Yeni Dönem

Yeni Dönem

Son dakika yeni dönem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni dönem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni dönem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Dönem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni dönem gelişmeleri de dahil olmak üzere 18.837 yeni dönem haberi bulunmuştur. Tüm yeni dönem haberleri aşağıda listelenmiştir.
Arabası olanlar dikkat! Yeni dönem başlıyor, zorunlu oluyor, son tarih açıklandı
Arabası olanlar dikkat! Yeni dönem başlıyor, zorunlu oluyor, son tarih açıklandı Araba sahiplerini yakından ilgilendiren düzenleme devreye giriyor. Son tarih açıklandı. Zorunlu olacak. Ticari araçlara Taşıt Tanıma Birimi taktırmak zorunlu olacak. Uygulamayan ise hem ceza alacak hem trafiğe çıkamayacak. İşte TTB taktırmak için son tarih...
9.05.2024 Ekonomi
Survivor'da yeni dönem: Hafta 4 güne indi, 4. eleme adayı belli oldu!
Survivor'da yeni dönem: Hafta 4 güne indi, 4. eleme adayı belli oldu! Survivor All Star'da haftanın son eleme adayı belli oldu. Kırmızı Takım oyunda muhteşem bir performans sergileyerek Mavi Takım'ı 12-3 yenerek rahat bir nefes aldı. Eleme adaylarının belli olmasının ardından erkek potasında, düello eşleşmeleri de belli oldu. Peki, dün akşam Survivor eleme potasına kim girdi? Survivor 4. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?
8.05.2024 Magazin
Kira zammı çıkmazında yeni dönem! Oran yüzde 56 oldu: 7 bin liradan 14 bine çıktı
Kira zammı çıkmazında yeni dönem! Oran yüzde 56 oldu: 7 bin liradan 14 bine çıktı Ev sahibi ve kiracıları ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Ev sahibi ile kiracılar arasından yaşanan birçok anlaşmazlık 1 Eylül’de devreye alınan zorunlu arabuluculuk ile çözüme kavuşmaya başladı. 8 aylık süreçte 85 bin 500 anlaşma sağlandı. Yaşanan bir arabuluculuk örneğinde ise ev sahibi kiracısından 23 bin TL kira istedi. Kiracı ‘12 bin TL’den fazla ödemem’ deyince konu arabulucuya taşındı. Arabulucu huzurunda dikkat çeken bir çözüm üretildi. İşte detaylar...
7.05.2024 Ekonomi
Uzaktan ve esnek çalışma modelleri geliyor! Bakan Işıkhan'dan çalışanlara güzel haber
Uzaktan ve esnek çalışma modelleri geliyor! Bakan Işıkhan'dan çalışanlara güzel haber Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiriyor. Uzaktan çalışma ve esnek çalışma ile ilgili yeni dönem başlıyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan konuyla ilgili 'mevzuat düzenlemelerini gerçekleştiriliyor' diyerek detayları açıkladı.
7.05.2024 Çalışma Hayatı
BES'te yeni dönem! Enflasyonun 30 puan üzerinde getiri sağlandı
BES'te yeni dönem! Enflasyonun 30 puan üzerinde getiri sağlandı Bireysel Emeklilik Sistemi ile ilgili yeni gelişme! Birçok katılımcının tercihi değişti, kazancı arttı. BES’teki birikimlerini yönetmekte zorluk çekenlerin imdadına robotlar yetişti. Emeklilik fonlarını artık robotlar belirleyip, yönetiyor. Robotların yönettiği fonların getirisi enflasyonun 30 puan üzerinde oldu.
6.05.2024 Ekonomi
Benzin ve motorin fiyatlarında yeni dönem! EPDK kararı duyurdu, resmen değişti
Benzin ve motorin fiyatlarında yeni dönem! EPDK kararı duyurdu, resmen değişti Milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiriyor. EPDK'dan benzin ve motorin fiyatıyla ilgili yeni karar verildi. 15 Mayıs'tan itibaren başlıyor. İşte detaylar...
4.05.2024 Ekonomi
Trafik sigortasında yeni dönem başladı! Araç sahibi herkesi ilgilendiriyor
Trafik sigortasında yeni dönem başladı! Araç sahibi herkesi ilgilendiriyor Trafik sigortasıyla ilgili milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Trafik sigortasında yeni dönem başladı. Zorunlu trafik sigortasında mayıs poliçeleri, Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun (SEDDK) 1 Mayıs'ta devreye aldığı hasar maliyet endeksine göre azami yüzde 3 artışla kesilecek.
2.05.2024 Ekonomi
Gayrimenkul'de yeni dönem! Güvenli liman statüsünde devam ediyor
Gayrimenkul'de yeni dönem! Güvenli liman statüsünde devam ediyor Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) verilerine göre; Gayrimenkul sektörü'nün konut alımının kredi kısıtlarından dolayı zorlaştığını söyleyen The Best Invest CEO’su Dara Altunyay, "2024 yılında da 1 milyonun üzerinde konut satışı olacağını ve gayrimenkulün güvenli liman olma statüsünü koruyacağını öngörüyorum” dedi.
