Yemeksepeti

Yemeksepeti

Son dakika Yemeksepeti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yemeksepeti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yemeksepeti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yemeksepeti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yemeksepeti gelişmeleri de dahil olmak üzere 83 yemeksepeti haberi bulunmuştur. Tüm yemeksepeti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yaren Çakar ne dedi, Ali Yiğit Buruk olayı nedir? Twitch yayıncısı Yaren Çakar kimdir?
Yaren Çakar ne dedi, Ali Yiğit Buruk olayı nedir? Twitch yayıncısı Yaren Çakar kimdir? Yaren Çakar, canlı yayında Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un oğlu Ali Yiğit Buruk'a söylediği sözler nedeniyle gündeme geldi. Çakar'ın, Ali Yiğit Buruk'un fotoğraflarına bakarak kötü ifadeler kullanması Galatasaray taraftarlarını kızdırırken, Yaren Çakar, taraftarların sert sözleri sonucu özür dileyip hesabını kapattı. Olayın gündeme gelmesinin ardından “Yaren Çakar ne dedi, Ali Yiğit Buruk olayı nedir? Twitch yayıncısı Yaren Çakar kimdir?” sorularını yanıtı araştırılmaya başlandı.
28.08.2023 Gündem
Okan Erol Misli’nin yeni CMO’su oldu
Okan Erol Misli’nin yeni CMO’su oldu Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi bahis platformu misli, CMO (Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı) pozisyonuna Okan Erol'un atandığını duyurdu. Erol, önceden uzun yıllar Yemeksepeti'nde görev yapmış olup, son dönemde Yemeksepeti CMO’su olarak markanın pazarlama stratejilerini başarılı bir şekilde yürütmüştür.
2.08.2023 İddaa
1 milyon üyeye 1,2 milyar TL fayda
1 milyon üyeye 1,2 milyar TL fayda Alışveriş platformu Hepsiburada’nın sadakat programı Hepsiburada Premium, 1 milyon üyeye ulaştı. Programa dahil olan kullanıcılar bu sürede toplam 1,2 milyar TL fayda elde etti.
4.05.2023 Ekonomi
Bakan Varank: Kazakistan ile dış ticaret anlamında koyduğumuz 10 milyar dolarlık bir hedef var
Bakan Varank: Kazakistan ile dış ticaret anlamında koyduğumuz 10 milyar dolarlık bir hedef var Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Kazakistan ve Türkiye arasındaki ilişkilerin Orta Asya’daki ilişkilere örnek olacak seviyede olduğunu belirterek, “Daha önce dış ticaret anlamında koyduğumuz 10 milyar dolarlık bir hedef var. Bu hedefe ulaşmak için biraz yolumuz var. Şu anda 3 milyar dolarlık bir dış ticaret hacmimiz var. ama bunu da birçok kanalı geliştirerek artıracağımıza inanıyoruz” dedi.
10.05.2022 Ekonomi
Nevzat Aydın - Zeynep Zenel evlendi
Nevzat Aydın - Zeynep Zenel evlendi Nevzat Aydın, modacı sevgilisi Zeynep Zenel ile dünya evine girdi. Çiftin düğünü Aydın’ın Anadolu Hisarı’ndaki Boğaz manzaralı yalısında gerçekleşti.
24.01.2022 Magazin
Yemeksepeti çöktü mü, neden açılmıyor? Yemek sepeti normale döndü mü, düzeldi mi?
Yemeksepeti çöktü mü, neden açılmıyor? Yemek sepeti normale döndü mü, düzeldi mi? Yemek siparişi vermek isteyen kullanıcılar Yemeksepeti uygulamasını kullandıklarında teknik arıza uyarısıyla karşılaştı. Yemek sepeti çöktü mü, yemeksepeti neden çalışmıyor? Yemek sepeti teknik arıza uyarısı ne demek? gibi sorulara yanıt aranırken saat 13.00 itibariyle siteye ve uygulamaya giriş yapılabildiği aktarıldı.
7.12.2021 Gündem
Motokurye yasak mı, Lodos nedeniyle İstanbul’da Getir, Yemeksepeti, İstegelsin motokurye hizmeti durduruldu mu? Motokuryeler bugün (30 Kasım) çalışıyor mu?
Motokurye yasak mı, Lodos nedeniyle İstanbul’da Getir, Yemeksepeti, İstegelsin motokurye hizmeti durduruldu mu? Motokuryeler bugün (30 Kasım) çalışıyor mu? 30 Kasım bugün motokuryeler çalışıyor mu, İstanbul’da Getir, Yemeksepeti, İstegelsin motokurye hizmeti durduruldu mu? Online Market ürünleri ve restoran yemek teslimatı yapan motokuryeler ve elektrikli scooter'ların İstanbul'da kullanımı lodos nedeniyle kısıtlandı. İstanbul Valiliği'nin motokurye kararı ile ilgili açıklası…
30.11.2021 Yaşam
Nevzat Aydın ile Zeynep Zenel, Maldivler'de evlenecek!
