Yunan Polisi

Yunan Polisi

Son dakika Yunan polisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yunan polisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yunan polisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yunan Polisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yunan polisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 257 yunan polisi haberi bulunmuştur. Tüm yunan polisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Atina'da 6 Türk'e infaz! 4 tetikçi işi bitirmiş, Türkiye detayı ortaya çıktı
Atina'da 6 Türk'e infaz! 4 tetikçi işi bitirmiş, Türkiye detayı ortaya çıktı Yunanistan’ın başkenti Atina’da hafta başında 6 Türk’ün öldürülmesiyle ilgili Yunan ve Türk emniyet birimlerinin çalışmaları devam ederken, yeni detaylar da ortaya çıktı.
16.09.2023 Gündem
Yunanistan'da infaz edilen 6 Türk'ün İtalya planı ortaya çıktı! 'Ölüm çetesi' böyle pusuya düşürüldü...
Yunanistan'da infaz edilen 6 Türk'ün İtalya planı ortaya çıktı! 'Ölüm çetesi' böyle pusuya düşürüldü... Barış Boyun suç örgütünün 'Ölüm çetesi'ne ait 6 kişinin Yunanistan'ın başkenti Atina'da bir otomobilin içinde infaz edilmesinin detayları ortaya çıkmaya başladı. CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ, Yunan polisinin olayla ilgili değerlendirmesini anlattı.
14.09.2023 Gündem
Yunanistan'da 6 Türk'e kanlı infazda detaylar ortaya çıktı! Pusuda köstebek şüphesi ve 35 saniyede 60 mermi...
Yunanistan'da 6 Türk'e kanlı infazda detaylar ortaya çıktı! Pusuda köstebek şüphesi ve 35 saniyede 60 mermi... Yunanistan'da bir otomobil içinde 6 Türk'e düzenlenen kanlı infazın detayları ortaya çıkmaya başladı. Yunan polisi, ‘Ölüm Çetesi’nin lideri Barış Boyun’un 6 adamının Atina’daki infazına örgütün içine sızmış başka çeteden birinin zemin hazırlamış olabileceği üzerinde duruyor. Saldırganlar, tespitlere göre, 35 saniyede 60 kez ateş ettikten sonra kaçtı. Ayrıca, öldürülen 6 kişinin kaldıkları ve saldırı yerinden birkaç yüz metre mesafede bulunan evde yapılan aramada, önemli bir bulguya rastlanmadığı öğrenildi. Mermi kovanların balistik incelemesi ise saldırıda 3 tabanca kullanıldığı sonucu verdi.
14.09.2023 Gündem
Atina'da 6 Türk otomobilde infaz edilmişti! Çarpıcı detaylar ortaya çıktı: Ölüm çetesine kanlı pusuyu kim kurdu?
Atina'da 6 Türk otomobilde infaz edilmişti! Çarpıcı detaylar ortaya çıktı: Ölüm çetesine kanlı pusuyu kim kurdu? 6 Türk Yunanistan'da bir otomobilin içinde infaz edilmişti. Öldürülen bu kişilerin elebaşılığını İtalya'da yakalanan Barış Boyun'un yaptığı çetenin mensubu oldukları ortaya çıkı. Peki bu derin hesaplaşmanın arkasındaki ayrıntılar ne? Kanlı pusuya ilişkin detayları CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ canlı yayında paylaştı.
13.09.2023 Gündem
İstanköy’de korkunç cinayet! Detayları kan dondurdu
İstanköy’de korkunç cinayet! Detayları kan dondurdu Ege’de Bodrum’un karşısındaki Yunanistan’ın İstanköy (Kos) adasında, geçen hafta pazartesi günü kaybolan 27 yaşındaki otel çalışanı Polonyalı Anastazia Rubinska’nın cesedi, 6 gün sonra bir bataklıkta bulundu.
20.06.2023 Gündem
Dedeağaç’a CIA Başkanı’ndan sır ziyaret! Türkiye sınırına 40 kilometre mesafede...
