Zico

Zico

Son dakika Zico haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Zico ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Zico haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zico

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zico gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.717 zico haberi bulunmuştur. Tüm zico haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Milyonlarca Fenerbahçeli takımını arıyor sahada göremiyor yazık değil mi o insanlara'
'Milyonlarca Fenerbahçeli takımını arıyor sahada göremiyor yazık değil mi o insanlara' Galatasaray'a kaybedilen derbiden sonra Fenerbahçe hakkında çok çarpıcı bir yazı kaleme alan duayen yorumcu Attila Gökçe Sarı Lacivertli yönetime seslenerek "Milyonlarca Fenerbahçeli takımını arıyor sahada göremiyor. Yazık değil mi o insanlara!" tepkisinde bulundu.
7.06.2023 Fenerbahçe
Felipe Melo açıkladı: Alex de Souza'yla konuştuk Türkiye'de maç yapacağız
Felipe Melo açıkladı: Alex de Souza'yla konuştuk Türkiye'de maç yapacağız Türkiye, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerle sarsıldı. Türkiye'yi derinden etkileyen deprem sonrası futbol camiasının önemli isimleri tek yürek oldu.
10.02.2023 Süper Lig
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
24.11.2022 İddaa
Jorge Jesus'un gözü Zico'da! "Onun adımlarını takip etmek benim için bir mutluluk"
Jorge Jesus'un gözü Zico'da! "Onun adımlarını takip etmek benim için bir mutluluk" Dün akşam Rennes karşısında 3-0 geriye düşmesine rağmen mücadeleden kopmayan ve sahadan 3-3'lük beraberlikle ayrılan Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un gözü Zico'nun rekorunda...
28.10.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Szalai ve Arda Güler sevinci! Jorge Jesus onları kendine getirdi
Fenerbahçe'de Szalai ve Arda Güler sevinci! Jorge Jesus onları kendine getirdi Gerek Süper Lig gerekse UEFA Avrupa Ligi'nde aldığı başarılı sonuçlarla camiasını oldukça sevindiren Jorge Jesus'un iki yıldızı kendine getirmesi ise ayrıca takdir topladı.
15.10.2022 Fenerbahçe
Antalyaspor'la görüşmeye gitti Trabzonspor'u şampiyon yaptı
Antalyaspor'la görüşmeye gitti Trabzonspor'u şampiyon yaptı Beşiktaş'la yollarını ayırdıktan sonra önce Antalyaspor'la görüşen ardından Trabzonspor'a imza atan Abdullah Avcı'nın doğru kararı ayakta alkışlandı.
1.05.2022 Galatasaray
Aykut Kocaman'dan Fenerbahçe, Ali Koç ve Aziz Yıldırım açıklaması
Aykut Kocaman'dan Fenerbahçe, Ali Koç ve Aziz Yıldırım açıklaması Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden Aykut Kocaman; sarı lacivertli kulüpteki kariyeri, Ali Koç'un kendisiyle ilgili yaptığı açıklama, geri dönüş beklentisi ve Aziz Yıldırım hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
24.04.2022 Fenerbahçe
'Bir kıza aşık olursunuz da hep onu düşünürsünüz ya...'
'Bir kıza aşık olursunuz da hep onu düşünürsünüz ya...' Yarın efsane olduğu Fenerbahçe ile kritik bir maça çıkmaya hazırlanan Fatih Karagümük'ün yeni hocası Volkan Demirel 'Ben her zaman, 'zamanın ve yerin' doğru olması gerektiğini düşünürüm" ifadelerini kullandı.
Gökhan Gönül'den kardeşi Can Gönül'le ilgili açıklama! 'Çık gel oğlum!'
Gökhan Gönül'den kardeşi Can Gönül'le ilgili açıklama! 'Çık gel oğlum!' İzmit'te yetiştirme yurdunda kimsesiz büyüyen ve futbol maçı izlediği sırada milli futbolcu Gökhan Gönül'ün kardeşi olduğunu öğrenen Can Gönül, ağabeyiyle ilk kez konuştu. Gökhan Gönül, "Can bizim kardeşimiz. Ben de yeni öğrendim. 3 kardeştik, 4 olduk. Annem ve babam Can'a ulaşmayı bekliyor. Onlar böyle durumlara alışkın insanlar değiller. Can'ın çok fazla özel hayatını paylaşmasından yana değilim. Herkesin her şeyi bilmesine gerek yok. Can'ın beni bulma sürecine benzer şekilde ben de annemi buldum, daha sonra babamla barıştırdım." dedi.
23.08.2021 Futbol
Selçuk Şahin'den Galatasaray açıklaması: Ancak böyle 20 yılda bir olur!
