Zeynep Koçak

Zeynep Koçak

Son dakika Zeynep Koçak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Zeynep Koçak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Zeynep Koçak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zeynep Koçak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zeynep koçak gelişmeleri de dahil olmak üzere 128 zeynep koçak haberi bulunmuştur. Tüm zeynep koçak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Selahattin Taşdöğen'in Filistin yorumu tartışma yarattı
Selahattin Taşdöğen'in Filistin yorumu tartışma yarattı Selahattin Taşdöğen’in Hamas-İsrail savaşı hakkındaki sözleri tartışma yarattı.
22.10.2023 Magazin
Teoman'dan evlilik açıklaması! Yaş şartını değiştirdi
Teoman'dan evlilik açıklaması! Yaş şartını değiştirdi Rockçı Teoman, 12 yıllık arkadaşlığın ardından fotoğrafçı Ayşe Kaya ile 2012'de nikâh masasına oturmuş, 2015'te anlaşmalı olarak boşanmıştı. Daha önce "Yeniden evlenmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna verdiği cevap şaşırtan sanatçı, özel hayatı hakkında çarpcı bir açıklamaya daha imza attı.
22.10.2023 Magazin
Zeynep Koçak bambaşka biri oldu! Görenler tanıyamıyor
Zeynep Koçak bambaşka biri oldu! Görenler tanıyamıyor 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ile ünlenen Zeynep Koçak, sık sık tarzını değiştiriyor. Ancak tarzından ziyade oyuncunun estetikli görüntüsü ve değişimi gündeme geliyor. Koçak'ın son haline yorum yağarken, ünlü oyuncuyu Güllü'ye benzetenler oldu.
22.10.2023 Magazin
Zeynep Koçak, Oğuzhan ve Demet'e göndermede mi bulundu? Açıklama geldi
Zeynep Koçak, Oğuzhan ve Demet'e göndermede mi bulundu? Açıklama geldi Oyuncu Demet Özdemir ile oyuncu Oğuzhan Koç geçtiğimiz günlerde boşanma kararı aldı. Haberin yayıldığı sıralarda Koç'un eski sevgilisi Zeynep Koçak'ın son paylaşımı gönderme olarak düşünüldü. Sosyal medyada gündeme gelen Koçak, isyan etti.
16.04.2023 Magazin
Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'un boşanma kararının ardından Zeynep Koçak'tan dikkat çeken paylaşım!
Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'un boşanma kararının ardından Zeynep Koçak'tan dikkat çeken paylaşım! 28 Ağustos'da Sarıyer'de bir otelde nikâh masasına oturan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç anlaşmalı boşanma kararı aldı. Boşanma açıklaması herkesi şaşırtan çiftten Koç'un eski sevgilisi Zeynep Koçak'ın imalı paylaşımı ise gözlerden kaçmadı.
14.04.2023 Magazin
Sinan Akçıl'dan bomba açıklama: Dört kez imam nikahı yaptım
Sinan Akçıl'dan bomba açıklama: Dört kez imam nikahı yaptım İki defa oyuncu Burcu Kıratlı’yla boşanan ve şimdilerde Aleyna Kalaycıoğlu’yla yeni bir aşka yelken açan Sinan Akçıl, YouTube'da yayınlanan bir programa konuk oldu. Akçıl, programda imam nikahı itirafıyla gündem oldu.
4.12.2022 Magazin
Cadılar Bayramı kutlanıyor! Çılgın makyajlar ve kostümler dikkat çekti...
Cadılar Bayramı kutlanıyor! Çılgın makyajlar ve kostümler dikkat çekti... Ünlü isimler, önceki akşam Cadılar Bayramı’nı özel partilerle kutladı. Çılgın makyajlar ve kostümler dikkat çekti.
2.11.2022 Magazin
Zeynep Koçak'tan flaş ihanet göndermesi!
Zeynep Koçak'tan flaş ihanet göndermesi! 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' programıyla geniş kitlelerce tanınan Zeynep Koçak, son dönemlerde yaşadığı değişimle magazin gündeminde yer aldı. Bir dönem Oğuzhan Koç'la yaşadığı aşkla da tanınan Zeynep Koçak, bugün sosyal medyada hayranlarının sorularını cevaplandırdı. Hayranlarının soruları arasında yer alan 'hiç aldatıldınız mı?' sorusuna öyle bir yanıt verdi ki gözler bir anda Oğuzhan Koç'a çevrildi. İşte detaylar...
23.08.2022 Magazin
Oğuzhan Koç ile evliliğin eşiğinden dönen Zeynep Koçak'ın son halini gören tanıyamadı!
Oğuzhan Koç ile evliliğin eşiğinden dönen Zeynep Koçak'ın son halini gören tanıyamadı! Çok Güzel Hareketler Bunlar ile tanıdığımız Zeynep Koçak değişimiyle herkesi şaşırtmayı başarıyor. Çok Güzel Hareketler Bunlar döneminde rol arkadaşı Oğuzhan Koç ile aşk yaşayan Zeynep Koçak'ın son halini gören inanamadı. Şimdilerde yeni görüntüsüyle dikkat çeken Zeynep Koçak adeta bambaşka biri oldu. Herkes diyet yaparken 37 kilodan 65 kiloya çıkarak değişim geçirdiğini belirten ünlü ismi gören hayranları tanımakta zorlandı.İşte bir dönem Oğuzhan Koç ile aşk yaşayan 38 yaşındaki oyuncu Zeynep Koçak'ın son hali...
29.06.2022 Magazin
Barış Akarsu ile aynı kazada yaşamını yitiren sevgilisi Zeynep Koçak’ın ailesinden filme itiraz!
