşam Yargı'da neler oldu? Burak yakalandı mı? Ilgaz şimdi ne yapacak? İşte detaylar...
31.10.2022 Magazin
Dilan Çıtak Tatlıses: 64 kilo olan beni 67282 kiloya çıkarmayı başardınız
Dilan Çıtak Tatlıses: 64 kilo olan beni 67282 kiloya çıkarmayı başardınız Geçtiğimiz hafta müzisyen Levent Dörter ile hayatını birleştiren İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, sosyal medya hesabından yaptığı sert açıklamayla gündeme geldi. Düğün fotoğraflarına photoshop uygulandığını iddia eden 32 yaşındaki şarkıcı, "64 kilo olan beni 67282 kiloya çıkarmayı başardınız" sözleriyle tepkisini dile getirdi.
21.10.2022 Magazin
Aleyna Tilki sosyal medyayı ikiye böldü!  'Kız isteme olayı çok saçma!'
Aleyna Tilki sosyal medyayı ikiye böldü! 'Kız isteme olayı çok saçma!' Aleyna Tilki'nin, "Kız isteme olayı çok saçma. Ne münasebet mal ister gibi, 'Kızı oğluma verir misiniz?' falan filan ya, iğrenç! İnsan gibi, 'Evleneceğiz, rızanız var mı?' de, olsun bitsin..." sözleri sosyal medyayı ikiye böldü.
22.03.2022 Magazin
Deniz Baykal sessizliğini bozdu! Zülfü Livaneli...
Deniz Baykal sessizliğini bozdu! Zülfü Livaneli... CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, sessizliğini bozdu. Zülfü Livaneli'nin kendisine yönelik suçlamaları hakkında konuşan Baykal, "Kendime diyorum ki 'Deniz iyi ki Zülfü’ye cevap vermedin" ifadelerini kullandı.
27.07.2021 Siyaset
Ayrı ev polemiği! 'Ne münasebet'
Ayrı ev polemiği! 'Ne münasebet' Hande Ataizi ile nişanlısı Dinç Aydoğdu önceki gün Nişantaşı’ndaydı. Kanal D’de yayınlanan 'Camdaki Kız' dizisiyle ekrana gelen Ataizi, basın mensuplarının mutlu evlilikle ilgili sorularına yanıt verdi.
22.04.2021 Magazin
Belçim Bilgin: Bir daha evlenmeyi düşünmüyorum
Belçim Bilgin: Bir daha evlenmeyi düşünmüyorum Sanatçı Yılmaz Erdoğan’la 13 yıl süren evliliğini noktayan Belçim Bilgin kendi yapım şirketini kurdu. Yakında ‘Şahmeran’ isimli oyunuyla sahnede, ‘Hekimoğlu’ dizisiyle ekranda olacak. Bilgin yeni aşkını, değişen hayatını ve ayrılığın perde arkasını anlattı. İşte o röportaj...
1.03.2020 Magazin
Özcan Deniz 450 bin liraya ikna oldu
Özcan Deniz 450 bin liraya ikna oldu Özcan Deniz uzun bir aradan sonra Türkiye'de ilk kez sahne alacak.
17.12.2019 Magazin
Aslı Enver, Özcan Deniz'in evliliğiyle ilgili iddialara ateş püskürdü
Aslı Enver, Özcan Deniz'in evliliğiyle ilgili iddialara ateş püskürdü Güzel oyuncu Aslı Enver, Özcan Deniz ile Feyza Aktan'ın evliliğinin bitmesine yönelik kendisini suçlayan iddialara tepki gösterdi.
30.11.2019 Magazin
Hazal Kaya isyan etti: Bu ne terbiyesizlik?
Hazal Kaya isyan etti: Bu ne terbiyesizlik? Oyuncu Hazal Kaya, meslektaşı Tuba Büyüküstün hakkında yapılan "Tuba Büyüküstün bu parayı nereden kazandı?" başlıklı habere tepki gösterdi.
28.08.2019 Magazin
KADEM'den iddialara yanıt: Akla ziyan bir iddiadır!
KADEM'den iddialara yanıt: Akla ziyan bir iddiadır! Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Başkanı Dr. Saliha Okur Gümrükçüoğlu, "Toplumsal cinsiyet' derken eşcinselliği ya da cinsiyetsizleştirmeyi kastettiğimiz iması akla ziyan bir iddiadır. Düzenlediğimiz eğitim ve projeler aracılığı ile mücadele ettiğimiz bir konunun müsebbibi yahut destekçisi olarak görülmek, en hafif tabirle insafsızlıktır." dedi.
