Zerrin Tekindor

Zerrin Tekindor

Son dakika zerrin tekindor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zerrin tekindor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zerrin tekindor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zerrin Tekindor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zerrin tekindor gelişmeleri de dahil olmak üzere 228 zerrin tekindor haberi bulunmuştur. Tüm zerrin tekindor haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yıllar sonra bir araya geldiler! Beren Saat paylaştı: Aşk-ı Memnu'nun Bihter ve Matmazel'i buluştu
Yıllar sonra bir araya geldiler! Beren Saat paylaştı: Aşk-ı Memnu'nun Bihter ve Matmazel'i buluştu Bir dönemin en çok izlenen dizisi Aşk-ı Memnu dizisinde Matmazel ve Bihter karakterleriyle yer alan Beren Saat ve Zerrin Tekindor yıllar sonra bir araya geldi.
21.03.2024 Magazin
Aşkı Memnu neden yok, Aşkı Memnu bugün yok mu? Aşk-ı Memnu bitti mi, final mi yaptı? 20 Eylül Kanal D yayın akışı!
Aşkı Memnu neden yok, Aşkı Memnu bugün yok mu? Aşk-ı Memnu bitti mi, final mi yaptı? 20 Eylül Kanal D yayın akışı! Aşk-ı Memnu neden yok sorusuna, yanıt aranıyor. 20 Eylül Çarşamba günü bölümünün yayınlanmaması nedeniyle merak ediliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan dizi tekrar bölümleriyle yeniden izleyicilerle buluştu. Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem, Hazal Kaya, Nebahat Çehre, Zerrin Tekindor ve Nur Fettahoğlu’nun başrollerde yer aldığı dizinin bugün ekranlarda olmaması nedeniyle Aşk-ı Memnu bitti mi? sorunun yanıtı araştırılıyor. Peki, Aşkı Memnu neden yok, Aşkı Memnu bugün yok mu? Aşk-ı Memnu bitti mi, final mi yaptı? 20 Eylül Kanal D yayın akışı…
20.09.2023 Televizyon
"Bihter" filminden ilk kare yayınlandı!
"Bihter" filminden ilk kare yayınlandı! Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı isimli romanından iki kez ekranlara uyarlanan "Aşk-ı Memnu" dizisinin hikayesi bu kez de beyaz perdeye taşınıyor. 'Bihter' filminin yeni Behlül'ü Boran Kuzum ve yeni Bihter'i Farah Zeynep Abdullah'tan ilk kare geldi.
14.07.2023 Magazin
Yüz Yıllık Mucize neden final yapıyor? Yüz Yıllık Mucize'nin senaristinden şaşırtan açıklama!
Yüz Yıllık Mucize neden final yapıyor? Yüz Yıllık Mucize'nin senaristinden şaşırtan açıklama! Yüz Yıllık Mucize neden final yapıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Ebru Şahin, Birkan Sokullu, Zerrin Tekindor'un yer aldığı tarihi/dram dizisi bu akşam final bölümüyle ekrana geliyor. 13 hafta süren ekran mecerası bu akşam bitecek Yüz Yıllık Mucize dizisinin senaristinden ise şaşırtan bir paylaşım geldi.
15.06.2023 Televizyon
'Aşk-ı Memnu'nun Matmazel'i Zerrin Tekindor, Adnan Ziyagil'i unutamadı! 'Bihter duymasın'
'Aşk-ı Memnu'nun Matmazel'i Zerrin Tekindor, Adnan Ziyagil'i unutamadı! 'Bihter duymasın' Kanal D'nin fenomen dizisi 'Aşk-ı Memnu'da Matmazel karakterine hayat veren usta oyuncu Zerrin Tekindor, rol aldığı 'Yüz Yıllık Mucize'de dizisindeki Adnan Ziyagil sahnesiyle gündeme geldi. 'Aşk-ı Memnu'ya gönderme yapılan o anlar, sosyal medyada gündem oldu.
19.05.2023 Magazin
Yüz Yıllık Mucize hangi konakta çekiliyor? Yüz Yıllık Mucize'nin çekildiği konak nerede?
