Yıldız Asyalı

Yıldız Asyalı

Son dakika yıldız asyalı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yıldız asyalı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yıldız asyalı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yıldız Asyalı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yıldız asyalı gelişmeleri de dahil olmak üzere 72 yıldız asyalı haberi bulunmuştur. Tüm yıldız asyalı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yıldız Asyalı sahnedeki kazasıyla gündem oldu! "Kırk yılın başı bir dekolteli dans yapacakken ben"
Yıldız Asyalı sahnedeki kazasıyla gündem oldu! "Kırk yılın başı bir dekolteli dans yapacakken ben" Geçtiğimiz aylarda Arda Kural ile yıllar sonra canlı yayında bir araya gelmesiyle konuşulan oyuncu ve müzisyen Yıldız Asyalı, sahnede talihsiz bir kaza yaşadı. Keman çaldığı anda dengesini kaybeden oyuncu, o anlarını paylaşıp kendisiyle alay etti. Asyalı'nın talihsiz kazası sosyal medyada gündem oldu.
4.08.2022 Magazin
Arda Kural ve Yıldız Asyalı bir araya geldi! Şaşırtan aldatma itirafı...
Arda Kural ve Yıldız Asyalı bir araya geldi! Şaşırtan aldatma itirafı... Oyuncu Arda Kural ve 'çocukluk aşkım' dediği Yıldız Asyalı ile 2. Sayfa programında bir araya geldi. Kural’ın canlı yayında ‘Yıldız beni aldattı’ sözleri şoke etti.
28.02.2022 Magazin
Arda Kural: En çok istediğim şey Yıldız Asyalı ile aşk yaşamaktı!
Arda Kural: En çok istediğim şey Yıldız Asyalı ile aşk yaşamaktı! Ünlü oyuncu Arda Kural, bir dönem zor günler geçirmişti. Oyuncu ekranlara dönmek için çalışmalara başladı. Sıkı bir diyete başlayan Kural, iki ayda 14 kilo verdi. Mental ve fiziksel olarak tekrardan ayağa kalktığını söyleyen Kural, yeni projelere hazır olduğunu belirtti. 1999 yılında “Eyvah Kızım Büyüdü” dizisiyle genç kızların hayran olduğu oyuncu, hayatı boyunca hep yalnız olduğunu söyledi. Kural, Yıldız Asyalı ile ilgili olay açıklamalarda bulundu.
27.02.2022 Magazin
Arda Kural ile Yıldız Asyalı 24 yıl sonra bir arada!
Arda Kural ile Yıldız Asyalı 24 yıl sonra bir arada! Bir dönem büyük aşk yaşadığı Yıldız Asyalı için 'Onunla yan yana gelmekten korkuyorum' diyen Arda Kural, 24 yıl sonra eski sevgilisi ile buluştu. Kural, Yıldız Asyalı'yı sahne aldığı mekanda dinlemeye gitti.
25.02.2022 Magazin
Yıldız Asyalı'dan Arda Kural'ın 'imkansız aşk' açıklamasına yanıt!
Yıldız Asyalı'dan Arda Kural'ın 'imkansız aşk' açıklamasına yanıt! Yıldız Asyalı, eski aşkı Arda Kural'ın "Yıldız'ı hala seviyorum ama ondan korkuyorum, beni mahveder" sözlerine 2. sayfa programında yanıt verdi. 'Eyvah Babam' dizisi setinde tanışıp arkadaşlıkları aşka dönüşen Yıldız Asyalı ile Arda Kural bir dönemin favori çiftleri arasında gösteriliyordu. Arda Kural'ın psikolojik olarak çöküş yaşadığı dönemlerde ikilini arasında ipler koptu.
24.02.2022 Magazin
Yıldız Asyalı kimdir, kaç yaşında, evli mi? Yıldız Asyalı’nın hayatına dair merak edilenler…
Yıldız Asyalı kimdir, kaç yaşında, evli mi? Yıldız Asyalı’nın hayatına dair merak edilenler… Arda Kural’ın katıldığı bir televizyon programında Yıldız Asyalı’ya çok aşık olduğunu itiraf etmesi sonrası Yıldız Asyalı’nın hayatı hakkında yapılan araştırmalar arttı. Yıldız Asyalı’nın evli olup olmadığı, çocuğu var olup olmadığı ile ilgili detaylar sorgulanmaya başlandı. Peki, Yıldız Asyalı evli mi, kaç yaşında, eşi kim? Yıldız Asyalı kimdir?