11.07.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki: Adayların fotoğrafları var ama partinin logosu yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki: Adayların fotoğrafları var ama partinin logosu yok Denizli'de partisi tarafından düzenlenen mitingde önemli açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ankara'da çok enteresandır zillet ittifakı adayının resimleri var ama altında CHP ve HDP'nin logosu yok. Niye biliyor musunuz? Aday bilinsin ama kimin adayı olduğu bilinmesin diye bunu yapıyorlar" dedi.
21.02.2019 Siyaset
Pelin Akil kimdir?
Pelin Akil kimdir? Güzel ve başarılı oyuncu Pelin Akil'in ikiz kız bebek beklediği haberi gündemde büyük etki yarattı. Bu gelişme üzerine pek çok kişi Pelin Akil'in hayatı hakkında bilgileri araştırmaya başladı. İşte Pelin Akil kimdir? Sorusunun merak edilen yanıtı...
26.11.2018 Gündem
Derya Uluğ: Sıla'nın yanındayım
Derya Uluğ: Sıla'nın yanındayım Derya Uluğ, bu yıl 5’incisi gerçekleştirilen Milas Zeytin Hasat Şenliği etkinlikleri kapsamında verdiği konserle Milaslılara unutulmaz bir gece yaşattı. Milas’ta konser veren Derya Uluğ; Sıla’nın şarkılarını seslendirerek, Sıla’ya destek olduğunu söyledi
7.11.2018 Magazin
Pelin Akil kimdir?
Pelin Akil kimdir? Pelin Akil hayatı gündemde sıkça konuşulan konular arasında yer alıyor. 2016 yılında Anıl Altan ile hayatını birleştiren Pelin Akil'den müjdeli haber geldi. Hamile olduğunu açıklayan Pelin Akil hakkındaki bilgiler haberimizde yer alıyor.
6.11.2018 Gündem
Pınar Altuğ'dan takipçisine ince ayar!
Pınar Altuğ'dan takipçisine ince ayar! Eşi Yağmur Atacan'la aralarındaki yaş farkında dolayı eleştirilen oyuncu Pınar Altuğ, son röportajında eleştirilere sert bir dille cevap vererek "Kocam başıma gelen en iyi şey, nefes almamı sağlıyor" dedi.
21.10.2018 Magazin
Pelin Akil kimdir?
Pelin Akil kimdir? Pelin Akil'in hayatı gündemde merak ediliyor sıkça araştırılıyor. Pelin Akil'in eşi Anıl Altan ile kavga ettiği iddiaları ortalığı karıştırdı. Yaşanan bu gelişme üzerine Pelin Akil hakkındaki ayrıntılar merak edildi.
18.09.2018 Gündem
'Nasıl adamın evine gidip havuzuna giriyorsun?'
'Nasıl adamın evine gidip havuzuna giriyorsun?' Çapkınlıklarıyla ünlü Rafet El Roman'ın, Bodrum tatilinde iki genç kızla görüntülenmesinin yankıları sürüyor. 49 yaşındaki şarkıcı ve samimi şekilde objektiflere yansıyan genç kızın açıklamaları, '2. Sayfa' programında masaya yatırıldı.
26.07.2018 Magazin
Lady Derya!
Lady Derya! ‘OKYANUS’ şarkısıyla şöhret olan Derya Uluğ, “Ne Münasebet” adlı teklisine klip çekti.
15.02.2018 Magazin
Demet Akalın çıldırdı: Her gün ağzındayım, yeter be!
Demet Akalın çıldırdı: Her gün ağzındayım, yeter be! Şarkıcı Emre Kaya'nın sözleri, Demet Akalın'ı kızdırdı.
10.09.2017 Magazin
Demet Akalın'ın parası bitti!
Demet Akalın'ın parası bitti! Bodrum’daki bir özel plajın kulübünde sahne alan ünlü şarkısı Demet Akalın, spor kıyafetiyle dikkat çekti.
8.08.2017 Magazin
'Böyle bir şey yok, uydurmasınlar!'
'Böyle bir şey yok, uydurmasınlar!' Etiler'de görüntülenen Burak Özçivit, hakkında çıkan iddiaları soran gazetecilere bu yanıtı verdi.
15.12.2016 Magazin
Ne münasebet siz kimsiniz!
Ne münasebet siz kimsiniz! Burak Özçivit, geçtiğimiz günlerde Bebek’te kendisini tanımayan bir kadının tepkisiyle şaşkına döndü...
12.12.2016 Magazin
Pelin Akil kimdir?
Pelin Akil kimdir? Birçok rolü gerçekleştirmesi ile ünlü Pelin Akil, doğallığı ile de nam salmıştır. Bugünlerde adını aşk hayatı ile duyuruyor. Pelin Akil kimdir? Pelin Akil nerelerde rol almıştır? İşte ayrıntılar..
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ne Münasebet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ne münasebet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.