Yevhen Seleznyov

Yevhen Seleznyov

Son dakika Yevhen Seleznyov haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yevhen Seleznyov ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yevhen Seleznyov haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yevhen Seleznyov

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yevhen seleznyov gelişmeleri de dahil olmak üzere 23 yevhen seleznyov haberi bulunmuştur. Tüm yevhen seleznyov haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bursaspor - Fenerbahçe: 2-1
Bursaspor - Fenerbahçe: 2-1 Bursaspor, ülkemizde ve dünya çocuklarına farkındalık oluşturmak için oynanan hazırlık maçında sahasında Fenerbahçe ile karşılaştı. Müsabaka, ev sahibi ekibin 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.
8.09.2019 Futbol
Yevhen Seleznyov, U-21 ile idmanlara çıkıyor
Yevhen Seleznyov, U-21 ile idmanlara çıkıyor Akhisarspor'da ismi Galatasaray ile anılan ve geçtiğimiz günlerde kadro dışı bırakılan golcü futbolcu Yehven Seleznyov U-21 takımıyla çalışmalarını sürdürüyor.
30.11.2018 Galatasaray
Seleznyov gelişmesi! Devre arasında Galatasaray...
Seleznyov gelişmesi! Devre arasında Galatasaray... Son olarak Süper Lig'in 8.haftasında oynanan Trabzonspor maçında gol atan Akhisarsporlu Seleznyov, lig ve UEFA'da beklenen katkıyı yapamadı. 33 yaşındaki forvetin devre arasında satılması gündemde.
20.11.2018 Futbol
Akhisarspor'da Seleznyov golü unuttu...
Akhisarspor'da Seleznyov golü unuttu... Spor Toto Süper Lig'de milli maçların ardından evinde Bursaspor'la karşı karşıya gelecek Akhisarspor'un gol yollarındaki en önemli ismi Yevhen Seleznyov, son 5 maçta sessiz kaldı.
18.11.2018 Futbol
Trabzon'un kabusu Akhisar'da sona erdi!
Trabzon'un kabusu Akhisar'da sona erdi! Kasımpaşa galibiyetiyle moral bulan Trabzonspor, Akhisar’ı da Sosa, Burak ve Novak’ın attığı gollerle 3-1mağlup etti. Deplasman hasretine son veren Bordo-Mavililer, aynı zamanda bu sezon ilk kez üst üste 2. maçını kazandı.
8.10.2018 Trabzonspor
Akhisarspor'un UEFA Avrupa Ligi kadrosu belli oldu!
Akhisarspor'un UEFA Avrupa Ligi kadrosu belli oldu! Akhisarspor'un ilk kez mücadele edeceği UEFA Avrupa Ligi kadrosu belli oldu.
5.09.2018 Futbol
Yevhen Seleznyov'dan Galatasaray mesajı!
Yevhen Seleznyov'dan Galatasaray mesajı! Yevhen Seleznyov, Instagram hesabından Galatasaray taraftarlarını heyecanlandıran bir paylaşımda bulundu.
31.08.2018 Galatasaray
Akhisarspor ağır yaralı
Akhisarspor ağır yaralı Spor Toto Süper Lig'de sezonun ilk 2 maçını 1 puanla geçerek en kötü başlangıcını yapan Akhisarspor, lig başlar başlamaz önemli oyuncularını uzun süreliğine kaybetmenin şokunu da yaşadı.
24.08.2018 Futbol
"Fenerbahçe'yi hem ligden hem kupadan ettik"
"Fenerbahçe'yi hem ligden hem kupadan ettik" Spor Toto Süper Lig'de kalma mücadelesi veren Teleset Mobilya Akhisarspor'un golcü ismi Yevhen Seleznyov, Fenerbahçe'ye Ziraat Türkiye Kupası'nda şans tanımadıklarını, ayrıca sarı lacivertli ekipten ligde de 6 puan alarak şampiyonluktan uzaklaştırdıklarını söyledi.
14.05.2018 Fenerbahçe
Golcü oyuncudan G.Saray itirafı!
