Yer

Yer

Son dakika yer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yer gelişmeleri de dahil olmak üzere 261.628 yer haberi bulunmuştur. Tüm yer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Binlerce kuşun bulunduğu Atatürk Parkı çocuklu ailelerin vazgeçilmezi oldu! "Simge gibi oldu"
Binlerce kuşun bulunduğu Atatürk Parkı çocuklu ailelerin vazgeçilmezi oldu! "Simge gibi oldu" Adana'da kentteki kuşların uğrak noktalarından biri olan Atatürk Parkı, sahip olduğu yoğun kuş popülasyonu nedeniyle çocuklu ailelerin vazgeçilmezi oldu.
7.05.2024 Adana
Dünyada 260 milyondan fazla kişiyi etkiledi, ölüme yol açıyor! Öksürük belirtileri arasında yer alıyor
Dünyada 260 milyondan fazla kişiyi etkiledi, ölüme yol açıyor! Öksürük belirtileri arasında yer alıyor Astım dünyada 260 milyondan fazla kişiyi etkileyen ve her yıl 450 binin üzerinde ölüme yol açtığını ifade eden İmmünoloji ve Alerji Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Zeynep Mısırlıgil, “Hastalık; tekrarlayan öksürük, nefes darlığı, göğüste baskı hissi, hırıltılı-hışıltılı solunum gibi yakınmalarla kendini gösterir” dedi.
7.05.2024 Gündem
İntegral neden yok? Bakan Tekin eleştirileri yanıtladı
İntegral neden yok? Bakan Tekin eleştirileri yanıtladı Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin yeni müfredatla ilgili eleştirileri tek tek yanıtladı, “Yüzde 35 oranında sadeleştirme yaptık. Katkı sunmak isteyen herkesi bekliyoruz. En demokratik yöntemle yapmaya çalıştık. Sürecin şeffaf sürmesinden yanayım” dedi.
7.05.2024 Gündem
İl il kurbanlık fiyatları 2024:İstanbul, Ankara büyükbaş küçükbaş kaç lira? Dana, koyun, keçi hisse fiyatı?
İl il kurbanlık fiyatları 2024:İstanbul, Ankara büyükbaş küçükbaş kaç lira? Dana, koyun, keçi hisse fiyatı? Kurbanlık fiyatları, 2024 Kurban Bayramı'na sayılı günler kala vatandaşların gündeminde yer almaya başladı.Dana, koyun, keçi gibi küçükbaş ve büyükbaş hayvanların canlı kilogram fiyatı birçok şehire göre farklılık gösterebiliyor. Peki, 2024 Kurbanlık fiyatları ne kadar? Küçükbaş-büyükbaş canlı kilo fiyatları ne kadar oldu? İl il kurbanlık fiyatları 2024...
7.05.2024 Gündem
Gayrimenkul sektöründe yeni gelişme! Sert düştü, işte detaylar
Gayrimenkul sektöründe yeni gelişme! Sert düştü, işte detaylar Ev alıp satacak herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Gayrimenkul sektörü ile ilgili yeni gelişme belli oldu. Rakamlar tek tek açıklandı. Yabancıların Türkiye’de yaptıkları tüm gayrimenkul yatırımları incelendi. Bu yılın ilk çeyreğinde, geçen yılın aynı dönemine göre; metrekare bazında yüzde 71, işlem sayısında yüzde 45 düşüş görüldü. Türkiye’yi tercih edenler listesinde yüzölçümü bazında Irak, adet bazında Rusya ilk sırada yer aldı.
7.05.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı sonrası ilk açıklama: Aynı adımı İsrail de atmalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı sonrası ilk açıklama: Aynı adımı İsrail de atmalı Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplandı. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamalarda bulundu.