2.05.2024 Gündem
Kritik veri açıklandı, altın fiyatlarında yeni dönem! Gram altında düşüş trendi yön değiştirdi
Kritik veri açıklandı, altın fiyatlarında yeni dönem! Gram altında düşüş trendi yön değiştirdi Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi... Altın piyasası bir anda değişti. Piyasaların gözü kulağı mayıs ayı Fed faiz kararındaydı. Fed beklentiler doğrultusunda faize dokunmadı. Peki bundan sonrası için dolar ve altında beklentiler neler? İşte son dakika altın fiyatları ile ilgili yeni detaylar...
1.05.2024 Ekonomi
Tapuda yeni dönem! Ev alıp satacak herkesi kapsıyor, 55 bin TL detayı dikkat çekiyor
Tapuda yeni dönem! Ev alıp satacak herkesi kapsıyor, 55 bin TL detayı dikkat çekiyor Tapuda yeni dönem başladı. GİB tarafından açıklandı. Evi satacak, yeni bir ev alacak ya da miras yolu ile bir mülke sahip olan herkesi ilgilendiriyor. En çok merak edilen sorular yanıtını buldu.
28.04.2024 Ekonomi
Yenilenebilir enerjide yeni dönem! Güneş ve rüzgar ciddi enerji potansiyeli
Yenilenebilir enerjide yeni dönem! Güneş ve rüzgar ciddi enerji potansiyeli Karadeniz Bölgesi’nin güneş ve rüzgar enerjisi üretiminde ciddi potansiyeli olduğunu belirten Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü Elektronik Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İsmail Hakkı Çavdar, sahip olduğu konum itibarı ile son yıllarda yenilenebilir enerji noktasında ciddi atılımlar yapıldığını vurguladı.
26.04.2024 Gündem
Trafik sigortasında yeni dönem! Arabası olan milyonları ilgilendiriyor
Trafik sigortasında yeni dönem! Arabası olan milyonları ilgilendiriyor Trafik sigortası için yeni dönemin şifreleri açıklandı. Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren trafik sigortasında yeni dönem mayıs ayı itibarıyla başlıyor. Buna göre trafik sigortasında aylık artış maliyet endeksine göre belirlenecek. Peki yeni dönem fiyatları nasıl etkileyecek?
24.04.2024 Ekonomi
Emeklilikte yeni dönem sinyali! Emeklilere hangi destekler verilecek? Emekli maaşı zammı için çarpıcı tahmin
Emeklilikte yeni dönem sinyali! Emeklilere hangi destekler verilecek? Emekli maaşı zammı için çarpıcı tahmin Emeklilikte yeni dönemin sinyal verildi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, geçtiğimiz günlerde emeklilerle ilgili bir çalışma yapıldığını ve tamamlandığında bunun toplum ile paylaşılacağını söyledi. Peki emeklilere hangi destekler verilecek? Temmuzda emeklilere ne kadar zam olacak? En düşük emekli aylığı için beklentiler neler? İşte detaylar...
23.04.2024 Çalışma Hayatı
Bireysel Emeklilik Sistemi'nde (BES) yeni dönem! Kredi ve kısmi ödeme detayı ortayı çıktı
Bireysel Emeklilik Sistemi'nde (BES) yeni dönem! Kredi ve kısmi ödeme detayı ortayı çıktı Bireysel Emeklilik Sistemi, iş hayatında birikim yapmak isteyenlerin tercihi oluyor. Fakat farklı nedenlerden dolayı erken çıkmak isteyenler bulunuyor. Sözleşmeler ise bankadan bankaya değişiklik gösterirken, caymadaki farklılıklar bazı mağduriyetlerin yaşanmasına neden oluyor. Öte yandan Bireysel Emeklilik Sisteminde bulunan katılımcılara avantajlı kredi imkânı tanılıyor. Bunun yanında 1 Temmuz itibarıyla BES katılımcıları birikimlerinin yüzde 50'sini belli şart dahilinde kullanabilecekler.
23.04.2024 Çalışma Hayatı
Çöpten servet çıktı! İsrafın bedeli: 1 trilyon dolar
Çöpten servet çıktı! İsrafın bedeli: 1 trilyon dolar Ünlü şef Refika Birgül, İstanbul Kuzguncuk’ta çöp konteynerlerine girdi. Birgül, bağ bağ roka, maydanoz, poşette ekmek ve keke kadar sayısız gıda atığını çöpten çıkardı ve israfı önleme çağırsı yaptı.
22.04.2024 Gündem
Ev satışında yeni dönem başladı! Peşinatı olmayan da konut sahibi olabiliyor
Ev satışında yeni dönem başladı! Peşinatı olmayan da konut sahibi olabiliyor Ev almayı ya da satmayı düşünen herkesi doğrudan ilgilendiriyor. Yeni dönem başladı, tamamen değişti. Artan fiyatlar ve yüksek faiz oranlarının etkisiyle konut piyasası durgunluğa girince çözüm ‘takasta’ bulundu. Emlak ilan sitelerine yüzlerce takasa uygun ilanı eklendi.
