Yerli Oto

Yerli Oto

Son dakika yerli oto haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yerli oto ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yerli oto haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yerli Oto

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yerli oto gelişmeleri de dahil olmak üzere 312 yerli oto haberi bulunmuştur. Tüm yerli oto haberleri aşağıda listelenmiştir.
Togg, elektrikli SUV segmentinde pazar lideri
Togg, elektrikli SUV segmentinde pazar lideri Togg, haziran sonu itibarıyla 808 adet T10X satışı ile tüm sınıflardaki elektrikli SUV’ları geride bırakarak pazar lideri oldu. C-SUV segmentinde ise yüzde 28,9’luk paya ulaştı.
7.07.2023 Ekonomi
Togg'a yoğun ilgi! "100 yılık bir devrim"
Togg'a yoğun ilgi! "100 yılık bir devrim" Şırnak'a getirilip, Kent Meydanı'nda sergilenen Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg, yoğun ilgi gördü.
9.05.2023 Gündem
TOGG için büyük gün yarın: Gözler saat 19.23'te!
TOGG için büyük gün yarın: Gözler saat 19.23'te! Türkiye'nin Otomobili Togg, için geri sayım başladı. Ön sipariş hakkı 3 farklı yöntemle sunulacak. Togg'a ön sipariş hakkı sunan NFT açık artırması yarın başlıyor.
4.02.2023 Ekonomi
Gram altın fiyatları sert düştü! Uzmanlar nedenini açıkladı
Gram altın fiyatları sert düştü! Uzmanlar nedenini açıkladı Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Son rekor sonrası gram altında sert kayıplar görüldü, açıklamalar art arda geldi. “Altın fiyatlamada 1123.55 ve 1103.40 destek oluşturabilir” tahmininde bulunan uzmanlar tarihi düşüşün nedenlerini açıkladı.
4.02.2023 Ekonomi
Yerli oto şarj altyapısı için kâr paylaşımı
Yerli oto şarj altyapısı için kâr paylaşımı Piyasaya çıkmak için gün sayan yerli elektrikli otomobil Togg’un şarj altyapısı için oda ve borsalarla ortak yapı hayata geçirilecek.
4.02.2023 Ekonomi
TOGG için büyük gün! 'Dünya çapında bir olay'
TOGG için büyük gün! 'Dünya çapında bir olay' TOGG'un Gemlik Kampüsü'nün açılışı için geri sayım sürerken Beykent Üniversitesi'nden Dr. Osman Simav, CNN Türk canlı yayınında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
29.10.2022 Gündem
TOGG için geri sayım başladı! Yeni detaylar ortaya çıktı
TOGG için geri sayım başladı! Yeni detaylar ortaya çıktı Yerli otomobil TOGG için geri sayım heyecanı sürüyor. Türkiye'nin heyecanla beklediği TOGG'un 2023'ün ilk aylarında yollarda olması beklenirken yeni detaylar da ortaya çıkmaya devam ediyor.
7.10.2022 Ekonomi
TOGG’da ilk batarya üretildi
TOGG’da ilk batarya üretildi Yerli otomobil TOGG’da çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Gebze’de bulunan merkezde ilk prototip batarya üretildi.
8.08.2022 Ekonomi
Yerli araba TOGG için 81 ilde harekete geçildi! Flaş talimat
Yerli araba TOGG için 81 ilde harekete geçildi! Flaş talimat Türkiye’nin yerli arabası TOGG’un gelecek yıl pazara çıkması hedeflenirken, kritik gelişme öncesi çalışmalar hız kazandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yüksek hızlı şarj istasyonlarının 81 ilin genelinde kurulmasına yönelik talimatı sonrası Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu harekete geçti. İlk 6 ay içinde 50 şarj ünitesi kurulması kararlaştırıldı...
3.04.2022 Bilim ve Teknoloji
Yerli otomobil TOGG'dan CES 2022 paylaşımı: Yeni model mi?
Yerli otomobil TOGG'dan CES 2022 paylaşımı: Yeni model mi? Yerli otomobil TOGG, CES 2022 fuarı öncesi sosyal medyadan yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Paylaşılan kısa video sonrasında, görüntülerdeki tasarımın sedan modele ait olduğu ve sürpriz bir tanıtım gelebileceği konuşulmaya başlandı.
4.01.2022 Otomobil
TOGG, Türk otomotiv tedarik sanayi için 'tam bir boy aynası'
