Zarar

Zarar

Son dakika zarar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zarar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zarar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zarar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zarar gelişmeleri de dahil olmak üzere 37.777 zarar haberi bulunmuştur. Tüm zarar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emekliye kurban bayramında ne kadar ikramiye verilecek? Kurban bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak, bayram öncesi emekliye ikramiye verilecek mi?
Emekliye kurban bayramında ne kadar ikramiye verilecek? Kurban bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak, bayram öncesi emekliye ikramiye verilecek mi? SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri, Mayıs ayının ilk haftası sona ererken Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ödeme tarihleri için araştırmalarını hızlandırdı. 2024 yılında bayram ikramiyesi tutarı 3.000 lira olarak belirlendi. Kurban Bayramı bu yıl haziran ayına denk geliyor. Peki, Kurban bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak, bayram öncesi emekliye ikramiye verilecek mi?
7.05.2024 Ekonomi
Taksi plakasında büyük kayıp! Para yatıranları pişman etti
Taksi plakasında büyük kayıp! Para yatıranları pişman etti İstanbul'da faaliyet gösteren ticari taksi plakalarının fiyatlarındaki durgunluk ve düşüş devam ediyor. Aralık 2023'te taksi plakası almak yerine parasını mevduata koyanlar 2 milyon lira kazandı. Ancak taksi plakası alanlar 2 milyon liraya yakın zarar etti.
7.05.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı sonrası ilk açıklama: Aynı adımı İsrail de atmalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı sonrası ilk açıklama: Aynı adımı İsrail de atmalı Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplandı. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamalarda bulundu.
6.05.2024 Gündem
Sağlık çalışanlarına kürekle saldıran genç açıklama yaptı: "Çok pişmanım, babam ellerimde öldü"
Sağlık çalışanlarına kürekle saldıran genç açıklama yaptı: "Çok pişmanım, babam ellerimde öldü" Adana'nın Kozan ilçesinde 112 sağlık çalışanlarına kürekle saldırıp ambulansa zarar veren, bir sağlık çalışanının yaralanmasına neden olan Yılmaz Aksoy yaptıklarından çok pişman olduğunu söyleyerek, "Babam elimde öldü" dedi.
6.05.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi iyice canileşiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi iyice canileşiyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'deki Vakıf Haftası toplu açılış ve vakıf insan ödül töreninde açıklamalarda bulundu. İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına bir kez daha tepki gösteren Erdoğan, "İyice canileşen İsrail'i ateşkese zorlamak için baskının dozunu yükseltiyoruz 54 ürüne ihracat kısıtlaması getirmiştik. Geçen haftadan itibaren tüm ürünlerde ihracat ve ithalatı durdurduk. Soykırım davasına müdahil olmayı kararlaştırdık." dedi.
6.05.2024 Gündem
Adana sokaklarında yaklaşık 200 bin köpek var! Uyarı yapıldı
Adana sokaklarında yaklaşık 200 bin köpek var! Uyarı yapıldı Adana Veteriner Hekimler Odası Başkanı Nihat Köse, Dünya Sağlık Örgütü hesaplamalarına göre Adana sokaklarında yaklaşık 200 bin köpek olduğunu belirterek, "Sokakta köpek olduğu sürece ısırma vakaları olacaktır. Çünkü köpek saldırgan bir hayvandır. Gerek kendini koruma iç dürtüsü gerekse tehlike olduğunu düşünerek saldırıp insanları ısırabilir. Bu nedenle sokaklardaki hayvan sayısını azaltmamız gerekiyor" dedi.
