Yeniden

Yeniden

Son dakika yeniden haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeniden ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeniden haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeniden

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeniden gelişmeleri de dahil olmak üzere 91.033 yeniden haberi bulunmuştur. Tüm yeniden haberleri aşağıda listelenmiştir.
Estetikte yeni dönem! Dolgu uygulamalarıyla gençlik hayalleri gerçek oluyor
Estetikte yeni dönem! Dolgu uygulamalarıyla gençlik hayalleri gerçek oluyor Yüzde yaşlanma karşıtı nazolabial dolguların yanı sıra, dudak ve burun dolgusunun da yaygınlaştığını söyleyen Dermatoloji Uzmanı Dr. Hande Ulusal, dolgu uygulamalarına dair merak edilenleri açıkladı. Ulusal, " Kırışık giderici enjeksiyonlar, termal dolgu maddeleri gibi malzemelerle gençleşme fikri yaygınlaşıyor. Üstelik bu işlemler, insanların günlük hayatına hızla dönmesini de sağlıyor. Dolgu uygulamaları ile gençliğe dönüş hayali gerçek oluyor" dedi.
17.05.2024 Gündem
Bayhan Tiryakinim neden kaldırıldı? Bayhan nedenini açıkladı
Bayhan Tiryakinim neden kaldırıldı? Bayhan nedenini açıkladı Dünya listesine giren Tiryakinim'le birinci numaraya yerleşen Bayhan'ın şarkısı kaldırıldı. 'Tiryakinim' şarkısı Spotify'dan kaldırılan Bayhan Gürhan sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Şarkının neden kaldırıldığı merak ediliyor.
17.05.2024 Gündem
All Eyes on Refah ne demek? İsrail-Gazze savaşı
All Eyes on Refah ne demek? İsrail-Gazze savaşı İsrail-Gazze savaşıyla alakalı olan kelimenin anlamı merak ediliyor. Peki, "All Eyes On Rafah" ne demek? Ekim ayından bu yana Gazze nüfusunun yarısından fazlası, İsrail yetkililerinin onları Gazze'nin diğer bölgelerinden çıkarmaya zorlaması sonucunda Refah'a kaçtı. Birçoğu yaralı, ya da çok yaşlı, hasta ya da yeniden hareket edemeyecek kadar zayıf.  
17.05.2024 Gündem
Patara Deniz Feneri 500 yıllık uykusundan uyandı
Patara Deniz Feneri 500 yıllık uykusundan uyandı Milliyet Arkeoloji dergisi, 19 Mayıs Pazar günü yayımlanacak 37. sayısında Patara Deniz Feneri’ni ve yeniden ayağa kaldırılış hikâyesini mercek altına alıyor.
17.05.2024 Vitrin
Cumhurbaşkanlığı 5. Uluslararası Yat Yarışları Bodrum’da başlıyor
Cumhurbaşkanlığı 5. Uluslararası Yat Yarışları Bodrum’da başlıyor Cumhurbaşkanlığı 5. Uluslararası Yat Yarışları, Bodrum’da yelken tutkunlarının buluşma noktası olacak. 19 Mayıs’ta Yalıkavak Marina’dan start alacak ekipler sınıflarına göre Rodos Adası’nı ve Simi Adası’nı dönerek tekrar Yalıkavak Marina’da finiş verecekler. Halikarnas Kupası’nın takdim edileceği ödül töreni ise 25 Mayıs’ta Bodrum Kalesi’nde düzenlenecek.
17.05.2024 Diğer Sporlar
GTB heyeti TOBB 80. genel kuruluna katıldı! Çok sayıda davetli katıldı
GTB heyeti TOBB 80. genel kuruluna katıldı! Çok sayıda davetli katıldı Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı ve TOBB delegesi meclis üyeleri, Ankara’da düzenlenen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 80. Genel Kurulu’na katıldı.
17.05.2024 Gaziantep
Fenomen Ares davası sil baştan: Cezası düşen sanıklara tahliye
Fenomen Ares davası sil baştan: Cezası düşen sanıklara tahliye Antalya'da 'Ares' lakabıyla bilinen sosyal medya fenomeni Şeyhmus Özdemir'i (18) öldürdükleri suçlamasıyla haklarında 18'er yıl hapis cezası verilen Veysi Erdal (51) ile oğlu Kadir Ozan Erdal (29), dosyanın Yargıtay tarafından bozulmasının ardından yeniden hakim karşısına çıktı.
17.05.2024 Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş gençleri ağırladı: 19 Mayıs bir dönüm noktasının başlangıcıdır
TBMM Başkanı Kurtulmuş gençleri ağırladı: 19 Mayıs bir dönüm noktasının başlangıcıdır TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "19 Mayıs, bizim milli tarihimizin sıradan sayfalarından birisi değildir. Fevkalade önemli bir dönüm noktasının başlangıcıdır. Bir kararlılığın, azmin, istikametin ve inancın müşahhas halidir." dedi.