22.04.2024 Ekonomi
Trafik sigortasında yeni dönem başladı fiyatlar değişiyor! Arabası olan milyonları ilgilendiriyor
Trafik sigortasında yeni dönem başladı fiyatlar değişiyor! Arabası olan milyonları ilgilendiriyor Trafik sigortasıyla ilgili arabası olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Trafik sigortasında yeni dönem uygulamaya girdi, primler artık her ay maliyet endeksine göre belirlenecek. İşte trafik sigortasıyla ilgili milyonlarca araç sahibini ilgilendiren detaylar...
22.04.2024 Ekonomi
Ev, araba, arsa satışında yeni model! 'Tüketici kendi çözümünü buldu'
Ev, araba, arsa satışında yeni model! 'Tüketici kendi çözümünü buldu' Ev, araba, arsa almayı ya da satmayı düşünen herkesi doğrudan ilgilendiriyor. Yeni dönem başladı, tamamen değişti. Artan fiyatlar ve yüksek faiz oranlarının etkisiyle konut piyasası durgunluğa girince çözüm ‘takasta’ bulundu. Emlak ilan sitelerine yüzlerce takasa uygun ilanı eklendi. Ev sahipleri, araç, arsa ya da başka bir konutla takas yaparak satışı hedefliyor.
21.04.2024 Ekonomi
Araç muayenesinde yeni dönem! Resmen değişti, artık zorunlu olmayacak
Araç muayenesinde yeni dönem! Resmen değişti, artık zorunlu olmayacak Araç sahibi milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiriyor. TÜVTÜRK'te milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiren yeni dönem resmen başladı. O araçların muayene yaptırması artık zorunlu değil. İşte son dakika haberin detayları...
20.04.2024 Ekonomi
Kamuda ‘tasarrufa’ sıkı tedbir başlıyor! Uygulamayana yaptırım
Kamuda ‘tasarrufa’ sıkı tedbir başlıyor! Uygulamayana yaptırım Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın kabine toplantısında söylediği kamuda alınacak yeni tasarruf tedbirlerinin ayrıntıları ortaya çıktı.
19.04.2024 Ekonomi
TÜVTÜRK'te araç muayene istasyonları için yeni dönem! Artık zorunlu olmayacak, işte dikkat edilmesi gerekenler
TÜVTÜRK'te araç muayene istasyonları için yeni dönem! Artık zorunlu olmayacak, işte dikkat edilmesi gerekenler Araç muayene istasyonları için yeni dönem resmen başladı. Türkiye'nin 81 şehrinde faaliyet gösteren TÜVTÜRK araç muayene istasyonlarında yeni döneme girilirken, araç sahiplerinin muayene süreçlerini sorunsuz ve hızlı bir şekilde tamamlamaları için dikkat etmeleri gereken önemli adımlar tek tek açıklandı. Sektör uzmanı Mesut Karaca muayene işlemlerinin nasıl yapılacağıyla ilgili bilgi vererek vatandaşa uyarılarda bulundu.
19.04.2024 Ekonomi
Ev sahipleri dikkat! Kiralık evde yeni dönem başladı, ilan siteleri mercek altında
Ev sahipleri dikkat! Kiralık evde yeni dönem başladı, ilan siteleri mercek altında Evini kiraya verecekleri doğrudan ilgilendiriyor. Yeni uygulama başladı. İlan siteleri mercek altına alındı. Yazlık sezonu bu yıl yeni düzenleme ile açılıyor. Konutunu turizm amaçlı kiralamak isteyenler; bulunduğu binada tüm kat maliklerinden onay almak zorunda. Bu nedenle müstakil seçeneklere ilgi daha yüksek.
18.04.2024 Ekonomi
Araç muayenesinde yeni dönem başladı! Artık zorunlu olmayacak
Araç muayenesinde yeni dönem başladı! Artık zorunlu olmayacak Arabası olan herkese kritik uyarı yapıldı. TÜVTÜRK'te milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiren yeni dönem resmen başladı. O araçların muayene yaptırması artık zorunlu değil.
18.04.2024 Ekonomi
Hastane randevu sisteminde yeni dönem
Hastane randevu sisteminde yeni dönem Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hastane randevu sorununu çözmek için alınacak olan yeni tedbirler alınacağını açıkladı. Bakan Koca, "Randevu alıp onay verdiği halde gelmeyenler için aynı branşta hiçbir hekime ve sağlık tesisine müracaat edilemeyecek. Aynı klinikten mükerrer randevu alınamayacak. Yakında devreye girecek yöntemle iki randevusunu aldığı halde ikinci kez randevusuna gelmeyenlerin randevu almasını 15 günlük zaman dilimi için bütün branşlara randevuya kapalı hale getireceğiz. Uygulama ilerledikçe ilave tedbirler almaya da devam edeceğiz" dedi.
17.04.2024 Gündem
Asgari ücrete ara zam gelecek mi? Bakan Işıkhan noktayı koydu
Asgari ücrete ara zam gelecek mi? Bakan Işıkhan noktayı koydu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, temmuz ayında asgari ücrete ara zam olmayacağını, baştan nasıl konuşulduysa öyle olacağını söyledi.
17.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Dönem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni dönem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.