Yolanthe Cabau

Yolanthe Cabau

Son dakika Yolanthe Cabau haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yolanthe Cabau ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yolanthe Cabau haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yolanthe Cabau

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yolanthe cabau gelişmeleri de dahil olmak üzere 181 yolanthe cabau haberi bulunmuştur. Tüm yolanthe cabau haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sneijder'in eski eşi Yolanthe Cabau'dan şaşırtan ilişki itirafı!
Sneijder'in eski eşi Yolanthe Cabau'dan şaşırtan ilişki itirafı! 2019 yılında eski futbolcu Wesley Sneijder'den boşanan 37 yaşındaki oyuncu Yolanthe Cabau, gençliğinde bir kızla ilişki yaşadığını itiraf etti.
15.05.2022 Magazin
Yolanthe Cabau: İstanbul’da kabusu yaşadım
Yolanthe Cabau: İstanbul’da kabusu yaşadım Wesley Sneijder’in eşi Yolanthe Cabau Türk hayranlarını kızdıracak bir açıklama yaptı.
18.07.2019 Magazin
Wesley Sneijder o iddiaları yalanladı!
Wesley Sneijder o iddiaları yalanladı! Wesley Sneijder, eşi Yolanthe Cabau ile tazminat konusunda anlaştığı, 15 milyon euro ödeyeceği iddia edilmişti. Sneijder bu haberleri yalanladı
17.07.2019 Magazin
Sneijder rekor tazminat ödeyecek
Sneijder rekor tazminat ödeyecek Wesley Sneijder, geçtiğimiz sene 9 yıllık eşi Yolanthe Cabau’dan boşanmaya karar vermişti.
14.07.2019 Spor Magazin
Sneijder ve Yolanthe ayrılıyor mu?
Sneijder ve Yolanthe ayrılıyor mu? Bir dönem Galatasaray forması da giyen Wesley Sneijder ile eşi Yolanthe Cabau'nun boşanma kararı aldığı iddia edildi.
6.03.2019 Magazin
Yolanthe Cabau'dan olay paylaşım
Yolanthe Cabau'dan olay paylaşım Futbolcu Wesley Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau'nun son paylaşımı olay yarattı
20.01.2019 Magazin
Yolanthe Cabau'dan yeni yıl pozu!
Yolanthe Cabau'dan yeni yıl pozu! Wesley Sneijder'in oyuncu eşi Yolanthe'nin 2019'a merhaba pozu sosyal medyada olay oldu.
1.01.2019 Magazin
Yengeden duş pozu
Yengeden duş pozu Galatasaray’ın eski futbolcularından Wesley Sneijder’in eşi Yolanthe Cabau, sosyal medya hesabıdan oğlu Xess Xava Sneijder ile banyo pozlarını paylaştı.
30.10.2018 Magazin
Sneijder'in eşinin banyo pozları sosyal medyayı salladı
Sneijder'in eşinin banyo pozları sosyal medyayı salladı Galatasaray'ın eski futbolcularından Wesley Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau, sosyal medya hesabıdan küçük oğlu Xess Xava Sneijder ile banyo pozlarını paylaştı.
30.10.2018 Magazin
Yengemizi özledik
Yengemizi özledik Galatasaray’ın eski futbolcusu Wesley Sneijder’in eşi Yolanthe Cabau, önceki gün seksi bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.
10.04.2018 Magazin
Dubai’deki masal gibi parti faciayla bitti
Dubai’deki masal gibi parti faciayla bitti Koç Üniversitesi’ni bitiren Mina Başaran, Londra’da master yaptı. Dubai’de yedi kız arkadaşıyla kutladığı bekarlığa veda partisinden dönerken düşen özel jette hayatını kaybettiği açıklanan genç kız, 14 Nisan’da Murat Gezer ile evlenecekti.
12.03.2018 Gündem
Yengeden duygusal veda
Yengeden duygusal veda Wesley Sneijder’ın Galatasaray’dan ayrılması sonrası eşi Yolanthe Cabau sosyal medya hesabından duygusal bir mesaj paylaştı
16.07.2017 Magazin
Yolanthe ile Wesley'den muhteşem veda!
Yolanthe ile Wesley'den muhteşem veda! Yönetimle yaptığı görüşmelerin ardından Galatasaray'dan ayrılacak Sneijder, görkemli bir vedaya hazırlanıyor.
9.07.2017 Magazin
Garson Sneijder!
Garson Sneijder! Galatasaray’dan ayrılacağı konuşulan Sneijder, eşi Yolanthe ile Ibıza’da açtığı kulübün tüm işleriyle ilgileniyor. Futbolcu müşterilere yemek servisi de yapıyor
29.06.2017 Magazin
Sabri'nin yeni adresi: İbiza!
Sabri'nin yeni adresi: İbiza! Sneijder ile Yolanthe’nin İbiza’daki yeni mekanının nargile mönüsü Sabri Sarıoğlu’na emanet
20.06.2017 Spor Magazin
Yolanthe'ye 'laf' atılınca bakın ne yaptı?
Yolanthe'ye 'laf' atılınca bakın ne yaptı? Galatasaraylı Sneijder, eşi Yolanthe Cabau'ya sürekli laf atılmasına dayanamdı ve bakın nasıl bir önlem aldı?
18.06.2017 Magazin
Yorulan işçiye Yolanthe dopingi!
Yorulan işçiye Yolanthe dopingi! Açacağı restoranla meşgul olan Galatasaraylı Wesley Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau'nun keyfi yerinde.
5.06.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yolanthe Cabau ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yolanthe cabau haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.