Dedeağaç’a CIA Başkanı’ndan sır ziyaret! Türkiye sınırına 40 kilometre mesafede... ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) Direktörü William Burns’ün, 11 yıl aradan sonra ilk kez 30 Mayıs’ta Yunanistan’a ziyarette bulundu. Yunan başkenti Atina’da temaslarda bulunan CIA Başkanı Burns’ün ABD üssünün bulunduğu Dedeağaç kentini ve Türkiye sınırını da ziyaret ettiği öne sürüldü. Burns iddiası netlik kazanmadı ancak bir gün sonra ABD’nin Atina Büyükelçisi’nin de bölgede teftişte bulunması dikkat çekti. Türkiye sınırına 40 km uzaklıktaki Dedeağaç, son dönemde ABD’nin Avrupa’daki en önemli lojistik limanlarından biri haline geldi.
8.06.2023 Dünya
Sahil Güvenlik Komutanlığı açıkladı! 3 göçmenin cansız bedeni bulundu
Sahil Güvenlik Komutanlığı açıkladı! 3 göçmenin cansız bedeni bulundu Yunanistan'ın Sakız Adası'nda can yeleksiz ve elleri kelepçeli olarak doğrudan denize atıldığı iddia edilen 11 göçmenden 8'i yüzerek Çeşme ilçesinde bulunan Karaada'ya çıkarken, 3 düzensiz göçmenin cansız bedeni ise Türk Sahil Güvenlik ekipleri tarafından bulundu.
8.08.2022 Gündem
Yunan polisi Meriç’te 3 sığınmacıyı öldürdü!
Yunan polisi Meriç’te 3 sığınmacıyı öldürdü! Yunan güvenlik unsurları, Meriç hududunda 3 sığınmacının ölümüne neden oldu. Güvenlik güçleri, Suriyeli bir sığınmacıyı döverek öldürdü. Diğer iki Sığınmacı ise yüzerek zorla Türkiye’ye geri itilirken Meriç Nehri’nde boğuldu.
23.07.2022 Dünya
Yunan polisi Edirne'de askeri yasak bölgeye girdi!
Yunan polisi Edirne'de askeri yasak bölgeye girdi! Yunanistan'dan Edirne'ye turistik amaçlı kız arkadaşı ile birlikte gelen Dedeağaç Emniyet Müdürlüğü'nde polis memuru olarak görev yapan Valasoudis Manolis, askeri yasak bölgeye girdiği gerekçesiyle jandarma tarafından gözaltına alındı. Savcılıktaki soruşturmaların ardından yurt dışı çıkış yasağı konularak serbest bırakıldı.
6.12.2021 Gündem
AB ile Yunanistan arasında Türkiye sınırındaki 'ses topu' anlaşmazlığı
AB ile Yunanistan arasında Türkiye sınırındaki 'ses topu' anlaşmazlığı Avrupa Birliği (AB), Yunanistan'ın göçmenleri engellemek için Türkiye sınırına yerleştirdiği sağır edici seviyede ses çıkaran ses topunu "tuhaf bir yöntem" değerlendirmesiyle eleştirdi, Yunanistan ise uygulamayı savundu.
9.06.2021 Dünya
Yunanistan Başpiskoposu'ndan küstah sözler
Yunanistan Başpiskoposu'ndan küstah sözler Dışişleri Bakanlığı, Yunanistan’ın Selanik kentindeki Türkiye Başkonsolosluğu yakınında Ayasofya’nın ibadete açılmasına yönelik protestolarda iki Türk bayrağının yakılmasına sert tepki gösterdi. Dışişleri Sözcüsü Hami Aksoy, eylemi şiddetle kınayarak, “Yunanistan 567 yıldır uyanamadığı Bizans rüyasından artık uyanmalı” dedi. Atina’da düzenlenen ayinde ise Yunan kilisesi lideri Yeronimos küstah sözler sarf etti.
