Zindaşti

Zindaşti

Son dakika Zindaşti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Zindaşti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Zindaşti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zindaşti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zindaşti gelişmeleri de dahil olmak üzere 30 zindaşti haberi bulunmuştur. Tüm zindaşti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türk Escobar Örfi Çetinkaya! Lüks villadaki hayatı deşifre oldu, işte yanındaki silahın sırrı
Türk Escobar Örfi Çetinkaya! Lüks villadaki hayatı deşifre oldu, işte yanındaki silahın sırrı Adı yıllardır hep uyuşturucuyla anılan ve ‘Türk Escobar’ diye bahsedilen 74 yaşındaki Örfi Çetinkaya’nın hikâyesi İstanbul Sarıyer’de gizlendiği villada son buldu. Uyuşturucu baronu Örfi Çetinkaya’nın lüks villadaki hayatı deşifre oldu. Hiç yanından ayırmadığı ve tekerlekli sandalyesinde sakladığı silahın da sırrı ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
14.04.2023 Gündem
Urfi Çetinkaya kimdir, nereli, nerede? Uyuşturucu kaçakçısı Urfi Çetinkaya öldü mü, yaşıyor mu?
Urfi Çetinkaya kimdir, nereli, nerede? Uyuşturucu kaçakçısı Urfi Çetinkaya öldü mü, yaşıyor mu? İçişleri Bakanı Soylu, "Bir baron daha içeride. Epeydir peşindeydik. Urfi Çetinkaya’nın kardeşi şu anda gözaltında" dedi. Soylu tarafından yapılan açıklamanın ardından Urfi Çetinkaya hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Urfi Çetinkaya kimdir, nereli, nerede? Uyuşturucu kaçakçısı Urfi Çetinkaya öldü mü, yaşıyor mu?
18.05.2022 Gündem
Büyükçekmece'deki gizemli kazının sırrı çözüldü! Çok sayıda tutuklama var, para karşılığı yapmışlar...
Büyükçekmece'deki gizemli kazının sırrı çözüldü! Çok sayıda tutuklama var, para karşılığı yapmışlar... Büyükçekmece'de bir arazide, geniş güvenlik önlemleri altında cesedi aranan eski cinayet zanlısı Murat Kartal'ın Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 2 polis tarafından gözaltına alınıp, uyuşturucu çetesi üyelerine para karşılığı teslim edildiği ortaya çıktı. 2 polis ve uyuşturucu çetesinden 5 kişi tutuklandı.
3.02.2022 Gündem
Zindaşti için kırmızı bülten! Avukat Kudbettin Kaya cinayetinde yeni gelişme
Zindaşti için kırmızı bülten! Avukat Kudbettin Kaya cinayetinde yeni gelişme Bakırköy'de 3 yıl önce avukat Kudbettin Kaya'nın bir restoranda kimliği belirsiz bir kişi tarafından vurularak öldürülmesiyle ilgili görülen davada 'azmettirici' olduğu iddiasıyla yargılanan firari sanık Naci Şerif Zindaşti hakkında kırmızı bülten çıkartılmasına karar verildi.
23.06.2021 Yaşam
Hayalet Orhan yakalandı!
Hayalet Orhan yakalandı! İranlı uyuşturucu kaçakçısı firari Naci Şerifi Zindaşti’nin kızı ve yeğenini öldürttüğü iddia edilen ve cezaevinden koronavirüs olduğu gerekçesiyle izinli çıkan 'Hayalet Orhan' lakaplı Orhan Ünğan, sahte pasaportla Sabiha Gökçen Hava Limanı'ndan yurt dışına kaçmaya çalışırken yakalandı.
1.01.2021 Yaşam
MİT'ten İranlı ajan operasyonu: Zindaşti'nin 11 adamı yakalandı
MİT'ten İranlı ajan operasyonu: Zindaşti'nin 11 adamı yakalandı MİT'in titiz takibiyle, İran rejim muhalifi lideri Habib Farajollah Chaab'ın kaçırılması olayına ilişkin, suç örgütü lideri İranlı uyuşturucu baronu Naci Zindaşti'nin 11 adamı 4 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonla yakalandı. 9 şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. MİT'in operasyonunun ayrıntıları ortaya çıktı. Chaab'ın, Zindaşti'nin yaptığı plana uygun olarak eski karısıyla buluşmak üzere geldiği İstanbul'da kurulan tuzakla yakalanıp Van'a oradan İran'a ortaya çıktı.