Golcü oyuncudan G.Saray itirafı! Teleset Mobilya Akhisarspor'la adeta kendine gelen Yevhen Seleznyov, ülkesinde açıklamalar yaptı. Igor Tudor döneminde Galatasaray'a transfer olmaya yaklaştığını belirten Seleznyov, Karabükspor'la ilgili de konuştu.
25.03.2018 Galatasaray
Gençlerbirliği-Akhisarspor: 1-1
Gençlerbirliği-Akhisarspor: 1-1 Akhisarspor'u konuk eden Gençlerbirliği, 90+4'te bulduğu golle mücadeleden 1 puan çıkartmayı başardı.
17.03.2018 Futbol
Seleznyov: ''Karabükspor'da 6 ay zaman kaybettim''
Seleznyov: ''Karabükspor'da 6 ay zaman kaybettim'' Spor Toto Süper Lig'in 24'üncü haftasında Teleset Mobilya Akhisarspor, Fenerbahçe'yi 3-2 mağlup etti.
4.03.2018 Futbol
Akhisar çeyrek finalde!
Akhisar çeyrek finalde! Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanş maçında Teleset Mobilya Akhisarspor ile Boluspor, Manisa 19 Mayıs Stadı’nda karşılaştı.
17.01.2018 Futbol
Göztepe'ye Kardemir Karabükspor'dan iki yıldız
Göztepe'ye Kardemir Karabükspor'dan iki yıldız SÜPER Lig'de ilk yarının son haftasında deplasmanda Galatasaray'a 3-1 yenilerek devre arasına 30 puanla 6'ncı sırada giren Göztepe'nin transfer listesi oluşmaya başladı.
26.12.2017 Göztepe
Galatasaray Seleznyov'u istiyor
Galatasaray Seleznyov'u istiyor Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, Radyospor'da yayınlanan Transfer Hattı programına konuştu.
15.08.2017 Galatasaray
Karabükspor'dan tek kurşun
Karabükspor'dan tek kurşun Evinde aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken Karabükspor, üst üste 4. galibiyetini Gençlerbirliği karşısında aldı.
24.09.2021 Gençlerbirliği
Karabük'te şok sakatlık!
Karabük'te şok sakatlık! Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'de sezonun ikinci bölümünün hazırlıklarına devam etti.
9.01.2017 Futbol
Karabükspor'da çifte imza! Biri atacak diğeri tutacak
Karabükspor'da çifte imza! Biri atacak diğeri tutacak Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor, Ukrayna Premiere Lig takımlarından Shakhtar Donetsk’in golcü oyuncusu Yevhen Seleznyov ve Dinamo Kiev’in kalecisi Oleksandr Rybka ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı.
5.01.2017 Futbol
Karabükspor'da 2 imza birden
Karabükspor'da 2 imza birden Kardemir Karabükspor, daha önce ön anlaşmaya vardığı kaleci Oleksandr Rybka ve forvet Yevhen Seleznyov ile sözleşme imzaladı.
4.01.2017 Futbol
Karabükspor'dan dev transfer! Shakhtar'ın yıldızı...
Karabükspor'dan dev transfer! Shakhtar'ın yıldızı... Shakhtar Donetsk, Yevhen Seleznyov'u Kardemir Karabükspor'a transfer olduğunu açıkladı.
26.12.2016 Futbol
Finalin adı: Dnipro- Sevilla
Finalin adı: Dnipro- Sevilla UEFA Avrupa Ligi'nde finalin adı belli oldu.
14.05.2015 Futbol
Gecenin sürprizi İtalya'da!
Gecenin sürprizi İtalya'da! UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçında Napoli evinde Dnipro'yu konuk etti.
7.05.2015 Futbol
Yevhen Seleznov, Malaga'da!
Yevhen Seleznov, Malaga'da! Akhisarspor'dan ayrılan ve Galatasaray'ın da gündeminde olan Yevhen Seleznov, Malaga ile anlaştı.
10.01.2019 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Yevhen Seleznyov ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yevhen seleznyov haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.