17.05.2024 Gündem
Galatasaray'da Dursun Özbek'ten Erden Timur için yeni hamle!
Galatasaray'da Dursun Özbek'ten Erden Timur için yeni hamle! 25 Mayıs'ta kongreye gitmeye hazırlanan Galatasaray'da en merak edilen konuların başında Erden Timur'un durumu geliyor. Sarı-kırmızılılarda Başkan Dursun Özbek, Erden Timur için yeniden harekete geçti.
17.05.2024 Galatasaray
Venüs ve Uranüs birlikte hareket edecek! Astrolog Dinçer Güner: Çapkınlıklar artabilir, aniden aşık olabilir, hızla ayrılabilirsiniz!
Venüs ve Uranüs birlikte hareket edecek! Astrolog Dinçer Güner: Çapkınlıklar artabilir, aniden aşık olabilir, hızla ayrılabilirsiniz! Astroloji dünyasında heyecan verici bir dönem başlıyor. Venüs ile Uranüs'ün birlikte hareket edeceği önümüzdeki üç gün boyunca, mevcut ilişkilerde ani yenilikler ve heyecan dalgaları yaşanabilir. Astrolog Dinçer Güner’in yorumuna göre, ilişkiniz monotonlaştıysa bu dönem yeniden canlanma fırsatı sunabilir. Bekar olanlar için ise, aniden biriyle tanışma ve hızlıca yoğun duygular hissetme olasılığı oldukça yüksek. Ancak, dikkatli olun; bu kişi tamamen sizin beklediğinizden farklı biri olabilir!
17.05.2024 Astroloji
Canon Eurasia, Rekabet Kurulu'na sözlü savunma yapacak
Canon Eurasia, Rekabet Kurulu'na sözlü savunma yapacak Canon Eurasia Görüntüleme ve Ofis Sistemleri AŞ’nin CANON markalı ürünlerin yeniden satış fiyatını tespit etmek suretiyle Kanun’u ihlal ettiği iddiasına yönelik Rekabet Kuruluna sözlü savunma yapacak.
17.05.2024 Ekonomi
Tasarruf tedbirleri Resmi Gazete'de!
Tasarruf tedbirleri Resmi Gazete'de! Tasarruf Tedbirlerine dair Cumhurbaşkanlığı Genelgesi, Resmi Gazete'de yayımlandı.
16.05.2024 Ekonomi
İkinci Türk astronotu uzaya gidecek
İkinci Türk astronotu uzaya gidecek Türkiye'nin uzaya çıkacak ikinci Türk astronotu Tuva Cihangir Atasever, 8 Haziran'da ABD'nin New Mexico eyaletindeki Spaceport tesislerinden uzaya gönderilecek.
16.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Gürcistan lideriyle görüştü: Ticaret hacmi 3 milyar dolara ulaştı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Gürcistan lideriyle görüştü: Ticaret hacmi 3 milyar dolara ulaştı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gürcistan Başbakanı Irakli Kobakhidze ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ortak basın toplantısı düzenledi.
16.05.2024 Gündem
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
16.05.2024 İddaa
Not Coin ne zaman listelenecek, Not Coin nedir, kaç TL? Notcoin saat kaçta listelenecek, ne zaman çıkacak?
Not Coin ne zaman listelenecek, Not Coin nedir, kaç TL? Notcoin saat kaçta listelenecek, ne zaman çıkacak? NOT, Binance Launchpool’da listelenen 54’üncü proje oldu. NOT, dünyanın en büyük kripto para borsası yoluyla piyasaya sürülüyor. Peki, Notcoin, Kripto para ne zaman listelenecek, not coin nedir, kaç TL?
16.05.2024 Ekonomi
Sirkeci-Kazlıçeşme hattı dünya listesinde! Avrupa’da gezilmesi gereken 6 rota arasında gösterdi
Sirkeci-Kazlıçeşme hattı dünya listesinde! Avrupa’da gezilmesi gereken 6 rota arasında gösterdi Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yenilenerek hizmete alınan Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı’na övgü. Hat dünyanın önde gelen gezi sitelerinden “loneyplanet.com” tarafından Avrupa’da gezilmesi gereken 6 demiryolu rotası arasında gösterildi.
16.05.2024 Gündem
Yurtdışından getirilen telefonlarla ilgili yeni karar! Kabul edilmeyecek
Yurtdışından getirilen telefonlarla ilgili yeni karar! Kabul edilmeyecek Yurtdışından telefon getirenler için yeni bir karar alındı. Karara göre birden fazla cep telefonu ile yurt içine dönen yolcular, getirdikleri 2. telefonu fazladan gümrük vergisi ödese de yurda sokamayacak.
