Zamalek

Zamalek

Son dakika Zamalek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Zamalek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Zamalek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zamalek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zamalek gelişmeleri de dahil olmak üzere 77 zamalek haberi bulunmuştur. Tüm zamalek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tek Maçta Çılgın Oran!
Tek Maçta Çılgın Oran! Sadece tek maça tahmin yaptı, 68 oran tutturdu…
5.07.2023 İddaa
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde bulunan Süper Oranları kaçırma! Misli.com’un özel olarak belirlediği birbirinden heyecanlı karşılaşmaların oranlarını artırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
31.03.2023 İddaa
Mostafa Mohamed'in sözleşmesi ortaya çıktı taraftarlar Erden Timur'u bombaladı! 'Bedavaya...'
Mostafa Mohamed'in sözleşmesi ortaya çıktı taraftarlar Erden Timur'u bombaladı! 'Bedavaya...' Mustafa Cengiz döneminde Zamalek kulübünden opsiyonlu olarak 4 milyon dolar karşılığında transfer edilen ve Erden Timur tarafından Nantes'a gönderilen Mostafa Mohamed'in sözleşmesi ortaya çıktı. 250 bin euro'ya kiralık gönderilen Mısırlı yıldız için 'Zorunlu satın alma maddesi' koydurmayan Fransızlar oyuncuyu beğenmesi halinde 5.750 bin euro ödeyerek Mostafa'yı renklerine bağlayacak.
20.07.2022 Galatasaray
Galatasaray, Mostafa Mohamed'in bonservis ücretini ödedi!
Galatasaray, Mostafa Mohamed'in bonservis ücretini ödedi! Galatasaray, Mostafa Mohamed'in 4 milyon dolarlık ödemesini oyuncunun kulübü Zamalek'e yaptı.
8.07.2022 Galatasaray
Galatasaray'da Mostafa Mohamed krizi sona erdi!
Galatasaray'da Mostafa Mohamed krizi sona erdi! Galatasaray, Mısırlı golcü Mostafa Mohamed için Zamalek'e 4 milyon dolarlık bonservis ücretini ödedi.
8.07.2022 Galatasaray
Galatasaray FIFA'lık oluyor! 4 milyon doların yanında 500 bin dolar daha ceza
Galatasaray FIFA'lık oluyor! 4 milyon doların yanında 500 bin dolar daha ceza Mostafa Mohamed'in bonservis bedeli olan 4 milyon doları Zamalek'e ödemeyen Galatasaray 500 bin dolar daha cezayla karşı karşıya...
4.07.2022 Galatasaray
Galatasaray'da inanılmaz kriz! 3 hafta içinde bu paranın bulunması gerekiyor
Galatasaray'da inanılmaz kriz! 3 hafta içinde bu paranın bulunması gerekiyor 11 Haziran'da seçime gitmeye hazırlanan Galatasaray'da seçilecek yeni başkanın 3 hafta içerisinde tam 150 milyon TL'lik kasa kolaylığı sağlaması gerekiyor.
31.05.2022 Galatasaray
İhale Dursun Özbek'e kaldı! Galatasaray'a büyük şok! 20 gün içerisinde yapmazsa...
İhale Dursun Özbek'e kaldı! Galatasaray'a büyük şok! 20 gün içerisinde yapmazsa... Adburrahim Albayrak döneminde transfer edilen, Burak Elmas'la sürekli ötelenen Mostafa Mohamed transferinde büyük kriz yaşanıyor. Mısır kulübü Zamalek'in FIFA gideceği öğrenilirken, seçimle yeni başkan olacağı tahmin edilen Dursun Özbek'in 20 gün içerisinde bonservis ücretini ödememesi halinde Galatasaray'ın transfer yasağı cezası alacağı ortaya çıktı.