Yüz Yıllık Mucize hangi konakta çekiliyor? Yüz Yıllık Mucize'nin çekildiği konak nerede? Yüz Yıllık Mucize hangi konakta çekiliyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Ebru Şahin, Birkan Sokullu ve Zerrin Tekindor'un yer aldığı Yüz Yıllık Mucize'nin çekildiği konak nerede?
27.04.2023 Televizyon
Yüz Yıllık Mucize 6. bölüm fragmanı: Kemal Konağa taşınıyor, Harika ve Süreyya birbirine düşüyor!
Yüz Yıllık Mucize 6. bölüm fragmanı: Kemal Konağa taşınıyor, Harika ve Süreyya birbirine düşüyor! Yüz Yıllık Mucize 6 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Ebru Şahin, Birkan Sokullu ve Zerrin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Kemal konağa taşınıyor. Harika, "Sen geçmişte mutsuz oldun diye ben de mi mutsuz olayım" diyerek Süreyya'ya resti çekti.
20.04.2023 Televizyon
Rana Cabbar hayatını kaybetti
Rana Cabbar hayatını kaybetti Yayınlandığı dönem reyting rekorları kıran Kanal D'nin efsane dizisi 'Aşk-ı Memnu'nun Süleyman Efendi'si Rana Cabbar, 78 yaşında hayatını kaybetti.
20.04.2023 Magazin
Yüz Yıllık Mucize'de Kemal Harika'ya her şeyi itiraf ediyor! Süreyya Eşref'i vatan haini iddiasıyla şikayet etmiş
Yüz Yıllık Mucize'de Kemal Harika'ya her şeyi itiraf ediyor! Süreyya Eşref'i vatan haini iddiasıyla şikayet etmiş Yüz Yıllık Mucize 5 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Ebru Şahin, Birkan Sokullu ve Zerrin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Kemal Harika'ya her şeyi itiraf ediyor. Süreyya Harika'ya, "O adam benim hayatımda gördüğüm en berbat en alçak adam" diyerek uyardı. Uzun süredir gizlenen sır da ifşa oldu.
14.04.2023 Televizyon
'Aşk-ı Memnu'nun Süleyman Efendi'si Rana Cabbar hastaneye kaldırıldı!
'Aşk-ı Memnu'nun Süleyman Efendi'si Rana Cabbar hastaneye kaldırıldı! Yayınlandığı dönem reyting rekorları kıran ve tekrar bölümleri hâlâ ilgiyle izlenen, Kanal D'nin efsane dizisi 'Aşk-ı Memnu'nun Süleyman Efendi'si Rana Cabbar, hastaneye kaldırıldı. Metin Yıldız, sosyal medya hesabından meslektaşının sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.
8.04.2023 Magazin
Yüz Yıllık Mucize uyarlama mı? Yüz Yıllık Mucize gerçek mi?
Yüz Yıllık Mucize uyarlama mı? Yüz Yıllık Mucize gerçek mi? Yüz Yıllık Mucize dizisi hikayesi gerçek mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Ebru Şahin ve Birkan Sokullu'nun başrollerinde olduğu dizinin yönetmen koltuğunda Hilal Saral oturuyor. Senaryosunu Nuran Evren Şit'in yazdığı Yüz Yıllık Mucize dizisi bu akşam ilk bölümüyle ekrana geliyor. Necip Memilli ve Zerrin Tekindor'un da oyuncu kadrosunda yer aldığı Yüz Yıllık Mucize uyarlama mı?
30.03.2023 Magazin
Yüz Yıllık Mucize hangi kanalda? Yüz Yıllık Mucize hangi günler yayınlanıyor?
Yüz Yıllık Mucize hangi kanalda? Yüz Yıllık Mucize hangi günler yayınlanıyor? Yüz Yıllık Mucize hangi kanalda sorusunun yanıtı merak ediliyor. Birkan Sokullu ve Ebru Şahin'in başrolünde olduğu dizinin ilk bölümü bu akşam ekrana geliyor. Asıl mesleği avukatlık olan Harika aynı zamanda roman da yazmaktadır. Öte yandan Ali Tahir kurtuluş savaşında şehit olur. Ancak defnedilirken bir mucizeyle hayatta kalır. Necip Memill, Zerrin Tekindor gibi ustaların da yer aldığı Yüz Yıllık Mucize hangi günler yayınlanıyor?