6.05.2024 Adana
6 Mayıs günlük burç yorumları! Astrolog Aygül Aydın: Fikre ihtiyacı yok, 3 burç için Mayıs sınavlardan çıkma zamanı!
6 Mayıs günlük burç yorumları! Astrolog Aygül Aydın: Fikre ihtiyacı yok, 3 burç için Mayıs sınavlardan çıkma zamanı! "Kendi gücünü ve değerini hatırlayacağın bir Mayıs ayını yaşa! İnsanların senden beklentilerine cevap vermekle uğraşırsan kendine zarar verirsin" diyen Astrolog Aygül Aydın'dan 6 Mayıs günlük burç yorumları geldi. İşte 6-12 Mayıs haftalık burç yorumlarında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
6.05.2024 Astroloji
BM’den İsrail'e uyarı! Yasağı kaldırın..
BM’den İsrail'e uyarı! Yasağı kaldırın.. İsrail hükümetini Al Jazeera medya kuruluşunun yayın yapmasını yasaklama kararı vermesinin ardından Birleşmiş Milletler (BM) İnsan Hakları Konseyi, "İfade özgürlüğü temel bir insan hakkıdır, yasağı kaldırın" dedi.
6.05.2024 Gündem
Oğlunun yanında maganda kurşunuyla vurulan kadın toprağa verildi! "İnşallah başkaları zarar görmez"
Oğlunun yanında maganda kurşunuyla vurulan kadın toprağa verildi! "İnşallah başkaları zarar görmez" Adana’da oğluyla birlikte eve dönerken otomobilinde maganda kurşunuyla vurulup hayatını kaybeden kadın toprağa verildi.
5.05.2024 Adana
Gelin arabasıyla sel sularında ilerlediler! O anlar anbean kaydedildi
Gelin arabasıyla sel sularında ilerlediler! O anlar anbean kaydedildi Şırnak’ın Cizre ve Silopi ilçelerinde dün etkili olan sağanakla meydana gelen selde hasar tespit ve temizlik çalışmaları devam ederken, gelin arabasının sel sularında ilerlemesi ve su basan kıraathanede müşterilerin oyuna devam etmesi kameraya yansıdı.
5.05.2024 Gündem
Adana'da şiddetli yağış sele neden oldu! "Büyük bir afetti"
Adana'da şiddetli yağış sele neden oldu! "Büyük bir afetti" Adana’nın Kozan ilçesinde etkili olan şiddetli sağanak yağışın neden olduğu selde tarım arazileri zarar gördü.
6.05.2024 Adana
Gözlerde güneş yanığına dikkat! Uzmanı uyardı: Güneşlenirken gözünüzden olmayın!
Gözlerde güneş yanığına dikkat! Uzmanı uyardı: Güneşlenirken gözünüzden olmayın! Güneşin zararlı UV ışınlarına maruz kalmanın gözlere ciddi zararlar verebileceği konusunda Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Şeyda Atabay uyarıyor. Güneş ışınlarının içerdiği ultraviyole (UV) ışınlarının, göz dokularına zarar verebilecek potansiyele sahip olduğunu belirten Dr. Atabay, uzun süreli maruziyetin ciddi sorunlara yol açabileceğini vurguladı
5.05.2024 Yaşam
Yalı Çapkını Seyran’ın hastalığı nedir, Seyran’a ne oldu? Seyran ölecek mi 2024, Afra Saraçoğlu diziden ayrılıyor mu?
Yalı Çapkını Seyran’ın hastalığı nedir, Seyran’a ne oldu? Seyran ölecek mi 2024, Afra Saraçoğlu diziden ayrılıyor mu? Yalı Çapkını Seyran hastalığı nedir? Star TV'de her hafta cuma akşamı yayınlanan Yalı Çapkını dizisinde Seyran’ın durumu merak konusu oldu. Fragmanda doktor ile konuşan Seyran'ın konuşması sonrası dizisin izleyicileri "Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu, Afra Saraçoğlu diziden ayrılacak mı?" sorularına yanıt aramaya başladı.
