Yol Çalışması

Yol Çalışması

Son dakika yol çalışması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yol çalışması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yol çalışması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yol Çalışması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yol çalışması gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.517 yol çalışması haberi bulunmuştur. Tüm yol çalışması haberleri aşağıda listelenmiştir.
9 günlük tatil sonrası akın akın dönüyorlar! İşte yollarda son durum
9 günlük tatil sonrası akın akın dönüyorlar! İşte yollarda son durum 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin bugün sona ermesiyle tatilciler dönüş yoluna geçti. Türkiye’nin en önemli geçiş noktalarından biri olan TEM Otoyolu’nun ve D-100 karayolunun Bolu geçişinde tatilcilerin dönüş yolculuğu nedeniyle dün gece saatlerinde trafik durma noktasına kadar gelmişti. Bu sabah saatleri itibariyle trafiğin akıcı olduğu Bolu geçişinde, kamyon ve tırların geçişlerine izin verilmezken, sadece gıda ve tedarik malzemesi taşıyan araçlara geçiş izni veriliyor. Antalya, Muğla ve Denizli’nin ilçelerinden 9 günlük bayram tatilinden dönen vatandaşlar, yoğun trafiğe neden oldu. Dönüş için otobüsleri kullanan vatandaşlarsa ise otogarlarda yoğunluk oluşturdu. İşte yollardaki son durum...
14.04.2024 Gündem
Pozantı Belediyesinden yol atağı
Pozantı Belediyesinden yol atağı Pozantı belediyesi ilçede imara açılan yerleşim alanlarına belediye hizmetlerini götürmeye başladı.
25.01.2024 Adana
Rüyada Yol Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Uzun Yolda Olmak Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Yol Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Uzun Yolda Olmak Nasıl Yorumlanır? Rüyada yol görmek hayırlı rüyalar arasında sayılmaktadır. Rüyasında yol gören kişilerin belirli bir inanç ve ilke doğrultusunda yaşadığını göstermektedir.
16.01.2024 Eğitim
Üsküdar'da yol çalışması sırasında doğalgaz borusu patladı
Üsküdar'da yol çalışması sırasında doğalgaz borusu patladı Üsküdar Mehmet Akif mahallesi Çamlıca Yolu caddesinde belediye ekiplerinin yol çalışması sırasında doğalgaz borusu patladı. Çıkan yangın olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
20.12.2023 Gündem
TAG Otoyolu'nda freni patlayan tır dehşet saçtı!
TAG Otoyolu'nda freni patlayan tır dehşet saçtı! Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nda freni boşalan tır, önündeki minibüse çarpıp yol çalışması yapan ekiplerin arasına daldıktan sonra alev aldı. Feci kazada 3 kişi ölürken 11 kişi de yaralandı.
22.10.2023 Yaşam
Hafriyat kamyonu şoförü dehşeti: 14 aracı ezdi, 2 polis, 1 bekçi toplam 9 yaralı
Hafriyat kamyonu şoförü dehşeti: 14 aracı ezdi, 2 polis, 1 bekçi toplam 9 yaralı İstanbul'da polisin "dur" ihtarına uymayan ve toplamda 14 aracı ezip geçen kamyon sürücüsü polis ekiplerinin yaptığı çalışmayla yakalandı. Olayda kamyon sürücüsünün denetim noktasındaki polis aracına çarpması sonucunda aralarında 3 polis memuru, 1 gece bekçisi ve sivillerin de bulunduğu 9 kişi yaralandı. Tedavi altına alınan 2 polis memuru ve 1 bekçinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. İstanbul Valiliği'nden kovalamacanın yaşandığı anlara ve yaralıların sağlık durumuna ilişkin açıklama geldi.
20.10.2023 Yaşam
Saklı cenneti görebilmek için kilometrelerce yol yürüyorlar
Saklı cenneti görebilmek için kilometrelerce yol yürüyorlar Sakarya’nın saklı cenneti olan Doğançay Şelalesi, her mevsim farklı güzellikleriyle yerli ve yabancı turistleri ağırlıyor. Yol yenileme çalışması çerçevesinde araç trafiğine kapalı olan güzergahta vatandaşlar, doğal güzelliği görmek için kilometrelerce yol kat ediyor.
2.08.2023 Yaşam
Bir fare 1 milyon TL’lik masraf çıkardı
Bir fare 1 milyon TL’lik masraf çıkardı Tekirdağ'da vitrinde duran simitlerin üzerinde farenin gezdiği görüntülerin ortaya çıkmasıyla mühürlenen işletme, baştan sona yenilendi. Farenin işletmeye maliyeti 1 milyon TL oldu.
16.01.2023 Ekonomi
Kadıköy Belediyesi Başkanının makam odasına haciz
Kadıköy Belediyesi Başkanının makam odasına haciz Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı'nın makam odasındaki eşyalar, 39 yıl önce yapılan kamulaştırma nedeniyle haczedildi.
