Yıldız Kenter

Yıldız Kenter

Son dakika yıldız kenter haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yıldız kenter ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yıldız kenter haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yıldız Kenter

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yıldız kenter gelişmeleri de dahil olmak üzere 170 yıldız kenter haberi bulunmuştur. Tüm yıldız kenter haberleri aşağıda listelenmiştir.
Leyla Kenter kimdir, hastalığı neydi, ne kanseriydi? Yıldız Kenter'in kızı Leyla Kenter’in biyografisi…
Leyla Kenter kimdir, hastalığı neydi, ne kanseriydi? Yıldız Kenter'in kızı Leyla Kenter’in biyografisi… Yıldız Kenter'in Nihat Akçan ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Leyla Kenter hayatını kaybetti. Peki, Leyla Kenter kimdir, hastalığı neydi, ne kanseriydi? Yıldız Kenter'in kızı  Leyla Kenter kimdir, kaç yaşındaydı?
11.10.2022 Magazin
Yıldız Kenter'in kızı Leyla Kenter yaşamını yitirdi!
Yıldız Kenter'in kızı Leyla Kenter yaşamını yitirdi! Yıldız Kenter'in Nihat Akçan ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Leyla Kenter vefat etti.
11.10.2022 Magazin
Ufuk Özkan'dan boşanma sonrası itiraf: Gelin olarak çıktığım eve tekrar geldim!
Ufuk Özkan'dan boşanma sonrası itiraf: Gelin olarak çıktığım eve tekrar geldim! 17 yıllık eşi Nazan Güneş ile geçtiğimiz haftalarda boşanan Ufuk Özkan, annesinin evine yerleşti. Oyuncu, "Gelin olarak çıktığım eve tekrar gelin olarak geldim." diyerek, espri yaptı
26.08.2022 Magazin
Ufuk Özkan'dan boşanma sonrası kafa karıştıran paylaşım!
Ufuk Özkan'dan boşanma sonrası kafa karıştıran paylaşım! Son olarak TRT1'de 'Kalk Gidelim' adlı dizide rol alan Ufuk Özkan, Anadolu Ateşi'nde dansçı olarak görev yapan Nazan Güneş ile 2005'te nikâh masasına oturmuştu. 17 yıllık evlilik, geçtiğimiz haftalarda tek celsede bitmişti. Boşanma sonrası 'Sadece evleri ayırdık" diyen Özkan, sosyal medya hesabından yayınladığı son fotoğraf ile kafaları karıştırdı. Yıllar öncesine ait bir kareyi paylaşan oyuncu, kendine nasihatte bulundu.
23.08.2022 Magazin
Mahsun Kırmızıgül'den duygulandıran Yıldız Kenter itirafı!
Mahsun Kırmızıgül'den duygulandıran Yıldız Kenter itirafı! 16 yıldır bir Tv programında katılmayan Mahsun Kırmızıgül, dün akşam Kanal D'nin sevilen programı 'Şarkılar Bizi Söyler'e konuk olarak katıldı. Müzik kariyerinin dışında yönetmen ve oyuncu kimliğiyle de ön plana çıkan Mahsun Kırmızıgül, sinemaya 2007 yılında 'Beyaz Melek' filmiyle adım attı. 53 yaşındaki sanatçı, 'Şarkılar Bizi Söyler' programında, usta oyuncuları bir araya getirdiği yapım hakkında çarpıcı itiraflarda bulundu. Müzikten beyazperdeye geçiş yaptığı dönem hakkında yapılan acımasız yorumlara vurgu yapan Kırmızıgül, setin ilk günü yaşanan bir olayı da ilk kez anlatırken, stüdyoda duygu dolu anlar yaşandı.
12.06.2022 Magazin
CHP lideri Kılıçdaroğlu'na İzmir'de protesto!
CHP lideri Kılıçdaroğlu'na İzmir'de protesto! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karabağlar Belediyesi Atatürk Gençlik ve Spor Merkezi temel atma törenindeydi. Tören alanında Uzundere kentsel dönüşüm mağdurlarının pankartlı protestosuyla karşılaşan Kılıçdaroğlu 9 yıldır tamamlanmayan proje için söz verdi.