14.12.2020 Gündem
Burhan Kuzu'nun 5 yıla kadar hapsi istendi
Burhan Kuzu'nun 5 yıla kadar hapsi istendi İranlı uyuşturucu baronu Naci Şerifi Zindaşti'nin tahliye edilmesinde adı geçen Burhan Kuzu hakkında 2 yıldan 5 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi.
10.04.2020 Siyaset
Zindaşti'nin kızının gizli sevgilisi ölü bulunmuş
Zindaşti'nin kızının gizli sevgilisi ölü bulunmuş Uyuşturucu baronu Naci Şerifi Zindaşti'nin kızı Arzu Zindaşti 6 yıl önce silahlı saldırıyla öldürülmüştü. Zindaşti'nin kızı Arzu'nun hem kuzeni hem de sevgilisi olan Emir Güneş'in silahlı saldırıdan 18 ay önce intihar ettiği ortaya çıktı.
2.03.2020 Yaşam
Eski Milletvekili Burhan Kuzu hakkında "Zindaşti" soruşturması
Eski Milletvekili Burhan Kuzu hakkında "Zindaşti" soruşturması HSK'nın evrak gönderdiği İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Özel Soruşturma Bürosu, Burhan Kuzu hakkında soruşturma başlattı.
14.02.2020 Siyaset
Suikast zincirine bir halka daha eklendi! Tek tek öldürülüyorlar...
Suikast zincirine bir halka daha eklendi! Tek tek öldürülüyorlar... Uyuşturucu baronu Zindaşti’nin kızının ölümüne ismi karışan kişiler birer birer suikasta uğradı. Kadıköy’de kurşunlanan İlhan Ünğan’ın ağabeyi Orhan Ünğan, Beyoğlu’nda yangında ölen Yunus Akyüz’ü de Zindaşti’nin öldürdüğünü ileri sürdü.
9.04.2019 Gündem
Kadıköy'de silahlı saldırı : 1 ölü
Kadıköy'de silahlı saldırı : 1 ölü Kadıköy'de bir kişi, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.
7.04.2019 Yaşam
3 adamıyla tahliye edilen uyuşturucu baronu buhar oldu!
3 adamıyla tahliye edilen uyuşturucu baronu buhar oldu! İranlı uyuşturucu baronu Zindaşti ve 3 adamı, cuma akşamı serbest bırakıldı. Savcı itiraz etti, üst mahkeme yakalama kararı çıkardı ama Zindaşti ve 3 adamı çoktan sırra kadem basmıştı.
22.10.2018 Gündem
Ünlü kulübün sahibine gözaltı!
Ünlü kulübün sahibine gözaltı! Uluslararası uyuşturucu baronu Naji Sharifi Zindaşti’ye 1 hafta önce düzenlenen operasyonun ardından, Avukat Kudbettin Kaya cinayeti ile ilgili düzenlenen operasyonda Bodrum’un en ünlü gece kulübü ve lüks restoranının sahiplerinden biri gözaltına alındı.
21.04.2018 Gündem
İşte Zindaşti’nin FETÖ bağlantıları
İşte Zindaşti’nin FETÖ bağlantıları Dün tutuklanan uyuşturucu baronu İranlı Zindaşti’nin, FETÖ zanlısı Metin Topuz ve firari savcı Zekeriya Öz’le telefon bağlantıları ortaya çıktı
20.04.2018 Gündem
Zindaşti’nin hamisi FETÖ’cü savcı Öz çıktı
Zindaşti’nin hamisi FETÖ’cü savcı Öz çıktı İranlı uyuşturucu baronu Zindaşti’nin İstanbul Emniyeti’nde sorgusu sürüyor. Zindaşti’nin 2007’deki bir uyuşturucu operasyonunda jandarmanın raporuna rağmen FETÖ’cü savcı Zekeriya Öz tarafından tahliye edildiği ortaya çıktı.