30.03.2023 Televizyon
Lavanta Konağı dizisi konusu ne? Lavanta Konağı oyuncuları kimler? Ne zaman başlıyor?
Lavanta Konağı dizisi konusu ne? Lavanta Konağı oyuncuları kimler? Ne zaman başlıyor? Lavanta Konağı dizisinin konusu ve oyuncuları hakkında merak sürüyor. Ebru Şahin ve Birkan Sokullu'nun başrollerinde olduğu ismi önce Ab-ı Hayat daha sonra Lavanta Konağı olarak değiştirilen dizinin çekimleri başladı. Hilal Saral'ın yönetmenliğini yaptığı Lavanta Konağı, Kuvayi Milliye'den beri hep 30 yaşında görünen bir adamın hikâyesini ekranlara taşıyor. Peki Lavanta Konağı dizisi konusu nedir? Lavanta Konağı oyuncuları kimler, ne zaman başlıyor?
1.02.2023 Televizyon
Aşk-ı Memnu'nun eski Firdevs'inden yenisine destek!
Aşk-ı Memnu'nun eski Firdevs'inden yenisine destek! İzleyicilerin merakla beklediği 'Aşk-ı Memnu'nun yeni Firdevs Yöreoğlu'su, başarılı oyuncu Hande Ataizi oldu. Kanal D'de yayınlanan tekrar bölümleri bile önemli reyting başarısı elde eden ve sosyal medyada gündem olan efsane dizide aynı karaktere hayat veren Nebahat Çehre (78), yeni Firdevs hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
26.01.2023 Magazin
Altın Portakal'da açılış gecesi
Altın Portakal'da açılış gecesi Bu yıl 59'uncusu düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivalinin açılışı gerçekleştirildi. Açılış töreni öncesinde katılımcıların yürüdüğü kırmızı halıda şıklık yarışı yaşandı.
1.10.2022 Magazin
Müslüm filmi nerede çekildi, hangi ilde? Müslüm filminin konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?
Müslüm filmi nerede çekildi, hangi ilde? Müslüm filminin konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var? Arabesk müziğin efsaneleşmiş isimlerinden Müslüm Gürses’in hayatının anlatıldığı Müslüm filmi bu akşam TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Şanlıurfa'da doğan ardından ailesiyle Adana’ya göç eden Müslüm Gürses’in Adana'da yolu bir gün halkevine düşer ve bu tesadüf onun hayatının dönüm noktası olur. Müdür Limoncu Ali'den ilk müzik eğitimini alan, sesiyle kitleleri etkileyen Müslüm Gürses’in yolu Adana’dan sonra İstanbul’a düşer. Burada hayatının aşkı oyuncu Muhterem Nur'u bulur. Peki, Müslüm filmi nerede çekildi? İşte Müslüm filminin konusu ve oyuncu kadrosu…
26.08.2022 Televizyon
Aşkı Memnu ne zaman başlıyor? Aşkı Memnu oyuncuları kim? İşte Aşkı Memnu’nun unutulmaz replikleri!
Aşkı Memnu ne zaman başlıyor? Aşkı Memnu oyuncuları kim? İşte Aşkı Memnu’nun unutulmaz replikleri! Televizyon ekranlarının efsane dizilerinden Aşk-ı Memnu tekrar bölümüyle yine ekranlara döndü. Kült diziler arasında yer alan ve yayınlandığı her dönemde büyük ilgiyle izlenen Aşk-ı Memnu yaz ayı boyunca hafta içi her gün izleyici ile buluşacak. Peki, Aşkı Memnu ne zaman başlıyor? Aşkı Memnu hangi kanalda, saat kaçta? Aşkı Memnu oyuncuları kim? İşte Aşk-ı Memnu hakkında bilmeniz gerekenler…
23.05.2022 Televizyon
Zerrin Tekindor, Cannes Film Festivali'nde! 'Işıl ışıl parlıyor'
Zerrin Tekindor, Cannes Film Festivali'nde! 'Işıl ışıl parlıyor' 2008-2010 yılları arasında yayınlanan unutulmaz dizi Aşk-ı Memnu'da Matmazel rolünü canlandıran Zerrin Tekindor aklımıza Matmazel rolüyle kazınmıştı. Ünlü oyuncu Zerrin Tekindor, bu yıl 75. si düzenlenen Cannes Film Festivali'ne katıldı. Efsane yönetmen George Miller'ın 'Three Thousand Years of Longing' filminde rol alan Tekindor, festivalde kırmızı halıda yürüdü. Ünlü tiyatrocunun elbisesiyle yaptığı paylaşımlara yorum ve beğeni yağdı.