3.11.2022 Gündem
Diyarbakır'da yol çalışmasında bulunan mağarada yeni bir böcek türü ortaya çıktı
Diyarbakır'da yol çalışmasında bulunan mağarada yeni bir böcek türü ortaya çıktı Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde yol çalışmasında bulunan bir mağarada Dicle Üniversitesi Zooloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ali Satar ile Doç. Dr. Sadreddin Tusun ve arkadaşları, yeni bir böcek türü buldu. Anadoludan yola çıkılarak 'Anatoliacampa ismi verilen böceğe, ilçe ve üniversitenin ismi de eklenerek 'Anatoliacampa diclensis' denildi. Almanya'daki 'Zoologischer Anzeiger' dergisinde yayımlanan makaleyle tanıtılan böcek, Dicle Üniversitesi Zooloji Müzesi'nde sergilenmeye başlandı.
2.11.2022 Yaşam
Yavuz Sultan Selim köprüsü girişinde zincirleme kaza: 5 yaralı
Yavuz Sultan Selim köprüsü girişinde zincirleme kaza: 5 yaralı SARIYER Yavuz Sultan Selim Köprüsü girişinde iki şehirlerarası yolcu otobüsü, bir kamyon ve  hafif ticari aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1'i ağır 5 kişi yaralandı. 
10.10.2022 Yaşam
Edirne'de servis midibüsü kazası: 20 yaralı
Edirne'de servis midibüsü kazası: 20 yaralı Edirne'de, sis nedeniyle görüş uzaklığının düştüğü yolda servis midibüsünün, öndeki servis midibüsüne çarptığı kazada, 20 kişi hafif yaralandı.
28.09.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan kritik zirveye işaret etti: Bütün dünya Türkiye'yi konuşuyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan kritik zirveye işaret etti: Bütün dünya Türkiye'yi konuşuyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakarya Demokrasi Meydanı'nda Sakarya Acil Durum Hastanesi, büyükşehir yatırımları ve eğitim yatırımları ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Türkiye'de köprülerimizde araçlar gidip geliyor. Hani ekonomide her şey çökmüştü, batmıştı. Yollar tıklım tıklım dolu. Bu ekonomik canlılığı gösteriyor." dedi. Erdoğan ayrıca, "Rusya ve Ukrayna arasında savaş var. Tarım tahıl koridorundan tahılı Karadeniz'den dünyaya dağıtan hangi ülke? Esir takasını Türkiye yaptı. Takası yapıp ülkelerine gönderdik. Ve şu anda Rusya, Ukrayna, BM Genel Sekreteri ve dünya bizleri konuşuyor." ifadelerini kullandı.
24.09.2022 Siyaset
Çalışma yapan kepçe doğal gaz borusunu patlattı, bölgede panik oluştu
Çalışma yapan kepçe doğal gaz borusunu patlattı, bölgede panik oluştu Sakarya’nın Erenler ilçesinde bölgede kazı çalışması yapan kepçe doğal gaz borusunu patlattı. Paniğe sebep olan olay, gazın kesilmesiyle son buldu.
9.09.2022 Yaşam
Bolu'da 6 araç zincirleme kazaya karıştı! Çok sayıda kişi yaralandı
Bolu'da 6 araç zincirleme kazaya karıştı! Çok sayıda kişi yaralandı Bolu'nun Dörtdivan ilçesinde, TEM yolunda TIR, hafif ticari araç ve 4 otomobilin karıştığı zincirleme kazada 8 kişi yaralandı.
30.08.2022 Yaşam
'Peribacalarına zarar vermek kesinlikle söz konusu değil'
'Peribacalarına zarar vermek kesinlikle söz konusu değil' Kapadokya Alan Başkanı Birol İnceciköz, Göreme Açık Hava Müzesi ile Tokalı Kilise'nin önünden geçen yola alternatif olarak yapılan, eleştirilerin odağındaki yol çalışmalarına ilişkin, "Burada peribacalarına zarar verme kesinlikle söz konusu değil. Bu yol üzerinde teknoloji ve bilimi kullanarak, arkeolojik jeoradar ve yüzey araştırması çalışmaları yaptık. Mevcut yolun alana ne kadar zarar verdiğini sizler de gördünüz. Bu zaten UNESCO raporlarında da belirtilmiş" dedi.
29.08.2022 Gündem
Meteoroloji uyarmıştı! İstanbul'da dolu yağışı başladı
Meteoroloji uyarmıştı! İstanbul'da dolu yağışı başladı Marmara'da yağışlı hava etkisini sürdürüyor, İstanbul'un bazı semtlerinde sağanak yağış etkili olurken bazı semtlerde de dolu yağışları etkili oluyor. Esenyurt'ta başlayan dolu yağışı ilçede hayatı olumsuz etkiledi.