6.05.2024 Gündem
Hamas ateşkes teklifini kabul etti
Hamas ateşkes teklifini kabul etti Hamas’a ait resmi Telegram hesabından yapılan açıklamada, Mısır ve Katar’ın sunduğu ateşkes anlaşması önerisinin kabul edildiği belirtildi. İsrail tarafından ise ateşkes anlaşması henüz resmi olarak onaylanmadı.
6.05.2024 Dünya
Bu linke sakın tıklamayın! Yeni yöntem ortaya çıktı, böyle ifşa oldular
Bu linke sakın tıklamayın! Yeni yöntem ortaya çıktı, böyle ifşa oldular İnternette sahte site üzerinden yüksek kazanç vaadiyle dolandırıcılık yöntemlerine bir yenisi eklendi. Hürriyet’in adının da kullanıldığı kopya internet sitesinden gelen linke tıklayan vatandaşlar formu doldurduktan sonra dolandırıcılık tuzağına düşürülüyor. Detaylar CNN TÜRK Muhabiri Emel Telli’nin haberinde…
7.05.2024 Gündem
Divriği Ulu Cami 9 yıllık restorasyonun ardından ibadete açıldı!
Divriği Ulu Cami 9 yıllık restorasyonun ardından ibadete açıldı! United Nations Educational Scientific and Cultural Organization (UNESCO) Dünya Kültür Miras Listesi'ndeki Divriği Ulu Cami ve Darüşşifası, 9 yıl süren restorasyonun ardından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın video konferansla katıldığı törenle yeniden ibadete açıldı.
6.05.2024 Gündem
Seçil Erzan davasında gelişme var! Mağdur sayısı 27’ye yükseldi
Seçil Erzan davasında gelişme var! Mağdur sayısı 27’ye yükseldi Spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan’ın da bulunduğu 26 mağdurun dolandırıldığı iddiasına ilişkin yargılanan Banka Şube Müdürü Seçil Erzan'ın davasına yeni iddianame daha eklendi. Mağdur sayısı 27’ye yükselirken, Seçil Erzan için istenen hapis cezası ise 87 yıldan 285 yıla çıkmış oldu. Erzan 24 Mayıs’ta tekrar hakim karşısına çıkacağı belirtildi.
6.05.2024 Gündem
Otomotiv ihracatı Nisan ayında arttı! 2,75 milyar dolar oldu
Otomotiv ihracatı Nisan ayında arttı! 2,75 milyar dolar oldu Türkiye otomotiv endüstrisinin nisan ayı ihracatı yüzde 2 artışla 2,75 milyar dolar oldu.
6.05.2024 Ekonomi
Cevahir AVM mimarı ile İkiz Kuleler’in mimarı aynı kişi mi? Cevahir AVM mimarı kimdir?
Cevahir AVM mimarı ile İkiz Kuleler’in mimarı aynı kişi mi? Cevahir AVM mimarı kimdir? İstanbul’da bulunan Cevahir Alışveriş merkezi mimarının Amerika Birleşik Devletleri’nde 11 Eylül saldırılarında yıkılan, İkiz Kuleler adıyla bilinen Dünya Ticaret Merkezi'nin mimarı ile aynı kişi olduğu iddia edildi. Peki, Cevahir AVM mimarı ile İkiz Kuleler’in mimarı aynı kişi mi? Cevahir AVM mimarı kimdir?
6.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi iyice canileşiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi iyice canileşiyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'deki Vakıf Haftası toplu açılış ve vakıf insan ödül töreninde açıklamalarda bulundu. İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına bir kez daha tepki gösteren Erdoğan, "İyice canileşen İsrail'i ateşkese zorlamak için baskının dozunu yükseltiyoruz 54 ürüne ihracat kısıtlaması getirmiştik. Geçen haftadan itibaren tüm ürünlerde ihracat ve ithalatı durdurduk. Soykırım davasına müdahil olmayı kararlaştırdık." dedi.
6.05.2024 Gündem
Proje okullarına öğretmen alımı ne zaman, proje okullarına öğretmen atama başvurusu ne zaman?
