Zeynep

Zeynep

Son dakika zeynep haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zeynep ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zeynep haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zeynep

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zeynep gelişmeleri de dahil olmak üzere 8.600 zeynep haberi bulunmuştur. Tüm zeynep haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bu anne kız hikayesi tüm Türkiye’yi ağlatacak
Bu anne kız hikayesi tüm Türkiye’yi ağlatacak Kanal D’nin yeni dizisi “Yalan” bu akşam yayınlanacak olan ilk bölümüyle ekranlara geliyor. 20 yıldır cezaevinde kaldıktan sonra yalanlarla örülü bir dünyaya adım atacak olan Melike’nin hikayesi herkesi ağlatacak.
27.05.2024 Magazin
Pınar Deniz'den 'Ceylin'e hüzünlü veda: Benim için bir devrin sonudur bu
Pınar Deniz'den 'Ceylin'e hüzünlü veda: Benim için bir devrin sonudur bu Kanal D’nin, üç sezondur ekranda olan Emmy ödüllü dizisi Yargı, bu akşam görkemli bir geceyle ekrana veda edecek. Dizide ‘Ceylin’ karakterine hayat veren oyuncu Pınar Deniz sosyal medya hesabından duygularını dile getirdi.
26.05.2024 Magazin
Galata Kulesi yeniden kapılarını açtı: Ziyaretçi sayısına sınırlama getirildi
Galata Kulesi yeniden kapılarını açtı: Ziyaretçi sayısına sınırlama getirildi İstanbul'un simge yapılarından Galata Kulesi, tamamlanan restorasyonun ardından bugün itibariyle ziyarete açıldı. Tarihi kuleyi ziyarete gelenler saat başı en fazla 100 kişi olacak şekilde içeriye alınıyor.
25.05.2024 Gündem
X'in Türkiye'de ofis açması ne ifade ediyor? 'Tüm faaliyetleri için vergi ödeyecek'
X'in Türkiye'de ofis açması ne ifade ediyor? 'Tüm faaliyetleri için vergi ödeyecek' Sosyal medya platformu X'i geçtiğimiz ay son kez uyarmış ve yükümlülüklerini yerine getirmemesi halinde bant daraltması uygulanacağını açıklamıştı. Bunun üzerine X çalışmalarını hızlandırmış ve Türkiye’ye temsilcilik açma kararı almıştı. Peki, bu durum hem hukuki hem de sosyal medya dezenformasyonu açısından Türkiye için ne ifade ediyor?
25.05.2024 Gündem
Yargı, unutulmaz bir geceyle veda ediyor! Biletler 24 saatte tükendi
Yargı, unutulmaz bir geceyle veda ediyor! Biletler 24 saatte tükendi Kanal D’nin, üç sezondur ekranda olan Emmy ödüllü dizisi Yargı, görkemli bir geceyle ekrana veda edecek. 26 Mayıs Pazar akşamı final bölümü yayınlanacak olan dizi, büyük bir veda organizasyonuyla Yargı’ya emek verenler ve seyirciyle birlikte izlenecek.
25.05.2024 Magazin
Zeynep Sever Demirel'den ilk açıklama! Volkan Demirel ile boşanıyor mu?
Zeynep Sever Demirel'den ilk açıklama! Volkan Demirel ile boşanıyor mu? Boşanacakları iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüş, sevenlerini üzmüştü. En eski milli kaleci Volkan Demirel (42) ile Zeynep Sever Demirel (34), önceki akşam Bebek’te görüntülendi. İki çocuk annesi tescilli güzel, merak konusu olan 'ayrılık' haberine yönelik de açıklama yaptı.