24.10.2021 Siyaset
Camdaki Kız'ın Cana'sı Hande Ataizi'den samimi itiraflar: Evlilik beni korkutuyor
Camdaki Kız'ın Cana'sı Hande Ataizi'den samimi itiraflar: Evlilik beni korkutuyor Kanal D’nin sunuculuğunu Tara De Vries’in yaptığı hafta içi her gün canlı yayınla ekrana gelen programı “Magazin D Yaz” a ünlü oyuncu Hande Ataizi konuk oldu.
6.07.2021 Magazin
Zeki Alasya, vefat yıl  dönümünde anılıyor
Zeki Alasya, vefat yıl dönümünde anılıyor Yaşamı boyunca birçok tiyatro, sinema filmi ve dizide rol alan, Yeşilçam'ın unutulmaz oyuncularından Zeki Alasya, vefatının 6. yılında anılıyor.
7.05.2021 Kültür Sanat
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ceylan öldü mü? Sanem Çelik'in EDHO kadrodan ayrıldı mı?
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ceylan öldü mü? Sanem Çelik'in EDHO kadrodan ayrıldı mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Ceylan'ını canlandıran Sanem Çelik'in kadrodan ayrılacağı iddia edildi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibinde bulunan Ceylan karakterinin nasıl veda edeceği ise merak ediliyor. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Ceylan ölecek mi?
23.03.2021 Gündem
Oyuncu Atilla Pekdemir hayatını kaybetti
Oyuncu Atilla Pekdemir hayatını kaybetti Akciğer kanseri ile mücadele eden Atilla Pekdemir hayatını kaybetti.
1.02.2021 Magazin
Emre Altuğ: 'Neden bitti?' dediklerinde 'Neden bitmesin ki?' dedim
Emre Altuğ: 'Neden bitti?' dediklerinde 'Neden bitmesin ki?' dedim Şarkıcı Emre Altuğ, soruları yanıtladı. Emre Altuğ, Çağla Şıkel ile evliliği ile ilgili, "Bana “Neden bitti?” dediklerinde “Neden bitmesin ki?” dedim. Dışarıdan konuşmak yanlış" açıklamasında bulundu.
31.01.2021 Magazin
İBB, Kenter Tiyatrosu’nu alıyor
İBB, Kenter Tiyatrosu’nu alıyor İBB’ye bağlı Şehir Tiyatroları Müdürlüğü, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Türk tiyatrosunun duayen isimlerinden Yıldız Kenter tarafından kurulan Yıldız Kenter Tiyatrosu’nun İBB bünyesine katılması için 4 Mart 2020’de harekete geçti.
16.10.2020 Gündem
Ünlü oyuncu Ayşegül Atik hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Ayşegül Atik hayatını kaybetti Türk tiyatrosunun ünlü oyuncularından Ayşegül Atik hayatını kaybetti. Atik 'En Son Babalar Duyar' dizisindeki rolüyle hafızalara kazınmıştı.
9.06.2020 Yaşam
"Estağfurullah, o sizin kendi seksiliğiniz..."
"Estağfurullah, o sizin kendi seksiliğiniz..." Ekranların aranan yüzü olmayı başaran Metin Akgülder lisede başlayan müzik yolculuğunu,karantina günlerini ve yeni şarkısını anlattı.
26.04.2020 Magazin
Füruğ Ferruhzad Yaralarım Aşktandır tiyatro oyunu konusu nedir?
Füruğ Ferruhzad Yaralarım Aşktandır tiyatro oyunu konusu nedir? Füruğ Ferruhzad Yaralarım Aşktandır tiyatro oyunu konusu nedir? sorusu oyunun dün akşam yapılan galasından sonra araştırılmaya başlandı. Ercan Kesal, Perihan Savaş, Salih Kalyon, Genco Erkal, Aras Bulut İynemli, Nur Sürer ve yazar Aydın Ilgaz'ın yanı sıra çok sayıda sanatsever katıldığı oyunun galası Kenter Tiyatrosu’nda yapıldı. İran’ın güçlü kadın şairi Füruğ Ferruhzad’ın hayatının anlatıldığı oyunun yönetmenliğini ise Berfin Zenderlioğlu üstlendi. Peki, Füruğ Ferruhzad Yaralarım Aşktandır tiyatro oyunu konusu nedir?
17.01.2020 Gündem
Nobel Ödüllü Roman, İstanbul ve Ankara’da Tiyatro Sahnelerinde!