Proje okullarına öğretmen alımı ne zaman, proje okullarına öğretmen atama başvurusu ne zaman? Milli Eğitim Bakanlığınca özel program ve proje uygulayan eğitim kurumlarına öğretmen atamasına ilişkin başvuru şartlarının yer aldığı kılavuz yayımlandı. Kılavuzun yayımlanmasıyla şartlara ilişkin de detaylar sorgulanıyor. Peki, Proje okullarına öğretmen alımı ne zaman, proje okullarına öğretmen atama başvurusu ne zaman?
6.05.2024 Çalışma Hayatı
Milliyet Executive ile finans liderleri
Milliyet Executive ile finans liderleri Son dönemin gözdesi e-ticaretle yurt dışına açılmak isteyen şirketler, pek çok devlet desteğinden yararlanabilirken, süreç içinde püf noktalarına dikkat etmek büyük önem taşıyor. Ticaret Bakanlığı, e-ticaret yapacak şirketlere sağlanan desteklerle ilgili yeni bir rehber hazırladı. Destek başvurusunun hangi statüyle yapıldığı belirleyici olurken, e-ihracat destekleri, başvurudan ödemeye kadar 6 basamakta tamamlanıyor.
6.05.2024 Ekonomi
Almanya'da döner gündem oldu, şimdi de devlet desteği istediler
Almanya'da döner gündem oldu, şimdi de devlet desteği istediler Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier’in 22-24 Nisan tarihlerinde Türkiye’ye yaptığı resmi ziyarete ‘Berlin döneri’ götürmesinin yankıları sürerken Sol Parti, döner fiyatlarında artışın engellenmesi için devlet desteği verilmesini gündeme getirdi.
6.05.2024 Dünya
A101 9 Mayıs aktüel katalog 2024 yayınlandı! A101 beyaz eşya ve mutfak aletlerinde indirim var! A101'de bu hafta indirimli ürünler hangileri?
A101 9 Mayıs aktüel katalog 2024 yayınlandı! A101 beyaz eşya ve mutfak aletlerinde indirim var! A101'de bu hafta indirimli ürünler hangileri? A101 9 Mayıs aktüel katalog 2024 yayınlandı. Bu hafta A101'de indirimli ürünler arasında beyaz eşya, mutfak aletleri ve tekstil ürünleri yer alıyor. A101 ucuz alışveriş yapmak isteyenlerin merakla beklediği güncel kataloğu müşterilere özel yayınladı. İşte 9 Mayıs 2024 A101 katalog...
6.05.2024 Ekonomi
Koton ne zaman borsada işlem görecek, Koton kaç lot verdi? KOTON halka arz sonuçları açıklandı! Koton borsa işlem tarihi…
Koton ne zaman borsada işlem görecek, Koton kaç lot verdi? KOTON halka arz sonuçları açıklandı! Koton borsa işlem tarihi… Koton Halka arz sonuçları açıklandı. Koton Mağazacılık 30,50 TL hisse payı ile geçtiğimi hafta halka arz olmuştu. Halka arz sonucunda 3.471.254 yurt içi bireysel yatırımcıya dağıtım yapıldı. Halka arz büyüklüğü 4.166.300.000 TL olarak gerçekleşti. Peki, Koton halka arz borsada ne zaman işlem görecek? Koton kaç lot verdi, Koton ne zaman işlem görmeye başlayacak?
6.05.2024 Ekonomi
Ressam Şeref Sonel tarafından yapılan Atatürk portresi MEB envanterine girdi!
 Ressam Şeref Sonel tarafından yapılan Atatürk portresi MEB envanterine girdi! Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) envanterine dahil edilen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün okul kitaplarında ve sınıflarda yer alan portresi,  19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda sergilenmesi planlandığı açıklandı.
6.05.2024 Gündem
Eurovision 2024 hangi ülkede ve ne zaman düzenlenecek? Eurovision 2024 hangi kanalda yayınlanacak?