Barış Akarsu ile aynı kazada yaşamını yitiren sevgilisi Zeynep Koçak’ın ailesinden filme itiraz! Şarkıcı Barış Akarsu, Bodrum Torba Kavşağı'nda geçirdiği trafik kazasının ardından 4 Temmuz 2007 tarihinde hayatını kaybetti. İsmail Ege Şaşmaz’ın başrolde yer alacağı, Akarsu'nun hayatını anlatacak yapım, son dönemde gündemden düşmüyor. Filmin önemli karakterlerinden biri ünlü şarkıcıyla aynı kazada yaşamını yitiren sevgilisi Zeynep Koçak. Ancak Koçak’ın ailesi, kızlarının filme konu edilmesine karşı çıkıyor. İşte detaylar...
18.06.2022 Magazin
Zeynep Koçak son haliyle şok etkisi yarattı!
Zeynep Koçak son haliyle şok etkisi yarattı! Eski dönem Çok Güzel Hareketler Bunlar'da rol alan Zeynep Koçak, rol arkadaşı Oğuzhan Koç ile aşk yaşamıştı. Zeynep Koçak'ın son pozları herkesi şaşkına çevirdi. Zeynep Koçak gitti yerine adeta bambaşka biri geldi.
29.04.2022 Magazin
Zeynep Koçak'ın şaşırtan değişimi!  "Eskiden 37 kiloydum şimdi 56 kiloya çıktım"
Zeynep Koçak'ın şaşırtan değişimi! "Eskiden 37 kiloydum şimdi 56 kiloya çıktım" Çok Güzel Hareketler Bunlar ile tanıdığımız Zeynep Koçak uzun bir aranın ardından objektiflere takıldı. Şimdilerde yeni görüntüsüyle dikkat çeken Zeynep Koçak adeta bambaşka biri oldu. Herkes diyet yaparken 37 kilodan 65 kiloya çıkarak değişim geçirdiğini belirten ünlü ismi gören hayranları tanımakta zorlandı.
3.03.2022 Magazin
Çok Güzel Hareketler Bunlar'la ünlenen Zeynep Koçak'tan korkutan paylaşım! Takipçilerinden yardım istedi
Çok Güzel Hareketler Bunlar'la ünlenen Zeynep Koçak'tan korkutan paylaşım! Takipçilerinden yardım istedi Çok Güzel HAreketler Bunlar programında tanışıp Oğuzhan Koç ile aşk yaşayan genç oyuncu Zeynep Koçak, 2008-2011 yılları arasında yer aldığı Çok Güzel Hareketler Bunlar programı ile tüm Türkiye'nin tanıdığı bir isim haline gelmişti. Şimdilerde gözlerden uzak bir hayat yaşayan ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından korku dolu anlarını paylaştı. Evine birilerinin girdiğinden şüphelenen Zeynep Koçak, takipçilerinden yardım istedi.
9.02.2022 Magazin
Demet Özdemir ile  Oğuzhan Koç aşk yaşıyor...
Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç aşk yaşıyor... Oyuncu ve şarkıcı Oğuzhan Koç ile oyuncu Demet Özdemir’in aşk yaşadığı ortaya çıktı.
4.01.2021 Magazin
Yeni bir aşk
Yeni bir aşk Oğuzhan Koç’la evliliğin eşiğinden dönen Zeynep Koçak, Asmalımescit’te kendisi gibi oyuncu olan Batuhan Begimgil’le görüntülendi.
7.11.2018 Magazin
Evlenirsem deri ceket giyerim
Evlenirsem deri ceket giyerim Gupse Özay, TV2’de yayınlanan sinema programı “Film Koptu”ya konuk oldu...
16.04.2016 Magazin
Nişanlı desteği
Nişanlı desteği ‘Küçük Esnaf’ isimli komedi filmi oyuncuları, özel bir gösterimle Bursa’daki Kent Meydanı AVM Avşar Sinemaları’nda izleyicilerle buluştu...
12.04.2016 Magazin
İzmir’in anahtarını aldılar
İzmir’in anahtarını aldılar ‘Küçük Esnaf’, İzmir’i de kahkahaya boğdu...
11.04.2016 Magazin
Küçük Esnaf’tan nostaljİ
Küçük Esnaf’tan nostaljİ ‘Bizimkiler’ dizisinde ‘Cemil’ karakteriyle ‘Sevim Koş’ ve ‘Benim adım Cemil’ sözleriyle fenomen olan Uğurtan Sayıner, ‘Küçük Esnaf’ filminde konuk oyuncu olarak yer aldı...
10.04.2016 Magazin
Beyaz’dan Zeynep Koçak’a sansür!
Beyaz’dan Zeynep Koçak’a sansür! Beyazıt Öztürk, konuğunun frikik vermesini engellemek adına ilginç bir harekette bulundu.
10.04.2016 Sinema-Dizi
Yalnız gülmek garipmiş
Yalnız gülmek garipmiş ‘Küçük Esnaf’ oyuncuları İbrahim Büyükak, Zeynep Koçak, Gupse Özay ve Cengiz Bozkurt, Beyazıt Öztürk’ün konuğu oldu...
9.04.2016 Magazin
Beyaz Show'un bu haftaki konukları kim?
Beyaz Show'un bu haftaki konukları kim? Kanal D ekranının sevilen Talk Show programı Beyaz Show'da bu hafta sürpriz isimler konuk oluyor. Bu akşam ekrana gelecek olan Beyaz Show konukları programa damga vuracak Peki Beyaz Show'da bu hafta kimler konuk olarak katılacak? İşte detaylar...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Zeynep Koçak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zeynep koçak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.