26.07.2020 Gündem
Sosyal medya beğenisine kızdı! Suratına kezzap attı
Sosyal medya beğenisine kızdı! Suratına kezzap attı Yunanistan’daki kezzap olayının faili yakalandı. İoanna’nın yüzüne kezzap atan kişinin, kıskançlık krizine giren Efi adında tanıdığı bir kadın olduğu ortaya çıktı. Polis olayın, Efi’nin sevgilisinin İoanna’ya sosyal medyada ‘like’ işareti yapıp arkadaşlık isteği göndermesi üzerine gerçekleştiğini açıkladı.
13.06.2020 Dünya
Göçmenlerle birlikte Yunanistan sınırını geçen Uğur: Baba hasretim vardı
Göçmenlerle birlikte Yunanistan sınırını geçen Uğur: Baba hasretim vardı Göçmenlerle birlikte geçtiği Yunanistan'da, güvenlik güçleri tarafından yakalandıktan sonra dövülüp, geri gönderilen Konyalı Uğur Akca (27), yaşadıklarını anlattı. Babasının Almanya'da yaşaması nedeniyle bu yönde bir girişimde bulunduğunu söyleyen Akca, ''Babam Almanya'da yaşıyor. 7 yıldır babam gelmedi. Ben de baba hasreti vardı. Kardeşim de Avusturya'da eğitim görüyor. Ben de gitmek istedim'' dedi.
4.03.2020 Yaşam
Göçmenler için Atina'ya gemi kalkacağı iddiasını duydular oraya akın ettiler
Göçmenler için Atina'ya gemi kalkacağı iddiasını duydular oraya akın ettiler Yunanistan'ın Midilli Adası’ndan sığınmacıların gemiye bindirilerek Atina’ya gönderildiği iddiası üzerine yüzlerce göçmen iskeleye toplandı. Atina’ya gittiğini düşündükleri gemiye binmek isteyen göçmenlerle limanda barikat kuran Yunan polisi arasında gerginlik çıktı.
3.03.2020 Haber
Ortalığı karıştıran iddia! Herkes oraya akın etti
Ortalığı karıştıran iddia! Herkes oraya akın etti Yunanistan'ın Midilli Adası’ndan sığınmacıların gemiye bindirilerek Atina’ya gönderildiği iddiası üzerine yüzlerce göçmen iskeleye toplandı. Atina’ya gittiğini düşündükleri gemiye binmek isteyen göçmenlerle limanda barikat kuran Yunan polisi arasında gerginlik çıktı.
3.03.2020 Gündem
Yunanistan'dan Türkiye'ye zorla gönderildiler
Yunanistan'dan Türkiye'ye zorla gönderildiler Yunan hudut askerlerince darbedildikten sonra Türkiye'ye zorla gönderildiklerini öne süren düzensiz göçmenler tedavi edildi.
1.12.2019 Gündem
Yunanistan kaçak göçmenleri döverek Türkiye'ye yolladı
Yunanistan kaçak göçmenleri döverek Türkiye'ye yolladı Yunanistan, yasa dışı yollardan ülkeye giren aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 6'sı yaralı 68 kaçak göçmeni Meriç Nehri üzerinden botlarla Türkiye'ye geri itti. Edirne'de askeri bölgede yakalanan ve sağlık kontrolü için hastaneye getirilen göçmenler Yunan polisi tarafından dövüldüğünü belirtti. Hastaneye kaldırılan göçmenlerden Rahber Yusufi, 5 Yunan polisinin kendisini 2 saat boyunca dövüp, kolunu kırdığını söyledi.
29.11.2019 Gündem
Yunan polisinin dövdüğü genç kıza Türkiye sahip çıktı!
Yunan polisinin dövdüğü genç kıza Türkiye sahip çıktı! Ülkelerindeki savaş ve yoksulluktan kaçarak daha iyi bir yaşam hayaliyle Avrupa yollarına düşen kaçak göçmenlerin, yasa dışı yollardan geçtikleri Yunanistan’da maruz kaldıkları insanlık dışı tavır bitmiyor. Tüm ailesini Suriye’deki iç savaşta kaybeden Türkmen asıllı Behiye S. (18), Yunan polisi tarafından dövülüp, tüm parası ve eşyalarına el konulduktan sonra denize atıldı. Boğulmaktan son anda kurtarılan genç kız, kendisine sahip çıkan Türk askeri ve yetkililere minnettar olduğunu söyledi.