Nevzat Aydın ile Zeynep Zenel, Maldivler'de evlenecek! Yemeksepeti’nin kurucusu Nevzat Aydın, modacı sevgilisi Zeynep Zenel ile 23-27 Şubat’ta dört gün sürecek bir eğlenceyle Maldivler’de evleniyor.
22.11.2021 Magazin
Nevzat Aydın köklü kulüp Sarıyer'in başkanı oluyor
Nevzat Aydın köklü kulüp Sarıyer'in başkanı oluyor Trabzonspor'un eski yöneticilerinden Nevzat Aydın Haziran ayında Sarıyer Kulübü'nün başkanı olarak yeni bir maceranın içine atılacak.
16.11.2021 Futbol
Yemeksepeti hacklendi mi, bilgiler mi çalındı? Yemeksepeti Twitter'dan açıkladı: "Verileri yayınlama tehdidiyle fidye talebinde bulundular"
Yemeksepeti hacklendi mi, bilgiler mi çalındı? Yemeksepeti Twitter'dan açıkladı: "Verileri yayınlama tehdidiyle fidye talebinde bulundular" Yemeksepeti'nin siber saldırıya uğradığı ve milyonlarca kullanıcının bilgilerinin çalındığı iddia edildi. Yaklaşık 8 ay önce de hacklenen Yemeksepeti’nin kullanıcı verileri Bitcoin karşılığında satışa çıkarılmıştı. Yemeksepeti'nden açıklama geldi. Peki, Yemeksepeti hacklendi mi? Yemek sepeti bilgiler çalındı mı?
16.11.2021 Gündem
Yemeksepeti CEO'su Nevzat Aydın görevi bıraktı! İşte yerine gelen isim...
Yemeksepeti CEO'su Nevzat Aydın görevi bıraktı! İşte yerine gelen isim... Yemeksepeti'nin kurucularından ve CEO'su olan Nevzat Aydın görevini bıraktığını duyurdu. Nevzat Aydın, 'Yemeksepeti’ndeki CEO’luk görevimi artık genç ve farklı bir bakış açısına bırakmanın zamanı geldi. Hep elimden geldiğince hakkaniyetli, şeffaf ve inovatif bir yönetim göstermek istedim. Kusurlarım olmuşsa tek tek affola.' dedi ve CEO'luk görevini aynı şirkette görev alan Mert Baki'ye devretti.
1.11.2021 Ekonomi
Mert Baki kimdir? Yemeksepeti'nin yeni CEO’u Mert Baki hakkında merak edilenler...
Mert Baki kimdir? Yemeksepeti'nin yeni CEO’u Mert Baki hakkında merak edilenler... Yemeksepeti'nin kurucularından Nevzat Aydın, Twitter’dan yaptığı açıklama ile Yemeksepeti CEO’luk görevini bıraktığını duyurdu. Nevzat Aydın'ın yerine ise CEO olarak Mert Baki geçti. Peki, Mert Baki kimdir? Yemeksepeti'nin yeni CEO’u Mert Baki kaç yaşında, nereli, evli mi?
1.11.2021 Gündem
Yemeksepeti genişlettiği hizmet yelpazesini vurgulayan yeni logosu ve tasarımıyla “Aklındaysa Kapında” diyor
Yemeksepeti genişlettiği hizmet yelpazesini vurgulayan yeni logosu ve tasarımıyla “Aklındaysa Kapında” diyor 20 yıl önce restoranları dijitalleştirerek başlattığı ekosisteme sanal marketlerinin ardından mahalle esnafını da dahil ederek büyüyecek Yemeksepeti, “Aklındaysa Kapında” sloganıyla marka konumlandırmasını yeniledi.
2.10.2021 Ekonomi
İşsizler için büyük fırsat! 9 bin lira maaşla çalışan...
İşsizler için büyük fırsat! 9 bin lira maaşla çalışan... İşsiz gençler için büyük fırsat. Üniversite şartı yok. Aylık 9 bin lira maaş veriyorlar. Tek şart motosiklet ehliyeti. Pandemi ile birlikte birçok sektörde eleman açığı oluştu. Bunlardan biri de moto kurye sektörü. İşverenler eleman bulma konusunda yaşadıkları sıkıntıyı dile getirdi. Moto kuryelerin büyük firmaları tercih etmesinde yüksek maaş ve bahşişin etkili olduğuna işaret eden Mehmet Mercan, “Bizde maaş onlara göre düşük olduğu için gidiyorlar. Sektörde motorcu yok. ‘Ben motorcu olurum abi, ehliyetim yok, sigorta da istemem, kaza yapmam’ diyen acemiler geliyor. Günde 300 TL veriyoruz, aylık 9.000 TL eder. Günlük 300 TL yevmiyeye adam arıyoruz ama bulamıyoruz” diye konuştu.
24.04.2021 Gündem
Yemek Sepeti'ne bir şok daha!