26.08.2022 Gündem
Şişli'de doğalgaz borusu patladı! Cadde trafiğe kapatıldı
Şişli'de doğalgaz borusu patladı! Cadde trafiğe kapatıldı Şişli, Gülbahar Mahallesi Galata Deresi Caddesi'nde yol çalışması sırasında doğalgaz borusu patladı. Cadde trafiğe kapatıldı. Ekiplerin çalışması sürüyor.
10.08.2022 Yaşam
Aynı yolda 2 saat arayla 2'nci kaza: 1 ölü, 3 yaralı
Aynı yolda 2 saat arayla 2'nci kaza: 1 ölü, 3 yaralı Bilecik'te çöp kamyonuyla çarpışıp dere yatağına devrilen otomobilin sürücüsü Mehmet Ali Dağcı yaşamını yitirdi, 3 kişi yaralandı. Öte yandan akşam saatlerinde de aynı yolda kaza meydana gelmiş, 12 kişi yaralanmıştı.
23.07.2022 Yaşam
Metrobüs kullananlar dikkat! O durak geçici olarak kapatıldı
Metrobüs kullananlar dikkat! O durak geçici olarak kapatıldı İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), metrobüs yolunda başlattığı çalışma için İncirli istasyonunu geçici olarak kapattı. Söğütlüçeşme istikametine gidecek olan yolcular için ise alternatif durak ismi verdi.
18.07.2022 Gündem
Metrobüs yol çalışması ne zaman bitecek? Cevizlibağ-Yenibosna metrobüs çalışması devam ediyor mu?
Metrobüs yol çalışması ne zaman bitecek? Cevizlibağ-Yenibosna metrobüs çalışması devam ediyor mu? Cevizlibağ-Yenibosna arasında metrobüs çalışmaları yapılıyor. Yapılan açıklamada metrobüs yol çalışmasında seferler kesintiye uğramayacak. Peki, Metrobüs yol çalışması ne zaman bitecek? Cevizlibağ-Yenibosna metrobüs çalışması devam ediyor mu? Cevizlibağ-Yenibosna arasında aktarma olacak mı? İşte detaylar…
27.06.2022 Gündem
4. Dünya Göçebe Oyunları için geri sayım! Bakan Kasapoğlu ve Dünya Etnospor Konfederasyon Başkanı Bilal Erdoğan'dan önemli açıklamalar...
4. Dünya Göçebe Oyunları için geri sayım! Bakan Kasapoğlu ve Dünya Etnospor Konfederasyon Başkanı Bilal Erdoğan'dan önemli açıklamalar... Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Dünya Etnospor Konfederasyon Başkanı Bilal Erdoğan, ’4’üncü Dünya Göçebe Oyunları’ öncesinde düzenlenen basın toplantısında bir araya geldi. Toplantıda, 4’üncü Dünya Göçebe Oyunları’nın İznik Gölü’nde kurulan 473 bin metrekare alanda oynanacağı bilgisi verildi.
13.05.2022 Diğer Sporlar
Kamyonetin üstüne çığ düştü! Yüksekova'da korkutan anlar...
Kamyonetin üstüne çığ düştü! Yüksekova'da korkutan anlar... Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, seyir halindeki kamyonetin üzerine çığ düştü. Sürücü dahil 2 kişi, kar kümesi altında kalan araçtan yara almadan kendileri çıktı. 
20.03.2022 Gündem
1915 Çanakkale Köprüsü iki kıtayı altıncı kez birleştirdi! Bakan Karaismailoğlu duyurdu
1915 Çanakkale Köprüsü iki kıtayı altıncı kez birleştirdi! Bakan Karaismailoğlu duyurdu Dünyanın en büyük orta açıklığına sahip asma köprüsü unvanına sahip olan 1915 Çanakkale Köprüsü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıldı. Asya ile Avrupa yakalarını birbirine bağlayan boğaz köprüsünde karşıdan karşıya geçiş süresi 6 dakikaya indi.
18.03.2022 Ekonomi
Yollar kapalı mı, bugün hangi yollar trafiğe kapalı? TEM otoyolu, Kuzey Marmara otoyolu açık mı? İşte 25 Ocak karayolları kapalı yollar listesi…
Yollar kapalı mı, bugün hangi yollar trafiğe kapalı? TEM otoyolu, Kuzey Marmara otoyolu açık mı? İşte 25 Ocak karayolları kapalı yollar listesi… Türkiye’de etkili olan kar, hayatı durma noktasına getirdi. Kar yağışı nedeniyle çok sayıda araç yollarda mahsur kaldı, İstanbul'a girişler yasaklandı, otobüslerin çıkış kısıtlaması uzatıldı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya saat 13.00’e kadar özel araçların trafiğe çıkışının yasaklandığını duyurdu. İstanbul Havalimanı'nda da iniş ve kalkışların iptal saati 13.00'e kadar uzatıldı. Söz konusu gelişmelerin ardından yollar kapalı mı, açık mı? sorularına yanıt aranmaya başlandı. Peki, bugün hangi yollar kapalı? İşte 25 Ocak karayolları kapalı yollar listesi…
25.01.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yol Çalışması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yol çalışması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.