25.05.2022 Galatasaray
Galatasaray'a tehdit! FIFA'ya gidiyoruz
Galatasaray'a tehdit! FIFA'ya gidiyoruz Zamalek'ten satın alınan Mostafa Mohamed'in 4 milyon dolarlık bonservis bedelinin ödenmemesi Mısır kulübünü çıldırttı.
3.05.2022 Galatasaray
Fatih Terim 5 milyon euro verdi Reha Erginer bedavaya getirdi! Büyük fiyasko
Fatih Terim 5 milyon euro verdi Reha Erginer bedavaya getirdi! Büyük fiyasko Fatih Terim'in 5 milyon euro verdirip Zamalek kulübünden transfer ettiği Mostafa Mohamed'in beklenen çıkışı yapamaması, yine aynı takımdan gelerek bedavaya Boluspor'a imza atan Kabongo Kasongo'nun ise gol makinesi çıkması sarı kırmızılı camiayı oldukça kızdırdı.
6.04.2022 TFF 1.Lig
Barcelona maçında yedek soyununca taraftar çıldırmıştı! Eski kulübu yıldız futbolcuyu geri istiyor
Barcelona maçında yedek soyununca taraftar çıldırmıştı! Eski kulübu yıldız futbolcuyu geri istiyor Barcelona maçında yedek oturan ve bu tercihinden dolayı Torrent'in sert bir şekilde eleştirilmesine sebep olan yıldız futbolcunun eski kulübü tarafından istendiği ortaya çıktı. İşte Galatasaray'daki o sıcak gelişme...
20.03.2022 Galatasaray
Galatasaray Zamalek'ten bonservisini aldı Mostafa Mohamed'den büyük fedakarlık geldi!
Galatasaray Zamalek'ten bonservisini aldı Mostafa Mohamed'den büyük fedakarlık geldi! Süper Lig'de zirvenin uzağında kalan ve Türkiye Kupası'ndan elenen Galatasaray Mısırlı golcüsü için satın alma opsiyonunu kullanmış ve bonservisini almıştı. Sarı-kırmızılılara yeni dönem için imza atan Mostafa Mohamed’in yaptığı fedakarlık ortaya çıktı
30.12.2021 Galatasaray
Galatasaray'dan Mostafa Mohamed açıklaması! İmzalar atıldı!
Galatasaray'dan Mostafa Mohamed açıklaması! İmzalar atıldı! Galatasaray, Mostafa Mohamed ile 2025 yılına kadar sözleşme imzaladığını açıkladı.
27.12.2021 Galatasaray
Galatasaray'da Mostafa Mohamed bombası patladı! Fatih Terim açıkladı ve son karar belli oldu! Katar'da devreye girmişti ama...
Galatasaray'da Mostafa Mohamed bombası patladı! Fatih Terim açıkladı ve son karar belli oldu! Katar'da devreye girmişti ama... Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon devre arasında kiraladığı Mostafa Mohamed'in bonservisi alınıp alınmayacağı merak konusu olmuştu. Sarı-kırmızılılar 4 milyon Dolarlık opsiyonu Zamalek kulübüne yatırdı ve Mısırlı yıldızın bonservisini aldı. İşte haberin detayları...
23.12.2021 Galatasaray
Bu transferler olursa Galatasaray UEFA Avrupa Ligi'nde finale kadar...
Bu transferler olursa Galatasaray UEFA Avrupa Ligi'nde finale kadar... Galatasaray devre arasında Patrick Berg, Cedric Bakambu ve Gedson Fernandes'i transfer etmek için yoğun bir çaba sarfedecek.
17.12.2021 Galatasaray
Galatasaray bu teklife tamam dedi! Rakamı gören şaşırdı! Mostafa Mohamed 500 bin dolar karşılığında...