18.04.2018 Gündem
Türkiye'nin en büyük uyuşturucu baronu yakalandı!
Türkiye'nin en büyük uyuşturucu baronu yakalandı! İstanbul’da polis ekiplerince düzenlenen operasyonda yakalanan İranlı uyuşturucu baronu Naci Şerifi Zindaşti'nin, polisin drone kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Zindaşti'nin aracını park ettikten sonra villasına doğru geçtiği görüldü.
7.04.2018 Gündem
İranlı Baron böyle yakalandı!
İranlı Baron böyle yakalandı! Uyuşturucu Baronu İranlı Zindaşti ve 9 adamı, İstanbul’da gözaltına alındı. Ergenekon’da gizli tanık olan Zindaşti’nin, Amerikan Konsolosluğu görevlisi Metin Topuz ile bağlantısı da araştırılıyor
6.04.2018 Gündem
Naci Zindaşti ile ilgili flaş gelişme!
Naci Zindaşti ile ilgili flaş gelişme! Uyuşturucu kaçakçısı ve Zekeriya Öz'ün Terazi isimli gizli tanığı Naci Zindaşti gözaltına alındı
6.04.2018 Gündem
Barondan Öz’e 300 bin euro
Barondan Öz’e 300 bin euro İhbar mektubu: Firari Zekeriya Öz tahliye ettirip Ergenekon’da gizli tanık yaptığı İranlı uyuşturucu baronu Zindaşti’den, 300 bin euro para aldı
29.09.2021 Gündem
İstanbul'daki mafya hesaplaşması Dubai'ye sıçradı!
İstanbul'daki mafya hesaplaşması Dubai'ye sıçradı! İstanbul’da Eylül 2014’te başlayan zincirleme infazlar Dubai’ye sıçradığı bildirildi...
16.05.2016 Dünya
Mafya hesaplaşması Dubai’ye sıçradı
Mafya hesaplaşması Dubai’ye sıçradı Yeraltı dünyasının Eylül 2014’te İstanbul’da başlayan zincirleme infazı Dubai’ye de sıçradı. İran asıllı bir Türk vatandaşı, Dubai’de başını hedef alan 9 mermiyle hayatını kaybetti. İnfazı gerçekleştiren Kolombiya ve Hint asıllı iki tetikçi ise Kanada’ya kaçtı
29.09.2021 Gündem
Naci Şerifi Zindaşti gözaltına alındı
Naci Şerifi Zindaşti gözaltına alındı Büyükçekmece'de, iki yıl önce kızı ve şoförü uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülen Ergenekon davasının gizli tanığı Naci Şerifi Zindaşti, Sarıyer’de bir villada çıkan çatışma sonrası gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
İnfaz emri Hollanda’dan
İnfaz emri Hollanda’dan Nacif Şerifi Zindaşti’ye yönelik saldırıda kızı ve şoförünün öldürülmesi olayını Hollanda’da bulunan Orhan U. ve Çetin K.’nın azmettirdiği öne sürüldü. Saldırıyı gerçekleştiren iki kişinin ise olaydan 4 gün sonra öldürüldüğü tespit edildi
29.09.2021 Gündem
Zindaşti cinayetinde 14 gözaltı!
Zindaşti cinayetinde 14 gözaltı! Eylül 2014’de uyuşturucu kaçakçılığında ihbarcı olarak adı geçen Nacif Şerifi Zindaşti’nin aracına yönelik saldırıda Zindaşti’nin 19 yaşındaki kızı Arzu Zindaşti ve şoförü yaşamını yitirmişti...
27.05.2015 Yaşam
İnfaz Tuzla Grubu’ndan!
İnfaz Tuzla Grubu’ndan! İstinye’de aracının içinde öldürülen Hollanda’nın uyuşturucu baronlarından Ali Ekber Akgün cinayetinde polis altı kişiyi yakaladı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Zindaşti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zindaşti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.