TOGG, Türk otomotiv tedarik sanayi için 'tam bir boy aynası' Taşıt Araçları Tedarik Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Albert Saydam, "Türk otomotiv sanayisi bir aracın yüzde 80'ini üretebilir durumda.' dedi.
21.11.2021 Bilim ve Teknoloji
TOGG'dan resmi açıklama geldi!  Türkiye'de bir ilk gerçekleşti
TOGG'dan resmi açıklama geldi! Türkiye'de bir ilk gerçekleşti Türkiye'nin yerli otomobili TOGG dünyanın en prestijli tasarım ödüllerinden iF Design Awards 2021'de büyük bir ödüle layık görüldü.
18.04.2021 Ekonomi
TOGG'dan duyuru! Yerli otomobil...
TOGG'dan duyuru! Yerli otomobil... Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu’nun (TOGG) Gemlik Tesisi’nde başlayan inşaat çalışmalarında; boyahane, enerji, gövde ve giriş binalarının alt yapı çalışmalarının tamamlandığı duyuruldu.
18.02.2021 Otomobil
Türkiye'nin Otomobili'nin üretim tesisinde çalışmalar hızla sürüyor! Son hali görüntülendi...
Türkiye'nin Otomobili'nin üretim tesisinde çalışmalar hızla sürüyor! Son hali görüntülendi... Yerli otomobil TOGG'un üretileceği TOGG Platform Tasarım ve Üretim Merkezi'nin inşaat çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor.
18.11.2020 Otomobil
'TOGG, mobil akıllı cihaz projesi olarak öne çıkıyor'
'TOGG, mobil akıllı cihaz projesi olarak öne çıkıyor' Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Kacır, "TOGG, aslında bir otomobil projesi olmanın ötesinde, mobil akıllı cihaz projesi olarak öne çıkıyor." dedi.
27.10.2020 Bilim ve Teknoloji
Kapış kapış satıldı! İlk 6 ayda yerlinin yıldızı yeniden parladı...
Kapış kapış satıldı! İlk 6 ayda yerlinin yıldızı yeniden parladı... Bu yılın ilk yarısında otomotiv satışlarında gözle görülür en önemli değişim, kuşkusuz Türkiye’de üretilen araçların satışlarındaki artış oldu. Yerlilerin toplam satışlardaki payı yüzde 43.6’dan yüzde 50’ye yaklaştı.
6.07.2020 Ekonomi
Yerli otomobille ilgili flaş gelişme!
Yerli otomobille ilgili flaş gelişme! Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, "Yerli otomobil fabrikasının temeli atılıyor, Bursalı TOGG 2022'de yollarda olacak" dedi.
1.07.2020 Otomobil
Bakan Varank'tan yerli otomobil açıklaması
Bakan Varank'tan yerli otomobil açıklaması Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yerli otomobil ile ilgili son gelişmeleri paylaştı. Yerli otomobilin fiyatıyla ilgili de konuşan Bakan Varank, "Tabiki bir avantajı olacak ama dünya ile rekabet edebilecek bir fiyat politikası uygulamak üzerede arkadaşlarımız çalışıyorlar. Ama bugünden şöyle olacak böyle olacak demek doğru olmaz." dedi.
21.06.2020 Gündem
Yerli Otomobil fabrikası tanıtımı ertelendi
Yerli Otomobil fabrikası tanıtımı ertelendi Yerli Otomobil'in fabrikasının yapılacağı Bursa'nın Gemlik ilçesindeki tanıtım ertelendi. Tanıtım tarihi ilerleyen günlerde belli olacak.
11.03.2020 Ekonomi
Yerli otomobilde ÇED başvuru dosyası halkın görüşüne açıldı
Yerli otomobilde ÇED başvuru dosyası halkın görüşüne açıldı Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubunun (TOGG) Gemlik'te Elektrikli Otomobil Üretim Tesisi Projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) başvuru dosyası, halkın görüşüne açıldı.
2.03.2020 Ekonomi
İhtiyaç kredisi faiz oranları! İndirim üstüne indirim...
İhtiyaç kredisi faiz oranları! İndirim üstüne indirim... Şubat ayı itibarıyla ihtiyaç kredisi faiz oranı taban puanı yüzde 0,89 ile son yılların en düşük seviyesine gerilerken, yüksek faiz oranlarından kredi kullananlar yeniden yapılandırma için başvuruda bulunuyor. Uzmanlar ihtiyaç kredisini yapılandırmanın iki şekilde yapılabildiğini ve erken ödeme durumunda herhangi bir ceza olmadığını belirtiyor.
21.02.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yerli Oto ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yerli oto haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.