Nobel Ödüllü Roman, İstanbul ve Ankara’da Tiyatro Sahnelerinde! William Golding'in Dünya klasikleri arasındaki yerini almış Nobel edebiyat ödüllü romanı "Sineklerin Tanrısı" tiyatro uyarlamasıyla Sdyney'den sonra Türkiye'de ilk defa sahnede.
8.01.2020 Kültür Sanat
Yıldız Kenter'in cenazesinde gerginlik! Burada yapılır mı?
Yıldız Kenter'in cenazesinde gerginlik! Burada yapılır mı? Pazar günü yaşamını yitiren tiyatronun duayen ismi Yıldız Kenter dün son yolculuğuna uğurlandı. Usta sanatçı için ilk tören Kenter Tiyatrosu’nda düzenlendi. Yakınları, öğrencileri ve sevenlerinin konuşma yaptığı törende gözyaşları sel oldu.
20.11.2019 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın açıkladı: Siyanürle ilgili flaş gelişme
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın açıkladı: Siyanürle ilgili flaş gelişme Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, yaptığı açıklamada siyanür satışına ilişkin "Erişimin, satışın kontrol altına alınması, ayrıca bir takip sisteminin kurulmasına dönük çalışma yapılacak." ifadelerini kullandı
19.11.2019 Siyaset
Kılıçdaroğlu: 'Bay Kemal' olmak kolay değildir
Kılıçdaroğlu: 'Bay Kemal' olmak kolay değildir CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Cumhurbaşkanı, Bay Kemal'e 5 koyun teslim edin, kaybeder' diyor. 'Bay Kemal' olmak kolay değildir. 'Bay Kemal' olmak için egemen güçlerin karşısında duracaksın. 'Bay Kemal' olmak için tüyü bitmemiş yetimin hakkını yemeyeceksin. Her CHP'li bir 'Bay Kemal'dir" dedi.
19.11.2019 Siyaset
Usta tiyatrocu ile ilgili gerçek cenazesinde ortaya çıktı
Usta tiyatrocu ile ilgili gerçek cenazesinde ortaya çıktı İzmir'de kaldığı yaşlı ve bakımevinde yaşamını yitiren usta tiyatrocu Jale Birsel (92) için tören düzenlendi. Son günlerinde dahi tiyatro ile uğraşan ve kaldığı bakımevinde canlandıracağı tek kişilik oyununa hazırlanan Birsel'in, uzun yıllardır büyük bir işitme kaybı yaşadığı ve oyunlardan önce tüm metni ezberleyerek sahneye çıkmak zorunda kaldığı açıklandı. Tüm salonun alkışladığı açıklamanın ardından ünlü tiyatrocu, ailesi, dostları ve meslektaşları tarafından son yolculuğuna uğurlandı.
19.11.2019 Magazin
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten son dakika EYT açıklaması!
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten son dakika EYT açıklaması! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK toplantısı sonrası konuştu. Milyonlarca emeklilikte yaşa takılan bekliyordu. EYT'liler ile ilgili soruya Çelik, "Netice itibarıyla bahsedilen tedbirleri almanın ya da bahsedilen politikaları uygulamanın ülkeye bir maliyeti vardır ve bu maliyet ülkenin altından kalkabileceği bir maliyet değildir.Cumhurbaşkanımız bunun altını çizmiştir ve son sözü söylemiştir" dedi. Doğu Akdeniz ile ilgili de konuşan Çelik, Türkiye Cumhuriyeti'nin çıkarlarından ve KKTC'nin hak ve menfaatlerinden zerre kadar taviz verilmeyeceğini açıkladı.
18.11.2019 Siyaset
Nejat Uygur mezarı başında anıldı
Nejat Uygur mezarı başında anıldı Usta sanatçı Nejat Uygur, vefatından altı yıl sonra Zincirlikuyu'daki kabri başında anıldı.
18.11.2019 Magazin
Yıldız Kenter'in cenaze programı belli oldu
Yıldız Kenter'in cenaze programı belli oldu Yıldız Kenter, tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybetmişti. Usta tiyatrocunun cenaze programı belli oldu.
18.11.2019 Magazin
Jale Birsel 92 yaşında hayatını kaybetti
Jale Birsel 92 yaşında hayatını kaybetti Usta tiyatrocu Jale Birsel 92 yaşında hayatını kaybetti. Yıldız Kenter'in sınıf arkadaşı olan Birsel'in vefatı sanat dünyasını yasa boğdu.
18.11.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yıldız Kenter ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yıldız kenter haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.