Selçuk Şahin'den Galatasaray açıklaması: Ancak böyle 20 yılda bir olur! Bursaspor'da forma giyen tecrübeli futbolcu Selçuk Şahin, kariyeri boyunca karşılaştığı önemli anlardan bahsederken 2009-10 sezonunda Galatasaray'a 36 metreden attığı golün inanılmaz bir an olduğunu söyledi. Selçuk Şahin, Galatasaray'ın bu sezonki Fenerbahçe galibiyeti için ise "20 yılda bir olur ama Fenerbahçe, yine böyle seri yakalayacak bir takım" açıklaması da yaptı.
5.05.2020 Süper Lig
Arthur Zico, corona virüs testi sonucunu açıkladı!
Arthur Zico, corona virüs testi sonucunu açıkladı! Bir dönem Fenerbahçe'yi de çalıştıran Arthur Zico, corona virüs testinin negatif çıktığını açıkladı.
17.03.2020 Futbol
eFootball PES 2020 geliyor!
eFootball PES 2020 geliyor! Konami, yepyeni bir futbol oyunuyla geliyor. eFootball PES 2020 ismiyle gelen yeni futbol oyununun detayları gün yüzüne çıktı.
14.06.2019 Bilim ve Teknoloji
Uğur Boral: Aziz Yıldırım'ın anlattıklarını anlatsam olay olur!
Uğur Boral: Aziz Yıldırım'ın anlattıklarını anlatsam olay olur! Bir dönem Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta top koşturan Uğur Boral, birçok konuda açıklamada bulundu.
9.04.2019 Fenerbahçe
Süper Lig'de yabancı teknik adam kalmadı!
Süper Lig'de yabancı teknik adam kalmadı! Fenerbahçe'de teknik direktörlüğe Ersun Yanal'ın getirilmesinin ardından Süper Lig'de takım çalıştıran yabancı hoca kalmadı.
14.12.2018 Süper Lig
Deivid de Souza: F.Bahçe'nin kadro kalitesi çok düşük"
Deivid de Souza: F.Bahçe'nin kadro kalitesi çok düşük" Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’nde tarih yazdığı senelerin başrol oyuncularından Deivid de Souza, önemli açıklamalar yaptı.
20.11.2018 Fenerbahçe
Yıllar sonra gelen itiraf: "Akılsız olan sizsiniz"
Yıllar sonra gelen itiraf: "Akılsız olan sizsiniz" Zico ve Alex, Fenerbahçe günlerine dair derin bir sohbet yaptı. Efsane oyuncu Zico, kendi YouTube kanalından yayınladığı video'da yapılan samimi sohbeti gözler önüne serdi.
31.10.2018 Fenerbahçe
Cocu'dan istifa açıklaması!
Cocu'dan istifa açıklaması! Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, Spor Toto Süper Lig'de Medipol Başakşehir'le 0-0 berabere kaldıkları maçta hak ettikleri galibiyeti alamadıklarını söyledi.
7.10.2018 Konya Spor
Alex de Souza: "F.Bahçe'den nefret ediyorlardı"
Alex de Souza: "F.Bahçe'den nefret ediyorlardı" Fenerbahçe'nin efsanevi futbolcusu Alex De Souza, ülkesinde verdiği röportajda Türkiye'deki günlerine ilişkin birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu.
4.10.2018 Fenerbahçe
Çaykur Rizespor'da İrfan Buz sesleri
Çaykur Rizespor'da İrfan Buz sesleri Çaykur Rizespor, teknik direktörlük için bugün İrfan Buz'la masaya oturacak ve adaylarla görüşmelerini sürdüren yönetim, teknik direktör konusunda kararını verecek.
12.09.2018 Rizespor
Zico, Japonya'ya döndü
Zico, Japonya'ya döndü Bir dönem Fenerbahçe'nin teknik direktörlüğünü de yapan Brezilyalı efsane futbolcu Zico, Japon ekibi Kashima Antlers'in sportif direktörü oldu.
17.07.2018 Futbol
Elano Blumer geri dönüyor!
Elano Blumer geri dönüyor! Bir zamanlar Galatasaray forması giyen Brezilyalı yıldız Elano Süper Lig'e geri dönüyor...
16.05.2018 Sivas Spor
Josef: Beşiktaş'ın kararı saygısızlık
Josef: Beşiktaş'ın kararı saygısızlık Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Josef de Souza, "Beşiktaş'ın maça çıkmama kararını bize yapılmış bir saygısızlık olarak görüyorum" dedi.
4.05.2018 Fenerbahçe
Yaptığı hareketle pes dedirtti!
Yaptığı hareketle pes dedirtti! Brezilya’da bir taraftar inanılmaz bir harekete imza attı. Flamengo taraftarı olan Jose Mauricio dos Anjos, ömür boyu takımının formasını giyebilmek adına ilginç bir adım attı.
27.04.2018 Futbol
Olcan Adın: Beşiktaş'ta oynamak isterdim
Olcan Adın: Beşiktaş'ta oynamak isterdim Galatasaray'dan olaylı bir şekilde gönderilen ve Süper Lig ekiplerinden Akhisarspor forması giyen Olcan Adın, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
30.03.2018 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Zico ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zico haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.