Yeşil Işık

Yeşil Işık

Son dakika yeşil ışık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeşil ışık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeşil ışık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeşil Işık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeşil ışık gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.576 yeşil ışık haberi bulunmuştur. Tüm yeşil ışık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Arda Güler'den ayrılığa yeşil ışık! Ezeli rakipler transfer görüşmelerine başlıyor
Arda Güler'den ayrılığa yeşil ışık! Ezeli rakipler transfer görüşmelerine başlıyor Real Madrid'den bu yaz ayrılması beklenen Arda Güler, Florentino Perez ile görüşme gerçekleştirdi ve kiralık olarak ayrılmayı kabul etti. Ezeli rakipler Arda Güler'i transfer etmek için yarış halinde...
21.04.2024 Şampiy10
Beşiktaş'tan dev operasyon! Milli yıldızdan transfere yeşil ışık
Beşiktaş'tan dev operasyon! Milli yıldızdan transfere yeşil ışık Beşiktaş'ta gelecek sezon öncesi taşlar yerinden oynayacak. Şampiyonluk mücadelesi için iddialı bir kadro kurmak isteyen siyah-beyazlıların istediği yıldızlar ortaya çıktı. İşte detaylar...
11.04.2024 Beşiktaş
İstanbul'da taksiciyle yayanın kavgası kameralara yakalandı!
İstanbul'da taksiciyle yayanın kavgası kameralara yakalandı! İstanbul'un Güngören semtinde yolun karşısına geçmeye çalışan yaya ile taksi şoförü arasında tartışma çıktı. Taksici, aracından inerek yayaya yumruk atıp olay yerinden kaçtı. Yaşanan tartışma ve taksicinin yayaya yumruk attığı anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yakalandı.
4.04.2024 Gündem
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın güveni tam
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın güveni tam Fenerbahçe’de teknik heyetin öncelikli gündemi milli aradan sonra üst üste oynanacak maçlar. İsmail Kartal’ın yardımcılarıyla yaptığı toplantıda sakat isimlerin dönüşünün çok önemli olduğunu vurgularken, takımına güvendiğini ifade ettiği öğrenildi.
24.03.2024 Şampiy10
Galatasaray'a Premier Lig'den 15 milyon euroluk sağ bek! Transfere yeşil ışık yaktı
Galatasaray'a Premier Lig'den 15 milyon euroluk sağ bek! Transfere yeşil ışık yaktı Sacha Boey'in Bayern Münih'e transferi sonrası sağ bek için çözüm arayışlarına başlayan Galatasaray, hedefindeki ismi belirledi. Sarı-kırmızılıların kadroya katmak istediği yıldız oyuncu, bu transfere yeşil ışık yaktı.
24.03.2024 Şampiy10
Biden'ın F-16 hamlesi dünyada manşet oldu!
Biden'ın F-16 hamlesi dünyada manşet oldu! Biden yönetiminden Türkiye’ye F-16 satışına destek geldi. ABD Başkanı Türkiye’ye F-16 satışını onaylamaları için Kongre üyelerine mektup gönderdi. Biden'ın bu hamlesi dünyanın gündemine birinci sıradan giriş yaptı. New York Times diplomatik girişimlere dikkat çekti ve Biden'ın mektubunda satışın hızla onaylanması çağrısında bulunduğunu yazdı. Yunan basını ise 'ABD Başkanı Erdoğan'a Savaş Uçağı Verdi' yorumunda bulundu. ABD Başkanı Joe Biden Türkiye’ye F-16 satışını onaylamaları için Kongre üyelerine mektup gönderdi.
25.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın planını manşetten duyurdular: F-16'lar Türkiye'ye geliyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın planını manşetten duyurdular: F-16'lar Türkiye'ye geliyor TBMM'nin İsveç’in NATO’ya katılımına onay vermesi dünyanın gündemine birinci sıradan giriş yaptı. Dünyanın dört bir yanından pek çok haber kuruluşu bu gelişmeyi manşetlerinden okurlarına duyurdu. İsveç, sürecin tamamlanması için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzası için geri sayıma geçerken Yunan Kathimerini gazetesi Erdoğan'ın bu süreçte izleyeceği yolu yazdı.
24.01.2024 Gündem
Fenerbahçe Beko'nun gündemindeydi! Zalgiris'ten ayrılığa yeşil ışık
Fenerbahçe Beko'nun gündemindeydi! Zalgiris'ten ayrılığa yeşil ışık Dimitris Itoudis'le yollarını ayırdıktan sonra Sarunas Jasikevicius'u başantrenörlük görevine getiren Fenerbahçe Beko'nun Zalgiris'in yıldızı ile ilgilendiği iddia edilmişti. Litvanya ekibinden ayrılığa yeşil ışık geldi.
17.12.2023 Şampiy10
Beşiktaş'tan Anderson Talisca hamlesi! Gözler Suudi Arabistan'da
Beşiktaş'tan Anderson Talisca hamlesi! Gözler Suudi Arabistan'da Beşiktaş'ta son dönemde gündem Anderson Talisca... Al Nassr’la transfer önceliği anlaşması yapan siyah-beyazlıların Ocak ayında ilk hamleyi Anderson Talisca için yapması bekleniyor.