24.05.2024 Magazin
Doç. Dr. Cahit Suluk: Mesleğin devamı için Dijital Telif Yasası şart
Doç. Dr. Cahit Suluk: Mesleğin devamı için Dijital Telif Yasası şart Dijital Telif Yasası, haberi ve habercinin fikri mülkiyetini korumak için son derece kritik rol oynuyor. Avrupa Birliği'nden sonra Kanada'da da uygulanmaya başlanan düzenleme için gözler Türkiye'ye çevrilmiş durumda. TBMM'de çalışmaları süren düzenleme ise Doç. Dr. Cahit Suluk'a göre zaman kaybetmeden yürürlüğe girmeli.
23.05.2024 Gündem
14 yıllık evlilik bitiyor mu?Volkan Demirel ve Zeynep Demirel boşanıyor mu? Volkan Demirel'den açıklama geldi
14 yıllık evlilik bitiyor mu?Volkan Demirel ve Zeynep Demirel boşanıyor mu? Volkan Demirel'den açıklama geldi Atakaş Hatayspor'un eski teknik direktörü Volkan Demirel ile eşi Zeynep Demirel'in boşanma aşamasında olduğu iddia edildi. Volkan Demirel'den açıklama geldi.
20.05.2024 Magazin
Zeynep Sever Demirel kimdir, Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel kaç yaşında, aslen nereli?
Zeynep Sever Demirel kimdir, Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel kaç yaşında, aslen nereli? Hatayspor'un eski teknik direktörü Volkan Demirel ile eşi Zeynep Demirel'in boşanma aşamasında olduğu iddia edildi. İddiaların ardından Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel kimdir? Zeynep Sever Demirel kaç yaşında, nereli? Sorularına yanıt aranıyor.
20.05.2024 Gündem
4 gündür yemek yemiyor! Hastalıklarla mücadele eden Farah Zeynep Abdullah detoks kampına gitti
4 gündür yemek yemiyor! Hastalıklarla mücadele eden Farah Zeynep Abdullah detoks kampına gitti Farah Zeynep Abdullah, rahatsızlıklarından dolayı açlık diyetine başladı. Kampa giden oyuncu, "Hiçbir şey çiğnemiyorum, yemek yemiyorum" diyerek 4 gündür sadece sıvı ile beslendiğini söyleyerek dikkat çekti.
20.05.2024 Magazin
Yalan dizisi kimin hayatı? Metin Akpınar ve kızının hikayesi dizi mi oldu?
Yalan dizisi kimin hayatı? Metin Akpınar ve kızının hikayesi dizi mi oldu? İzleyici ile buluşmak için gün sayan Yalan dizisi ekrana gelmeden gündem oldu. Etkileyici hikayesi ile merak edilen dizinin yayınlanan iki tanıtımında da önemli bir detay izleyicilerin dikkatinden kaçmadı. Fragmanda Aslıhan Güner’in canlandırdığı Melike karakterinin cezaevine girdiği için kızı Duru’yu ablasına emanet ettiği ve ablası Hülya’nın da bebeği evlatlık olarak verdiği görüldü. Bu olay yeni bir tartışma konusunu da beraberinde getirdi; Dizinin hikayesi Metin Akpınar ve kızı Duygu Nebioğlu’nun hikayesi mi?
18.05.2024 Magazin
Tolga Sarıtaş ile Zeynep Mayruk'un düğün tarihi belli oldu
Tolga Sarıtaş ile Zeynep Mayruk'un düğün tarihi belli oldu Haziran ayında dünyaevine girecek olan oyuncu Tolga Sarıtaş (32) ile modacı nişanlısı Zeynep Mayruk (35), önceki gün Arnavutköy'de objektiflere yansıdı.
17.05.2024 Magazin
Ekranda ‘Yalan’ rüzgârı! Bir annenin gücü tüm engelleri aşar mı?
Ekranda ‘Yalan’ rüzgârı! Bir annenin gücü tüm engelleri aşar mı? Kanal D’nin, yeni dizisi “Yalan” 27 Mayıs Pazartesi günü yayın hayatına “merhaba” diyor. Ekrana gelen ilk tanıtımı ile dikkatleri üzerine çeken diziden ikinci bir fragman daha yayınlandı. Büyük bir yalan üzerine kurulu hayatların gerçeklerle birer birer sınanacağı dizi şimdiden merak uyandırdı.