22.11.2019 Gündem
Yunanistan ile ilgili skandal iddia! Yunanistan ile ilgili skandal iddia!
Yunanistan ile ilgili skandal iddia! Yunanistan ile ilgili skandal iddia! Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde 1'inci derece askeri yasak bölgede yakalanan 2 yaralı Pakistanlı göçmenden biri, tedavisinin ardından taburcu edilirken, diğerinin tedavisi sürüyor. Tedavisi süren Pakistanlı Ali Riza, Yunan polisinin işkence yaptıktan sonra kendilerini zorla bota bindirip, Türkiye'ye gönderdiğini söyledi.
23.09.2019 Gündem
Yunanistan’a kaçtı! Fotoğraf çektirip bakın neler yazdı…
Yunanistan’a kaçtı! Fotoğraf çektirip bakın neler yazdı… Yasa dışı yollarla Yunanistan'a kaçan bir FETÖ üyesinin, Türkiye'deki örgüt üyelerine yurt dışına kaçış için ‘davranış talimatı’ gönderdiği belirlendi. Örgütün ‘polis imamı’ olduğu ve sınırı geçince Yunan bayrağı ile fotoğraf çektirdiği tespit edilen M.A.Ö'nün, kendisi gibi Yunanistan'a kaçmak isteyen örgüt üyelerine ne yapmaları gerektiğini anlatan notlar gönderdiği ortaya çıktı.
18.09.2019 Gündem
'Bu fotoğrafı utanarak çektim, ne yazık ki durum bu'
'Bu fotoğrafı utanarak çektim, ne yazık ki durum bu' Hürriyet Yazarı Fatih Çekirge, "Bu fotoğrafı Datça’ya 10 mil mesafedeki Simi Adası’nda çektim. Adanın uzak kenarında bir patlak bot...Ve kıyıda sefalet içinde bekleyen Suriyeliler..."
14.09.2019 Siyaset
FETÖ’nün firar ekibine jet iltica hizmeti!
FETÖ’nün firar ekibine jet iltica hizmeti! 28 yaşındaki O.Ç. günlük vizeyle gittiği Sakız Adası’nda “FETÖ’cüyüm” diyerek iltica talep etti. Polisin otele yerleştirdiği genç 3 günde geçici kimlikle FETÖ’nün firar ekibine yönlendirildi. Atina’da bir FETÖ abisi O.Ç. ’yi mülakata tabi tuttu. Örgüt üyesi olmadığı anlaşılan gence VIP hizmet kesildi.
25.07.2019 Gündem
Türkiye'den Yunanistan'ın skandal kararına sert tepki!
Türkiye'den Yunanistan'ın skandal kararına sert tepki! Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, Yunanistan'da mahkemenin, ülkede Kasım 2017'de yakalanan DHKP-C ile iltisaklı 9 kişinin "terör örgütü üyesi olmak" suçlamasından beraatine karar vermesine ilişkin değerlendirmesinde, DHKP/C, PKK ve FETÖ gibi terör örgütleri bakımından Yunanistan'ın güvenli bir sığınak haline dönüştüğünü endişeyle gözlemlediklerini belirtti.
15.05.2019 Gündem
'Yunan polisi dövüp Türkiye'ye gönderdi'
'Yunan polisi dövüp Türkiye'ye gönderdi' Yasa dışı yollardan geçtikleri Yunanistan'da polise yakalanan Pakistanlı göçmenler Süfyan Muhammed (26) ile Ali Bari (18), Yunan polisini kendilerini döverek, para ve değerli eşyalarını aldıktan sonra Meriç Nehri üzerinden botla zorla Türkiye'ye gönderdiğini söyledi.
2.05.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yunan Polisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yunan polisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.