6.12.2023 Beşiktaş
Fenerbahçe transferde atağa geçti! Edin Dzeko bizzat devreye girdi: Rade Kruic, Pape Gueye, Ezequiel Fernandez...
Fenerbahçe transferde atağa geçti! Edin Dzeko bizzat devreye girdi: Rade Kruic, Pape Gueye, Ezequiel Fernandez... Fenerbahçe ara transfere hızlı giriyor. Serie A devinin, Boca Juniorslı Ezequiel Fernandez konusunda önemli aşama kaydettiği öğrenildi. Sezon başında Fenerbahçe’ye yeşil ışık yakan yıldız ismin, bu konuda hâlâ istekli olduğu belirtildi. Yönetim, orta saha oyuncusu için Avrupa devinden bu kez olumlu bir yaklaşım gelmesini umuyor. İşte tüm detaylar...
22.11.2023 Fenerbahçe
Bakan Fidan: Vahim olan Batılı ülkelerin Gazze'deki vahşet karşısında tam bir sessizliğe bürünmesi
Bakan Fidan: Vahim olan Batılı ülkelerin Gazze'deki vahşet karşısında tam bir sessizliğe bürünmesi Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Gazze'deki saldırıların halen devam etmesinin utanç verici olduğunu belirterek, "Daha da vahim olan İsrail üzerinde nüfus sahibi Batılı ülkelerin Gazze'deki vahşet karşısında tam bir sessizliğe bürünmeleridir. Batı dünyasını Gazze'de alenen işlenen insanlık suçuna ortak olmamaya çağırıyorum" dedi.
16.11.2023 Gündem
Kenan İmirzalıoğlu'ndan romantik açıklama: Rabbim aklımı aldı, yerine Sinem'i koydu
Kenan İmirzalıoğlu'ndan romantik açıklama: Rabbim aklımı aldı, yerine Sinem'i koydu Kenan İmirzalıoğlu, geçtiğimiz gün Etiler'de görüntülendi. 2016'da dünyaevine girdiği meslektaşı Sinem Kobal hakkında dikkat çeken ifadeler kullanan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal'a ilk değil; dördüncü görüşte vurulduğunu açıkladı. Ünlü isim, üçüncü çocuğa da yeşil ışık yaktı.
5.11.2023 Magazin
Ben yaşlıyım diye karıma istediği erkekle görüşmesi için izin vermiştim... Yine de gizli işler yapıyor!
Ben yaşlıyım diye karıma istediği erkekle görüşmesi için izin vermiştim... Yine de gizli işler yapıyor! ABD'de ekranlara gelen Real Housewives of Potomac adlı reality şov ile adını duyuran Mia Thornton ile eşi Gordon Thornton uzun yıllarıdır magazin gündemini meşgul ediyor. Gordon Thornton TMZ adlı internet sitesine çarpıcı açıklamalar yaptı. Bunlar arasında en çok konuşulanı da cinsel hayatını sürdürebilmesi ve bu konudaki ihtiyaçlarını giderebilmesi konusunda Mia'ya "yeşil ışık" yaktığını söylemesi oldu.
12.10.2023 Magazin
Ünlü rap'çi Şehinşah kaza geçirdi!
Ünlü rap'çi Şehinşah kaza geçirdi! Şehinşah adıyla tanınan ünlü rap sanatçısı Ufuk Yıkılmaz, Ankara’ya konsere gittiği esnada Sakarya’da kaza geçirdi. Şarkıcı, geçirdikleri kazayı sosyal medya hesabından paylaştı.
2.10.2023 Magazin
Rafet El Roman'dan evliliğe yeşil ışık! ' Gerçek aşıklar aynı yaştadır'
Rafet El Roman'dan evliliğe yeşil ışık! ' Gerçek aşıklar aynı yaştadır' Ünlü şarkıcı Rafet El Roman, geçtiğimiz gün Kıbrıs'ta konser verdi. Sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, 24 yaş küçük aşkı Yasemin Gergeç ile evliliğe yeşil ışık yakarak; yaş farkı konusu hakkında açıklama yaptı.
2.10.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Makro ekonomiyi güçlendirecek adımlar atılıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Makro ekonomiyi güçlendirecek adımlar atılıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da Türkiye Müteahhitler Birliği Yurtdışı Müteahhitlik Hizmetleri Başarı Ödülleri Töreni’nde konuştu. Erdoğan, ''Dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olmayı hedefleyen Türkiye'nin 2023 ve 2071 hedefleri hayal değil. Gözümüzü 2053'e diktik'' açıklamasında bulundu.