Galatasaray bu teklife tamam dedi! Rakamı gören şaşırdı! Mostafa Mohamed 500 bin dolar karşılığında... Galatasaray'da kalıp kalmayacağı merak konusu olan Mostafa Mohamed'de inanılmaz bir gelişme yaşandı. 4 milyon dolara satın alma opsiyonu bulunan Mısırlı forvet için sarı kırmızılı kulübe çok farklı bir teklifte bulunuldu. İşte detaylar ve Mostafa Mohamed transferinin perde arkası...
8.12.2021 Galatasaray
Mostafa Mohamed gerçekleri ortaya çıktı! Bir mektup ve 20 milyon euro...
Mostafa Mohamed gerçekleri ortaya çıktı! Bir mektup ve 20 milyon euro... Galatasaray'ın Zamalek'ten 4 milyon dolar'lık opsiyonu kullanması halinde kadrosuna katacağı Mostafa Mohamed'de ilginç gelişmeler yaşanıyor. Burak Elmas'ın bir mektuba bakar sözlerinden sonra harekete geçen sarı kırmızılıların 31 Aralık'a kadar süresi var. İşte Mısırlı yıldızda son dakika hareketliliği...
3.12.2021 Galatasaray
Galatasaray'da Mostafa Mohamed krizi! Başkandan şok eden açıklama: 'Sözleşme geçersiz'
Galatasaray'da Mostafa Mohamed krizi! Başkandan şok eden açıklama: 'Sözleşme geçersiz' Galatasaray'da henüz satın alma opsiyonu kullanılmayan Mostafa Mohamed'le ilgili şok gelişme yaşandı. Teknik direktör Fatih Terim düzenlediği basın toplantısında "Mostafa'nın bonservisini almak istiyoruz" dedi. Ancak Zamalek Başkanı Mansour Mortada'dan şok eden açıklama geldi.
24.11.2021 Futbol
Herkes Fransa Ligi derken Mostafa Mohamed'e sürpriz talip
Herkes Fransa Ligi derken Mostafa Mohamed'e sürpriz talip Adı sık sık Fransız ekipleriyle anılan Mostafa Mohamed için İtalyan devi devreye girdi.
19.11.2021 Galatasaray
Galatasaray'da flaş Mostafa Mohamed kararı
Galatasaray'da flaş Mostafa Mohamed kararı Galatasaray'da gol atmayı unutan Mısırlı forvet Mostafa Mohamed'in satın alma opsiyonu kullanılmayacak.
24.09.2021 Galatasaray
Galatasaray'da Mostafa Mohamed'de bir haller oldu
Galatasaray'da Mostafa Mohamed'de bir haller oldu Geçtiğimiz sezon devre arasında Galatasaray'a gelen ve bu sezon form olarak büyük düşüş yaşayan Mostafa Mohamed endişe veriyor.
20.08.2021 Galatasaray
Galatasaray'da Mostafa Mohamed şoku! Henüz ilk maçında...
Galatasaray'da Mostafa Mohamed şoku! Henüz ilk maçında... PSV maçı öncesi takımının son durumunu görme ve transfer sezonu açılmışken eksik bölgelere takviye yapma amacıyla Dinamo Bükreş ile hazırlık maçına çıkan Galatasaray’da büyük bir talihsizlik yaşandı. Mısırlı golcü Mostafa Mohamed sakatlık geçirdi. Oyuna devam edemeyen golcünün durumu kontrollerin ardından belli olacak.
27.06.2021 Futbol
Flaş Mostafa Mohamed gelişmesi!
Flaş Mostafa Mohamed gelişmesi! Mısır Milli Takımı'ndan geri dönecek olan Mostafa Mohamed perşembe günü İstanbul'da olacak.
23.06.2021 Galatasaray
Mostafa Mohamed ile ilgili görüşmeler başladı!
Mostafa Mohamed ile ilgili görüşmeler başladı! Galatasaray'ın ara transfer sezonunda Mısır kulübü Zamalek'ten kadrosuna dahil ettiği Mostafa Mohamed ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.
18.05.2021 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Zamalek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zamalek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.