Zimbabwe

Zimbabwe

Son dakika Zimbabwe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Zimbabwe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Zimbabwe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zimbabwe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zimbabwe gelişmeleri de dahil olmak üzere 83 zimbabwe haberi bulunmuştur. Tüm zimbabwe haberleri aşağıda listelenmiştir.
İran, BM Kadının Statüsü Komisyonu'ndan oy birliğiyle çıkartıldı
İran, BM Kadının Statüsü Komisyonu'ndan oy birliğiyle çıkartıldı Birleşmiş Milletler Ekonomik ve Sosyal Konseyi (ECOSOC) tarafından yapılan oylama sonucunda İran, oy birliğiyle Kadının Statüsü Komisyonu'ndan çıkartıldı.
14.12.2022 Dünya
Yılbaşı gecesi ile ilgili flaş uyarı! Yüzde 54 arttı
Yılbaşı gecesi ile ilgili flaş uyarı! Yüzde 54 arttı Dünya'da 150'ye yakın ülkeden pediatri derneklerinin bağlı olduğu Uluslararası Pediatri Kurumu (International Pediatric Association) Dış İlişkiler Direktörü Kerem Hasanoğlu, yılbaşı gecesi için uyardı: "Omicron çok agresif bir şekilde yayılıyor. İngiltere'de sağlık çalışanları arasındaki hastalanma oranı 1 hafta içinde yüzde 54 arttı. şu anda 20 bine yakın sağlık çalışanı karantinada. Hollanda 15 Ocak'a kapanma kararı aldı ve online eğitime geçti. Sağlık çalışanlarının hastalanıp karantinaya girmesi nedeniyle, Avrupa'da sağlık sistemleri kilitlenme tehlikesiyle karşı karşıya. Vaka sayılarının ülkemizde de hızla artacağı göz önünde bulundurulduğunda, özellikle yılbaşı gecesi kalabalık ortamlardan uzak durmak, aile içi buluşmalarda da maske ve mesafeye çok daha fazla dikkat etmek, çok daha önemli hale geldi."
30.12.2021 Sağlık
10 milyon dolarlık istifa
10 milyon dolarlık istifa Zimbabve’de ordu müdahalesinin ardından görevinden istifa eden eski Devlet Başkanı Mugabe’nin koltuğunu 10 milyon dolar tazminat karşılığında bıraktığı ortaya çıktı
26.11.2017 Dünya
Son dakika... Zimbabve Devlet Başkanı partisindeki görevinden alındı
Son dakika... Zimbabve Devlet Başkanı partisindeki görevinden alındı Zimbabwe Devlet Başkanı ve iktidardaki Zanu-PF partisinin kurucusu ve lideri Mugabe görevden alındı. Mugabe'nin yerine eski Başkan yardımcısı Mnangagwa atandı.
19.11.2017 Dünya
Son dakika haberleri geliyor! Binlerce kişi sokakta! Bugün büyük gün!
Son dakika haberleri geliyor! Binlerce kişi sokakta! Bugün büyük gün! Zimbabve'de, Devlet Başkanı Robert Mugabe'nin istifasını isteyen ve askeri müdahaleyi destekleyen binlerce kişi yürüyüş gerçekleştiriyor.
18.11.2017 Dünya
Son dakika...  Tanklar ilerliyor! Ülkede darbe!
Son dakika... Tanklar ilerliyor! Ülkede darbe! Zimbabve'de Robert Mugabe'nın yardımcısını görevden almasının ardından ordudan hamle geldi. Tankların başkente doğru yola çıktığı söylendi.
15.11.2017 Dünya
Zimbabwe devlet başkanının eşi, polise teslim oldu
Zimbabwe devlet başkanının eşi, polise teslim oldu Genç bir kadına saldırmakla suçlanan Zimbabwe First Lady'si Grace Mugabe, Güney Afrika polisine teslim oldu.
15.08.2017 Dünya
Eşekler Mercedes çaldı!
Eşekler Mercedes çaldı! Güney Afrika ve Zimbabwe sınırında polis, çalıntı lüks bir Mercedes'i eşekler tarafından nehirden geçirilirken yakaladı. Eşekler tarafından sürüklenen lüks araç, helikopterden görüldü.
4.08.2017 Dünya
Tırtıl istilası tehdidi! Gıda sıkıntısı yaşanabilir
Tırtıl istilası tehdidi! Gıda sıkıntısı yaşanabilir Bilim insanları, Afrika kıtasında tarım ürünlerine büyük zarar veren haşere türünün Akdeniz ve Asya'ya da yayılarak büyük gıda sıkıntılarına yol açabileceği konusunda uyardı.
7.02.2017 Sağlık
Senegal lider turladı
Senegal lider turladı B Grubu'nda Senegal ve Tunus çeyrek finale yükselen ekipler oldu
23.01.2017 Futbol
Senegal garantiledi!