4.05.2024 Magazin
Seçil Erzan olayında flaş gelişme: Mağdur sayısı 26’ya yükseldi
Seçil Erzan olayında flaş gelişme: Mağdur sayısı 26’ya yükseldi Yüksek kar getirili özel fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan’ın davasında 5 yeni mağdur daha ortaya çıktı. Mağdurlar hakkında hazırlanan iddianamelerin ana dava dosyasıyla birleşmesiyle şikayetçilerin sayısı 21’den 26’ya, Erzan hakkında istenen hapis cezası da 275 yıla yükseldi.
3.05.2024 Gündem
Güzellik merkezinde küçük kız çocuğunu cinsel istismar etmişti! Mahkeme kararını verdi
Güzellik merkezinde küçük kız çocuğunu cinsel istismar etmişti! Mahkeme kararını verdi Ankara'da kendisini 'dini önder' olarak tanıtan güzellik merkezi sahibi C.U., yanında çalışan güzellik uzmanı kadının kızı R.A.'ya (16), 3 yıl önce 13 yaşındayken misafir olarak evlerinde kaldığı sırada cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla başlatılan soruşturmada kovuşturmaya yer olmadığı kararı verildi.
3.05.2024 Gündem
Trafik ışıkları neden hep yuvarlak şekildedir? Trafik lambalarında neden kırmızı, sarı, yeşil renk kullanılır?
Trafik ışıkları neden hep yuvarlak şekildedir? Trafik lambalarında neden kırmızı, sarı, yeşil renk kullanılır? Trafik ışıkları, çıktığı ilk zamanlarda demiryollarının trenleri kontrol için uyguladığı sinyaller olarak kullanılmıştır. İlk trafik lambası da otomobilden çok önce 1868'de Londra'da kullanıldı. Gazla çevrilen kırmızı ve yeşil lambalar sonraları patlayıp insanlara zarar verince vazgeçildi. Sonunda ise ilkokul mezunu ABD'li bir siyahi Garret Morgan bilinen trafik lambasını yaptı. Peki trafik ışıkları neden hep yuvarlar şekildedir? Trafik lambaları neden kırmızı, sarı ve yeşil renktedir?
1.05.2024 Yaşam
İYİ Parti'li Başkanın istifasıyla yönetim düştü!
İYİ Parti'li Başkanın istifasıyla yönetim düştü! İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Fatma Başkan, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nden sonra Yomra İlçesinin Belediye Başkanı seçilen Mustafa Bıyık’ın ardından kendisininde istifa ettiğini açıkladı. Başkan, “İYİ Parti’nin oyları gün gün eridi. Bizler sürecin gittiği noktanın farkındaydık fakat partimize zarar vermemek adına genel merkezin aldığı kararlar başarıya götürmeyecek olsa da uyguladık” dedi.
1.05.2024 Gündem
İşleri artan hamalların günlük kazancı 3 bin liranın altına düşmüyor
İşleri artan hamalların günlük kazancı 3 bin liranın altına düşmüyor Eskişehir’deki Reşadiye Camii önünde, adeta Hamal Pazarı olan bölgede günlük işte çalışmak için bekleyen emekçiler, işleri havaların ısınması ile arttı. Hamallar, yağışsız ve güzel havayı fırsat bilerek evlerini veya eşyalarını taşımak isteyen vatandaşların sayısının artması nedeniyle işlerinin yoğunlaştığını ve günlük kazançlarının 3 bin liranın altına düşmediğini söyledi.
30.04.2024 Ekonomi
Çukurova Üniversitesinde domuz tedirginliği! Öğrencileri korkuttu
Çukurova Üniversitesinde domuz tedirginliği! Öğrencileri korkuttu Çukurova Üniversitesi yerleşkesine akşam vakti gelip çöp karıştıran domuzlar öğrencileri korkuttu.
30.04.2024 Adana
Karıncaları öldürmeden onlardan kurtaran tüyo; Bu kokuyu asla sevmiyorlar: Bir tutamı evdeki karıncaları kovuyor
Karıncaları öldürmeden onlardan kurtaran tüyo; Bu kokuyu asla sevmiyorlar: Bir tutamı evdeki karıncaları kovuyor Yaz mevsiminde evde sayıları çoğalan karıncaları kovmak için doğal bir çözüm arayanlar aynı zamanda onlara zarar da vermek istemiyor. Bu tüyo evdeki karıncaları kovuyor.