16.05.2024 Ekonomi
Borsa yatırımcısına dikkat çeken uyarı! Halka arzlarla ilgili flaş detay
Borsa yatırımcısına dikkat çeken uyarı! Halka arzlarla ilgili flaş detay Borsadaki yatırımcı sayısının 8.5 milyonun üzerine taşınmasında etkili olan halka arz furyasında rüzgâr tersine döndü. Son dönemdeki halka arzların beklenen getiriyi sağlamadığı; alışkın olunan tavan serilerinin görülemediği hatta halka arz fiyatının altına sarkmalar olması dikkat çekiyor. Bu kapsamda uzmanların ‘hisse seçerken seçici olun, izahnameyi mutlaka okuyun’ uyarıları yeniden gündeme geldi. Peki son halka arzlardaki düşüşün nedenleri ne? İşte borsa ile ilgili dikkat çeken detaylar...
16.05.2024 Ekonomi
Aziz Yıldırım aday mı? Aziz Yıldırım Fenerbahçe'de kaç yıl başkanlık yaptı?
Aziz Yıldırım aday mı? Aziz Yıldırım Fenerbahçe'de kaç yıl başkanlık yaptı? Fenerbahçe başkanlığına yeniden aday olma kararı alan Aziz Yıldırım, resmen adaylığını açıkladı. Ali Koç'a Jose Mourinho çağrısı yapan Yıldırım, "Mourinho ile çalışmayı istiyorlarsa imzayı atsınlar. Ben seçilirsem benimle devam, o seçilirse onunla devam. Biz kaybedersek Mourinho'nun parasının yarısını ödemeyi taahüt ediyorum." dedi.
15.05.2024 Şampiy10
18 başbakan, 7 cumhurbaşkanı değişti ama o hala muhtar
18 başbakan, 7 cumhurbaşkanı değişti ama o hala muhtar Adana'nın Kozan ilçesinde 27 yaşında muhtar olan ve 10 dönemdir muhtarlık yapan 75 yaşındaki Mehmet Avcı 31 Mart seçimlerinde yeniden göreve gelirken, 18 başbakan, 7 cumhurbaşkanı ve 19 vali eskitti.
15.05.2024 Adana
Bakan Bak beraberindeki heyetle Anıtkabir'i ziyaret etti
Bakan Bak beraberindeki heyetle Anıtkabir'i ziyaret etti Gençlik Haftası kapsamında 81 il ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Azerbaycan’dan bir erkek ve bir kadın olmak üzere temsilci olarak seçilen toplam 166 Temsilci Genç, milli mücadele tarihimizde iz bırakmış; Samsun, Amasya, Sivas ve Ankara illerimizde çeşitli ziyaret ve programlar gerçekleştirilecek.
15.05.2024 Gündem
Rekabet Kurulu'dan Viking Kağıt'a soruşturma
Rekabet Kurulu'dan Viking Kağıt'a soruşturma Lily, Terra, Senso, Pufla ve Select markalı ürünleri bünyesinde bulunduran Viking Kâğıt’ın kendisinden ürün alıp satan marketlerin raf fiyatlarını belirlemek suretiyle Rekabet Kanunu’nu ihlal edip etmediğinin tespiti amacıyla soruşturma başlatıldı.
15.05.2024 Ekonomi
OSMANGAZİ KÖPRÜSÜ GEÇİŞ ÜCRETLERİ | Zamlı otoyol ve köprü ücretleri ne kadar oldu, hangi araç ne kadar ödeyecek?
OSMANGAZİ KÖPRÜSÜ GEÇİŞ ÜCRETLERİ | Zamlı otoyol ve köprü ücretleri ne kadar oldu, hangi araç ne kadar ödeyecek? Otoyol ve köprü geçiş ücretleri 15 Mayıs gece yarısından geçerli olmak üzere yeniden belirlendi. Zamlı otoyol ve köprü ücretleri ne kadar oldu, hangi araç ne kadar ödeyecek? Osmangazi, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü geçiş ücretleri...
15.05.2024 Gündem
Kredi kartı yasaklandı! Senetle taksit dönemi yeniden başladı
Kredi kartı yasaklandı! Senetle taksit dönemi yeniden başladı Turizm sektöründe 15 yıl önce görülen senetli satış sistemi, yurtdışı ödemelerde taksit kalkınca geri döndü. Kimi seyahat acenteleri müşterilerine taksit kolaylığı sağlarken; kimi acenteler ise senetli satış seçeneği sunuyor. Turizmciler bu ödeme kolaylığı sonrası her 5 kişiden birinin bu sistemi kullandığını, böylece talepte yüzde 30’luk bir artış yakalanacağını öngörüyor. Peki, bu sistem nasıl uygulanıyor?
15.05.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yeniden ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeniden haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.