Bakan Uraloğlu Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 2. pisti açılışı öncesi test etti
Bakan Uraloğlu Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 2. pisti açılışı öncesi test etti  Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kenan Sofuoğlu ve oğlu Zayn Sofuoğlu ile birlikte yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılması beklenen Sabiha Gökçen Havalimanı 2. Pisti’ni test etti. Bakan Uraloğlu ile Zayn Sofuoğlu TOGG araçlarıyla pistte yarış yaptı.
24.12.2023 Gündem
Kenan Sofuoğlu'nun oğlu Zayn Sofuoğlu otomobil, TIR, motosiklet derken şimdi de uçak kullandı
Kenan Sofuoğlu'nun oğlu Zayn Sofuoğlu otomobil, TIR, motosiklet derken şimdi de uçak kullandı Motosikletin bir numarası ve Dünya Şampiyonu olan Kenan Sofuoğlu'nun oğlu Zayn Sofuoğlu otomobil, TIR, motosiklet derken şimdi de uçak kullandı.
15.11.2023 Diğer Sporlar
4 yaşındaki Zayn Sofuoğlu 20 metrelik tıra üç araç yükledi
4 yaşındaki Zayn Sofuoğlu 20 metrelik tıra üç araç yükledi Yaşıtları oyuncakla oynarken kullandığı araçlar ile gündemden düşmeyen 4 yaşındaki Zayn Sofuoğlu, bu sefer de 20 metre uzunluğundaki tıra iki arazi aracı ve bir panelvan minibüs yükledi.
30.09.2023 Haber
4 yaşındaki Zayn Sofuoğlu 20 metrelik tıra üç araç yükledi
4 yaşındaki Zayn Sofuoğlu 20 metrelik tıra üç araç yükledi Yaşıtları oyuncakla oynarken kullandığı araçlar ile gündemden düşmeyen 4 yaşındaki Zayn Sofuoğlu, bu sefer de 20 metre uzunluğundaki tıra iki arazi aracı ve bir panelvan minibüs yükledi. Minik Zayn’in boyundan büyük araçları adeta oyuncak bir araç gibi rahat kullanabildiği video sosyal medyada büyük beğeni kazandı.
30.09.2023 Yaşam