Yemek Sepeti'ne bir şok daha! 21 milyondan fazla kişinin verilerinin çalınmasına sebep olan ihmali soruşturan Kişisel Verileri Koruma Kurumu (KVKK) ile Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun (BTK), Yemek Sepeti uygulamasına en üst sınırdan ceza kesmeyi planladıkları öğrenildi. Yemek Sepeti ile ilgili şaşırtan bir haber daha geldi. Avukat Özgür Meriç Turan, 2012 yılında geliştirdiği temassız bahşiş uygulamasını izinsiz kullandığı gerekçesiyle Yemek Sepeti’ne ihtar yolladı.
11.04.2021 Gündem
Yemek Sepeti ile ilgili yeni açıklama! BTK duyurdu
Yemek Sepeti ile ilgili yeni açıklama! BTK duyurdu Türkiye'nin en büyük online yemek sipariş sitesi Yemeksepeti.com siber saldırıya uğrayarak, hacklendi. Hacklenme haberlerinin ardından Yemeksepeti açıklama yaparak kullanıcıların kişisel bilgilerinin çalındığını duyurdu. Yemek Sepeti'nin Hacklenmesi ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. BTK'dan açıklama geldi
31.03.2021 Gündem
Yemeksepeti kredi kartı silme! Siber saldırı açıklaması sonrası yoğunluk oluştu!
Yemeksepeti kredi kartı silme! Siber saldırı açıklaması sonrası yoğunluk oluştu! Türkiye'nin en büyük yemek siparişi platformu Yemeksepeti siber saldırıya uğradığını ve kullanıcılarının verilerinin çalındığını duyurdu. Yemek sepeti hacklendiğini duyurduktan sonra, yemek sepeti kredi kartı silme başlığına yönelik araştırmalarını hızlandırdı.
27.03.2021 Gündem
Yemeksepeti hacklendi mi? Yemeksepeti açıkladı!: Hangi bilgiler çalındı, kredi kartı bilgileri güvende mi?
Yemeksepeti hacklendi mi? Yemeksepeti açıkladı!: Hangi bilgiler çalındı, kredi kartı bilgileri güvende mi? Türkiye'nin en büyük online yemek sipariş sitesi Yemeksepeti.com siber saldırıya uğrayarak, hacklendi. Hacklenme haberlerinin ardından Yemeksepeti açıklama yaparak kullanıcıların kişisel bilgilerinin çalındığını duyurdu. Milyonlarca kullanıcı kendine ait hangi bilgilerin çalınıp çalındığını merak ediyor. Peki müşterilerin kredi kartı bilgileri de çalındı mı? İşte detaylar...
27.03.2021 Gündem
Türkler yazıyor, İngilizler kullanacak
Türkler yazıyor, İngilizler kullanacak Yazılım sektörü Türkiye’nin en hızlı büyüyen sektörlerinden biri olarak öne çıkıyor. İngiliz e-bankayı ‘Türkler’ yazıyor!
11.10.2020 Ekonomi
Yatırımcı yüzünü online gıdaya çevirdi
Yatırımcı yüzünü online gıdaya çevirdi Pandemiden ile birlikte artan online alışverişin en büyük etkisi süpermarket alışverişinde görüldü. Market alışverişlerindeki yüzde 420’lik artış sektöre yeni yatırımları çekti. Market zincirler sanal satışa soyunurken, bu alana yeni girişimciler de akın ediyor
18.09.2020 Ekonomi
Online alışverişte temassız dönem başladı
Online alışverişte temassız dönem başladı Evden çalışmanın yaygınlaşması, okulların tatil edilmesi ve evde kalan kişi sayısının artması sanal alışverişin hacmini giderek yükseltiyor.
19.03.2020 Ekonomi
Glovo, Türkiye'den çekildi! Meydan yerliye kaldı
Glovo, Türkiye'den çekildi! Meydan yerliye kaldı Türkiye’de e-ticaret’ten önemli pay alır hale gelen anında teslimat sektöründen İspanyol Glovo çıktığını açıkladı. 2 milyar TL’lik büyüklüğe ulaşan sektörde meydan, Getir ve banabi gibi yerli oyunculara kaldı.
23.01.2020 Ekonomi
Nevzat Aydın: Çadırımızda uyurken soyulduk
Nevzat Aydın: Çadırımızda uyurken soyulduk Yemeksepeti’nin CEO’su Nevzat Aydın’ın Kenya’daki safari kampta soyulduğu ortaya çıktı.
22.05.2019 Ekonomi
Türkiye ekonomisi için çok önemli adım
Türkiye ekonomisi için çok önemli adım Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan global anlamda başarı hikâyesi sahibi Türk yöneticilerle ‘Yenilikçi Ticaret Platformu’nu kurdu. İlk hedefte cari açık var.
3.09.2018 Ekonomi
Sepeti evle  doldurdu
Sepeti evle doldurdu Yemeksepeti’ni 589 milyon dolara Alman Delivery Hero’ya satan Nevzat Aydın, ‘Kopernik’ adında bir şirket kurarak, gayrimenkul sektörüne adım attı. Aydın, bu alandaki fırsatları değerlendirecek.
21.08.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yemeksepeti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yemeksepeti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.