23.05.2022 Magazin
Demet Özdemir’in partneri belli oldu!
Demet Özdemir’in partneri belli oldu! Demet Özdemir, Haftanur Sancaktutan ve Buğra Gülsoy'u buluşturan "Dünyayla Benim Aramda"nın Kenan'ı belli oldu. Rol için Metin Akdülder ile anlaşıldı.
20.03.2022 Magazin
İstanbul Tiyatro Festivali ne zaman? İşte İstanbul Tiyatro Festivali programı ve İKSV tiyatro festivali 2021!
İstanbul Tiyatro Festivali ne zaman? İşte İstanbul Tiyatro Festivali programı ve İKSV tiyatro festivali 2021! İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından Koç Holding Enerji Grubu Şirketleri Aygaz, Opet ve Tüpraş sponsorluğunda düzenlenecek 25. İstanbul Tiyatro Festivali, 25. İstanbul Tiyatro Festivali 22 Ekim bugün perdelerini açıyor. İKSB İstanbul Tiyatro Festivali kasım ayına kadar devam edecek. İşte İstanbul Tiyatro Festivali programı ve festivali…
22.10.2021 Gündem
Zerrin Tekindor'a oğlu Hira'dan müthiş jest
Zerrin Tekindor'a oğlu Hira'dan müthiş jest Son olarak 'Mucize Doktor' dizisiyle ekranlara gelen usta oyuncu Zerrin Tekindor'a (56), oğlu Hira Tekindor'dan unutulmaz bir sürpriz geldi. Tekindor, oğlunun sürprizi karşısında çok mutlu oldu.
8.07.2021 Magazin
Ayşenil Şamlıoğlu sette talihsiz bir kaza geçirdi!
Ayşenil Şamlıoğlu sette talihsiz bir kaza geçirdi! Bir süredir ‘Menajerimi Ara' dizisinde 'Peride' karakterine hayat veren usta oyuncu Ayşenil Şamlıoğlu, sevenlerini korkuttu. Sette talihsiz bir kaza geçiren Şamlıoğlu, başına gelenleri takipçileriyle paylaştı.
16.06.2021 Magazin
Efsane dizi Aşk-ı Memnu yeniden ekranlarda!
Efsane dizi Aşk-ı Memnu yeniden ekranlarda! ‘Bir yasak aşk’ ve onun etrafında yaşanan heyecan dolu anlar hafta içi her gün Kanal D’de…
4.04.2021 Televizyon
Berrak Tüzünataç'tan doğum günü paylaşımı
Berrak Tüzünataç'tan doğum günü paylaşımı Berrak Tüzünataç, doğum gününü Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla kutladı.
13.11.2020 Magazin
Aşkı Memnu ne zaman, nerede çekildi? Aşkı Memnu oyuncuları kim? İşte Aşkı Memnu'nın finalinde yaşananlar...
Aşkı Memnu ne zaman, nerede çekildi? Aşkı Memnu oyuncuları kim? İşte Aşkı Memnu'nın finalinde yaşananlar... Efsane dizi Aşkı Memnu tekrar bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Bir döneme damga vuran, yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran Aşkı Memnu oyuncuları ve konusuyla konuşulmaya devam ediyor. Peki, Aşkı Memnu ne zaman, nerede çekildi? Aşkı Memnu oyuncuları kim? Aşkı Memnu'nın final sahnesinde neler oldu? İşte Aşk-ı Memnu'nun hatıralara kazınan bölümleri ve oyuncuları hakkında merak edilenler...
26.05.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Zerrin Tekindor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zerrin tekindor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.