Eurovision 2024 hangi ülkede ve ne zaman düzenlenecek? Eurovision 2024 hangi kanalda yayınlanacak? Renkli sahne şovları ve hafızalarda yer alan şarkılarıyla Eurovision 2024 başlıyor. Eski ihtişamının olmadığı düşünülen şarkı yarışmasında ülkeler bu önemli organizasyonda yer alıyor. 2023 Eurovision, İngiltere'de düzenlenmiş ve Loreen isimli şarkıcı ülkesi İsveç adına kazanmıştı. Yarışmayı iki kez kazanan ilk kadın olmuştu. İlk yarı finalin 7 Mayıs 2024 günü gerçekleceşeği Eurovision 2024'te final 11 Mayıs'ta yapılacak. Peki Eurovision 2024 hangi ülkede ne zaman düzenlenecek? Eurovision 2024 hangi kanalda yayınlanacak?
6.05.2024 Yaşam
Kalabalık ailelerdeki sorun: Katı sabun mu daha hijyenik, sıvı sabun mu?
Kalabalık ailelerdeki sorun: Katı sabun mu daha hijyenik, sıvı sabun mu? Özellikle kalabalık ailelerde sorun haline gelen sabun kullanımı hakkında akıllarda bir soru yer etmiştir. Katı sabun mu daha sağlıklı ve hijyeniktir, sıvı sabun mu? İşte cevabı...
6.05.2024 Yaşam
Hıdırellez’de tuz yiyip yatmak ritüeli ne zaman yapılır, günah mı, Hıdırellez gecesi ne kadar tuz yenir? Hıdırellez’de neden tuz yenir, tuz yedikten sonra su içilir mi?
Hıdırellez’de tuz yiyip yatmak ritüeli ne zaman yapılır, günah mı, Hıdırellez gecesi ne kadar tuz yenir? Hıdırellez’de neden tuz yenir, tuz yedikten sonra su içilir mi? Hıdırellez tuz yiyp yatmak ne zaman, nasıl yapılır, ne kadar tuz gerekir? Hıdırellez gecesi tuz yiyip yatmak ritüeli, 4-5 Mayıs’ta kutlanacak Hıdırellez gecesinin yaklaşmasıyla sorgulanmaya başlandı. Dileklerini dileyip gül ağacının altına gömme ritüeli dışında, Hıdırellez’de tuz yiyip yatmak ritüeli de yapılıyor. Rivayete göre eğer bekarlar Hıdırellez gecesi tuz ya da tuzlu ekmek yer ve uykuya yatarsa gece rüyasında gelecekteki eşini görüyor. Umut, bereket ve yeni bir başlangıcın habercisi olan Hıdırellez’de tuz yiyip yatmak ritüeli ne zaman yapılır, Hıdırellez gecesi tuz yiyip yatmak günah mı, Hıdırellez’de tuz yiyip yatmak nasıl yapılır, Hıdırellez gecesi ne kadar tuz yenir, tuz yedikten sonra su içilir mi?
5.05.2024 Gündem
Galatasaray-Sivasspor maçında gol yağmuru: 6-1
Galatasaray-Sivasspor maçında gol yağmuru: 6-1 Süper Lig'in 35. haftasında lider Galatasaray sahasında Sivasspor'u 6-1 mağlup etti.
5.05.2024 Galatasaray
Fenerbahçe'nin Konyaspor maçı kamp kadrosu belli oldu! 4 eksik birden
Fenerbahçe'nin Konyaspor maçı kamp kadrosu belli oldu! 4 eksik birden Süper Lig'de 35. haftada yarın Konyaspor'la karşılaşacak olan Fenerbahçe'nin kadrosu açıklandı.
6.05.2024 Şampiy10
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
5.05.2024 İddaa

Benzer Haber Etiketleri

Yer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.