Yüksek Lisans

Yüksek Lisans

Son dakika yüksek lisans haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yüksek lisans ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yüksek lisans haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yüksek Lisans

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yüksek lisans gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.356 yüksek lisans haberi bulunmuştur. Tüm yüksek lisans haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hatice Kübra Tongar kimdir? Yazar Hatice Kübra Tongar’ın yazdığı kitaplar ve özgeçmişi
Hatice Kübra Tongar kimdir? Yazar Hatice Kübra Tongar’ın yazdığı kitaplar ve özgeçmişi Annelik ve çocuk üzerine yazdığı kitaplarla popülerleşen yazar Hatice Kübra Tongar "Allah nerede?" sorusuna verdiği yanıtla gündem oldu. Söz konusu videonun ardından Hatice Kübra Tongar ile ilgili araştırmalar arttı. Peki, Yazar Hatice Kübra Tongar kimdir, kitapları neler, kaç yaşında, nereli?
25.04.2024 Gündem
Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kibri markayı bitirdi! Yüksek lisans diploması bile sahte çıktı
Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kibri markayı bitirdi! Yüksek lisans diploması bile sahte çıktı Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kibriyle bir markayı yok etti. Sosyal medyada bir kullanıcının küflü çikolata paylaşımına verdiği yanıtla tepki çeken Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, görevinden istifa ettiğini açıklamıştı. Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun LinkedIn profilinde 2013 yılında bitirdiğini söylediği Hacettepe Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Yüksek Lisans programının ilk mezunlarını 2015 yılında verdiği ortaya çıktı.
25.04.2024 Gündem
Hataylı çocukların icatları 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu
Hataylı çocukların icatları 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu Hayalime Ortak Ol Topluluğu ve İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Mimarlık Fakültesi iş birliğinde gerçekleşen “Geleceği Gülümsetecek Hayaller” projesi ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Hataylı çocukların hayalinden çıkan geleceğin icatlarının ilk prototipleri, İTÜ’deki Dijital Fabrikasyon dersi öğrencilerinin elinde 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu.
24.04.2024 Yaşam
ALES/1 bu hafta sonu mu? ALES/1 sınavı ne zaman, saat kaçta? ÖSYM sınav takvimi
ALES/1 bu hafta sonu mu? ALES/1 sınavı ne zaman, saat kaçta? ÖSYM sınav takvimi Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES-1) için geri sayım başladı. Yüksek lisans eğitimi alabilmek için yılın ilk ALES sınavına katılım sağlayacak olan adaylar, gözlerini sınav tarihine çevirdi. ALES/1'e katılacak adaylar için ÖSYM sınav giriş yerlerini erişime açtı. Peki, ALES ne zaman yapılacak?
16.04.2024 Gündem
Rize’de seçimleri resmi olmayan sonuçlara göre AK Partili Metin kazandı
Rize’de seçimleri resmi olmayan sonuçlara göre AK Partili Metin kazandı Rize’de Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti’li Rahmi Metin belediye başkanı oldu. İlçelerde ise AK Parti 7, CHP 3, MHP ise 1 başkanlık kazandı.
1.04.2024 Gündem
Sinem Dedetaş kimdir, Üsküdar Belediye başkanı kim oldu 2024?
Sinem Dedetaş kimdir, Üsküdar Belediye başkanı kim oldu 2024? Üsküdar’dan aday olan eski Şehir Hatları Genel Müdürü Sinem Dedetaş oldu. İşte, CHP Üsküdar Belediye Başkan Adayı Sinem Dedetaş'ın biyografisi...
31.03.2024 Gündem
AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan, son yolculuğuna uğurlandı
AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan, son yolculuğuna uğurlandı Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan (42), son yolculuğuna uğurlandı.
29.03.2024 Gündem
Adana'daki üniversiteler öğrencilerin ilk tercihleri arasında
Adana'daki üniversiteler öğrencilerin ilk tercihleri arasında Türkiye'nin en büyük şehirleri arasında yer alan ve kozmopolit yapısıyla tarım, sanayi ve ekonomi alanında ülke ekonomisine önemli katkı saylayan Adana, eğitimde de yükseköğretime devam etmek isteyen öğrencilerin ilk tercihleri arasında yer alıyor.