16.05.2024 Magazin
Paris 2024 Olimpiyatları'nda güreşecek 11 sporcumuz belli oldu! İşte sporcuların listesi
Paris 2024 Olimpiyatları'nda güreşecek 11 sporcumuz belli oldu! İşte sporcuların listesi Türkiye Güreş Federasyonu’nun ev sahipliğinde 9-12 Mayıs tarihlerinde İstanbul’da Başakşehir Spor Salonu’nda düzenlenen, 93 farklı ülke adına tam 517 güreşçinin katılım gösterdiği Paris 2024 Olimpiyatları kalifikasyon müsabakaları sona erdiği açıklandı.
13.05.2024 Şampiy10
Gaziantep'te eşini öldürüp oğlunu ve damadını ağır yaralayan zanlı konuştu: "Psikolojim bozuk, pişmanım"
Gaziantep'te eşini öldürüp oğlunu ve damadını ağır yaralayan zanlı konuştu: "Psikolojim bozuk, pişmanım" Gaziantep’te tüfekle eşini öldüren, oğlunu ve damadını ağır yaralayan zanlı Halil Özdemir adliyeye sevk edildi. Zanlının adliyeye sevk edilirken "neden yaptınız" sorusuna "Psikolojim bozuk, pişmanım" diye cevap vermesi ve üzerindeki kanlı kıyafetler dikkat çekti.
15.05.2024 Gaziantep
Gaziantep'te anne-oğuldan geriye birlikte çektirdikleri fotoğraf kaldı
Gaziantep'te anne-oğuldan geriye birlikte çektirdikleri fotoğraf kaldı Gaziantep'te aile içi tartışma sonrası kocası tarafından tüfekle vurularak öldürülen Zeynep Özdemir'in cansız bedeni, tamamlanan işlemlerin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi. Hayatını kaybeden Zeynep Özdemir ile ağır yaralanan oğlu İ.E. Özdemir'den geriye ise gülümseyerek beraber çektirdikleri fotoğraf kaldı.
15.05.2024 Gaziantep
Yalan’ın başrol oyuncularından samimi açıklamalar: Annelerin umudu bitmez
Yalan’ın başrol oyuncularından samimi açıklamalar: Annelerin umudu bitmez Yeni dizi “Yalan” ekrana gelmek için gün sayıyor. Dizinin yayınlanan tanıtım filminde bebeğini ablasına emanet ederek cezaevine giren bir annenin dramı izleyici derinden etkilediği gibi; Anneler Günü’nün önemine bir kez daha dikkat çekti.
12.05.2024 Magazin
Kimler Geldi Kimler Geçti dizisi nerede çekildi? Kimler Geldi Kimler Geçti 1. Sezon çekim yerleri neresi?
Kimler Geldi Kimler Geçti dizisi nerede çekildi? Kimler Geldi Kimler Geçti 1. Sezon çekim yerleri neresi? Avukat Leyla’nın eski ilişkilerine odaklanan Kimler Geldi Kimler Geçti Netflix’te yayınlanmaya başladı. Dizinin 1. sezonu 7 bölümden oluşuyor. Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin çekim yerleri ise merak konusu oldu. Peki, Kimler Geldi Kimler Geçti dizisi nerede çekildi.
10.05.2024 Magazin
Güzel Günler Cafe nerede çekiliyor, Eganis Cafe’nin yeri neresi?
Güzel Günler Cafe nerede çekiliyor, Eganis Cafe’nin yeri neresi? Güzel Günler dizisinin çekildiği yerleri seyirci merak etti. Güzel Günler dizisi hangi şehirde- hangi semtte çekiliyor? Show TV’de yer alan Güzel Günler Cafe nerede çekiliyor, Eganis Cafe’nin yeri neresi?