Senegal garantiledi! 2017 Afrika Uluslar Kupası B Grubu'ndaki ikinci karşılaşmasında Senegal, Zimbabwe'yi 2-0 yendi.
23.09.2021 Futbol
Üç adam boyunda timsah
Üç adam boyunda timsah İngiltere’de yaşayan Zimbabwe asıllı Clayton Saudan adlı bir kişinin geçtiğimiz günlerde Facebook hesabından yaptığı paylaşım, uluslararası basında ses getirdi.
17.06.2021 Dünya
Güldür Güldür Show 110. bölüm fragmanında kahkaha tufanı!
Güldür Güldür Show 110. bölüm fragmanında kahkaha tufanı! Güldür Güldür Show 110. bölüm fragmanı yayınlandı. Her hafta Çarşamba ve Cuma günleri ekrana gelen Güldür Güldür Show 110. bölüm fragmanına kahkaha tufanı yaşanacak. İlgiyle takip edilen Güldür Güldür Show 110. bölüm fragmanı ve merak edilen tüm detayları haberimizde...
11.05.2016 Magazin
Kütüphaneciyle ilişkiye giren kadını kocası yakaladı
Kütüphaneciyle ilişkiye giren kadını kocası yakaladı Mashava kasabasında bulunan Zimbabwe Üniversitesi Kampusu'nda kütüphane görevlisi olarak çalışan Shepherd Chinofunga, Muchaneta Muchemwa'ya öğrenci olmadığı için ücret ödemesi gereken interneti bedava kullandırma karşılığında cinsel ilişki teklif etti...
11.01.2016 Dünya
Erdoğan'dan flaş talimat
Erdoğan'dan flaş talimat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile 15 - 16 Kasım tarihlerinde Antalya'da yapılacak G20 Liderler Zirvesi'nin gündeminde önemli bir değişiklik yapıldı...
29.09.2021 Gündem
Afrika’nın en iri filini 60 bin dolara öldürdü
Afrika’nın en iri filini 60 bin dolara öldürdü Afrika’da 21 gün süren bir av organizasyonuna katılan Alman avcı, kıtanın en büyük filini öldürmek için 60 bin dolar (yaklaşık 170 bin lira) ödedi.
16.10.2015 Dünya
Afrika'nın en ünlü aslanı öldürüldü
Afrika'nın en ünlü aslanı öldürüldü Afrika'nın sembollerinden biri olan Cecil adlı aslan, kaçak avcılar tarafından öldürüldü. 50 bin euro aldıkları belirlenen avcılar öldürdükleri aslanın kafasını kesti.
28.07.2015 Dünya
"Otelde seks yapan çiftleri gizli kameraya çekiyorlar!"
"Otelde seks yapan çiftleri gizli kameraya çekiyorlar!" Eski bir otel çalışanının itirafları, otel odasında seks yapan kişilerin gizli kameralarla kaydedildiğini ve bu görüntülerin internette yayıldığını ortaya çıkardı.
8.07.2015 Dünya
Onu da eski sevgilisi yaktı!
Onu da eski sevgilisi yaktı! Zimbabve’de düzenlenen Miss Zimbabwe Güzellik Yarışması’nda birinci olan 25 yaşındaki Emily Kachote, evinde eski erkek arkadaşı için verdiği çıplak pozların internete düşmesi nedeniyle tacından oldu...
12.06.2015 Dünya
Başkan sendeleyince korumaları saldırdı!
Başkan sendeleyince korumaları saldırdı! Zimbabwe'nin 90 yaşındaki devlet başkanı Robert Mugabe destekçilerine konuştuktan sonra kürsüden inmeye çalışırken yere düştü. Ancak daha sonra korumaları bu görüntüleri zorla sildirdi.
6.02.2015 Dünya
Düşüşünü gizleyemedi
Düşüşünü gizleyemedi Zİmbabwe Cumhurbaşkanı Robert Mugabe, Etiyopya’daki Afrika Birliği zirvesinde yaptığı konuşmanın ardından podyumdan inerken düştü...
5.02.2015 Dünya
Grace Kelly’nin torunları
Grace Kelly’nin torunları Monako’nun üç hafta önce dünyaya gelen ikiz varisleri, Grace Kelly’nin oğlu olan babaları Prens Albert’ın kucağında ilk kez halkı selamladı...
8.01.2015 Magazin
Çölleri yeşerten adam Türkiye'ye geliyor
Çölleri yeşerten adam Türkiye'ye geliyor Dünya genelinde 15 bin hektar alanı çölleşmekten kurtaran Allan Savory, Dünya Organik Kongresi için Türkiye'ye geliyor...
21.08.2014 Yaşam
Ebola'ya karşı olağanüstü hal!
Ebola'ya karşı olağanüstü hal! Batı Afrika'da hızla yayılan ölümcül Ebola virüsü, Nijerya'da da büyük tehdit olmaya devam ediyor...
9.08.2014 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Zimbabwe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zimbabwe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.