27.03.2024 Adana
Çukurova’nın narenciye gen kaynakları yenileniyor
Çukurova’nın narenciye gen kaynakları yenileniyor Çukurova Üniversitesi Suptropik Meyveler Araştırma ve Uygulama Merkezi bünyesinde bulunan ağaçların mevsimlik bakımları yapıldı. Çukurova Bölgesi’nin narenciye gen kaynaklarını koruyan merkez bünyesinde bulunup ekonomik ömrünü tamamlamış, yaşlanmış, gelişimleri durmuş olan ağaçlar sökülerek yerine yeni fidanlar dikiliyor.
14.03.2024 Adana
Gen kaynakları yenilendi: ÇÜ'de ağaçların mevsimlik bakımları yapıldı
Gen kaynakları yenilendi: ÇÜ'de ağaçların mevsimlik bakımları yapıldı Çukurova Üniversitesi Suptropik Meyveler Araştırma ve Uygulama Merkezi bünyesinde bulunan ağaçların mevsimlik bakımları yapıldı.
12.03.2024 Adana
Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da yeni atama
Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da yeni atama Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da (Kalyon GY) İcra Kurulu Üyesi görevine Gökhan Yıldız getirildi.
8.03.2024 Çalışma Hayatı
Nikki Haley kimdir? Nikki Haley ABD başlıkta seçiminde neden adaylıktan çekildi?
Nikki Haley kimdir? Nikki Haley ABD başlıkta seçiminde neden adaylıktan çekildi? ABD’de Cumhuriyetçi Parti’nin başkan aday adayı Nikki Haley başkanlık yarışından çekildi. "Artık kampanyamı askıya alma zamanı geldi" diyen Haley, "Hiçbir pişmanlığım yok. Artık aday olmayacak olsam da, inandığım şeyler için sesimi çıkarmaktan vazgeçmeyeceğim" ifadelerini kullandı. Peki, Nikki Haley kimdir, nereli, Yahudi mi? Nikki Haley neden adaylıktan çekildi?
7.03.2024 Dünya
2024 ALES 2 sınavı ne zaman? ALES/2 başvuruları ne zaman başlıyor?
2024 ALES 2 sınavı ne zaman? ALES/2 başvuruları ne zaman başlıyor? Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES) için merak edilen başvuru detayları ve sınav tarihleri açıklandı. ALES/1 Başvuruları 1 Mart 2024 - 11 Mart 2024 tarihileri arasında yapılacak. ALES/1 Sınav Tarihi ise 21 Nisan 2024 olarak belirlendi. ALES 1 için başvuru yapamayacak olan adaylar ALES 2 başvuru tarihini ve sınavını araştırmaya başladı.
2.03.2024 Gündem
MEB yönetici atama yönetmeliği 2024! Yönetici atama yönetmeliği yayımlandı?
MEB yönetici atama yönetmeliği 2024! Yönetici atama yönetmeliği yayımlandı? MEB yönetici atama yönetmeliği resmi gazetede yayımlandı.
1.03.2024 Çalışma Hayatı
MHK'da istifa: TFF resmen açıkladı
MHK'da istifa: TFF resmen açıkladı TFF, VAR'dan sorumlu MHK Başkan Vekili Tolga Özkalfa'nın istifa ettiğini ve yerine Cem Satman'ın getirildiğini açıkladı.
28.02.2024 Süper Lig
Finansal Teknolojiler için inovatif fikirler yarışacak
Finansal Teknolojiler için inovatif fikirler yarışacak Finans sektöründe yeniliklerin kapılarını aralamak için TEKNOFEST kapsamında bu yıl ilk defa düzenlenen Finansal Teknolojiler Yarışmasına başvurular devam ediyor.
27.02.2024 Yaşam
Blok Zincir Yarışması’nda son başvuru tarihi 29 Şubat
Blok Zincir Yarışması’nda son başvuru tarihi 29 Şubat TEKNOFEST kapsamında TÜBİTAK yürütücülüğünde düzenlenen Blok Zincir Yarışması, hem blok zincir teknolojisini daha ileri noktalara taşımak hem de blok zincir teknolojisini kullanarak kimlik, finans, tedarik zinciri ve diğer uygulama alanlarındaki gerçek dünya problemlerine çözüm üretmek, bilgi birikimini ve yetişmiş insan gücünü arttırmak amacıyla düzenleniyor.