23.02.2022 Magazin
Yıldız Asyalı ağlayarak isyan etti!
Yıldız Asyalı ağlayarak isyan etti! Oyuncu Yıldız Asyalı, 29 Haziran’da yönetmen Kerem Saka ile Bodrum’da nikah masasına oturmuştu. Evliliklerinde sorunlar yaşayan çift, önceki gün evlerini ayırdı. Asyalı daha sonra ise paylaştığı bir video ile sosyal medyada olay oldu.
2.08.2020 Magazin
Yıldız Asyalı yine yalnız
Yıldız Asyalı yine yalnız Oyuncu Yıldız Asyalı 2015’te nikah masasına oturduğu Emre Vatansever’den Ocak 2018’de boşanmıştı
14.06.2019 Magazin
Yıldız Asyalı'nın yüzüne ne oldu?
Yıldız Asyalı'nın yüzüne ne oldu? 'Eyvah Kızım Büyüdü' dizisiyle ünlenen oyuncu Yıldız Asyalı, Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu.
16.05.2019 Magazin
"Arda Kural ilk ve en büyük aşkımdı"
"Arda Kural ilk ve en büyük aşkımdı" Oyuncu Yıldız Asyalı, katıldığı magazin programında herkesi şaşırtan bir itirafta bulunarak, "Benim ilk ve en büyük aşkım Arda Kural'dı" dedi.
25.12.2018 Magazin
Yıldız Asyalı'ya nazar değdi
Yıldız Asyalı'ya nazar değdi Ünlü oyuncu Yıldız Asyalı, Bodrum'da objektiflere yansıdı. Asyalı'nın askıda olan kolu dikkat çekti
15.08.2018 Magazin
Eşinden boşanan ünlü ismi görenler tanıyamıyor!
Eşinden boşanan ünlü ismi görenler tanıyamıyor! Geçtiğimiz ocak ayında eşinden boşanan bir çocuk annesi Yıldız Asyalı, Bodrum tatiline Gümüşlük'te devam ediyor.
6.08.2018 Magazin
Ünlü olmak için müzik yapmıyorum
Ünlü olmak için müzik yapmıyorum Elif isimli günlük dizi filmin sevilen oyuncusu Yıldız Asyalı, kendi imzasını taşıyan “Benim Hikayem” isimli şarkısını seslendirdi.
7.05.2018 Magazin
Sessizce  boşandık
Sessizce boşandık 2015 yılında iş adamı Emre Vatansever ile dünyaevine giren Yıldız Asyalı’nın boşandığı ortaya çıktı.
15.01.2018 Magazin
27 kilo verdi, setlere döndü!
27 kilo verdi, setlere döndü! Anne olmasıyla birlikte 80 kilolara çıkan Yıldız Asyalı, bir aşkını kucağına alırken, diğer aşkı oyunculuk için kısa sürede 27 kilo verdi.
7.12.2017 Magazin
Yıldız Asyalı bomba gibi dönüyor...
Yıldız Asyalı bomba gibi dönüyor... Kanal 7’de yayınlanan Elif dizisi, yenilenen oyuncu kadrosuyla geçtiğimiz ay dördüncü sezona merhaba dedi. Kadroya katılan yeni transferlerden birisi de Yıldız Asyalı oldu.
12.10.2017 Magazin
Fit anne
Fit anne Yıldız Asyalı, ailesiyle çıktığı Bodrum tatiline tek başına devam ediyor.
29.08.2017 Magazin
Her zaman fit
Her zaman fit UMUT ÜNVER / VATAN MAKARON
17.08.2017 Magazin
Denize kaçtım
Denize kaçtım Oyuncu Yıldız Asyalı, yaz tatiline Bodrum Gümüşlük’te devam ediyor.
10.08.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yıldız Asyalı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yıldız asyalı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.