22.08.2023 Gündem
İkinci el telefon almak isteyen vatandaş üst üste 3 kez dolandırıldı! Şok eden olay
İkinci el telefon almak isteyen vatandaş üst üste 3 kez dolandırıldı! Şok eden olay İstanbul’da güvenilir bir online satış platformuna 2'nci el telefon ilanı koyan dolandırıcılar, ürünü almak için kendilerine ulaşan vatandaşı dolandırdı. 2'nci el telefon almak isteyen vatandaş, güvenilir siteden görüp aradığı şahsın kendi kopyaladıkları sitenin linkini göndermesi üzerine 3 kez ödeme yaptı. Dolandırıldığını anlayan mağdur savcılığa giderek suç duyurusunda bulundu.
22.08.2023 Yaşam
Borsa İstanbul'dan rekor üstüne rekor!
Borsa İstanbul'dan rekor üstüne rekor! Borsa İstanbul yükselişle açıldı. BİST güne yüzde 0,76 oranında primle 7856 puandan başladı. Açılışta 317 Hisse yükselirken 59 hisse düştü.
22.08.2023 Ekonomi
Altında her şey tersine döndü! Yeni rekorlara yeşil ışık yaktı, perşembe günü işaret edildi
Altında her şey tersine döndü! Yeni rekorlara yeşil ışık yaktı, perşembe günü işaret edildi Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Altın fiyatlarında her şey tersine döndü. Geçen hafta sert düşüş gösteren altın fiyatları yeni hafta itibarıyla yönünü değiştirdi. Piyasaların gözü kulağı ise perşembe günü başlayacak olan Jackson Hole Sempozyumu’nda olacak. Uzman isimlerden yapılan tahminlere göre altın fiyatları yeni rekorlar için harekete geçecek. Yıl sonunda ise altın tüm zamanların en yükseğine ulaşacak. İşte altın fiyatlarıyla ilgili merak edilen tüm detaylar...
22.08.2023 Ekonomi
Altay Bayındır bilmeden son maçına çıkmış! İsmail Kartal açıkladı, yeni kaleci hayırlı olsun
Altay Bayındır bilmeden son maçına çıkmış! İsmail Kartal açıkladı, yeni kaleci hayırlı olsun UEFA Konferans Ligi’ndeki mücadelede Kanarya 1-0 öndeyken penaltı kurtaran ve iki kritik şutta gol izni vermeyen İrfan Can Eğribayat ilk 11 için yeşil ışık yaktı. Kadıköy'de birkaç gün önce önce oynanan lig maçında Altay Bayındır, performansıyla tribünlerden tepki görmüştü. Bu gelişmelerden sonra İsmail Kartal kararını değiştirdi. İşte gelişmeler...
19.08.2023 Fenerbahçe
Ünlü şarkıcı Hakan Altun evleniyor mu? Açıklamalarıyla kafa karıştırdı!
Ünlü şarkıcı Hakan Altun evleniyor mu? Açıklamalarıyla kafa karıştırdı! Arabesk müziğin en sevilen isimlerinden Hakan Altun, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Altun, muhabirlerin evlilik sorularına yeşil ışık yaktı.
18.08.2023 Magazin
ABD ordusu askeri Kuzey Kore'ye sığındı: Kaçışıyla ilgili kritik detaylar gün yüzüne çıktı!
ABD ordusu askeri Kuzey Kore'ye sığındı: Kaçışıyla ilgili kritik detaylar gün yüzüne çıktı! ABD ordusunda dünyayı şoke eden bir gelişme yaşandı. Travis King isimli 23 yaşındaki ABD askeri, geçtiğimiz aylarda sınırdan kaçarak Kuzey Kore’ye sığındı.
16.08.2023 Dünya
Rafet El Roman evliliğe yeşil ışık yaktı! 'Yasemin'le evlenebilirim'
Rafet El Roman evliliğe yeşil ışık yaktı! 'Yasemin'le evlenebilirim' Geçtiğimiz günlerde Rafet El Roman’ın (54) bir yıldır kendisinden 24 yaş küçük Yasemin Gergeç (30) ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Çift önceki gün, Nişantaşı'nda görüntülendi. Rafet El Roman hem kendisiyle ilgili eleştirilere yanıt verdi hem de evlilik sinyali verdi.
30.07.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emekli maaşı açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emekli maaşı açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu hafta Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni kapsayan Körfez turunu tamamladı. Özellikle ekonomi alanında yeni iş birliği anlaşmaları yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turu dönüşünde gazetecilere önemli değerlendirmelerde bulundu.
21.07.2023 Gündem
Erdoğan'ın Kıbrıs hamlesi damga vurdu! ABD'li senatörden skandal Türkiye açıklaması
Erdoğan'ın Kıbrıs hamlesi damga vurdu! ABD'li senatörden skandal Türkiye açıklaması ABD Senatosu’nun sıkı Yunan-Rum dostu olan Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı Bob Menendez, skandal bir açıklamaya imza attı. Türkiye karşıtı açıklamaları ile tanınan Menendez bir kez daha Türkiye'yi hedef aldı. Menendez'in sözleri Yunan basınında geniş yer buldu. Komşu basını Erdoğan'ın uçuş rotası ile verdiği mesajı da manşetlerine taşıdı.
21.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yeşil Işık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeşil ışık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.