27.02.2024 Yaşam
MASAK başkanı Hasan Kaymak kimdir? MASAK Başkanı olarak atanan Hasan Kaymak kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu?
MASAK başkanı Hasan Kaymak kimdir? MASAK Başkanı olarak atanan Hasan Kaymak kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararla yeni MASAK Başkanı olarak Hasan Kaymak atandı. Kaymak'ın hayatı ve kariyeri sorgulanıyor. Peki, Hasan Kaymak kimdir? MASAK Başkanı Hasan Kaymak kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu?
23.02.2024 Gündem
TEKNOFEST 2024’te iki yeni yarışma
TEKNOFEST 2024’te iki yeni yarışma Ulak Haberleşme yürütücülüğünde, TEKNOFEST kapsamında bu yıl ilk kez düzenlenen Kablosuz Haberleşme ve Akıllı Wi-Fi Kapsama yarışmalarına başvurular devam ediyor.
23.02.2024 Yaşam
Turizm Teknolojileri Yarışması TEKNOFEST’te
Turizm Teknolojileri Yarışması TEKNOFEST’te T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı yürütücülüğünde düzenlenen Turizm Teknolojileri Yarışmasında katılımcılardan zengin kültür, turizm imkânlarını ve faaliyetlerini akıllı, yenilikçi bilgi teknolojilerinden faydalanarak tanıtacakları çalışmalar bekleniyor.
19.02.2024 Yaşam
İBB bursu 3. taksit ödemeleri ne zaman yatacak? İBB bursu son taksit ne zaman yatacak?
İBB bursu 3. taksit ödemeleri ne zaman yatacak? İBB bursu son taksit ne zaman yatacak? İBB bursu 3. taksit ödemeleri ne zaman, İBB bursu ne kadar? İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) bursu 3. taksit ödemelerinin yapılacağı tarih sorgulanıyor. Burs almaya hak kazanan öğrenciler İBB bursu 3. taksit ne zaman yatacak? Sorusuna yanıt arıyor. Toplamda 7 bin 500 TL verilecek bursun ilk taksit ödemeleri yapılmıştı. Şimdi gözler 2. taksit ödemlerine çevrildi.
17.02.2024 Gündem
Teknofest başvuru 2024 nasıl yapılır? Teknofest 2024 başvuru tarihi ne zaman sona eriyor?
Teknofest başvuru 2024 nasıl yapılır? Teknofest 2024 başvuru tarihi ne zaman sona eriyor? TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında düzenlenen dünyanın en büyük teknoloji yarışmaları için başvurular devam ediyor. Peki, Teknofest başvuru 2024 nasıl yapılır? Teknofest 2024 başvuru tarihi ne zaman sona eriyor?
16.02.2024 Gündem
Tarım Teknolojileri Yarışması’nda son başvuru tarihi 20 Şubat
Tarım Teknolojileri Yarışması’nda son başvuru tarihi 20 Şubat TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında T3 Vakfı yürütücülüğünde gerçekleştirilen Tarım Teknolojileri Yarışması katılımcıların teknolojiyi kullanarak tarım ve hayvancılıktaki problemlere yönelik yenilikçi çözümler oluşturmasını amaçlıyor.
14.02.2024 Yaşam
Adana’da depremin yıl dönümde gözyaşları sel oldu
Adana’da depremin yıl dönümde gözyaşları sel oldu Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerde Adana’da 13 apartman yıkılmıştı. Depremin yıl dönümünde yıkılan apartmanların arsasında ölenlerin yakınları depremin yaşandığı saatte bir araya gelerek yakınlarını andı.
6.02.2024 Adana
Büyük ödül 200 bin TL! Bu yıl lise öğrencileri de katılabilecek
Büyük ödül 200 bin TL! Bu yıl lise öğrencileri de katılabilecek TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında TÜBİTAK tarafından düzenlenen Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışları başvuruları devam ediyor. Yarışmaya bu yıl lise öğrencileri de katılabilecek.
5.02.2024 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Yüksek Lisans ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yüksek lisans haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.