10.05.2024 Yaşam
9 Mayıs 2024 Gelinim Mutfakta Puan Durumu ||Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu, çeyrek altını kim aldı?
9 Mayıs 2024 Gelinim Mutfakta Puan Durumu ||Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu, çeyrek altını kim aldı? Gelinim Mutfakta günün birincisi belli oldu. Gelinim Mutfakta yeni bölüm tartışmalara sahne oldu. Gelinim Mutfakta'da eksi 2'ler de verildi. Peki, Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu, çeyrek altını kim aldı? İşte, Gelinim Mutfakta 9 Mayıs 2024
9.05.2024 Magazin
Binlerce kuşun bulunduğu Atatürk Parkı çocuklu ailelerin vazgeçilmezi oldu! "Simge gibi oldu"
Binlerce kuşun bulunduğu Atatürk Parkı çocuklu ailelerin vazgeçilmezi oldu! "Simge gibi oldu" Adana'da kentteki kuşların uğrak noktalarından biri olan Atatürk Parkı, sahip olduğu yoğun kuş popülasyonu nedeniyle çocuklu ailelerin vazgeçilmezi oldu.
7.05.2024 Adana
Dünyada 260 milyondan fazla kişiyi etkiledi, ölüme yol açıyor! Öksürük belirtileri arasında yer alıyor
Dünyada 260 milyondan fazla kişiyi etkiledi, ölüme yol açıyor! Öksürük belirtileri arasında yer alıyor Astım dünyada 260 milyondan fazla kişiyi etkileyen ve her yıl 450 binin üzerinde ölüme yol açtığını ifade eden İmmünoloji ve Alerji Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Zeynep Mısırlıgil, “Hastalık; tekrarlayan öksürük, nefes darlığı, göğüste baskı hissi, hırıltılı-hışıltılı solunum gibi yakınmalarla kendini gösterir” dedi.
7.05.2024 Gündem
Milliyet Executive ile finans liderleri
Milliyet Executive ile finans liderleri Son dönemin gözdesi e-ticaretle yurt dışına açılmak isteyen şirketler, pek çok devlet desteğinden yararlanabilirken, süreç içinde püf noktalarına dikkat etmek büyük önem taşıyor. Ticaret Bakanlığı, e-ticaret yapacak şirketlere sağlanan desteklerle ilgili yeni bir rehber hazırladı. Destek başvurusunun hangi statüyle yapıldığı belirleyici olurken, e-ihracat destekleri, başvurudan ödemeye kadar 6 basamakta tamamlanıyor.
6.05.2024 Ekonomi
Yargı’nın yardım gecesine yoğun ilgi! Tüm biletler 24 saat içinde tükendi
Yargı’nın yardım gecesine yoğun ilgi! Tüm biletler 24 saat içinde tükendi Üç sezondur Kanal D ekranında Pazar gecelerine damga vuran Ay Yapım imzalı dizi ‘Yargı’, final gecesiyle de uzun yıllar unutulmayacak. 26 Mayıs’ta Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde tüm geliri Türk Eğitim Vakfı’na bağışlanacak seyircili gösterim ile final yapmaya hazırlanan Yargı’nın biletleri satışa çıktığı gibi 24 saat dolmadan tükendi. Gösterim biletlerinin yanı sıra geceye katılamayacak olanların da satın alarak destek sağlayabileceği ‘Eğitime Destek Bileti’ne ise yoğun ilgi devam ediyor.
5.05.2024 Magazin
'Yargı' unutulmaz bir geceyle veda ediyor!
'Yargı' unutulmaz bir geceyle veda ediyor! Üç sezondur ekrana gelen dizi Yargı’nın büyük final gecesine ilişkin detaylar belli oldu. 26 Mayıs Pazar günü İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan seyircili gösterimin tüm gelirinin Türk Eğitim Vakfı’na bağışlanacağı açıklandı. Biletleri satışa çıkan gecede, katılımcıları birçok sürpriz bekliyor.
4.05.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Zeynep ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zeynep haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.