30.04.2024 Yaşam
Havalar ısındı, ters laleler açtı! Jandarma korumasına alındı
Havalar ısındı, ters laleler açtı! Jandarma korumasına alındı Van'ın Gevaş ilçesine bağlı Dilmetaş Mahallesi'ndeki mezarlıkta boy veren ters laleler, havaların ısınmasıyla açtı. nesli koruma altında olan ve 'hüznün sembolü' olarak bilinen ters laleler, jandarma ekipleri tarafından korunuyor. Yılda bir kez açan ve bir aylık ömürleri olan ters laleleri koparmanın cezası ise 387 bin 141 TL olduğu açıklandı.
30.04.2024 Gündem
Kendini yere atan AK Parti Meclis üyesi İbrahim Efe, görevinden ve partisinden istifa etti
Kendini yere atan AK Parti Meclis üyesi İbrahim Efe, görevinden ve partisinden istifa etti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile İzmit Belediyesi işçileri arasında yaşanan kavgadan sonra olay yerine gelen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in yanındaki bir kişi omzundan ittirince kendini yere atan AK Parti Meclis Üyesi İbrahim Efe, meclis üyeliği ve görevinden istifa ettiğini açıkladı. İbrahim Efe, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Her zaman olduğu gibi vatandaşımıza hizmet adına gelişen bir olayda anlık öfke kontrolüne yenik düştüm. Düşürüldüm. Sonrasında gelişen olaylar şahsıma özellikle ailemi hakikaten çok etkiledi" dedi.
27.04.2024 Gündem
Tek bir kırık saç bırakmıyor! Saçlarınızı yatmadan önce bu yöntemle bağlayın; sabahları dümdüz oluyor, düğümlenmiyor
Tek bir kırık saç bırakmıyor! Saçlarınızı yatmadan önce bu yöntemle bağlayın; sabahları dümdüz oluyor, düğümlenmiyor Yatakta bile saçlarınızı kırıp, onlara zarar veriyor olabilirsiniz. Uykudaki tüm hareketlerinizin saçlarınızı kıracağınız aklınıza bile gelmemiştir. Ancak gün boyu dikkat ettiğimiz saçları geceleri ihmal ediyor olabilirsiniz. Çabaların boşa gitmemesi için bu yöntem çok akıllıca olacaktır.
27.04.2024 Yaşam
Birikimini faizde değerlendirenler dikkat! Son tarih belli oldu, zarar kapısı olabilir
Birikimini faizde değerlendirenler dikkat! Son tarih belli oldu, zarar kapısı olabilir Faizde parası olanlar dikkat. Faize para yatıranları yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Türk Lirası mevduatlar için getirilen ve uzun süredir yürürlükte olan gelir vergisi stopajına ilişkin düzenlemenin süresi bitiyor. Bu tarihe kadar açıklanan hesaplarda stopaj oranı yüzde 5 olarak devam ederken sonrası için düzenleme değişebilir. İşte son dakika gelişmesinin tüm detayları...
25.04.2024 Ekonomi
Karın ağrısıyla hastaneye gitti! Böbreğini gören doktorlar şaşırdı
Karın ağrısıyla hastaneye gitti! Böbreğini gören doktorlar şaşırdı Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde yaşayan 10 yıldır karın ağrısı çeken Sabahat Korkmazer,sağ böbreğinden 3 kilo ağırlığında ve 20 santimetre büyüklüğünde kitle çıkarıldı. Operasyonu yapan Üroloji Uzmanı Prof. Dr. Mansur Dağgülü, “Hem böbreği hem de kitleyi komple çıkardık" dedi.
25.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Zarar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zarar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.